עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי איזה קוירור למעבד בסוקט 775 אתם ממליצים לי??? אני רוצה שיהיה חזק מקרר טוב אבל לא רועש!!! התקציב הוא 200-300 שקל תודה

• 20 תגובות
    • 936 צפיות
  2. חזרתי היום מזיגזג עם שני צעצועים ;D ספק Thermaltake - Silent Purepower 480W ו Arctic-Cooling NV Silencer 3 ל Gainward GeForce FX5900XT שלי שנראה כאן לצידו (הדבר הזה ענק!) התחלתי בעבודה של הסרת גופי הקירור הישנים, את הקירור מהזיכרונות תלשתי בעזרת כוח פיזי מתון ;D מריחה חדשה של משחה תרמית מורכב הוא נראה טיפה דומה ל ATI לא? אחרי עבודה ארוכה של סידור חוטים מחדש מותקן הכרטיס יחד עם הספק החדש ההתקנה הסתיימה וכבר הטמפרטורה המדווחת של הכרטיס היא 36 מעולת במנוחה! ירידה של 10 מעלות בטמפרטורה לעומת גוף הקירור של Gainward. בהמשך אני יפרסם את המהירויות שהצלחתי להגיע אליהם. עם גוף הקירור הקודם של Gainward הגעתי למהירות של 400@475 לליבה ו 700@885 לזיכרונות(…

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by MatanSar,

אהלן חברה ! סיממתי להרכיב את המערכת קירור מים. משתמש ב- XSPC Rasa RX360 Kit הבלוק של הכרטיס מסך הוא XSPC Rasa Universal Block רק אחד מכרטיסי המסך עם קירור מים כרגע. את השני אני אוסיף עם השדרוג הבא עוד מספר חודשים. מעבד עם OC ל- 4.1GHZ Vcore 1.3v יציב אחרי המון הרצות ביומיים האחרונים. אני אמשיך עם ה OC שבוע הבא. נראה עד כמה אני יכול למשוך אותו במקסימום 75C מעלות מעבד: IDLE - 37C-40C LOAD 60C-63C מעלות כרטיס מסך: IDLE - 27C LOAD - 37C CPUZ תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by xtract1,

שאלה קצת דפוקה..איך אני מגיע לביוס כדי שאני אוכל לשחק שם עם העניינים?

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד מעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????

• 20 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by Red Scorpion,

שלום לכולם. אני ממש חדש בכל מה שקשור לחומרה וזה הצד החלש שלי. בכל מקרה, אני רוצה לעזור אוברקלוק לכרטיס מסך (הגרוטאה, אני יודע) שלי. הכרטיס: Geforce 2 mx 400/400 64 mb. לפי מה שהבנתי אני צריך להוריד את התוכנה הזו... בכל מקרה, אחרי שאני מוריד אותה - מה אני עושה? אין לי מושג בכל הנושא הזה, אז בבקשה תהיו ברורים בהסברים שלכם ובלי מושגים מסובכים מדיי. תודה מראש.

7. שלום חבר'ה, מצאתי את זה: עכשיו לא ידעתי שזה גם מנמיך מתח, אם נגיד המעבד שלי עובד על 1.55V ואני מפעיל פונקצייה זו, הוא כל הזמן יטייל בין 1.350Vה לבין 1.55V - נכון? זה לא מסוכן? מקצר חיי מעבד? תודהץ

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by ScreameR,

איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by RoNeR,

עשיתי oc לe2160 הצלחתי להגיע ל333X9 שזה 3000 האוברקלוק הזה יציב... עם מאוורר פשוט של coolermaster שקט עם חיזוק של ברגים לא הקליפסים הרגילים אבל בבדיקה של מעלות הוא מגיע ל89 במקסימום שזה ניראה לי דיי מסוכן... החלפתי גריז טרמי... והדבר לא השתנה... יותר מידי גריז טרמי הורס תקירור? ומוסיף מעלות? והאם 89 זה יותר מידי מסוכן למעבד וצריך להוריד חלק מהoc יש לציין שהoc עובד כבר יותר מחצי שנה ללא קריסות... אבל אז לא ממש התיחסתי למעלות במאמץ...

