עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nore0,

נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by RT2,

מדובר ב3500 WINIE.. אני כרגע על 267*10 יציב.. 33 שניות בפריים. 45C במאמץ.. 33C במנוחה VCORE 1.59.. זה לא יותר מדי? כמה אפשר מקסימום? 60K באקוומארק. (6600GT) נראה לי שזה הOC הסופי שלי..אולי 10*272..לא יותר. אני אשאיר את זה כמו שזה. האם המכפלה משנה משהו בביצועים? לדוגמא.. זה משנה אם המכפלה היא 10 או 11? ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה HTT? תודה!

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by shay33,

שלום http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60&data=1&disc= הבנתי שזה 2 גרם ??? ??? לכמה מריחות זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  4. מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm

5. Started by Load,

לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by 3liran,

אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד שיתמודד טוב עם אבק וחום, משהו שלא ייסתם לי תוך כמה שבועות אם חודר אבק למארז. זה לא למטרת OC, אלא רק כדי לשמור על מעבד E6420 בטמפרטורה נורמלית בסביבה הבעייתית בה המחשב נמצא. משהו בסביבות ה 200-250 ש"ח. תודה

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by ClockPusher,

בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by Dimness,

שלום, כיצד אפשר להפעיל מאורר של מארז מחוץ למארז ללא חיבור למחשב עובד? אם יש צורך בכך יש ברשותי ספק 300W של HEC בשביל זה. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  9. לגבי I7-920 I7-860 ו I5-750 - אנא תרמו את הערכותיכם: אם אני רוצה לעשות להריץ חישובים כבדים וממושכים שמשתמשים בריבוי ליבות (רינדורים), איזה OC אני יכול לעשות - בלי לפגוע ביציבות - בכל אחד מהמעבדים הנ"ל? (עם קירור אויר) תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  10. הלוח מגיע עם חורים לקירור 775 כך שמבחינת החורים אין בעיה.. אבל הרי לכל לוחות ה-P55 יש מן פלטת מתכת שמחזיקה את הסוקט מתחת ללוח, ה-backplate של ה-True120 לא תתנגש בה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. היי הקירור הנ"ל לא מתאים ללוחות אם G31 , , ברגע שיש כזה קירור לא ניתן לחבר יותר מחיבור SATA אחד בלבד, הקירור מחסה את היצאות, יש לקחת בחשבון רק לוחות עם חיבורים SATA מרוחקים מאוד מכניסת PCI-E , לידיעתכם. רוני

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. ניסיתי את F9 של Arctic ואת ZM-F2 של Zalman והם מרעישים כמו אוהדי בית"ר ירושלים. איזה אלטרנטיבות יש?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by shloosh,

אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  15. אני צריך לפתור בעיית התחממות יתר עבור מחשב שלא עומד בעומס. המעבד הוא AMD64 3200, סוקט 939, שלא עבר אוברקלוק. ההיסטסינק הוא היטסינק פשוט של Spire שהגיע עם המחשב, ומאוורר ה-80 מ"מ שעליו רץ ב-1500RPM בערך. המארז הוא Soprano של תרמלטייק, כל המאווררים מחוברים ופועלים. המחשב מצליח להריץ את WoW, ואחרי פרק זמן מסוים (דקות או שעות), הוא מכבה את עצמו מחימום יתר (נמדדו 87 מעלות על המעבד), וזה כמה ימים אחרי שנוקה ממנו האבק, הכבלים במחשב מסודרים למשעי. כרגע אני נוטה לכוון שדרוג הקירור, ואני מתלבט בין קירור אוויר וקירור מים. חשבתי על CNPS7700-AlCu של זלמן כאופציה לקירור אוויר, ולגבי קירור מים אני ממש לא בטוח- לתרמלטייק יש מערכות מוכנות באזור ה-500 שקל, אבל אני לא יודע אם בכלל יש צורך ב…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by froggy,

שלום קניתי מחשב חדש. יש לי מעבד AMD X3 720 BE, אך במאמץ קירור המעבד (סטוק) מרעיש בטירוף - ואני מגיע ל 45 מעלות בערך. חשבתי לקנות קירור חדש ושקט למעבד. מתכנן אוברקלוק בעתיק הרחוק. לאחר קריאה מעמיקה בפורום, הבנתי שישנם שני קירורים המשתלמים ביותר. OCZ Vendette 2 וה- SCYTHE Mugen II ההבדל בניהם הוא 20 שקלים, לא משמעותי. מה כדאי לקנות? נ.ב. מארז- ANTEC P182

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  17. אז כן, הכרטיס שברשותי לא נמצא בחזית הטכנולוגית ובכל זאת.. ברירת המחדל של מהירות המאוורר היא 40% ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו evga ו RIVA TUNER אבל זה לא מצליח.. חוזר חזרה ל-40%.. מה בכל זאת אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום אני מחפש המלצה לגוף קירור + מאוורר(שאפשר לנקות אותו) המתאימים לI7 , קחו בחשבון שאני יעשה עליו 0C(אני לא יכול להגיד לכם עד כמה כי עדיין לא בחרתי מעבד) אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו, אז אם יש גוף קירור שעדיין לא יצא לשוק ואתם חושבים שהוא הכי טוב, אני ישמח שתמליצו עליו..

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by djburekas,

הייחברה מה קורה... שבת שלום.. קניתי את המאורר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5829 והתקנתי אותו על הכרטיס מסך.. כלומר שמתי S1 ACCELERO והצמדתי אותו עם אזיקונים.. תמונה מצ"ב. המאורר הוא PWN, השאלה שלי האם אני יכול לשלוט עליו שיסתובב ב400RPM, ושאם אני נכנס למשחק אז אני אעלה אותו לפני זה ל2000 RPM .. נגיד אפילו שרשמו שהוא תומך מ400-1400 האם אפשר עוד להרים אותו... תודה רבה!... כי התבאסתי שמתי 45 שקל עליו.. ולא הצלחתי לכוונן אותו... תודה רבה לעוזרים !!!! ואם אפשר עזרה איך לכוונן אותו הכוונה בביוס, מה לרשום עליו ואיך לכוונן אותו..... מקווה שזה אפשרי תודה! יאיר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

I have the ABIT IC-7 and i saw the review about the wornt reading of temps, i just wanna know if bios flesh can solve the problem ?. If anyone can explain how to flash the mobo bios it will be great! on the first moments that i turn my computer the temps already about 40-45C, i have Vantec Aeroflow (4500RPM) + AS5, two 120 mm, one Vantec stealth at the front, one globefan at the back. Please help me, Thanks!

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by Jetway,

קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Mentally ill,

ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. אז קניתי מחשב חדש, וגם מארז חדש. המארז הוא Enermax CS-10181, שיש בו מקום ל 7 מאווררי 80mm. המארז הגיע ללא מאווררים, כרגע יש לי 4 מאוררי SF2 שיכולים לשמש כמאווררים למארז, אולי בעתיד אני יוסיף עוד. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסידור שיניב את הטמפרטורות הכי נמוכות לפי דעתכם. אז אני יתן לכם שרטוט ( דיי עקום למען האמת ;D ) שעשיתי ואתם תייעצו לי בבקשה איפה לדעתכם כדי למקם את המאווררים, ואת הכיוון של כל מאוורר - מכניס או מוציא אוויר. הנה צילום של המארז שאולי יעזור לכם יותר להבין איך הוא בנוי..

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by winner100,

שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.