אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום. בימים הקרובים אני קונה את המחשב שלי. מעבד: ?(Athlon 64 3000+ (S-754 קירור למעבד: Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit כרטיס מסך: MSI GF 6800 קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling NV Silencer 5 VGA Cooler זיכרונות: A-DATA 500MHz DDR אני מתכוון לעשות OC למעבד ואני משתמש גם בזכונות בשביל זה לפי מה שהבנתי, האם הקירור הזה למעבד הוא מספיק? האם אני צריך קירור לזכרונות גם? אני מתכננן לפתוח בכרטיס מסך עוד 4 צינורות עיבוד ולעשות לו OC כדי להפוך אותו לכמה שיותר קרוב ל GT. האם אני באמת צריך את הקירור שלי אני קונה בשביל זה או שזה ביזבוז כסף? ועוד שאלה, האם בסיינסר וגם במאוורר שאני קונה למעבד יש פאנל לשליטה במאווררים? תודה מראש איתי
-
- 9 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אני נכנסתי הרבה פעמים לBIOS אבל אמרתי לצאת בלי שינויים ופתאום אני רואה במקום 2700+ עם 2100 MHZ אני רואה 1700MHZ עם 2100+ מה לעשות אני השתגע עכשיו!?!!
-
- 9 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני עומד לקנות 3-4 מאוורי Scythe S-Flex 120mm http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570 אני הולך להתקין אותם על המחשב החדש שלי: מארז Antec 3700 Black Quiet Edition עם מקום ל-2 מאוורי 120 (אחד מקדימה אחד מאחורה) Intel Quad Core Q6600 עם אוברקלוקינג ל-3.2 עד 3.6GHz. Scythe Ninja Plus (יש לי אחד חדש באריזה ואני לא הולך להחליף) ABit IP35, 2GB DDR800, nVidia 8600GT Passive Cooling, 3 HDDs ______________________ אני מתכנן לשים S-Flex אחד בקדמת המארז, אחד באחורי המארז. כמו כן אני מתכוון לשים S-Flex על ההיט סינק של הנינג'הץ האם יש דרך יציבה ונורמלית להתקין 2 מאווררים על הנינג'ה? לפלקס יש 3 גרסאות והמחיר זהה (רק…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת לקירור מים. תקציב 1500 -1800.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS ואני רוצה קירור חדש שהיה שקט ויעיל עד 200 שקל
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בקצת פריזים במחשב, סאונד תקוע בלופים במהירים לשניות ספורות וכו', אך ללא קריסות. E4300 ב3GHZ מתח 1.375 ספק SEASONIC 620W http://i.imgur.com/Ajt9d.png http://i.imgur.com/D186Z.png http://i.imgur.com/ISCXx.png http://i.imgur.com/cCxIX.png בהמלך הבדיקה הcpu usage כל הזמן עלה וירד, זה נורמלי? במתחים גם יש הרבה קפיצות, זה נחשב יציב? האם צריך להעלות מתח? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רואה את המילה פה ההמון אבל אין לי שום מוסג מה זה ומה זה עושה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה עכשיו הנה המפרט amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w active הכבלים מסודרים ויש זרימת אוויר במארז תאור של המאוורים קדימה 80 מכניס אחורה 60 מוציא צד 80 מכניס בספק יש …
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי מארזז של HEC הזה שעולה 300 שקל מקבלים שם מאוור 120MM התכנאי אמר שיש למאורר חישן רק שהמחשב חם המאורר פועל זה נכון? כי אתמול פתחתי את המארז והמחשב הייה חםםםםםםםם והמאורר לא פעל איך אני מסדר את זה? אפשר שתמיד המאורר היפעל? ושאלתי אותו אתה ראיתי שהמאורר פועל אז הוא אמר לי כן אז כחה זה פועל המאורר הזה? אפשר שהוא תמיד היפעל?
-
- 9 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי האם יהיה הבדל משמעותי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה שני SF2 ואני רוצה לעשות את מספר 6 כאן http://www.hwzone.co.il/pictures/casecool/sit.jpg עכשיו לא ממש הבנתי משהו המאוורר שמכניס הוא לא יתקע את כל האוויר על הלוחו והכרטיס מסך והכול ואז כל הסירקולציה תעצר ? וגם כן אם אני קודח את החור של המכניס איפה שאני רואה אני אקדח את החיבורים של הלוח לא ? אז מה עושים ? זה המפרט שלי אם זה חשוב - AMD Athlon XP 1800 + EPOX 8RDA3 + Rev 2.1 R9800 Pro Samsung 512 3200 המממ זהו בעיקרון . אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה גדולה תומר .
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא אכפת לי עם קשה למרוח או לא העיקר שתקרר הכי טוב שאפשר ושיחזיק הרבה זמן ועם המשחה שמקבלים עם הטוניק טובה?
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי קירור לכרטיס מסך והגעתי לתוצאה הזאת ורציתי לדעת אך היא יחסית לכרטיס שלי ?? ומשום מה אני לא מצליח לעלות את התוצאה ל ORB... מישהו יודע למה ?? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי באוורסט 2 טמפ' : אחד של ה CPU ואחד של הSYSTEM לכמה הSYSTEM אמור להגיע במאמץ?? כי הוא הגיע לי ל 42... ואני לא יודע מה המקסימום שהוא אמור להגיע... אם צריך מפרט אז הנה: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4HT CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed CPU Clock 2780.06 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 7%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 213.85 MHz (original: 200 MHz, overclock: 7%) Memory Bus 213.85 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboar…
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-