אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יתרון אחד שיש לחורף זה הזדמנות לעבוד על OC, אז אחרי שפעם שעברה כמעט הגעתי ל5GHZ, ואני מזכיר שיש לי I7 860, שהוא לא הכי מומלץ ל OC, החורף הזה הצלחתי למשוך עוד טיפה ולעבור 5Ghz על ליבה בודדת רק לשם הבהרה אני משתמש בקירור אוויר, מוגן 2 המפלצתי לצערי התמונה שצילמתי נלקחה הכפריים בודד מסרטון שצילמתי אז האיכות לא הכי הכי, אבל העיקר הכוונה
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קירור לHD. אני לא יודע אם כדאי מאוורר או מגירה.. אין לי בעייה להזמין מEBAY... הדרישות שלי הם קירור אפקטיבי ושקט... ומחיר טוב? שווה להשקיע או שמשתלם להשים משהו פשוט כמו http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go תודה.
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני במהלך אוברקלוק גדול מאוד ל Q6600 שלי (3.77GHz), ועל מכפלה של X9 ו FSB של 419 (הגבול של הלוח) אני נתקל בבעיות יציבות (לא טמפרטורה) מעיקות.. המחשב לא שורד בדיקת מאמץ של יותר מדקה. הזכרונות על משהו כמו 850MHz, בתדר סטוק (1.8v). כמו כן בגלל שתדר Vcore של 1.6 לא מספיק, נאלצתי לשים אותו על 1.8 בביוס, במנוחה זה 1.78 בגלל vdrops ובמאמץ משהו כמו 1.75.. יש למישהו רעיון איך לייצב את המכונה הזאת? כרגע הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לשחק קצת עם התדר/מהירות/תזמונים של הזכרונות, בגלל שכל האפשרויות האחרות כבר נוסו.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אנשים, הזמנתי את ה Mugen 2 וראיתי מאמר שמראה איך עדיף למרוח את המשחה בצורה נכונה על ה-I7 920 : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_16.html#sect0 למרוח לפי התמונה במרכז הרכיבים ? אשמח לקבל הסבר או קישור איך אני מוריד את המשחה שנמרחה בהרכבת המאוור של הסטוק.
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מולקס, עם חיבור אדום שחור שחור צהוב ומאורר עם שתי חוטים, שחור ואדום לאן אני מחבר את זה ואיך זאת אומרת איך אני חבר את זה לברזל המעאפן הזה שתקוע שם.. ובכלל הסבר קצר על המולקס אם אפשר מה אומר כל צבע ולמה מאורר מתחבר רק ל2 והרדיסק לכל ה4..
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני עשיתי OC לE6300 שלי מ1.86 ל2.3 ואני לא בטוח איזה תדר אני אמור לשים בזכרונות.(הזכרונות הם הזכרונות שבמפרט בצד) אני מצרף תמונות. זה עכשיו על 533 כמו שאתם רואים. אני לא יודע אם לשים על By SPD, כלומר, 1:1 או לשים על DDR2 800 אולי (2:3) אז על מה לשים? נ.ב, זה בסדר שהטמפ' של המעבד שלי היא 42 במנוחה +- (2 הליבות)? מה הטמפ' מקס' המומלצת למעבד שלי? עוד משהו מוזר הוא שבאוורסט הוא כותב לי שהטמפ' של המעבד היא 29 אבל של ליבה מספר 1 42 וליבה מספר 2 40. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן חברה ! סיממתי להרכיב את המערכת קירור מים. משתמש ב- XSPC Rasa RX360 Kit הבלוק של הכרטיס מסך הוא XSPC Rasa Universal Block רק אחד מכרטיסי המסך עם קירור מים כרגע. את השני אני אוסיף עם השדרוג הבא עוד מספר חודשים. מעבד עם OC ל- 4.1GHZ Vcore 1.3v יציב אחרי המון הרצות ביומיים האחרונים. אני אמשיך עם ה OC שבוע הבא. נראה עד כמה אני יכול למשוך אותו במקסימום 75C מעלות מעבד: IDLE - 37C-40C LOAD 60C-63C מעלות כרטיס מסך: IDLE - 27C LOAD - 37C CPUZ תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זוכרים את הימים הטובים של ה486? זוכרים את כפתור הTURBO? יודעים מה הוא עשה? הוא שינה את מהירות הבאס! האם זה אפשרי עם הבורדים של היום לעשות כזה סוויץ שלמשל שאני מריץ משהו כבד אני מעלה לו תבאס ואח"כ מוריד? ???
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני כרגע עם מה שרשום למעלה, שמתי מעט גריז טרמי (nanotherm Blue 2) ושמתי את ההיטסינק עליו ועכשיו שאני רואה אתה הטמפ' אני , היא יותר גבוהה מאשר מה שהיה לי עם הפאלומינו! היא כרגע על 60 מעלות! שעם הפלומינו היה לי פחות 10 יכול להיות שזה בגלל שהוא כבר קיבל את ה"צורה" של ליבת הפאלומינו בנחושת? (יש לי בנחושת מין ריבוע כזה, וההיטסינק גם קצת שרוט מסביב לריבוע, אבל גריז טרמי אמור לגשר על זה, לא?) למה זה?? זה יותר מידי בשביל בארטון!
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מערכת שהרכבתי לחבר, רוב המפרט לפי בחירה שלו: CPU - Intel Core i7 2600K with Corsair Hydro H100 MotherBoard - GigaByte Z68X-UD4-B3 BIOS-F8 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Card - GigaByte GeForce GTX 570 OC WindForce (GV-N570OC-13I) OS HDD - OCZ Vertex 3 Max IOPs 2.5'' 120GB SSD SATA III Storage HDD - Hitachi Deskstar 7K3000 2TB SATA III DVD RW - LG GH22NS x22 Black SATA Power Supply - Antec High Current Pro 750W 80 Plus Gold Case - Cooler Master CM690 II Advanced NVIDIA Edition אני רציתי לעשות לו OC חביב באיזור ה4.4... לא משהו מטורף או מסוכן... אני מגדיר את הזכרונות עם XMP, מכפלה על 44…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע באוברקלוק של 3.23MHZ (מעבד E2160 1.8mhz) הלוח שלי הוא MSI P45 NEO2 . במאמץ מלא הטמפרטורות מגיעות ל-48 מעלות מעבר לזה אני לא מצליח לייצב [קורס לי במאמץ ב-3.42] ישנם בלוח מספר מושגים שאין לי מושג בדיוק מה זה והאם אני צריך לגעת בהם על מנת לייצב את המערכת ולהגיע לאובר גדול יותר הוספתי תמונות מהביוס עם פירוט אשמח לקבל עזרה בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 8400GS, שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. בתכלס אני לא צריך שום יכולות עיבוד גרפיות במחשב, אבל טוב לי שיש לו יציאת DVI. האם אפשר לקנות מאוורר פשוט ולהחליף אותו? (מה שמעניין אותי זה גם החיבור שלו לכרטיס עצמו, אני רואה פה רק 2 גידים). המידות של המאוורר הן 5 ס"מ על 6.5 ס"מ. לא מצאתי משהו בגודל דומה, ואין לי הרבה מקום לחרוג ממנו בתוך המארז. האם משהו כזה יתאים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקווה שזה המקום המתאים ולא בפורום של המארזים שמתי מאוורר נוסף על מאוורר קיים, מצורף לינק למטה שתבינו בדיוק מה הכוונה השאלה שלי אם זה יעיל, הרעיון הוא יותר שהאוויר שמגיע מהגוף קירור שעל המעבד לא יתפזר בחלל שיש בינו לבן המאוורר, אז כאילו הוא משמש כמו צינור כזה, ואולי זה גם מגביר את השאיבה של האוויר קיצור אני לא ממש יודע, אולי להפך זה רק תוקע יותר את האוויר תנו את דעתכם בבקשה http://img264.imageshack.us/img264/2083/p8315901fk6.jpg
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד טוב אבל הורדתי את התכנה speedfan סתם לבדיקה וקיבלתי תוצאות מטרידות (לפי הציורים שליד הטמפרטורה) מה זה כל דבר ברשימה שם והתוצאות באמת לא בסדר? הCPU פה מקפץ בין 115 למינוס 80...זה הגיוני בכלל? צילום מסך: speedfan: http://jpg.co.il/view/51449e21c01bc.jpg/ cpuid hardware monitor: http://jpg.co.il/view/5144a04dedc77.jpg/
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי את קולר OCZ Vendetta (לא 2) שמתאים לסוקט 775 (נקנה די מזמן). הקולר מעולם לא היה בשימוש וכרגע אני מעוניין להתקין אותו על סוקט 1155. הבעיה היא שאין לי את המתאם לסוקט זה. אודה למי שיעזור לי למצוא (לרכוש) את המתאם או יציע פתרון אחר (למען הסר ספק - אני לא מחפש לקנות קולר אחר).
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם אפשרי? לא מצאתי דרך להגיע לביוס "סטנדרטי" שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם למומחים באוברקלוקינג, מה עדיף מלוחות האם של asus בביצוע OC לא ממש חזק: asus p5q 635 nis asus p5q pro 715 nis asus p5q turbo 680 nis asus p5q pro turbo 725 nis ההבדל פחות מ 100 ש"ח שאר הרכיבים (לקנייה) הם: מעבד E8400 עם קירור ocz v2 זיכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition כ.מ. HD 4850 Vapor-X 1GB מארז עדיין מתלבט אבל נראה לי coolermaster 590/690 ספק 600W coolermaster תודה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-