אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' חיצוני למחשב ופאנל בקרה עדיף ששני המכשירים יהיה באחד ויש כמה תנאים למועמדים : שלא יעבדו על סוללות !! ( שיתחברו לספק ) שתהיה אפשרות לכבות את המאוורר המסויים ....... ( 0 וולט ) תקציב : כמה שיותר זול יותר טוב ועד 250 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי מחשב ועברתי למעבד i5 המעבד הקודם היה מעבד Intel Pentium Dual Core E6500 Tray גוף הקרור למעבד הוא Scythe ninja האם ניתן להשיג מתאם חדש לגוף הקרור שיתאים ל 1155 ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות ב OC אני לא מצליח לעבור את ה 400 באס אין לי את האופציה לשנות מתח מעבד, למי שיש את הלוח יודע איך משנים את זה ???? הזכרונות אמורים להיות 4-5-4-15 אבל בפועל המחשב עולה רק עם 5-6-6-18 יכול להיות שזו בעיית מתח ??
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מארז לפרוייקט גמר שלי שיכלול בין השאר חיתוך חלון והוספת מאווררים - האם מישהו יכול להפנות אותי למארז זול, פשוט וטוב - מומלץ בסביבות ה - 200 ש"ח (מומלץ FULL TOWER אבל לא מצאתי אחד ב 200). אודה מאוד אם תשלחו תמונות ו/או פרטים (אם אפשר באשור חיפה) תודה מראש, תמיר.
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתהיה כמו זו http://resources.vr-zone.com/Shamino/swf/35.jpg http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ותוכנה שמראה בדיוק כמה מעלות הכרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף מבחינת קירור ושקט? המארז שלי הוא GIGABYTE 3D 570S דרך אגב אפשר להוסיף לאחד מהם עוד מאורר?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE ןאני רוצה לעשות לו אובר-קלוק אני אצטרך קירור נוסף ? או משהו מיוחד ?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חברייה אני צריך דחוף את עזרתכם! יש לי בלוק קירור של SWIFTECH APOGEE המשאבה והמיכל שלי הם גם של SWIFTECH והרדיאטור שלי הוא של THERMALTAKE עכשיו המערכת שלי יכולה להראות בצד בכל מקרה אני אפרט מעבד C2D E6600 לוח אם MSI P6N וספק כוח 420WATT של EZCOOL שבא עם המארז עכשיו כאשר אני מחבר את הכל, הכל עובד אך לא רואים כלום על המסך בדקתי אולי אין מגע בין הבלוק למעבד אז ניקיתי את המשחה ומרחתי חדשה ועדיין לא עובד כאשר אני מחליף לקירור הסטוק הכל עובד לא עייפתי ולכן ניסיתי עוד פעם עוד פעם הכל אותו דבר קירור המים עובד הכל עובד אך אין אות על המסך החלפתי לסטוק וכלום לא עובד ניבהלתי ניסיתי לשנות דברים עדיין לא עובד הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שיש בעייה בRAM הוא ניקה אותו וזה עבד עכשיו אני…
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ וכשאני מדליק איזה משחק כבד או משהו כזה.. אז הטמפרטורה שלו מתחילה להגיע ל80 ואז אני צריך לצאת מהמשחק... יש לי קירור של ZALMAN ... בזמן מנוחה הטמרפטורה שלו 50-55... איך אני יכול לקרר אותו??? אמרו לי שאפשר איך שהוא לגרום למאוור להסתובב מהר יותר או משהו כזה.. זה אפשרי? או שיש דרך אחרת? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה יותר טוב????????? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1189 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1192 או אולי בכלל אחד אחר? ממש ממש ממש ממש ממש לא משנה לי המחיר!!!!
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
להקליק פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351241.msg3035767#msg3035767
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 B3 NOT OCed + Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35C-DS3R CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB --- Drives: Drive #1 - ST3500320AS (465 GB) Drive #2 - ST3500320AS (465 GB) Drive #3 - SAMSUNG HD203WI (1863 GB) Drive #4 - ST31500341AS (1397 GB) Drive #5 - WDC WD3200AAKS-22SBA0 (298 GB) --- Gigabyte Aurora 3D 570 - Stock Cooling +פלופי וצורב מצורף PDF עם LOG טמפרטורות של EVEREST.. תחילה בIDLE ואז אחרי שהפעלתי Counter Strike: Source. כרטיס המסך קרס לאחר רף ה107... המצב התחיל לאחר שנמאס לי לנקות את טונות האבק בתוך המארז ומתוך מאמץ להוריד את הכמות של אותו אבק החלפתי את הרשת בחלון פלסטיק אטום. 1.לגבי כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי עושה המון רעש, פתחתי אותו כדי לגלות מה בעצם עושה את הרעש, ומסתבר שהכרטיס מסך הוא זה שעושה את הרעש החזק. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור סטוק. חשבתי גם לאחרונה לעשות לכרטיס OC. ככה שזה ניראה זמן מתאים להחליף את הקירור על הכרטיס מסך. אני מחפש משהו כמה שיותר זול. אבל משהו מומלץ לOC. ושלא ירעיש כמו המאוור סטוק. מעדיף מאוד שהקירור יהיה מKSP.
