אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בגדלים של 80 עד 120מ"מ. אני מבין ש Zalman כבר לא מובילים בתחום?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש. יש לי מעבד AMD X3 720 BE, אך במאמץ קירור המעבד (סטוק) מרעיש בטירוף - ואני מגיע ל 45 מעלות בערך. חשבתי לקנות קירור חדש ושקט למעבד. מתכנן אוברקלוק בעתיק הרחוק. לאחר קריאה מעמיקה בפורום, הבנתי שישנם שני קירורים המשתלמים ביותר. OCZ Vendette 2 וה- SCYTHE Mugen II ההבדל בניהם הוא 20 שקלים, לא משמעותי. מה כדאי לקנות? נ.ב. מארז- ANTEC P182
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הביאו לי את הקירור הנ"ל (http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/) ואני רוצה להרכיב אותו עכשיו יש לי 70% אלכוהול כדי להוריד את המשחה הטרמית מגוף קירור הקודם (מה שמקבלים איתו) וקיבלתי עם זה משחה טרמית הכרטיס מסך שלי עומד על 31 מעלות בקירור הרגיל שלו (סטוק בלי מאוורר) עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם המשחה בסדר? (אני מאמין שכן אם הביאו אותה..) 2.האם אני יכול להחליף תמקומות של הכרטיסים בלוח אם (כדי שיהייה מקום בישבילו) 3.האם הוא נחשב טוב ויכול בהחלט להוריד לי מתחת ל 30 מעלות את הכרטיס מסך (GeForce 5200 FX)
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חשבתי על מערכת קירור..... לשים את המחשב עצמו במקרר קטן. זה יכול ליצור בעיות? כמובן מקרר בלי כלום שיהיה רק המחשב.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://members.home.nl/epsilon/nas/ לא גמור עדיין , חסרים לי הצינורות נחושת בשביל למדוד תקוטר ולעשות יציאות ככל הנראה הבלוק יהיה מכסף טהור :-X
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מדובר ב3500 WINIE.. אני כרגע על 267*10 יציב.. 33 שניות בפריים. 45C במאמץ.. 33C במנוחה VCORE 1.59.. זה לא יותר מדי? כמה אפשר מקסימום? 60K באקוומארק. (6600GT) נראה לי שזה הOC הסופי שלי..אולי 10*272..לא יותר. אני אשאיר את זה כמו שזה. האם המכפלה משנה משהו בביצועים? לדוגמא.. זה משנה אם המכפלה היא 10 או 11? ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה HTT? תודה!
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני קונה בזיגזאג A64 3000+ Venice Tray אני צריך גוף קירור בסביבות ה60-80 . חשוב שיהיה מפה : www.zigzag2000.co.il
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד שיתמודד טוב עם אבק וחום, משהו שלא ייסתם לי תוך כמה שבועות אם חודר אבק למארז. זה לא למטרת OC, אלא רק כדי לשמור על מעבד E6420 בטמפרטורה נורמלית בסביבה הבעייתית בה המחשב נמצא. משהו בסביבות ה 200-250 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב במפרט כדלקמן 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מהו הOC הכי טוב שאפשר להגיע ניצול מקסימלי לפי המדריך לא הבנתי כ"כ אשמח לשמוע על דרכים נוספות תודה
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז Centurion 534 Black ) יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-