אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים צריך את עזרתכם על מנת לייצב את האוברקלוק. יש לי לוח די בינוני לאוברקלוק ga-p35-ds3 rev1 F4, לדעתי כל הבעיות נובעות ממנו או מהזכרון, הזכרון שלי זה OCZ Platinum rev2 4GB, כרגע אני על 3.4 במעבד עם EIST מופעל, יחס הFSB:DRAM הוא 1:1 הBUS כרגע 425, ז"א שהזכרון על 850, הורדתי את התזמון ידני מCL5 לCL4, עם CL5 המחשב יציב, עם CL4 עדיין לא בדקתי יציבות. מה שמפריע לי זה המתח הגבוה שהזכרון נמצא עליו 2.10, במתח כזה לא צריכה להיות שום בעיה להגיע ל900 ומעלה אבל מה?! כאשר אני שם את הזכרון על 900 המתח עולה אוטומטי ל 2.22 ואני לא מצליח לשחק אפילו קרייסיס בלי שהמחשב קופא, אחרי שאני מאתחל ונכנס לביוס אני נכנס ל Pc health ורשום שם DDRV180 FAIL כמובן שכל המתחים אצלי בביוס הם אוטומטיי…
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום המערכת מעבד E2180 לוח גיגה בייט P35-DS3L קירור פריזר 7 זיכרונות gskill 800mhz 2gb PK ספק 400W TRT של HEC בקיצור שמתי את תדר ה PCI על 100 העליתי באס ל 300 (שהבנתי שממש לא גבוה ליכולות של הלוח והמעבד) מכפיל זיכרון על 2.5 כלומר תדר 750 טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך) ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג 1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.4 1:Hardware failure detected, consult stress.txt file יכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני קונה מאטר Sky PC אז תמליצו מה הכי טוב למעבד שרשמתי: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&fldID=138&fldVal=775&ShowSenon=1 של Zalman הכי יקרים אבל האם הכי טובים ? אולי בעתיד מתכנן לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לפי וויקיפדיה יש לו TDP השווה ל-68.3 וואט. קניתי את המחשב המבוסס על המעבד הנ"ל לפני למעלה מ-3 שנים והוא הגיע אליי מ-KSP בתוך מארז עם אוורור צדדי(המארז הפופולארי של HEC). אני שוקל אופציה לשים לו דופן צדדי ללא האוורור ואת הדופן הצדדי המקורי לשים למארז אחר שמחזיק בתוכו מעבד pentium D820 שהוא בעל TDP השווה ל-95 וואט.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שמעו חברה קיבלתי מחשב חדש אתמול אני רק מחכה לכרטיס מסך קיצור אני עכשיו בדקתי אותו אני רואה שהקירור של המעבד Thermaltake Big Tyhpoon VX אני מפעיל תמחשב הוא כזה זז לא מסתוב זז ממש כזה אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב ולעצור להסתובב ולעצור רציתי לדעת אם המאורר שלו מתחיל לעבוד מאיזה שהוא טמפרטורה הוא שהוא מקולקל למה זה פעם ראשונה שאני מדליק תמחשב יענו הם עשו לו הרצה בחנות אבל בבית פעם ראשונה קיצור מה עושים במצב כזה זה נראה לי מוזר אני מדליק הוא לא עובד אחרי כמה שניות הוא מתחיל להסתובב קצת ולעצור מסתובב ועוצר נראה לי קצת מוזר[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 17:41:41 בבקשה זה דחוף לי חברה
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
E4500+Tuniq Tower או E2180+Thermalright Ultra 120 Xtreme עם שני S-FLEX
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והלוח בכותרת בנוסף זיכרון OCZ PLATINUM REV2 CL4 800MHZ , קירור מעבד TUNIQ ו ל CHIPSET קירור SILENT WHISPER עם המעבד הזה הגעתי ל 3GH על לוח P5E-N SLI ...קניתי אתמול את ה INFINITY , ומאז אני תקוע על 270FSB , כל דבר מעל לא עושה BOOT שילובים שבדקתי : ואין BOOT העלאת מתח מעבד עד ל 1.45 מחלק זיכרון 1:1 , FSB 300 מכפלת מעבד על 6 , FBS 290 , מחלק 1:1 , NB 1.6 \ 1.65 \1.7 ביטול כל הפונקציות עזר ב BIOS קביעת תיזמוני הזיכרון באופן ידני .... פשוט לא עושה BOOT מעל 270 השתמשתי ב BIOS הכי חדש באתר DFI וזה שלפניו .... צריך להזכיר ללוח יש חיבור של 24PIN ו 8PIN 12V למעבד , לספק שלי יש רק 4PIN למעבד , לכן מחובר רק 4 PIN תודה על העזרה....