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז TRANSFORMER והוא ממש רועש אפילו אחרי בקר מאוררים אז חשבתי ליקנות 4 מאוררים חדשים שקטים צריך שלושה של 80 ו 1 של 120 ואני צריך שכולם יהיו עם LED כחול וכמובן מ EBAY או שיש משהוא יותר זול בחיפה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה זו תהיה מובנת יותר לבעלי לוח זה. בBIOS של לוח GIGABAYTE X38 DS4 בכדי לעשות O.C. לזכרונות ישנם 4 אפשרויות A-D שמאפשרים לבחור בין קצבים 200,266,333,400 FSB בתוך אותם אפשרויות ישנם מכפלות המביאות לקצבים שונים ודומים. השאלה שלי היא:באיזה תדר לבחור(200,333,266,400) כאשר אני עושה OC לFSB420 למעבד, האם זה משנה או האם ישנו חישוב כלשהו לניצול מירבי של הזיכרון? הזיכרונות הן של G.SKILL 4GB 1000MHZ (ב1066 המחשב קורס במשחקים). אגב, אני מנסה להריץ MEMTEST אך ללא הצלחה, דיסק לא עולה לי בBOOT, המערכת הפעלה היא VISTA 64BIT יש קשר?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי המפרט הרלוונטי: Sempron Palermo S754 2800 @ 2.2 Abit NV8 HTT @ 275 כל השאר ניתן לראות במפרט בפרופיל. מתחים כרגע: מעבד על 1.53 צ'יפסט- 1.65 HT- 1.26 קודם כל, מהו בדיוק ה HT Voltage? לאן בדיוק הוא מוסיף את המתח? ניסיתי להעלות ל 300HTT, מה שיתן 2.4GHZ למעבד. ניסיתי להעלות את כל המתחים (מעבד ל 1.56-7, ציפסט ל 1.7, HTV ל 1.34) ועדיין המערכת קרסה. יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כדאי? אני מתכנן להוסיף לפחות עוד 5 מאווררים, ואולי איזה נסיון עם קירור מים ביתי גם כן, אבל זה לא קשור. גם אולטרה באורך של 15 ס"מ הולכת להכנס פנימה. כדאי ? להוסיף? ???
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שניתן לראות בתמונה למטה, התוכנה SpeedFan מזהה לי המון טמפ' במחשב.... רציתי לדעת רק מה היא Temp3 שזה מינוס 48 מעלות, מה זה Local Temp שזה 40 מעלות, מה זה Remote Temp שזה 8 מעלות ומה זה ה-Temp1 למטה של ה-38 מעלות... בנוסף יש בפי שאלה חשובה: כפי שניתן לראות בצד שמאל למטה, ניתן לשלוט על מהירות המאווררים 1 ו-2, 1 הוא של המעבד, בו איני נוסע, 2 הוא של המאוורר שמתחת לספק, שאותו אני שם על 5% כשאני הולך לישון וזה באמת עוזר ומאיט אותו קצת. הבעיה היא שאין שם 3, המאוורר שמכניס אוויר בקידמת המארז... רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על אותו מאוורר כדי להשקיט אותו גם. תודה רבה http://forums.ort.org.il/files/175/2206910/1598722.PNG
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 7900gt ומעבד 830 3.0 D ואני הפעלתי תבדיקה בסורס בדיקת fps ושמתי תהגדרות הכי הכי גבוההות וברזולוציה 1024*768 ושאני בלי OC אני מקבל 115 fps ואחרי זה עשיתי עוד בדיקה עם OCלמעבד 15 אחוז זאת אומרת מ3.0 ל3.4 עשיתי שוב בדיקה, (בלי OC לכרטיס מסך,) וקיבלתי 100 איך זה יכול ליהיות צריך לציין שאין לי איורור למעבד כאילו סתוק והוא לא חם הוא 50 53 בoc וגם בלי oc, ולא העלתי מתח רק העלתי ת200 ללמעלה זה מה שעשיתי כאילו 15 אחוז למה זה ככה ושאני הפעלתי 3dmark עם הoc קיבלתי תוצאה יותר תודבה ובלי oc קיבלתי פחות תודה מראש זה ב3dmark05 תודה גיל
-
- 9 תגובות
- 522 צפיות
-
-
השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי 3200 ווניס 512X2 A-DATA VITESA על לוח של MSI NFORCE 4-F אני כרגע על DDR 400 וללא OC תיזמוני הזכרונות 2-3-3-6 האם זה האופטימלי או שיש קונפיגורציות שונות למערכות מהסוג הזה?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-