עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש עליו 2 מדבקות כאלה של החנויות של אחריות כאלה... זה בטח איזה מפגר הדביק... וכמעט אין משחה תרמית שם בקשר למדבקות האלה איך להוריד אותן?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by beekiller,

שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by israel_gt,

איך עושים בתוכנה שאחרי שאני מכבה את המחשב ומדלליק הOC ישאר בלי שנאי הצטרך להכנס ידנית לתוכנה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי היום הצלחתי לעשות דרך הביוס לפי עזרה מאתר זה: http://www.youtube.com/watch?v=z7ANNzNl7ZU&feature=related למהירות של 3.4 GHZ בלבד, ניסיתי ל3.6 אבל המחשב לא עלה ביכלל. חזרתי ל3.4 והרצתי תוכנות בנצמרקים בהצלחה (3DMARK11) יש לי שיפור בניקוד , אבל לא ממש משמעותי , ידוע לכם למה לא הצלחתי למהירות 3.6?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. אני מנסה להוריד את הקירור, או לפחות את המאוורר עצמו, אבל לא מצאתי שום סרטון או הסבר איך עושים זאת. צפיתי בסרטונים בYOUTUBE איך מרכיבים את הקירור, אבל כשאני מגיע לקטע של להפריד את הסיכות ברזל מהגוף שצמודות למאוורר, אני לא מצליח (מפחד לשבור משהו או לעקם). https://www.youtube.com/watch?v=3Ewr7x3BXO0 (דקה 4:11) תודה.

9. שלום, אני מתכנן לעשות OC לכרטיס המסך שלי שהוא: ATI Radeon 9550 256 MB וכרגע יש לו קירור סטוק שיש עליו (תמונות בלינקים) כעיקרון אני כבר זמן מה חושב לעשות לו OC כי משום זה זה מאוד מושך אותי לדעת מה היכולות שלו.(למישהו היה ניסיון איתו?) אז ככה: כעיקרון יש לי תקציב כן... לא כל כך גדול אבל יש, אני צריך עזרה בבחירת קירור טוב בשבילו וכמו כן רציתי להדביק לזכרונות שלו קירור גם כן, וכאן מגיעה השאלה שלי: האם כדי לי לקנות קירור גדול שיכסה את הזכרונות גם כן או שמה כדי לי לקנות קירור רק למעבד ולזכרונות להדביק קירורים איכותיים בנפרד? (מוכן להשקיע בזה עד 300 שקל פלוס מינוס עם סטייה קטנה לפה ולשם כמובן) והשאלה השנייה שלי היא: אולי כדאי לי לקנות כבר כרטיס מסך יותר טוב? התקציב לכרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, עם הגעת המחשב החדש כמובן רציתי למתוח אותו עדקצה היכולת. באמצעות הביוס המדהים בלוח P4P800 הגברתי את מהירות המעבד בקלות מ- 2.8 ל- 3.36 הווה אומר ב20% והניהול כולו נעשה ע"י ה-AI OC בביוס, כרגע הבאס עומד על 240 מה"צ שזה אומר שהמכפלה היא 14. הבעייה היא שאיני מצליח להביא את המחשב לתוספת של 30% בביצועים ורציתי לקבל עצות מה אני צריך לעשות. הריכיבים הבסיסיים הם אלו: לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: SAMSUND PC3700 256MB מעבד: P4 2.8@3.36 Mhz כרטיס מסך: ASUS G-FORCE 2 GTS 64MB DDR (זמנית) האובר קלוק הנוכחי לא רע ויציב מאוד, בינתיים אחרי הרצה מרובה של משחקים ותוכנות הכל עדיין יציב אבל מגרד לי באצבעות להגיע עד קצה היכולת!

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  12. 6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לבצע OC למעבד שלי (Q6600). הבעיה: לפי הת'רד הבא (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490103.0), לוח האם שלי דורש תיקון. תיקן הלוח (אם אפשרי) יעלה לי 45 דולר. במחיר הזה (או במעט יותר), אפשר לרכוש כבר לוח אם חדש - אבל אני מניח שלוח אם עם פחות "פיצ'רים" (או פחות טוב, לא?). למשל (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131629R) אם כן - השאלה שלי היא - מה עדיף? האם לתקן את הלוח אם הקיים (DFI LANPARTY DK P35), או לרכוש חדש? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. שאלה שענינה אותי הרבה זמן.. בלי ספאם תשובה עניינית בבקשה.. תודה..

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idan23,

יש לי מארז של ANTEC P180B דיסק קשיח אחד עובד על 54 והשני על 40 אז מה שאומר שאני צריך מאורר קידמי בשביל המארז אשמח להמלצה על אחד שקט ואני צריך עוד המלצה למאורר לכרטיס מסך במחשב של אחותי 6600 GT הוא מאד מרעיש הייתי רוצה להחליף אותו והייתי שמח לקבל המלצות. ;D

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  17. Started by aviram20,

אני בבעיה בעיתית מארץ ההבעיות הורדתי את התוכנה פאן ספיד מהאתר הוא מראה לי שהמעבד שלי והHD יחסית בסדר 38 מעלות פלוס מינוס מה שמדאיג אותי זה התמונה של הלהבה הזאת שבוערת שמה הרכיב החם אני יודע מה הוא [זה מרובע כזה עם עגול בצבע כסף ורשום עליו VIA הוא בצד שמאל למטה ליד בטריה והוא רותחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול לגעת בו אפילווווווו ואין שם גם מקום לגוף קירוררר למה הוא ככה רותח מה פה קורה פה בבקשה תעזרו ליייייייייי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by x-pac,

מה זה fsb ומכפלה ואיך מעלים אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by israel_gt,

האם יש דבר כזה להזמנה קירור לGTX470 ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, אני מחפש היטסינק חדש, הכי פשוט שיש (של אינטל כזה), אבל שיתאים לסוקט 423pin. זה מעבד 1.5ghz מישהו יודע איפה לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by BLASTER,

גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Euthanasia,

לאחר אשכול גדול (יותר מידי גדול..) אני כנראה לוקח את הלוח של איפוקס. לכן אני כנראה בעתיד אתכוון לעשות OC ולכן אני שוקל לקחת את הטוב שבטוב.. האם ה Thermalright SP97 + DELTA (אל תידאגו לרעש.. אני אווסת אותו על פאן באס..) מתאים לA64? תודה!

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by ofir38,

לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה.. אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע? בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

טוב אז ככה. אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט על איזה קירור כדאי ללכת. ברור לי שזה יהיה קירור מים השאלה היא של איזו חברה. הרעיון האחרון שלי היה לעשות קומבינה של כמה רכיבים מ EMP כמו רדיאטור עם מאוורר של אנרמקס ומשאבת קיקןצ 1048+ בלוקי קירור של waterchill מסדרת ה antarctica שלהם ובלוקי קירור הרגילים שלהם ל ציפ ו כ.מסך אחר כך פשות חשבתי שאני יקנה את המערכת השלמה מ pandas שעולה 2200 ש"ח עם צנרת 1/2" שנותנת יותר ביצועים. אך לאחרונה נתקלתי בכמה ביקורות של עוד חברה שמייצרת מערכות קירור איכותיות swiftech. כל הביקורות שיבחו את האיכות והביצועים היוצאים מן הכלל של הבלוקי קירור שלהם ולרוב אלה היו דגמים יותר ישנים של החברה. כשהגעתי לאתר שלהם: (www.swiftnets.com) ראיתי שהם הוציאו דגם חדש …

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool לא הבנתי את מצב 4 - מאורר מהריצפה כלפי מעלה?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים