אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי חברים, טוב זה לא שלי.. זה בשביל חבר שלי שמאס ברעש הקשה שהקירור סטוק עושה לו.. יש לו פנטיום D אם אני זוכר נכון.. בכל מקרה, התושבת היא LGA775 אם אני לא טועה, עם הארבעה "ברגים" האלה שדוחפים לתושבת ומסובבים, ככה הקירור סטוק יושב על המעבד. כרגע הקירור סטוק עושה לו הרבה מאוד רעש, הוא בעיקר מתלונן על רעש ברגע שהוא פותח תוכנות/דפדפן או בקיצור - כשהוא יוצא מIDLE במחשב. עכשיו הוא מחפש רק קירור שקט למעבד! אני אציין גם, שהייתי אצלו וניסינו להחליף משחה טרמית ולנקות טוב את הגוף קירור בשביל להוריד את הטמפ' (הם עברו את ה70 בIDLE) וזה לא ממש הצליח. המאוורר נשלט ע"י הלוח אם בהתאם לחום של המעבד. (יש את החוט השחור הרביעי הזה במאוורר...) בכל מקרה, אנחנו לא ממש יודעים אם הקריאה של הטמפ' בת…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום! אני ארכוש מחשב חדש בימים הקרובים ומתוכנן להעשות עליו oc. זה המפרט בקצרה: I5 3570K Gigabite GA-Z68XP-UD3P Seasonic 520W מהסדרה הידועה והטובה. NZXT Phantom 410. http://www.tms.co.il/product/12232 לגבי קירור למעבד: כשבניתי את המפרט חשבתי ללכת על זה: http://www.tms.co.il/product/11458 בפורום "מפרטי מחשב" אמרו לי שזה יהיה יותר זול ויותר טוב: http://www.tms.co.il/product/7945 האם זה יהיה עדיף בכלל: http://www.tms.co.il/product/12932 מארז: בחרתי בו כי הוא ממש יפה וגם המליצו לי עליו כי הוא טוב, הוא יהיה סבבה גם לOC? אם יש צורך להוסיף עוד מאוורר אני אוסיף. הספק כח יספיק לOC או שיש צורך לעלות ל620W? הOC יעשה ע"י TMS ויהיה עד 4.2 כרגע, בעתיד אולי אנסה לעלות…
-
- 95 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
למה לקנות במאות שקלים enermax אם אפשר ליצור מארז מצויין מפח זבל נגיד ??? (זה נשמע יותר טוב בראש שלי) אני יבהיר את עצמי, למה לקנות מארז enermax מעולה ב650 שקל אם אפשר לא בכזה קושי לקנות בהום סנטר פח בגודל בינוני שעולה כמה 70 שקל... חותכים פה, מנסרים שם, צובעים יפה, שמים איזה ספק, והופ יש לנו מארז עם זרימת אוויר מעולה, וכשהמחשב ממש מתחמם פותחים לעמלה את המקום שאמורים לזרוק את הזבל וכול החום יוצא. נראה לי פצצה, חוץ מהקטע שהפח גדול (ועגול) וממש קשה לעבוד איתו... במיוחד בlan partyes וגם אם נגיד אתה רוצה לשים סי די רום חדש...
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ok שמתי לב שכמעט ולא מכירים את המעבדים האלו בארץ אז נא להכיר את המעבדים שיתנו לך הרבה ובמעט כסף יחסית. ריכזתי את כל המידע על האופרונים באשכול אחד שאמור לתת מענה כמעט על כל שאלה בעיניין. ככה זה התחיל : גירסאות האופטרונים נועדו לעבודה עם שרתים, הם היו קיימים בסוקט 940 עם תמיכה במספר מעבדים ובזיכרונת ECC כאמור לפלח שוק היוקרתי של השרתים. לפני כמה חודשים amd הקדימה את אינטל והוציאה אופטרונים כפולי ליבה - כאמור לשרתים, ומאוד מאוד רצתה להגדיל את נתח השוק שלה שעמד על פחות מ 10% הפיתרון היה מושלם, מעבדים בסוקט 939 שישרתו בעיקר משתמשים בחברות גדולות - או בקיצור תחנות עבודה - ובמחירים נמוכים. (אגב חודשיים אחריי זה נתח השוק של AMD בשרתים עבר ל 20%, האופטרונים כבשו את השוק המקצוע…
-
- 57 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוצאה שלי מפרט intel p4 3.0ghz socket 478 200 fsb זיכרון 2x256 hyunday pc3200 כרטיס מסך 6600 gt agp 128 התוצאה http://img316.imageshack.us/img316/156/3dmark9jx.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אינטל עם צ'יפסט 845 עכשיו הלכתי לביוס ושמתי לב שאפשרות האוברקלוק נעולה (אני ידעתי את זה אבל אמרתי נלך נראה מה קורה שם חחח) יש דרך לעבור את הנעילה? אם זה מסובך מדי עזבו
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .
