אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
300 אום כי הלדים הם 3v והחיבור של הספק הוא 5v ומוכר ה"נחמד" "שיש לו זמן להקשיב ללקוח" נתן לי נגדים של 430\400 אום (לא זוכר ממש את המספר אבל זה היה או 430 או 400) והוא אומר שזה בסדר וזה לא הולך ככה למרות שאני לא מאמין לו כי הוא לחוץ כול הזמן ובקושי מקשיב....שאלתי אליכם היא אם זה באמת בסדר ולא יתן לי אפקט יותר חלש של אור? כי הנגד נותן יותר נגדיות ממה שצריך...... תודה לעונים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה בשביל לעשות OC ל5850 ומשום מה אין לי אפשרות לעלות מתח ._. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים) ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה) מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש
-
- 9 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה אלו התזמונים אם אפשר לשנות אותם שהזכרון יעבוד יותר טוב ואם כן לפי מה אני משנה אותם ומה התזמונים של adata vistera 512 ddr500 תורה רבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שני מאווררים בגודל של 140 מ"מ. המארז שלי הוא corsair carbide 500r. לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שתהיה אמינה. הרעש של המאוורר מפריע לי במידה בינונית.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
סוקט 775 יש לי את המקורי של אינטל- הוא מרעיש מאוד. הוא עובד ב 4K RPM ברגיל בלי מאמץ מיוחד. יש לי מאורר נוסף של אינטל רק בפרופיל נמוך- הוא לא שווה כלום. אבקש המלצה למאורר והיטסינק שיתאימו מKSP או איבורי. האם ניתן לעשות למשב הזה אוברקלוקינג כדי להמהיר אותו קצת? או להחליף רכיבים בזול? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איזה קירור לדעתכם מומלץ כדי להחליף את קירור ה BOX של המעבד שלי? ה BOX לאחורנה מתחמם יותר מידי (82 מעלות במאמץ) *שימו לב שהלוח שלי הוא לוח מיני (כמו למחשבים סלוניים) - ולכן אני חייב לוודא שהקירור Alpine 11 Rev2 המומלץ יתאים ללוח הצפוף, ראו תמונה של הלוח בהמשך הפוסט. כל רעיון ההחלפה צץ מכיוון שחוותי לאחרונה קריסות פתאומיות באמצע משחק ב BF3 ולאחר מס' דק' הכול חוזר לעבוד כשורה, המעבד הציג שהוא על תפוקת של 100% ולכן מיד בדקתי וראיתי ששני רכיבים מתחממים יתר על המידה: המעבד וה mSATA SSD שצמוד אליו, תמונה של המחשב: https://lh4.googleusercontent.com/MVCX00yzHk5UUh9PXWl6NYQSLSVP_E7CKu123EAUR27cBxVJyLH-li_Srw-v0QITXnpB6Q=w1563-h808 *נכון להיום שני המאווררים פועלים ו…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם. יש לכם המלצה לגוף קירור אחר? תקציב: עד 300 ש"ח לא מתכנן OC.
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD 1700XP , הבעיה איתו היא שהוא מתחמם מאוד מהר (הממוצע שלו הוא 61 מעלות בקירוב) וזה בלי שיש לי אוברקלוקינג או משהו כזה. בזמנו אמרת לי שהבעיה היא בקירור של המעבד ולכן החלטתי לקנות ערכת קירור חדשה. על מה אתם ממליצים, מה הדבר הכי טוב שאני יכול לקנות לו (חוץ מקירור על בסיס מים - אני לא מעוניין בזה). ודרך אגב, האם ביחד עם ערכת הקירור מגיעה גם המשחה הטרמית או שאותה אני צריך לקנות בנפרד? תודה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הטמפרטורות מעצבנות אותי לחלוטין! ניקיתי את המחשב לפני שלושה ימים, אין אבק, יש 3 מאווררים (SCYTH S-FLEX) אחד למעלה, אחד מאחור (שניהם מוציאים) ועוד אחד מקדימה שמכניס. קירור מעבד - TT V1 עם מאוורר צד שלישי שהרכבתי לו לבד (מודינג קטן שהוריד עוד 4 מעלות לערך). 4890 עם קירור סטוק (כרגע, אני עוד מחפש היטסינקים לזכרונות ולVRM, יש לי את ה S1 שעוד לא מורכב). 4890 עובד על 100% מאוור והטמפ' שלו 55 מעלות בIDLE! לא יאמן! לוח אם, רותח! מעבד, עוד יותר! אשמח לשמוע הצעות לעניין! -כמו כן, רציתי לשאול אם כדאי להחליף מארז, יש לי כרגע GB TRITON שבו המחשב מורכב, ויש לי עוד מארז חדש TAGAN TWIN ENGINE, ואין לי מושג אפ כדאי להרכיב בו את החלקים.
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי. הנה הפרטים החשובים לפי מה שאני מבין. אם חסר משהו מקסימום אוסיף אחר כך CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) CPU Alias Northwood Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845D System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Corsair Value Select VS512MB400 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM2: Corsair Value Select VS512MB400 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz Temperatures CPU 44 °C (111 °F) WDC WD1200JB-00GVA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 3668 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.11 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 4.90 V Field Value CPU Speed CPU…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה קירור מים למערכת הישנה שלי עד 280$, רק למעבד ! מחו"ל תודה רבה !!! LGA1366 המעבד I7 920 , OC 4GHZ
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי "מחשב נייד" שיש לו מעבד רגיל p41.8 עם 2 מאווררים לאחר כמה דקות עבודה המחשב מתאמץ והמאווררים עושים רעש חזק ובלתי נסבל(יותר ממחשב נייח). אין לי צורך בניידות של המחשב לכן חשבתי להסיר את המכסה התחתון של המחשב ולהתקין מתחתין קופסה(מעין מארז)שבוא יהיה אמצעי קירור שיגרום למעבד לא להתקע כל רגע ושיעשה פחות רעש(אולי בגלל שהמעבד יונק אוויר מהמשטח התחתון כלומר מתחת למחשב אין לו סרקולציה טובה של אוויר ואם רק אגביה את המחשב עם מארז שונה אז יהיה קירור טוב יותר). אשמח לעצות ועזרה..
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם או כולכם מכירים את השיטה החדשה לחיבור מאווררים מין בורג מגומי גדול השאלה שלי היא אם זה עושה את העבודה? בלי שהמאוורר יזוז אחרי זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
-
זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-