אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?
-
-
שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עכשיו השאלה אם הוא יוציא אוויר או יכניס אוויר ... (אני רציני מצפה לתשובה ) תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא לאחד בין הLow 3D ל Performance 3D? ומה זה בכלל הלוו 3D? מתי זה מופעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
האם הקירור מעבד הזה - Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan מתאים למעבד הזה - Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 רק למעבד וללוח. הגיוני שהטמפרטורות אותם טמפרטורות כמו בתדר הישן (2.6) והכל יציב בדקתי עם פריים95 ואס אנד אם ואני עוד עם קירור סטוק ומארז פתוח הגיוני??
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פתחתי כבר שרשור בעבר וניסיתי לנקות את המאוררים ולהחליף לג'אנריים שהיו אצלי אבל או שהמחשב נשאר מרעיש או שהתחמם. ולכן אני מזמין מאיביי 3 מאוררי 80 מ"מ למארז ואני מבקש המלצה למאוררים שקטיים (עדיף על גבול חרישיים) 2 בצד המארז (בחלון) 1 למעלה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
what's up. יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE R9800PRO ואני רוצה לדעת לאיזה אוברקלוק מקסימלי אנ יכול להגיע איתו עם הקירור הרגיל שלו.. אם למישהו יש כבר ניסיון בכרטיס הזה אני אשמח לשמוע.. ואגב איזה קירור הכי טוב לקנות בשביל הכרטיס הזה כדי להגיע איתו לאוברקלוק הכי גבוה בשביל ביצועים אדירים תודה.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376302.msg3242006#msg3242006 קניתי את הכרטיס מסך , אך הוא רועש יחסית .. המאוורר עובד תמיד על המקסימום גם כשהוא לא משחק וקלוקים נמוכים. המאוורר מוגדר על מצב אוטומטי וגם כשאני עושה על מצב ידני ומוריד את המהירות ל20% זה לא עוזר, למי שיש הכרטיס יכול להגיד אם גם המצב אצלו דומה? השקט מהמחשב נורא חשוב לי כי אני לא מסוגל לישון עם קצת רעש . אם אני ינתק את המאוורר שבתוך הקירור מהכרטיס ויחבר מאוורר 80 על הקירור (שקט וחלש עד 1000 RPM) זה יספיק? יש לציין שהטמפ' במנוחה היא על 31 בממוצע והמארז שלי מאוורר בצורה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר ל3 המאווררים שכבר כלולים במארז (Fractal Design Arc Midi R2). איזה מאוורר מומלץ לי לרכוש? והיכן מומלץ לי למקם אותו (למעלה, או למטה?). חשבתי על המאוורר הזה: http://www.tms.co.il/product/12007 איך הוא?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זכרונות של OCZ Platinum Rev. 2 2048Mb DDR2 800Mhz 4-4-4-15. בכדי לקבל יציבות ב-OC הייתי צריך להעלות את המתחים שלהם ב-0.6V במקום 0.3V. האם יש סיכון שהזכרונות יפגעו? אני מצרף תמונה מ CPU-Z. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB. עשיתי OC של שיפור ב-43% במהירות הCPU (מ-2.3Ghz ל-3.3Ghz) בבאס גם עשיתי OC של שיפור ב-43% (מ-333Mhz ל-477Mhz). הרצתי בדיקת יציבות במשך כל הלילה בעזרת התוכנה S&M וכל הבדיקות עברו. כמובן שהבדיקות של הכל היו על 100% ועל Long. אני אציין כי יש לי את Scythe Infinity. בברכה, עומר חצ'ק. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש את המפרט הבא: לוח אם GA-MA78GM-S2H מעבד AMD AM2 5600X2 המאורר של המעבד הגיע באריזת box עם המעבד. משום מה יש תופעה של רעש די בולט (ומפריע) ממאורר המעבד. שיניתי את ההגדרות בביוס כך שהלוח ישלוט על מהירות המאוורר, ואכן אני מרגיש שהלוח שולט במהירות אבל הרעש בכל זאת בולט (המאורר פועל "בטורים" משתנים אבל די גבוהים). התיאשתי מהמאורר וקניתי גוף קירור של thermaltake למעבד. גוף הקירור מתאים למעבדי AM2 ומוצהר על האריזה שלו שהרעש שהוא מפיק הוא 18DBA. הבעיה שגם המאוורר הזה מאוד מרעיש (ממש לא 18dbm). מה עושים? "שיחקתי" עם ההגדרות בביוס (שמתייחסות לבקרת המהירות של המאורר) ושום הגדרה לא עזרה. יש רעיונות? אולי הלוח לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של readon 9550 128MB ati - gigabyte (ככה כותבים ג'יגביט?) והוא על OC ועוד טיפה מהOC הנוכחי שלי (בערך 5MHZ) מתחילים להופיע ארטיפקטים ואני מניח שזה מחוסר קרור כי אין לא בכלל קרור אקטיבי (ופסיבי ממש לא) וגם הOC די חזק (לפי ההתרשמות במשחקים) ואני רוצה להגביר אותו וגם לשמור על קור בכרטיס מסך אז אני רוצה מאוורר שיהיה חזק לא יקר מדי ולא אכפת לי משקט או רעש
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-