עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Nihility,

http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by dorviper,

פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by eranza,

אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  4. למה למה למה אין ocdb של כרטיסי מסך ב hwzone ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. היי, האם בטוח להשתמש בבפריי Zep ID Red לניקוי חלקי מחשב? כתוב על הספריי שהוא משמש בין השאר גם ל "electrical contacs and circuit boards". בטוח להשתמש בזה בלי שחלקי המחשב שלי יהרסו? כתוב גם שהמוצר מאוד דליק. זה סביר לנקות ומיד אח"כ להפעיל את המחשב? (אני מניח שהמוצר לא ידלק מטמפ' המחשב..אבל ליתר בטחון)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by jtannous,

THERMALTAKE TIDE WATER FOR VGA והאם אפשר לשים מים רגילים (מינרליים\ברז)?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by hag911,

יש לי קירור מים. איפה אני יכול להשיג את הנוזל הזה?! והאם אני צריך לשים את כול החומר במערכת קירור המים,או למהול את זה עם מים, ואיזה מים?! תודהה...

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  8. שלום, אני לקראת הרצת מספר בדיקות לווידוא אמינות המערכת. מדובר במעבד Q6600 עם אוורור של BigTyphoon 120 VX וכן בלוח אם P5K-E. כרגע, כאשר לא נעשה כל שימוש במחשב הטמפרטורה של המעבד היא 47c והלוח 29c, והמאורר של המעבר נע ב 1970RPm, האם אילו נתונים סבירים? כמו כן, ברצוני לדעת מהי הטמפרטורה המסוכנת עבור הרכיבים הנ"ל, שבשום אופן אין להגיע אליה? *הרכיבים שוכנים במארז Gigabyte Aurora 570 עם 3 מאוורי 120mm.

• 54 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by nimrodim,

http://www.alcpu.com/CoreTemp/ לשימושכם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rafi-s-,

מחפש קירור אוויר לאובר למעבד הזה תודה

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  11. שלום לכולם; ברשותי 8800GTS 320MB וכבר זמן רב הוא בהמהרה קבועה של 600/1800, לאחרונה התוכנה RIVA TUNER עושה בעיות, יש קריסות בלתי מוסברות של התוכנה, או שאפילו התוכנה מאפסת את המהירויות עם הפעלת המחשב (אין קריסות במשחקים, ולמעם האמת הכרטיס שומר על טמפרטורות סבירות+) חשבתי על לצרוב את המהירויות החדשות לביוס של הכרטיס, ובכך לפתור את עצמי מההתעסקות בתוכנה; מה דעתכם? וכיצד התהליך נעשה?

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  12. Started by kozimus,

איזה פילטר עדיף בד\ספוג או אלומיניום? תודה

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by fastidious,

היי לכולם, אני מניח שאני דיי כבשה שחורה כי השאלה שלי היא על מינימום קירור הכרחי, והיא- אני כותב כרגע בלפ-טופ שמתנשם כמו מפזר עלים רועש, וברצוני לקנות השבוע PC חדש (הכל כולל הכל) וקראתי לא מעט על כל ה-heatsinks המפלצתיים החדשים (למעבד, ללא מאוורר) ודיי התלהבתי. השאלה היא שאם אני רוצה להתקין: 1 היט-סינק רציני (אחד ה-towers של termaltake) למעבד - בלי מאוורר (!). 2 ספק כח שקט ויקר של zalman (יש המלצות?) 3 היט-סינק לזכרון DDR (צריך?). 4 ומאוורר אחד בלבד שקט-שקט למארז, של zalman/nexus/pepst ואני לא עושה אובר-קלוקינג, ולא משחק בכלל משחקים (רק גולש וצופה בסרטים, אז נראה לי שאני לא צריך כרטיס מסך מעבר לזה שבלוח אם, נכון?) תכל'ס, לא ישרף לי המעבד בחום של אוגוסט בלי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכל מי שעונה השאלה שלי היא האם ניתן לנתק בכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL את המאוורר ולהתקין מאוורר שקט יותר אם כן אז כיצד תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  15. בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by summer,

אני לא מצליח לעובור את ה 2.9 עם המעבד הזה המפרט שלי: E2140 1.6 L2 עם קירור ThermalTake V1 ASUS P5K-E/WiFi AP OCZ Reaper DDR2 800Mhz CL3 למישהו יש מושג מה הולך עם הלוח הזה? לא משנה מה אני עושה בביוס, ברגע שאני עובר את ה 365 FSB כבר אין יציבות אין לי מושג עד כמה אני יכול להרים את ה DRAM Voltage עם הלוח הזה אבל הזכרונות אמורים לרוץ על 2.4 אם אני לא טועה ועל 3-4-4-15 אני חדש לכל הקטע הזה של OC וקראתי לא מעט ועדיין לא מצאתי תשובה אם מישהו מכיר את הלוח ויכול לומר לי על מה לשים כל דבר בביוס זה יהיה טוב

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by blinkybill,

אני מנסה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל אני די מסתבך בביוס, לוח האם שלי הוא GA-81915pl-G קראתי את המדריך שיש פה אך כמעט כלום לא רלוונטי לביוס שלי. למשל: לא מצאתי את האפשרות EIST או הגדרת מחלק הזכרון. בביוס של גיגהבייט יש תפריט מיוחד לאוברקלוק שנקרא m.i.t אבל אני לא מתמצא בו כלכך. בקיצור אני לא רוצה לשחק יותר מדי בהגדרות כי כבר איפסתי את הביוס פעמיים היום ואני מפחד להרוס משהו. אם יש למישהו לוח אם כמו שלי או התעסק עם הביוס הזה בעבר, אני אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  18. אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by kaki356,

אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לא כל כך ידעתי איך להגדיר את הבעיה שלי ואם הספק הוא הבעיה אבל היא כזאת... שאני מפעיל תמחשב לפעמים הטוניק לא עובד או שהמאווררים של המארז לא עובדים אבל הלדים כן, אני צריך לפתוח את המארז ולתת להם דחיפה עם היד כדי שיתחילו לזוז למה זה? אני יודע שהספק הזה חזק ולא אמור להתקשות. (אם הבעיה היא בספק כמובן) מה עושים? תודה....

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by Fir3DragoN,

איזה מעבד עדיף לקנות לOC רציני 1> INTEL CORE 2 DUO E2160 1.8GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 TRAY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=333&category_id=4772744c11160f84cd3583593c8e5707& או 2> AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת הסופי בOC

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by kfirkb,

קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  24. שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים