עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DorM,

אני אעשה את זה בעזרת חבר דרך המחשב ועם הקירור סטוק, אני מתכנן להביא תכרטיס מסך מ600 ל700. מה אתם אומרים על זה? אני צריך לחשוש ממשהו? יכול להיות בעיות?

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  2. השם של הכרטיס מסך שלי כמו שכתוב בכותרת: Sapphire Radeon X1950PRO 256MB כבר לומר, לא ביצעתי שום OC! הכל במהירות STOCK. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה: 65 מעלות בממוצע. והטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ הגיעה ליותר מ 100 מעלות! המאוורר פועל, לא ב 100% כל הזמן, אלא רק במעלות גבוהות הוא מגיע ל100% (90 וכו"), ואני מנקה אבק מהמאורר באופן קבוע, ולא ראיתי בעיות במאוורר של הכרטיס מסך בכלל! ניסיתי לחפש בגוגל מעלות של כרטיסי מסך דומים לשלי אבל לא מצאתי כל כך. זה נורא מדאיג אותי המעלות האלה, ממש לא בא לי שהכרטיס מסך שלי יהרס. איך יכול לקרות דבר כזה? זה הגיוני בכלל? ------------------------------------------------- בכל מקרה הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Dual Core E6300 (לא בוצע…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (X2900PRO ) , עם איזה תוכנה הכי כדאי לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  4. שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  5. חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  6. כרטיס מסך בחום 80 C במאמץ זה בסדר?? 7800GT

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by XMB,

[Dec 8 6:19]Test 5 , 4500 Lucas-Lehmer iterations of M16515073 using FFT length 896K [Dec 8 6:19] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 [Dec 8 6:19] Hardware Failure detected , consult stress.txt file. [Dec 8 6:19] Torture Test ran 58 minutes - 1 errors , 0 warnings [Dec 8 6:19] Work thread stooped. כמה שאלות : 1. איפה אני מוצא את הקובץ stress.txt? אין אותו בתקייה של התוכנה 2. למה יש ERROR? 3. ה OC הוא: FSB 266 @ 350 PCI-E Auto (אי אפשר לנעול צ'פסט זבל 945 תלוי בו) Ram 677@700 Voltege: CPU Core: 1.225V @ 1.30V RAM : +0.3 V PCI-E : +0.2 V FSB : +0.2 V מעלות במאמץ 100% RAM & CPU 53-55 מעלות יש לציין שהמחשב עובד רגיל לגמרי אין תקיעות , הכל חלק , משחקים כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  10. טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  11. איזה מבין שניהם עדיף? 1. Zalman VF700-Cu LED 2. Zalman VF700 AlCu LED שניהם בדיוק אותו דבר פרט להראשון עשוי נחושת והשני נחושת+אלומיניום הצעה לגוף קירור אחר תתקבל בברכה כל עוד הוא תואם לכרטיס מסך שלי

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  12. יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. Started by gofmarat,

אומרים שהמאוורר ממש שקט אבל לי יש בעיה הוא תמיד עובד במקסימום הורדתי speedfan והאפשרות היחידה שיש לי לשלוט זה על AUX FAN יכול להיות שהמאוורר לא מחובר למקום הנכון? צירפתי תמונה ואם כן מה אני עושה כי בביוס אין לי אפשרות לעשות PWM יש לי ASUS P5K ואם אני לא מבטל את הפשרות של CPU FAN MONITOR אז הוא כותב לי שגיה כל פעם שאני מעלה את המחשב בקשר לCPU FAN [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by full_clip,

מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by sufgi123,

האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  16. היי חברים אם חלק מביניכם עדיין לא יודעים איך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אז מצאתי מדריך ווידאו שיעזור לכם בביצוע ה אוברקלוק שלב אחרי שלב... הhttp://www.youtube.com/watch?v=m9wWSBzZ2x8 אם אתם מכירים אותו אז אני מצטער שהבאתי לכם קישור!! יום טוב.. ואל תשכחו תמיד לעשות אוברקלוקקקק ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.3Ghz אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.5V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by SloOmPer,

אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  20. אני מתכוון לבצע אובר קלוק.(לפי המדריך של האתר זה בסדר?) על קירור סטוק...מה המהירות המקסימלית בלי להעלות מתחים?ואיך מעלים מתחים לכרטיס מסך? והאם אחריי פירמוט ה oc ישמר?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך NX6200LE 256MB DDR2 PCI-E עם תדרים מקוריים: מעבד- 350MHZ זכרונות- 550MHZ אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס בלי שייגרם כול נזק. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שהמתח המקסימלי של המעבד הוא 525MHZ ושל הזכרונות 825MHZ. יש לי צלעות קירור דיי קטנות, והטמפ במנוחה היא בערך על 50 מעלות ובמאמץ על 70. כמה OC אתם ממליצים לי לעשות לכרטיס? עוד שאלה: אם אני עושה OC, אני יכול להחזיר לתדרים המקוריים אחריי זה? שלא יראו שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  22. אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  23. יש לי לוח של אסוס P5B 965 ואני לא מוצא את אפשרות יחס הזכרונות,סייד ספקטרום מהירות FSB שאני אמור לעלות וכד'. יש למישהו מושג למה או היכן זה אמור להיות? וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה יש לי C2D E6600 ואת שאר המפרט אתם יכולים לראות בצד... אני לא מצליח לייצב את המעבד על מעל ל3.4 GHZ מה אני אמור לעשות בכדי לייצב אותו מעלה מ3.4? יכול להיווצר מצב שהספק מגביל אותי כי יש לי ג'נרי 500WATT ומחר אני מקבל את הCORSAIR VX 450WATT ? אני מריץ את המעבד על 3.45 אחרי 19 דקות בORTOHS אני מקבל STOPPED.. למה זה יכול להיות מה אני אמור לעשות? יכול להיות שהלוח מגביל אותי וכרגע אני נמצא על המקסימום? אם לא אז מה אני אמור לעשות ? תודהה לעוזרים!!!

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. מה נשמע חבר'ה? סוף סוף יש לי זמן לבצע אוברקלוק למחשב המיועד. המפרט: מעבד: E2180 C2D לוח: P35 DS3L גי'גבייט זכרונות : Corsair 1024X2 DDR2 CL800 קירור מעבד: Bigtyphoon כרטיס מסך : HD2900PRO. ספק: Corsair VX450 טמפ': מעבד -Core1 - 34 Core2 - 40 לוח אם : 36 טמפ' כרטיס מסך - האם זה Aux? כי אם לא ..לא מצוין לי הטמפ' שלו . הבדיקה נערכה ע''י אוורסט, המחשב כבר ללא ריסט שבוע שלם. 1. האם הטמפ' בסדר? 2. איך אני מבצע,מה אני בודק,מה זה מחסופ, מה זה ארכיפקטים או איך שרומשים את זה, בגדול - איך אני עושה אוברקלוק מושלם ללא פגימת המחשב. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים