עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hell,

אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by tepez,

קניתי לא מזמן את המחשב הזא: Gigabyte K8-NF-9 AMD Athlon 64 3000 Venice Thermaltake TR2-M6 SE(K8) Twinmos 512MB DDR400 Gainward GeForce 6600 Ultra 256MB Western Digital 80GB Sata Conpucase 6A19 הרצתי 3DMark05 וקיבלתי 2100. הטמפרטורה של הכרטיס מסך מתחילה מ54 ולא יורדת מזה (לפי everest) על הדרייברים וdirectx הם עדכניים ואני משתמש בWinXP יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק? מה גורם למחשב לעבוד לאט?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  3. אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gilad_f1,

שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי יש לי Q9550 שעובד על 4 ג'יגה הקץ בדיוק ראיתי מישהו באחר מהאתרים בחול שעשה 3.9 עם מתח 1.44 ואני בכלל עשיתי עם 1.35 האם כל קפיצה היא הבדל קריטי.? על כמה מתח לעזאזאל אני יכול לתת לו אני לא מבין ? מישהו יכול לתת אינדיקציה פחות או יותר לגבי זה... כמה מותר לתת למערכת 24/7 ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב ולחסוך כסף על המפרט במידה ואני מעוניין לעשות OC למחשב? איך אני יודע מה עושים? אם מישהו יכול להפנות למדריך או לעזור איכשהו אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  8. Started by ORBIT,

מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  9. Started by guy_intel,

על מעבד Q9450 ומתוכנן OC. איזה קירור עדיף ? Thermaltake Big Typhoon VP או: Thermaltake V1 נייהם באותו מחיר כמעט (220 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by Mr.positive,

האם 62 מעלות במאמץ לאחר OC זה בסדר בשביל המעבד E6300 ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by A_D,

עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNE אכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 908 צפיות
  12. איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by tamir.fri,

1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)

• 9 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by vk,

מדובר על Q6600, בהתחלה הוא היה יציב על 3.2GHZ אבל אחרי כמה זמן הוא הפסיק להידלק והורדתי ל3GHZ ומאז זה רק יורד. ניסיתי לעשות ל 2.8 אבל המחשב אפילו לא נדלק והייתי צריך לאפס את הביוס. זה משהו שאמור לקרות למעבדים עם הזמן? זה פשוט נראה מוזר.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  17. היי זה המפרט שלי למטה. בהמלצתו של INTEGRAL וחברים החלטתי לעשות OC למעבד אבל אף פעם לא עשיתי את זה. בקשר לקירור המליצו לי על THERMALTAKE BIGTYPHOON אני רוצה להגיע עם המעבד ל3.4 ג'יגה הרץ איך עושים? (צריך הוראות שימוש) ואיך נזהרים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alonkl,

אוקיי חודש אחרי המחשב החדש, נהנתי מכל רגע ורגע עם הArctic-Cooling Freezer Pro שלי.. עד שיום אחד פתחתי את המחשב, התעסקתי בכבלים וזה, אין לי מושג מה עשיתי אבל המאוורר מסתובב על הסל"ד הכי המיר ולא מוכן לרדת (2300), עכשיו השגתי קירור סטוק של AM2, שאת הישן כבר זרקתי.. מה אתם אומרים לשים אותו? יש בו חיבור 4 פינים לשליטה? כי בAC אין לי.. עכשיו אל תגידו "תרכיב תנסה" כי זה לא משהו שנאי עושה כל יום.. ועוד שאלה, צריך לשים משחה טרמית או שזה לא הכי חשוב? תודה רבה על כל עזרה. נ.ב: ראיתי עכשיו את המאוור סטוק אצל חבר, והוא מצוין דווקא.. כשהוא במנוחה הוא לא עובד... זה אחלה.. לא ככה? המטרה שלי היא להגיע לשקט אופטימלי במנוחה, וכשהוא מסתובב כל כך לאט לא שומעים אותו..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by elnatand,

שלום "הפינים" של התושבת של המאוורר נשברו לי. הכוונה לאותם פלסטיקים לבנים שמצמידים את "תושבת המאוורר" (כך נדמה לי שזה נקרא) ללוח עצמו. רציתי לדעת: א. איך קוראים בשפה מקצועית לאותם פינים, כדי שכשאגיע למעבדה/חנות מחשבים יבינו אותי? האם פינים/דיבלים/מתאמים? ב. אני גר בבאר שבע. איפה אני יכול לקנות את אותם פינים? האם אני חייב לקנות את כל המאוורר מחדש או שיש פינים להחלפה? תודה לכל העונים.. מצורפת תמונת המאוורר שלי: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~INTEL775FAN~6465~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nec5e,

האם מישהו יודע האם ניתן להרכיב מאוורר zalman 7700 על הלוח? (ללוח יש pipe) ונראה לי שזה יכול להפריע. האם זה נחשב ללוח טוב? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, לאנשים שיש את הX3 710, מה הOC הכי גדול שהגעתם אליו? ואם אפשר גם פרטים(דהיינו לוח, STEPPING,VOLTAGE וכדומה..). אני הגעתי ל 3.31GHZ מ2.6 וזה גם כשהליבה הרביעית נפתחה דרך הACC. לוח: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. http://ksp.co.il/?uin=19688 http://ksp.co.il/?uin=19691 http://ksp.co.il/?uin=13209 ראיתי שהשתיים הראשונים מוציאים יותר אוויר, אבל השלישי עולה יותר, למה? מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים