אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
SpeedFan מאפשר לי לשלוט על מהירות המאוורר של כרטיס המסך. לא הצלחתי לקנפג אותו בצורה נורמלית. כוונתי היא שהכל יהיה שקט, ופתאום מהירות המאוורר קופצת למעלה (וכמובן שמתלווה אליה רעש איום) עד שהטמפרטורה יורדת קצת, וחוזר חלילה. הייתי רוצה שהמהירות תגדל בהדרגה, ולא תקפוץ מיד ל-100%. תחת Advanced כשאני בוחר את ה-chip של ה-GPU, אין לי אופציה ל-PWM. האם יש טעם בכלל בשליטה במאוורר בעזרת SpeedFan במקרה הזה? האם יש תוכנה עדיפה? (6970)
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יכול להיות שדיסק קשיח יעצור אותי במהלך ה OC שאני עושה למחשב? כשאני מגיע למהירות של 3.8 הביוס אומרים שחסר לו קובץ של ה WIN מה הבעיה פה ?
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמעו נמאס לי מהמוגן 2 שלי והחלטתי לעבור לקירור מים אבל משהו בסגנון Corsair H70 או Antec KÜHLER H₂O 620 עד כמה הם שיפור לעומת המוגן 2 (שאני מחליף בגלל הגודל שלו) ועל מי אתם ממליצים יותר או איזה דגם אחר אתם ממליצים??? ועדיף במחיר שלהם(משהו כמו 500 שקל) להזמין מחול קירור מים שהוא לא קיט????
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התחלתי לשחק עם OC בשביל הכיף על ה-Q6600, לא משהו רציני. ידוע לי שהפוטנציאל פה די נמוך אבל בא לי לשחק קצת בכל מקרה, כשאני מתחיל בקטן, הכל הולך חלק מן הסתם. שבשלב מסוים, די מוקדם (סביב ה-2600 כבר, לפעמים לפני) הווינדווס מתרסק באמצע הטעינה. POST עובר בשקט אבל ווינדווס פשוט לא מצליח לעלות. מה שקורה בשלב הזה הוא שהלוח מתחיל להתעלם מההגדרות של ה-FSB/DRAM וכו'. כלומר, כשאני נכנס ל-BIOS פעם ראשונה אחרי ההתרסקות הכל שם על AUTO. אני משנה חזרה, לכל דבר - אפילו שם על ידני אבל משאיר את המספרים ב-Default (כלומר לא OC בכלל) ושומר ויוצא. ואז כשאני חוזר ל-BIOS זה שוב על AUTO. כלומר, מאותו הרגע שווינדווס התרסק לי אני לא יכול לשנות יותר כלום והדרך היחידה להמשיך לעבוד על זה זה לעשות ריסט לל…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
E2180 IP35-E OCZ 2GB 800 XTC CL4 Thermalright Ultra 120 Xtreme+2 S-FLEX מארז לא יודע תמליצו לי משהו עם זרימת אוויר טובה עד 400 שקל Enermax Liberty 400W 30A צריך להחזיק עם כול זה 8800GT
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הבנתי שזהו הכלי הנבחר לביצוע מודינג של מארז רציתי לדעת אם יש בארץ וכמה עולה אם יש. יותר טוב יהיה אם משהו ימכור לי או יתן לי להשתמש בשלו.
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני דיי חדש בפורום!, הכרטיס מסך שלי:radeon 1900x ATI מגיע לטמפ' גבוהות מידי שגורמות לקריסת המחשב כשאני משחק במשחקים כבדים,הדרייבר מעודכן האבק מנוקה וכל המאווררים פועלים והבעיה היא בטמפ' של הכרטיס מסך,מהו הפיתרון הכי טוב להורדת הטמפ' ואם מדובר בקניית מאורר נוסף אז איזה מוצר ספציפי אני צריך?, אשמח לקבל פיתרונות ועצות , קיץ נעים לכולם
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחרי שהמהרתי את המעבד רציתי לבדוק אם אפשר עוד חששתי שכל האבק שיש על במאורר של המעבד יפריעו לקירור.... אז פתחתי וניקיתי והיה שם חומר ורוד כזה על הצלעות קירור בצד של המעבד .. נזהרתי שלא להוריד את (אני מניח שזה גריז טרמי) אבל כשהחזרתי את הכל המעבד היה בהדלקה 70 מעלות אחרי כל מיני משחקים בזה ואחרי שהורדתי את זה המעבד לא נשרף אבל הוא מתיצב על 55-65 מעלות בהדלקה ללא עומס לא העלתי אפילו את המחשב.... עזרה מפרט למטה.... עזרה בבקשה ... אז כרגע סיכום - מעבד בהדלקה מגיע ל65 מעלות בקלות ואני לא עובד עליו יותר עד לפתרון,כרגע אני רק בנייד ,טמפ מערכת בער 30-35 לא בעומס . :AR15:
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז CM690II כרגע מותקנים בו 7 מאווררים 1 מקדימה מכניס אוויר 2 למעלה מוציא אוויר 1 מאחורה 2 מלמטה מכניסים אויר ו1מהצד מכניס אוויר . שתי שאלות , מהצד שמאחורי הלוח אם יש מקום למאוורר 8" השאלה אם כדאי להוסיף? זה יועיל במשהו משום מה יש לי פחד לשים שם מאוורר אולי מחוסר ניסיון זה נופל בדיוק על הברזל הזה של התושבת של המעבד מה אתם חושבים? לגבי המאווררים למטה שדוחפים אוויר על הכונן קשיח קניתי לאחרונה כרטיס מסך HD6870 שטרם הגיע צריך להגיע מחר המאווררים שלו פונים כלפי מטה הם מכניסים אויר או מוצאים? כדי שלא יהיה בינהם פעולה הפוכה ... מה לעשות ? הוספתי תמונה שווה אלף מילים ..... תודה על העזרה הוספתי לכידה של הטמפרטורה בCORETEMP איך היא נורמלית ? טובה ? אני גר באילת כבר 3…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה על התמונה המצורפת.. הייתי שמח לקבל הסבר מפורט על הנתונים ואם יש סיכון או נתונים חריגים.. תודה מראש לכל העונים! בנוסף שמעתי שיש תוכנה של INTEL שנקראת Desktop Control Center רציתי לדעת האם התוכנה הזו יכולה להתאים לכל הלוחות אם וכל סוגי החומרות.. אשמח לקישור של התוכנה, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600K עם קירור STOCK, החלתתי בזמן האחרון שאני רוצה להצמיד לו קירור מים (H100 או H80 CORSAIR) ובאתי לכאן לשאול כמה שאלות: 1.H80 או H100 מה עדיף מבחינת כסף\ביצועים 2.איזה מאוורר מומלץ להשיג לקירור (אם בכלל) 3.אני יודע שלעשות OC למעבד הזה יחסית קל (פשות לשנות מכפלה), אבל אני יודע שגם צריך לשחק עם הVCORE כדי לשיג ביצועים מהירים יותר ויציבות במהירויות האלה (אני מכוון ל4.8 או 5 שלפי מה שהבנתי זה בר השגה עם הקירורים וגם לא מאוד מסוכן) 4. אם לדעתכם המנוסת התדרים שאני רוצה גבוהים מדיי (אני משתמש במעבד בדברים מאמצים דיי הרבה) מה כן הייתם ממליצים 5.OC לRAM שווה ואם כן איך למה וכמה? ואם לא אז גם למה המפרט שלי הוא: 2600K 16GB RAM GTX570 Asrock Z68 Extreme 4 Corsair 800D En…
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שהוספתי דלטא 60 מ"מ על הhsf שלי (הוריד לי ב13 מעלות כמעט אבל אני שומע אותו מכל פינה בבית) צבעתי מאווררים ושמתי אזיקונים, והכי חשוב, הכל מצולם בוידאו ואולי עוד היום אני יערוך את הכל לתמונות וישלח לאתר!!!! רק רציתי לשאול, האם חיבור מאוורר ללוח אם מוריד לו מהמהירות?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי , אני מחפש גוף קירור שקט למעבד שלי. ההגדרה שלי לשקט : משהו שרק אם מתאמצים ממש ומקריבים את האוזן למארז אז אולי שומעים אותו(ולא אני לא!!! אודיופיל אז לא להגיד לי דברים כמו "זה תלוי בשמיעה שלך"). המארז נמצא מתחת לשולחן המחשב , משהו כמו מטר מהאוזן שלי אז השאלה שלי , מה רמת הDB שנופלת להגדרה שלי?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש עצה, אמר שמשחקים מתחילים לקרטע לו אחרי כ15 דקות של משחק מה שנשמע לי כמו מקרה רגיל של התחממות יתר. יעצתי לו להתקין hwmonitor ושיגיד לי מה הטמפרטרות על המעבד והכרטיס מסך. טמפרטורות במנוחה על המעבד 40c טמפרטורה במנוחה על הכרטיס מסך 111c בדיקה נוספת מגלה כי המאוורר תקוע ולא מסתובב (מן הסתם). לאחר פירוק והרכבה של קירור חדש, ככה נראה המאוורר הישן שהתבשל לו במשך כמעט שנה (!!) בטמפרטורות יומיות כאלה http://i25.tinypic.com/2mfxez4.jpg
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-