-
ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בלוח האם ביוס של AMI, ואני לא רואה הרבה אפשרויות של OC, רק להעלות את הFSB, וגם המעבד וגם הזכרון עולה. שמעתי שבביוסים אחרים, כמו אוורד, יש יותר אפשרויות כמו לשחק ביחסים בין המעבד לזכרון, וככה לעשות OC רק למעבד למשל, בלי הזכרון. זה נכון שהביוס של AMI נותן פחות אפשרויות מהביוס של Award?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זו ליבת FERMI אם אני זוכר נכון היא מחזיקה מעולה עד מעלות ממש גבוהות. (הקדמה) בקיצור הבעיה היא שעבדתי על המחשב ושכחתי לסגור תמארז, אחר כך כשהשתמשתי בו הרגל שלי נגעה בלהבים של המאוורר בום עיקמה אותו לגמריי, שברה להב אחד ומאז רעש של מכסחת דשא. ניתן להחליף תמאורר? תקעתי עט לעצור אותו ושמתי מאורר על המארז הפתוח זה מאיר את הכרטיס על 60 במאמץ ו40-50 מנוחה זה פתרון מאוד יצירתי כן אבל אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה, לא באלי להשקיע על כרטיס חדש ואין אחריות על זה, אני מחכה לדור הבאה של המעבדים וכרטיסי מסך ואני הולך ממש להקיע כך שאני מעדיף פשוט לסדר את הכרטיס הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר קצת את ביצועי המחשב שלי. עכשיו המטרה היא שמשחקים ירוצו חלק וגם יראו טוב. המחשב הוא פנטיום 4 2.6 זיכרון פנימי 256MB כרטיס מסך Radeon 9600 pro ולוח אם של אסוס (אין לי מושג איזה דגם) עכשיו המחשב עבד בצורה דיי איטית במשחקים, אבל אחרי שהרכבתי לו היום מאוורר 120 מ"ל (מכניס אוויר) הביצועים השתפרו בצורה משמעותית ביותר (אוטוטו אני ישים גם מאוורר חמוד שיש לי על הצ'יפסט. חרא לוח אם....מתחמם מהר...). משחקים כמו NFS:UG עובדים לי ללא קטיעות ועל הרזולוציה והגרפיקה הגבוהה ביותר שאפשר להשים. אבל כמובן שעם השיפור, בא התאבון.... דבר ראשון - ריפרש רייט - כמה להשים ? האם להשים על 120 (הכי גבוה שאפשר להשים (כתוב על הקופסא של הרדאון) או להשים קצב ריענון אחר ? שאני עובר לסימניה …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי. יש לי 8600GT של INNDO3D 512MB DDR2 ואני צריך מדריך לVMOD חומרתי שלו אודה לנותנים לינקים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מעבד בן שנתיים וחצי שנשארה לו חצי שנה אחריות וחשבתי שהגיע הזמן לעשות לו OC. עד עכשיו הסתדרתי איתו אבל לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש וראיתי כמה הוא מפריע לביצועים. יש לי לוח אם GA-M55S-S3 וזכרונות DDR II 800MHZ של G.SKILL. מארז CM 690 עם 5 מאווררים וספק 650W של SEASONIC 80+ ביום חם המעבד שלי מגיע ל- 50 מעלות במנוחה ול- 60 מעלות במאמץ. ביום רגיל כמו היום למשל, כשהוא במצב מנוחה נמצא באזור 38 מעלות ובמאמץ 55. האם כדאי לי לבצע OC ואם כן כמה? נראה לי שכדאי להוסיף שזו הפעם הראשונה שאני מבצע OC.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN II חייב להיות 120 ממ חשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד) ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סלים כאילו דק כי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונות ומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו) שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27) ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה) מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730 אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לא אני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כלומר הקירור צריך להיות שקט ויעיל. מההמלצות של המפרטים פה באתר, ראיתי שהמומלצים הם: Glacialtech Igloo 7310 Scythe Shuriken איזה מהם עדיף, או שאולי יש משהו אחר עדיף על שניהם. בקשר לתקציב, מעדיף לא לחרוג מ-100 וקצת חח תמליצו, אחרי זה נסתדר על תקציב חג שמח, אור.
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לאבי סלרון 1000 ואני רוצה לעשות לו o/c ואני רוצה לדעת את הגבולות שחס וחלילה אני לא אשרוף את המעבד ואני אני אצטרך לשלם . זה לוח של sis , אבל אינו יודע את הדגם . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי המחשב שלי למרות הייתו חדש מרעיש נורא מה לעשות מה אני צריך להחליף בו כדי שיגיע למצב שהוא פועל וכמעט לא מרעיש אילו חלקים /מאווררים במחשב הם אלו שמרעישים וכדאי להחליף אותם בחלקים איכותיים יותר והאם מישהו מכיר תכנה שתראה לי מה הטמפרטורה במחשב שלי כרטיס מסך!מעבד וכו' תודה מראש ואחלה יום
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-