עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DREDON,

שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by hagai-,

לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by Quickly,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by זאק,

יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום התחלתי לעשות OC למעבד שלי AMD 945 כרגע על 3.8 יציב מתח 1.392 טמפ מנוחה 39 מאמץ 52 כל זאת על גבי לוח אם גיגה בייט GA-MA 770T-UD3 הקירור שלי זה פייזר 7 פרו איך הנתונים והאם אני יכול להעלות עוד את המתח או שלא כדאי?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  6. למעבד (מן הסתם): Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009 373 שח (אתם יודעים על מקום שמוכר בפחות? לכרטיס מסך: Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=173&code=013 (אתם יודעים אם הוא שקט? ואיך הוא בכלליות? כי אין עליו הרבה מידע אבל הוא עושה רושם טוב... חוץ מזה זאלמן לא אכזבו בנתיים) או Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=61 תודה רבה חברה

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by pergola,

בכמה % אפשר להגדיל את הכרטיס בOC? מה דרוש בשביל OC לכרטיס? ובכמה זה יעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 932 צפיות
  9. אני צריך קישור לאיזה מאוורר שקט אבל בכל זאת שידחוף הרבה אוויר. אני לא רוצה להוציא יותר מ-50 שקל על זה. ההתעקשות על 80 מ"מ פשוט כי 92/120 מ"מ לא יכנסו למקום המיועד. לא חייב מהארץ

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  10. שוטטתי לי ברשת..(קורא ביקורות/מידע..וכו)... ובמקרה נפלתי על ביקורות של הרבה הרבה קירורים למעבדים..(לא בשפת האם אבל+- אפשר להבין דברים..) http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page1.php ומאחר שהזמנתי לעצמי סוניק החלטתי לראות+- איפה הוא עומד עם כול השאר..(מהר מאוד הבנתי שהוא מתחרה רציני במיוחד עם מאווררים עליו..).. ותפס את עיניי הקירור הנחמד הזה.. דף מהביקורת הנ"ל.. http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page11.php ובאתר החברה.. http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm חסכו את כול הקטע של הקומבינות עם המאורר האמצעי..ממש אהבתי את הרעיון..(חבל שאין אפשרות כזאת בארץ...).. תהנו.... ;D

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by Qtec,

הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  13. אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by NIR36,

אהלן חברים מה ההבדלים בין גופי הקירור הנ"ל מבחינת שקט וביצועים? כמו כן האם מישהו מצא נתוני C/W לגבי הBIG TYPHOON חיפשתי רבות ולא מצאתי תודה ניר

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  15. אני בודק בביוס, הטמפ' היא 38-39 מעלות, כאשר אני חוזר לווינדוס מוצגת לי בדיוק את אותה טמפ' שהייתה בביוס בתוכנה של הלוח אם, ולאט לאט הטמפ' צונחת ל-32-34, ואני רואה את הצניחה בהדרגה, יכול להיות שבווינדוס המאוורר של המעבד מתאמץ יותר בגלל אופציית הSMART FAN? קצת מוזר לי הקטע הזה כי בביוס המעבד אמור להיות בפחות עומס... אגב, מה שאמרתי נכון גם לגבי הטמפ' של הNB, בביוס היא 53, שאני מגיע לווינדוס היא צונחת לאט לאט ל-43-44... יכול להיות שהחיישן מזייף? הגיוני שקירור סטוק יגיע לטמפ' של 32-34 מעלות במנוחה?

• 19 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by Gal.z,

שלום, אני חדש בפורום וחדש בתחום האוברקלוקינג. לאחר שקראתי לא מעט חומר והרבה טארדים שנכתבו כן בפורום, החלטתי לנסות בעצמי לבצע אוברקלוקינג למערכת שלי, על-מנת לשפר את ביצועיי המערכת ובאותו הזמן ללמוד ולהתנסות בתחום האוברקלוקינג שאני מאוד אוהב. כמו שניתן יהיה לראות במפרט, יש לי מערכת לא רעה, אך המעבד חלש וקצת מגביל אותי. החלטתי לעשות אוברקלוקינג ולנסות לשפר מעט את הביצועים שלו. לאחר שהגעתי לתדר מסוים נתקעתי בכמה בעיות שאני מיד אציין. אך לפני זה, מפרט המערכת שתוכלו להבין במה מדובר: מעבד: Intel E7300 2.66Ghz @ 3.2Ghz -הגעתי לתדר גבוה יותר אך נתקלתי במס' בעיות, לכן הורדתי לתדר נמוך ויציב יותר. לוח אם: MSI P35 Platinum Combo - מידע על הלוח כאן. זכרונות: OCZ 4x1GB Plati…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  17. שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  18. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by SMSM,

http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  20. נניח ויש לי היטסינק ויש לי משחה טרמית 1. אני מורח שכבה דקה כמו שמרחתי על ליבת המעבד ? 2. גם על היטסינקים של גשר צפוני וגשר דרומי וגם של כרטיס מסך צריך למרוח שלא רק על הליבה אלא גם על ההיטסינק ? 3. נניח ומרחתי על ליבת המעבד משחה טרמית - איך אני אדע איפה למרוח ת'משחה על ההיטסינק ?! אני לא יודע איפה בדיוק המקום הזה בהיטסינק שנוחת ישירות על הליבה . מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  21. מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by ziv_ew,

יש לי מעבד 2600K עם קירור STOCK, החלתתי בזמן האחרון שאני רוצה להצמיד לו קירור מים (H100 או H80 CORSAIR) ובאתי לכאן לשאול כמה שאלות: 1.H80 או H100 מה עדיף מבחינת כסף\ביצועים 2.איזה מאוורר מומלץ להשיג לקירור (אם בכלל) 3.אני יודע שלעשות OC למעבד הזה יחסית קל (פשות לשנות מכפלה), אבל אני יודע שגם צריך לשחק עם הVCORE כדי לשיג ביצועים מהירים יותר ויציבות במהירויות האלה (אני מכוון ל4.8 או 5 שלפי מה שהבנתי זה בר השגה עם הקירורים וגם לא מאוד מסוכן) 4. אם לדעתכם המנוסת התדרים שאני רוצה גבוהים מדיי (אני משתמש במעבד בדברים מאמצים דיי הרבה) מה כן הייתם ממליצים 5.OC לRAM שווה ואם כן איך למה וכמה? ואם לא אז גם למה המפרט שלי הוא: 2600K 16GB RAM GTX570 Asrock Z68 Extreme 4 Corsair 800D En…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by W0lverine,

מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Ancient1,

Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.