אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1915&cat=39&page=1 חושבים שדבר כזה יכול לעזור???
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא : מעבד :I7 920 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המאוורר של הטוניק טאואר התחיל להרעיש - מחפש מאוורר שקט במקומו הדרישות: ווסת מהירות שקט (במצב מינימום RPM) גודל - 120*120*25 MM כרגע למאוורר הקיים: 1,000-2,000 RPM חיבור 3 פינים סטנדרטי למאוורר של המעבד * למי שלא מכיר אותו: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tuniq-tower120.html תודה רבה !!!
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש ברשותי מעבד Athlon Xp 2500. ומאוד התפתתי לעשות לו אוברקלוק. אני העלתי בביוס את ה- FSB ל- 200 במקום ל- 166 והמעבד עבד במהירות 2.20Ghz כמו XP3200. העליתי את הווינדוס ומייד אחרי זה הורדתי בחזרה. יש סיכוי, שעשיתי נזק כלשהו למעבד? ויש דרך כלשהיא לבדוק את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בקיצור בקרוב אני משדרג כרטיס מסך ואני גם רוצה להוסיף שני מאווררים למארז ומאוורר חדש למעבד.... אז ככה: הטמפ' של המעבד שלי הם ככה (וכן אלו הן הטמפ' אז בלי שאלות כגון: אתה בטוח שאלו הטמ....?? וכדומה) : ביום 25-28 במנוחה ו29-33 במאמץ. בלילה 22-25 במנוחה ובקשר למאמץ לא בדקתי אבל אני משער כ27-29. המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ VENICE S939 עם מאוורר סטוק. אני רוצה לקנות למעבד את ה BIG TYPHOON הידוע. השאלה שלי היא: בכמה אתם חושבים שה BIG TYPHOON יוריד לי בטמפ' לדעתכם?? בתודה מראש קובי שחר :xyxthumbs
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לתמצת במקובץ את העקרונות ל OC - לא איזה כרטיסים עדיף אלא איך הפעולה עצמה מתבצעת.. כלומר, מה ההבדל בין המולטיפלייר להעלאת ה FSB ומה כל אחד נותן, האם צריך לשנות ידנית את ה VOLTים לכל דבר או שזה נובע אוטומטית משינויים אחרים שמבצעים, מה ההבדל בין CORE ל AUX.... וכל דבר אחר חשוב (אני יודע שמה שכתבתי פה זה כמו יריות בחושך) שחושבים שצריך להוסיף כדי שגם אנשים שמתחילים בעסק הזה יבינו לפחות איפה להתחיל... תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא בקיא במאה אחוז על התוכנה הזאת, אבל היא מראה לי שהכרטיס מסך שלי על 120 מעלות כשהוא עובד על סרק ... גם אם צלע הקירור שלי מעט דפוק הכרטיס מסך לא אמור להתחמם ככה ...
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לדעת אם המאורר "TUNIQ TOWER" יתאים מבחינת גודל למחשב שלי? לוח אם: ASUS P5GDC DELUXE מארז מחשב סטנדרטי. תמונה של המחשב(צילום שלי): תמונה מהרשת: *השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי מידע לגבי השאלה שלי. במידה והשאלה נטחנה, אני מתנצל. :-\ המשך לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לשות בימים הקרובים OC למעבד E6750 ואני רוצה לירכוש קירור טוב מאתם אומרים על זה SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 או שאולי יש משהוא יותר טוב במחיר הנ"ל???? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7580
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי ב-define R4 שמגיע עם שני מאווררים. אני רוצה להוסיף לו את אחד המאווררים מהמארז הקודם שלי, אבל אני לא יודע מי מהם עדיף. הקריטריון המרכזי הוא שקט. אני מצרף תמונה של המאווררים, אשמח לדירוגם לפי איכות/רעש. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי הורדתי תוכנה לשינוי מהירויות של עוצמת המאורר ועכשיו במאמץ הכרטיס קר יותר ב-8(!) מעלות המאורר היה ב 80% והעלתי אותו ל 100 ואז זה קירר לי השינוי מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכל האנשים שאוהבים להתעסק אם ברזלים! כרגע אני התקנתי מעבד Pentium D 925 במקום, Pentium 4 שעמד אצלי לפני זאת על מחשב הנסויים שלי.היה חשש כי המעבד לא יתאים ללוח אם Abit AL8-v כיוון שלא רשום באתר חברה שהמעבד נבדק עם הלוח-אם הזה (עדיין זה לא אומר כי הוא לא מתאים!הוא רק לא נבדק). המחשב עלה יפה ואני מאוד שמחתי. כמובן שלקחתי בחשבון שמעבדים מהסוג D מתחממים הרבה יותר מאשר המעבדים (צורך 95W מתח! לעומת מחשב אחר שיש לי עם מעבד Dual Core E6600 שהמתח שם רק 65W) אבל לא ציפיתי שתוך כמה דקות הטמפ' תגיע ל 71c וממשיכה לרוץ למעלה! חמשהו יש רעיונות? אולי מאוורר חדש צריך? אולי מאוורר אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
E6600 2400MHZ 1GB DDR2 - 800MHZ MSI G965 אין לי אפשרות בביוס לעשות Oc האם זה הגיוני? תודה!
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865G7MFשל Foxconn העלתי את המעבד מ3@3.8 ושאני עושה יותר הוא מכבה לי את המחשב. זה בעיה של מתח? ואיך אני מעלה מתח כי אין לי אפשרות בביוס. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קיצור כזה עיניין .. קניתי קירור חדש zalman 9700led התקנתי הכל ויפה התחלתי לעשות OC.. מעבד שלי הוא e4400 הגעתי ל 3.2 mhz על 1.41v בבדיקת עומס מחשב קורס ... קיצור מעל 80 מעלות החום .. התחלתי לחקור את העיניין ומה מתגלה : קירור לא נוגע מספיק טוב במעבד.. http://www.selller.org/zalman.jpg 5 פעמים התקנתי מחדש... אותו סיפור.. בסוף בדקתי את המעבד לראות שהוא ישר וכו .. מתברר שהמעבד לא ממש ישר : http://www.selller.org/cpu.jpg האם זאת סיבה להחלפת מעבד על ידי אחריות? בבקשה צריך עזרה מכם ... תנו לי עצות
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המפרט שלי פה בצד ימין העלתי כל פעם בכפילות של 10 עד שהגעתי בינתיים ל3.46GHZ המעבד שלי זה Core i5 760 נכון לעכשיו זו התמונת מצב ב CPU-Z הטמפ' במנוחה 40-50, כל מה שקשור לוואט אני לא הכי מבין אז לא נגעתי ובגלל זה לא העלתי יותר מידי /up203.siz.co.il/up3/wyzkyyzgyjv2.jpg תוסיפו HTTP או תדביקו בשורת כתובות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוינמוס עם צ'יפ של TMD (50D) או וינבונד עם BH-5? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מסך אלסידי במחשב דרך המדריך שבאתר והכל עובד מעולה עם CystalFontz. רציתי לדעת אם מישהו הכי תוכנה/פקד מויז'ואל בייסיק שיכולה לשלוט בו כי אף תוכנה שניסיתי עד כה לא פעלה... נ.ב, מישהו יודע אולי למה LCDSMARTIE עולה לי ריסט פתאומי אחרי כמה דקות של עבודה? תודה, נדב
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-