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by andd,

לוח אם ASUS Maximux IV Extreme-Z מעבד Core I7 2700K זכרונות G.Skill DDR3 Sniper 1600Mhz 2x4 (8GB Ram) Low voltage 1.25 קירור Crosair H100 כונן Crosair SSD 120GB Super PI 8 שניות... מה דעתכם עד עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. יש לי לוח של אינטל P965LT וה ICH שלו מתחמם בין 77 ל 80 מעלות (תלוי בטמפרטורת החדר). במאמץ זה קופץ ב10 מעלות. קראתי ברשת ומצאתי ש80 מעלות זה סביר בגלל שזה נמדד מחיישן מובנה על ICH עצמו ולא חיצוני ולכן זו טמפ' סבירה. ה ICH שלי יכול להגיע על ל 105 מעלות. יש לי גוף קרור קטן מאוד עליו ושמתי MX-1 עליו והוא מוליך חום מעולה. הבעיה שהוא רותח. 80 מעלות זה חם! רציתי להחליף אותו לגוף קרור שיפזר את החום בצורה יעילה יותר. האם יש המלצות לגוף קרור? תודה לעונים. עריכה: ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by HwareNewb,

שלום, יש לי P4 640 3.2 GHZ,והוא מגיע לטמפרטורה מטורפת של 62 מעלות במאמץ. אני רוצה לקנות את הזלמן 9500 החדש, אבל לפני כן אני רוצה לשאול כמה שאלות: א. האם הוא יותר טוב מהביג טייפון? ב. האם ההתקנה שלו קלה, כלומר לא צריך להוציא את לוח האם? נ.ב- יש לי זכרונות של חברת CEON האלמונית (4-4-4-12)- יש מצב שאני אצליח להגיע איתם באוברקלוק ל-4 GHZ, או שאף אחד לא יודע ואני צריך לעשות ניסוי וטעייה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 936 צפיות
  14. היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. המפרט החדש שלי AMD 5000+ x2 65w asus m2n-e 2 זיכרונות של GSKILL ddr2 667 mhz 1 gigax2 evga 880 gts 640 superclocked psu 650w coolermaster מארז של CHENBRO עם מאוור 120 mm אחורי ומאוורר 80mm מקדימה אוקי כרגע אני משתמש במאוור הסטנדרטי של המעבד (אני יודע להחליף דחוף) אבל נראה לי שאפילו עם מאוורר מפלצתי של ZALMAN אני עדיין יצטרך להשאיר את המארז פתוח (לפחות במשך הקיץ) אשמח להצעת קירור תודה [br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 02:05:40 דרך אגב המאוורר של AMD מסתובב כזה לאט שאני כמעט יכול לקרוא את המדבקה

• 17 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Fenomeno,

http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

18. Started by yacovmateo,

שלום אני חדש פה... אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי 2.4 גיגהארץ הנה מיפרט בקיצור לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA זה מיפרט אם צריך עוד משהו תגידו וספק כח EZCOOL 300W OEM עכשיו השאלה שלי היא לכמה אני יכול להגיע במהירות של המעבד אחרי OC תודה לעוזרים עריכה:למה רשום לי בצד שאני משתמש עם IE אני בכלל משתמש בOPERA?

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by 1nstall,

אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה

20. מצאתי את התושבה סליחה על ההתרדה =]

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. יש לי מאוורר של אי זי קול 12 שקניתי. הוצאתי אותומלנקות ונשבר החיישן. ניקיתי חיברתי הכל בוודאות במקום והוא לא עובד. אני מניח שיש דרך להפעיל אותו במהירות מקסימלית באופן קבוע במקום לקנות חדש. איך אני עושה זאת? כרגע הוא לא עובד בכלל. הבנתי שאפשר לקצר אכשהו אבל מה בדיוק אני אמור לקצר? בנוסף, במחשב שלי ישנם 5 מאווררים. 1 על המעבד, 2 שמוציאים אוויר ואחד שמכניס אוויר שהם מחוברים ללוח האם, ואחד ששייך לכרטיס המסך שלי, 250 gts של gainwood אני חושב.. כשאני מפעיל את התוכנה הממולצת speedfan, אני רואה רק 4 מאווררים מתוכם 2 לא מסתובבים (אחד מהם לגיטימי בגלל הבעיה הנ"ל אבל אני לא יודע מה קורה עם השני. חוץ מזה, שמהירות הסיבוב של אחד משני אלה שעובדים היא 730(!!!) וזה מראה לי שהטמפ' של כרט…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by sstephan,

נראה לי ה cpu-z השתגע http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2380030

• 4 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.