אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני כרגע במהלך בניית מערכת קירור מים עצמית (תמונות בקרוב) ;D עד עכשיו: 1.בלוק למעבד-יש(הכנתי בעצמי) 2.רדיאטור----יש ,של הונדה סיוויק 95 קטן עבה ומכיל 2X120 80 CFM 3.משאבה-ATAMAN 202)1200 L|H) שאלתי היא האם המשאבה טבולה כמו זאתי מוסיפה חום משמעותי? חיברתי את המערכת זמנית לבדיקה,אבל השתמשתי ב 1.20 מ צינור מה שנראה לי הוריד את קצב המים ל200 ליטר לשעה. המעבד הוא E2160 עם זלמן 9500 רץ על 50C 63C עם מים רץ על 54C 78C מה אני עושה לא נכון? (המעבד בO|C 2900) [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 19:45:15 שכחתי לציין שהעלות עד עכשיו---200 ש"ח1-ראדיאטור :100 2-משאבה :80 3-חיבורים ושטויות:20 זמן ועצבים ,טוב לזה אין מחיר...
-
- 63 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
אוקי היום ניסיתי לעשות את האוברקלוק הראשון שלי. היה לי 133x18 כלומר מכפלה של 18 וFSB אחד הוא 133 היחס הוא 1:1 אז סתם רציתי לנסות לעשות אובר קלוק יש לי 35 מעלות חום על המחשב כרגע וגם זה מה שהיה לפני שעשיתי אוברקלוק אז העלתי את הFSB ל 138 ואחר כך ראיתי שעדיין יש 35 מעלות העלתי שוב ל 143 FSB ועדיין היה על 35 מעלות עכשיו הבעיה שלי היא שלאחר שסיימתי לעשות אוברקלוק ניסיתי להיכנס לשיר (כי רציתי לשמוע שירים) ופתאום השיר כזה קטוע.=/ הוא נעצר וממשיך נעצר וממשיך.. =/. הוא גם לא פעל בסירטונים שהפעלתי באינטרנט וכו' וכו'.. לאחר מכן החזרתי בBIOS את ההגדרות הקודמות ועכשיו הכל פועל מצוין אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים יותר מכל למעבד - intel core 2 duo e6750? בבקשה תנו שם מדויק של חברה ודגם ןאשמח לקבל גם קישור בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
אהלן... את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות בצד <. המחשב שלי נמצא כרגע על אוברקלוק של 40% מ2 ל2.8GHZ. הטמפ' שלו לפי TAT הם סביבות 35-40 במנוחה.. במאמץ עם אורטוס הוא בערך על 70 לפי TAT.. קורה (ועוד יקרה הרבה בעתיד) שהמחשב נשאר דלוק להוריד דברים בלילה, ואני רוצה ללכת לישון.. הרעש של המאוורר לא מפריע בזמן עבודה, אבל בלילה כששקט, הוא דווקא כן מפריע לישון. חשבתי שאולי יש דרך להוריד ולהעלות את מהירות המאווררים במארז כדי לשמור על טמפ' נורמאלית, ועם זאת לא להרעיש יותר מדי. האם יש תוכנה שעושה זאת? איזה עוד פתרונות אפשריים? (יש לי במחשב תוכנה בשם I-COOL שבאה עם הלוח אם, והיא אמורה לשלוט על המאווררים, אבל היא אינה מובנת לי, והתעסקות איתה לא מפחיתה את הרעש) תודה מראש לעונים![br]פורסם בת…
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ניסיוני פשוט, רק בשביל ההתחלה... 3000@3150 (210X15) וכמו שכתוב במדריכים, הורדתי את כל האפשרויות שיכולות לגרום לאי יציבות או להפריע לאוברקלוק... Spread Spectrum ואת המהירות של הזיכרון הורדתי ל333 MHz ... השאלה היא האם ההורדה של מהירות הזיכרון פגעה לי בביצועים של המחשב? אחרי הכל אני מנסה להגיע לביצועים כמה שיותר טובים ושהכל יעבוד חלק, אני לא מנסה לשבור שיא...
