עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysk,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avivboker,

אני מחפש קירור שיחליף את קירור הסטוק בהתחלה חשבתי על קירור מים בגלל שהוא אסטטי (קטן) אבל שקראתי הבנתי שקירור אוויר באותם מחירים הרבה יותר יעילים ושקטים חשוב שיהיה שקט גם במאמץ (למרות שלא יהיה מאמץ קיצוני..) ואם אפשר קטן מיימדים(אבל שלא יבוא על חשבון ביצועים) המעבד הוא I5 4670 ולא מתוכנן CO תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by EroSenin,

שלום אני רוצה לבצע OC למחשב שלי והמפרט שלי הוא כזה Q6600 P35 DS3 2GB BNQ הצלחתי להגיע ל3.2 רק על ידי העלאת מתח למעבד ולזכרונות. יותר מזה אני לא יכול. מה אפשר לעשות? חשבתי לעלות מתח לגשרים ולציפט ולFSB אך אני לא מוצא את האפשרות בלוח. גם אשמח לדעת מהו מתח מסוכן ומהו לא.

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Fridge,

אני לא זוכר איפה ראיתי מוד שיש לו מדבקה יפה או משהו על החלון ולא CASEBADGE אלה כמו ציור המלצות עזרה קישורים יעזרו תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם ובוקר טוב. לא מזמן התחלתי לעשות OC למערכת שלי (מפרט). תמונה: http://img172.imageshack.us/img172/1595/2700orthoswp0.jpg כמו שאתם רואים הגעתי בנתיים ל2700 ואני בטיפוס איטי... ההגדרות ביוס שלי כרגע הן: advanced chipst cpu max 3-dis noexcute memory-dis c1e-dis tm2-dis eist-dis pc health smart fan-dis pci e-=100 volt-all mnual בגלל שאני חדש בכל נושא האובר נתקלתי בכמה בעיות. בעיה ראשונה זה עם ה "memory multipalier" ,הגדרתי אותו על 2 ואת ה "high speed DRAM dll sttings" על Option 2 בכדי שיהיה מחלק של 1:1. הבעיה היא שהזכרונות עובדים על תדר 540 Mhz משום מה (כפי שניתן לראות בתמונה בCPUZ) תדר נמוך מאוד :-\. בעיה שניה היא שאני לא יודע מתי להתחיל (באיזה תדר) לתת מתח למעבד ו…

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by t-macc,

האלן יש לי את התוכנה אוורסט בערך שישה חודשיים היא תמיד הציגה לי את הטמפרטורה של המעבד במספר קבועה של בין 34 ל 38 בדקתי בפעם הראשונה בביוס (ביוס מסריח של לוח אינטל מסריח)טמפ והוא רשם 66,הורדתי את speef fan לבדוק והוא הראה לי תוצאה מדיוקת כמו אורסט מה זה יכול להיות? תודה.(2.66 פנטיום d (

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by shlomi8,

איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by lamborghini,

קראתי איזה מדריך די מזמן על זה והיום מצאתי ברחוב איזה 5 ספקי כוח שמשרדים שלידי זרקו אז לקחתי את כולם פירקתי ובשתיים מהם היום חיישני טמפ .. אז הוצאתי מהם אותם , זה נראה בערך ככה http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F011%5F002%5F011%5F000&product%5Fid=271%2D110 אבל אני לא יודע לאן לחבר אותם.. מישהו יכול לעזור לי איתם ? ?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

איך אני בודק טמפרטורה ומזה טמפרטורה טובה?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  10. החלטתי לא מזמן לשדרג את המחשב הישן, ולהוסיף קירור למעבד, ספק כוח איכותי, וכרטיס מסך המפרט אחרי השידרוג: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappgire HD 7770 למעבד הוספתי קירור Thermalright Ultra Extream + מאוורר 1200RPM איכותי קראתי קצת מדריכים, וביצעתי OC למעבד ל 3000MHZ. ביצעתי בדיקת מאמץ 4 שעות עם OCCT, ואין קריסות. זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה, אז אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת, עצות או טיפים. הטמפ' בidle: 1 - 47 2 - 46 3 - 39 4 - 43 הטמפ' במאמץ (OCCT): 1 - 74 2 - 74 3 - 63 4 - 63 צירפתי גם תמונות מהביוס. מה דעתכם ? הכל נראה תקין או שצריך לשנות משהו ? כמו שניתן לראות, בתזמון זיכרונות שמתי על Manual, אבל לא נגעתי. האם יש צורך לש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoav1000,

איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by aviram20,

אני מחפש שני ליבות פשוט וקטן.. משהו זול הוא יהיה למחשב הורדות והוא יקרע באוברקלוק.. מה יותר כדאי אתם חושבים ? מי יתן יותר ביצועים ?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by matteo,

מפרט מחשב intel p4 3.0ghz l2 chache- 512k 2x256 ddr 200mhz gigabyte 6600 gt agp 128 אוקיי אז ככה aquamark 3 ללא אוברקלוק [500/1000] קיבלתי 48331 עם אוברקלוק [600/1200] קיבלתי 51482 אז ככה הטמפרטורות לא עלו אחרי האובר קלוק !!!!!!!! תמיד בסביבות ה60 במצב מנוחה 54 אז תגובות בבקשה (;

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  14. אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by aracer,

שלום, עשיתי עכשיו בדיקה מה המצב של המחשב שאני במשחק יחסית כבד וזה מה שקיבלתי בחום: שאלה ראשונה איך אני יכול לדעת מזה TEMP1? שאלה שניה הטמפרטורות של הליבות הם בסדר? רק רציתי לציין זה לאחר רק כמה דקות משחק אני חושב בין 5-10 דקות..

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  16. שלום! יש לי כרטיס מסך 8800gts 320bit ולא הg92 של bfg על הכרטיס יש קירור של bfg, הטמפרטורה של הכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 67 כהמחשב לא במאמץ ושהמאוור פועל על %100 בriver tuner ולאחר ששימנתי את המאורר. 1א-השאלה שלי היא אם אני ארכוש קירור חיצוני הוא יהיה יותר טוב מהקירור של bfg ? 1ב-יכול להיות שרק מריחה טרמית חדשה תפתור את הבעיה?. יש לי q6600,בהתחלה רציתי לקנות קירור מפוצץ כגון cm v10 או thermalight 120 ultra 2א-אך לאחר קריאה בפורום השכלתי להבין שעם קירור ‏Mugen II אני אגיע לאותם תוצאות האם אני צודק ? 2ב-והאם כאשר אקנה את הקירור החדש אצטרך לקנות משחה טרמית חדשה ולמרוח אותה? האם הקירור מים הזה שווה -http://www.skypc.co.il/pl_product~RL-EUL-GBU1-GP~18~0.htm 2ג-נראה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by st0m,

שלום לכולם ... שי לי את הכרטיס מסך gigabayte 6600GT ויש לו קירור פאסיבי ... עכשיו הקירור לא יושב כמו שצריך לדעתי .... במקום שיהיה ככה http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg בתוך המסילה הירוקה הזאת ... הוא יושב לי מחוצה לה ... זה משנה משהו ? להשאיר את זה ככה ? איך אפשר להזיז את הקירור כך שיהיה בתוך המסילה הירוקה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by q,

ראשית שלום לכולם. הוספתי דיסק קשיח (SATA), למחשב כמו כן ניקיתי קצת אבק מכל האזורים כולל פירוק של המאוורר וצלעות הקירור של המעבד לאחר הדלקה המחשב עולה לפעמים מראה את מסך הפתיחה הכחול של INTEL (גם הלוח של אינטל), ולפעמים מראה מסך DOS עם הכותרת של אינטל. לאחר שתי שניות המחשב נכבה ללא כל התראה אם אני מנסה שוב להדליק, המחשב בכלל לא מגיע לשום מסך אבל מצפצף צפצופים עולים ויורדים (כמו סירנה) ושוב נכבה לאחר שתי שניות ניסיתי לפרק ולהחזיר חלקים שונים כולל הדיסקים הקשיחים אך התופעה זהה. לאחר הפירוק עולים המסכים הכחולים או ה DOS ולאחר מכן כיבוי. ובהדלקות החוזרות רק אותם צפצופים וכיבוי. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  20. קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

• 9 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by xdcee3,

יש לי קולר H100I http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html המאווררים מרעישים מאוד ופגומים כנראה צריך להחליפם איזה מאווררים מעולים מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by giloman,

אני יודע שזה בזיכרונות וזה קשור לOC ולמתחים של הזיכרונות ... וכמה וולטים אפשר לתת לזיכרונות בABIT NF7 -SL? תודה...

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Achilllles,

משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעבד PENTIUM 4 3GHZ תושבת LGA 775 בימים חמים ובכלל כשהוא קצת מתאמץ המאוורר (קירור סטוק של אינטל) משמיע רעש נוראי בעבר החלפתי את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מה שעזר לתקופה קצרה בלבד. אני מחפש קירור למעבד (775) שיעשה עבודה טובה יותר (לא חייב להיות שקט לגמרי) ובמחיר לא גבוה היות והמחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי (100 ש"ח פחות או יותר) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.