אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286 א. מה לעזאזל? ב. כדאי בכלל? לא מאוד יקר, אבל אפקטיבי?
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם הרמת התדר מעל הסטוק עלולה לגרום נזק ממשי למחשב או שבמקרה הכי גרוע הוא רק ייתקע?
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המאוורר הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TBF-B12-E1&other_title=+TBF-B12-E1+Tri-Blade%20System%20Fan בחנות הוא נראה רציני אבל אני לא מרגיש שהוא מוציא הרבה אוויר... יכול ליהיות שזה בגלל הגריל או שהמאוורר עצמו פשוט לא שווה כלום?
-
- 15 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, P2 350. האם אתה מכירים תכנה שמאפשרת לשחק עם הFSB של הלוח, ללוח אין אפשרות בביוס או בג'מפרים. אם אתם מכירים תכנה, אז תגידו את שמה, ואם אפשר אז גם לינק, תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: p4 2.4c ht 800 fsb p4p800 1024 ddr memory (micron) s עכשיו כשאני עושה אוברקלוק למעבד ל3100 גיגה המחשב נטקע אחרי 15 דקות, עכשיו מה יכולה להיות הבעיה?, (אני לא משתמש בקרור מיוחד) ושאני עושה על 2.8 זה פועל סבבה, ד"א בביוס אני עושה "AI Overclock %30 אני פשוט לא יודע להשתמש ב-manual ^^
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
באתר של ThermalTake אפשר ליראות HSFים חדשים הנקראים Venus Series... מה הם אני לא יודע... מה זה K8 שלו הם יועדו... אני לא יודע... עושים כבר HSFים ל-Hammer או משהו???
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בגלרייה שלי את המחשב שלי, אבל מאז הוא עבר הרבה שינויים וחידושים. בנוסף, הפעם ממש ממש השתדלתי להביא תמונות מאוד איכותיות שתוכלו לראות הכל בפרטים. ניתן למוצא גם כמה תמונות של הרמקולים שהכנתי במיוחד בשביל המחשב. אני שלחתי לאורי סלמוני כמה פעמים את התמונות, אבל הן חזרו אליי, לכן החלטתי לפרסם את זה כאן. בבקשה, מנהלים יקרים, תעבירו את זה ותחמקו את המתמונות הישנות שלי. את כל התמונות שאני רוצה שיעלו לגלרייה ניתן למצוא כאן: http://planet.nana.co.il/hipery/casev2 הנה כמה תמונות ושאר הקישורים: הנה המידע המעודכן שיש לשים: המפרט (המעודכן) שלום! אני מביא לכם כאן עידכון למארז שלי אחרי שהוא עבר צבע והוספת תאורה. בעיקרון החלון נעשה עם דיסק ואחרי ז…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות 1) איך אני בודק את כמה חום נפלט מהמחשב 2)אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג למחשב עכשיו מה אני צריך להוריד ומאיפה תודה למי שעונה
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מעבד + לוח של אינטל. הטמפ' שלי כרגע דיי גבוהות באופן כללי, אבל סבירות פחות או יותר למעבדי אינטל (משהו כמו 46-52 לא במאמץ ו 68 במאמץ, בדיקה עם פריים 95). רציתי לשאול אם כדאי לי לקרר את המערכת, ואם הקטע של הקירור יכול להוות פקטור באוברקלוק (הבנתי שעם לוח של אינטל אי אפשר להגיע רחוק בלאו הכי, כי יש הגבלה להעלת המתח). במידה וכדאי לי להצטייד בקירור נוסף (על המעבד או גם מאוורר נוסף במארז, יש מקום לעוד אחד), רציתי לשאול האם אתם ממליצים על קירור של Delta, ואם תוכלו להמליץ לי על ציוד לקירור שלהם. הבנתי שיש איתם בעיות בקטע של רעש, שהוא גם פקטור מבחינתי (לא צריך להיות שקט לגמרי, אבל לא יותר רועש ממה שיש עכשיו, טוב, אולי קצת :-\). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
במחשב כעת מותקנים שלושה מאווררים: שניים קטנים מקדימה (לדעתי 80 מ"מ) ואחד מאחורה (לדעתי 120 מ"מ). שלושת המאווררים האלה גנריים לא של פירמה מסויימת. כמו כן, ספק הכוח גם הוא גנרי של חברת BTS. המאוורר של המעבד הוא של Zalman מדגם CNPS7000cu כך שלא נראה לי שכאן הבעיה. בנוגע לכרטיס מסך אין מה לעשות, אך גם כך לא נראה לי שהוא הבעיה. מה שאני רוצה זה המלצה למאווררים לא יקרים אך שקטים. וכמו כן ספק כוח שיתאים למערכת שלי (ראו מפרט) אבל שיהיה שקט! בהנחה שכאן הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המאוורר בגודל 13.5 ס''מ, ממש לא סטנדרטי וממש בעייתי למצוא אחד. אני מחפש מאוורר סופר שקט, עקב רעשי טרקטור במאוורר הקיים. -עם כל הכבוד לTAGAN, מאוורר זוועתי! חבר'ה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעתאם Stock HSF של מעבד בC2D יכול לעבוד בצורה שוטפת בטמפ' נמוכה (בהתחשב בכך שהמארז מקרר טוב מאוד) ובנוסף האם הוא מסוגל לעבוד תחת OC ? לאיזה טמפ' אני יכול לצפות בערך ? טמפ' חדר: 20 מעלות טמפ' צ'יפסט: 24 מעלות
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חברה ממה שהבנתי די דפקו אותי עם המארז והספק הבנתי שהם גינרים או משהו כזה ושכדאי להחליף אותם בשיא המהירות המפרט שלי: E6300 geil 512*2 X1950 pro P5B DLX אני רוצה לעשות OC וממה שהבנתי אני צריך לקנות עכשיו מארז+מאוורר +ספק תמליצו לי בבקשה על ערכה טובה ואיכותית במחיר סביר שאלה: האם אפשר לוותר על המארז או שהו ממש חיוני
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תכננתי לרכוש גוף קירור למעבד ואז שמתי לב באתרים שונים שיש בעיה מיוחדת עם לוח האם שלי (ABIT IP35-E) עקב הגובה של גוף הקירור של הציפסט,ושאפילו הfreezer 7 pro לא נכנס בו,השאלה שלי היא כזו,האם ניתן להחליף קירור לציפסט,או לפחות לחתוך חלק ממנו כדי שהגוף יכנס? הנה סרטון של בחור עם הלוח שלי עם הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-