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מפרט: Q6600, AC FREEZER PRO, GIGABYTE P35-DS3 (אין OC) ב DEFAULT ה FREEZER עובד במהירות של 600-700 RPM, והמעבד במנוחה עומד על 55 מעלות ע"י ה EASYTUNE 5 שיניתי את המהירות המינימלית ל-1000 RPM וזה הוריד כ-10 מעלות הבעייה, שאני עושה REBOOT, זה חוזר ל 600-700 RPM עד שאני מריץ שוב את EASYTUNE. האם יש צורה דרך ה BIOS לשלוט במהירות ההתחלתית שתהיה יותר גבוהה? (מהירות המאורר עולה אוטומטית שיש עומס)
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
המעבד שלי זה E6600.. (מפרט בצד), שמתי לב שהטמפ' שלו במנוחה מגיעה ל60 מעלות.. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של המעבד לא עובד.. נתתי לו סיבוב ידני והוא התחיל להסתובב.. ועבד 10 שניות כן דקה לא..דקה כן.. שמתי לב שהוא יכול פתאום לא לעבוד.. הטמפ' תגיע ל60+ במנוחה ועדיין הוא לא יעבוד.. מה שאומר שאני לא יכול להשאיר את המחשב לבד חייב כל הזמן להסתכל על המאוורר.. הורדתי SPEED FAN אבל זה רק מראה אם המאוורר עובד או לא.. (גם שעשיתי שיקבע אוטומטית מהירות זה לא עוזר), שיחקתי עם החיבורים וגם לא עוזר.. מה לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום החלפתי היום לוח אם, ומשום מה המאורר של המעבד (ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO) לא עובר כרגע את ה 550RPM, בלוח הקודם הוא היה עובד על מהירויות משתנות (ע"י speed fan) מ 1000~4000 RPM . טמפ' המעבד כרגע היא 34 מעלות שזה בסדר, אבל המהירות נמוכה... בדקתי גם בBIOS וגם ב speed fan ובשניהם הטמפ' והמהירות זהה. בלוח החדש אני גם לא יכול לשנות את המהירות של המאוורר... (הלוח החדש הוא GA-P35-DS3L ) רעיונות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד E6300 CORE 2 DUO לוח ASUS 965 צ'יפסט אינטל ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 ספק 500W של HEC. אין לי קרור מיוחד כלשהו מלבד מה שיש על הכרטיס מסך ועל המעבד ובמארז. רציתי לעשות דרך הביוס באמצעות המדריך שמפורסם באתר אך אני לא מוצא את נעילת הכרטיס מסך, יחס הזכרונות ואת הסייד ספקטרום למישהו יש מושג היכן הם נמצאים בלוחות של אסוס? שאלה נוספת היא האם כדאי לעשות רק למעבד או לעוד רכיב כלשהו? חשבתי בנתיים רק על המעבד. אלה הטמפ' שלי במנוחה: לוח אם-33 כרטיס מסך-51 מעבד-47 HD-36 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני בטוח שיש משהו בסגנון, אולי רק של אינטל. אני לא זוכר איך קוראים לה. יש לי מעבד AMD עם זכרונות DDR2 על המחשב tx1320 של HP (להתרחק להתרחק להתרחק!)
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר מאחורה ומאוורר בצד. המחשב עומד בתוך במקום סגור יחסית רק עם פתח מקדימה. הבעיה היא שהמאוורר האחורי הוא זה שמכניס את האוויר והצדדי שמוציא והאחורי הוא ממש חנוק לעומת הצדדי שיש לו הספקת אוויר קר טובה יותר ואני צריך להחליף את הפעולות של המאווררים. איך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים המאוורר של המעבד (AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 ) התחיל להרעיש וגם ניקוי לא עוזר זהו המאוורר מקורי של AMD (נרכש בתצורת BOX) ואין לי בעייה עם הטמפרטורה של המעבד כך שחיפשתי מאוורר חליפי פשוט ולא הצלחתי למצוא מישהו שמוכר את המאוורר בלבד או לחילופין גוף קירור מקורי ל-AMD מה שהצלחתי למצוא זה: http://www.arcticcooling.com/cpu2.php?idx=93&data=1&disc= (נמכר בנעה ב-55 כולל משלוח) מה דעתכם? האם יש למישהו נסיון עם גוף הקירור הזה ? כמה הוא שקט? והעיקר, האם מסובך להרכיב אותו ? (יש לי חבר שלמרות שאיננו מאותגר טכנית, הצליח לקצר ולהרוס לוח אם בהרכבת קירור למעבד כך שהעניין קצת מדאיג אותי...)
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הוא מראה שהמעבד עובד במכפלה של 6 איך אני משנה את זה בביוס או משהו? כי יש לי רק אופציה לשנות תמהירות של הזכרונות
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך: המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאת לא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770 ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"ח אבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות: CPU-Z WCPUID EVEREST RivaTuner ATITool ככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה.. וחוץ מזה על פ…
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
התקנתי היום את הווינדואוס מחדש וEVEREST עושה לי בעיות.. כשאני מפעיל אותה היא תוקעת את רוב התוכונות שפועלות באותו זמן ונתקעת בעצמה... כשאני נכנס ללשונית הSENSOR הוא טוען וטוען ואחרי כמה זמן נתקע בעצמו... מה יכולה להיות הבעיה, או אולי יש תוכנה חלופית טובה (למדידת טמפ' של מעבד, כ.מסך וכו)?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/links/ocsoft_links.html נתקלתי בו במקרה ויש בו עשרות לינקים אם לא מאות.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-