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חברייה אני צריך דחוף את עזרתכם! יש לי בלוק קירור של SWIFTECH APOGEE המשאבה והמיכל שלי הם גם של SWIFTECH והרדיאטור שלי הוא של THERMALTAKE עכשיו המערכת שלי יכולה להראות בצד בכל מקרה אני אפרט מעבד C2D E6600 לוח אם MSI P6N וספק כוח 420WATT של EZCOOL שבא עם המארז עכשיו כאשר אני מחבר את הכל, הכל עובד אך לא רואים כלום על המסך בדקתי אולי אין מגע בין הבלוק למעבד אז ניקיתי את המשחה ומרחתי חדשה ועדיין לא עובד כאשר אני מחליף לקירור הסטוק הכל עובד לא עייפתי ולכן ניסיתי עוד פעם עוד פעם הכל אותו דבר קירור המים עובד הכל עובד אך אין אות על המסך החלפתי לסטוק וכלום לא עובד ניבהלתי ניסיתי לשנות דברים עדיין לא עובד הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שיש בעייה בRAM הוא ניקה אותו וזה עבד עכשיו אני…
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני קונה מחשב מבוסס Q6600 ויש לי מספר שאלות על הקירור שלו. אמנם הבנתי שמדובר במעבד חם, אבל אני לא מתכנן כרגע OC בכלל כך שנראה לי שגם בעומסים של קידודים ורינדורים הקירור סטוק יחזיק מעמד מבחינת טמפ' (אני צודק ?). השאלות שלי הן בעיקר לגבי רעש, האם המאוורר המקורי רועש מאוד ? אני קצת לחוץ בכסף, כך שחשבתי לא לקנות כרגע מאוורר תחליפי אלא לראות אם הרעש של המקורי מטריף אותי או לא. האם אצטרך לפרק את הלוח מהמארז בשביל זה או שיש אופציות אחרות ? אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא... תודה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני האינדיקציות האלה בEVEREST? הראשונה מראה לי 57 והשניה 33 שזה לא ממש הגיוני... את אותם המספרים מראה לי גם התוכנה שבאה עם הלוח אם רק ששם כתוב SYSTEM 1 ו-2
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
במעבד יש תכונה שכאשר הוא לא במאמץ הוא יורד מכפלת מהירות של 9 ל-6. עשיתי OC למעבד ואין לי צורך שהוא יהיה על X6 במנוחה (יוצא לי 2400MHZ), האם יש דרך לשנות את זה לנגיד כפול 4 או כפול 5?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לעשות את האוברקלוק הזה ניסיתי לעשות כמו במדריך "אוברקלוק למעבד" לא הבנתי אני גם לא מוצא איך לנעול את הAGP וה-PCI אני רק יודע לעלות מתחים?<? לוח של ASUS CUV4X זיכרון 320mB 133mhz [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
הרצתי 5-6 לופים של 3DMark06 ואין ארטיפקטים בסריקה של ATT המסך מראה מלא ארטיפקטים ירוקים ונכבה האם אפשר להמשיך לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זה יעזור לי במשהו? או שזה סתם עוד מאורר? אם אני רוצה לבצע עם הכרטיס אוברקלוק קטנטן זה יעזור?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-