אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מעבד C2D 6320 1.86GHZ (בלי קירור או משהו מיוחד) לוח אם ASUS P5B DDR2 2GBX2 HD 4770 השתמשתי בתוכנה AI SIUTE של אסוס, הגעתי ל-2.20, הרצתי OCCT לאיזה 7 שעות, מקסימום טמפ' היה 58. הבנתי שאם אני רוצה להגיע ליותר, כדאי לי לקנות איזה מאוורר חדש או קירור, יש איזה המלצה למעבד הזה? לא מחפש משהו מאוד יקר.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה: 1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון 1 על המעבד 1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400W ועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסך בזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערך ובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערך ובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה. האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניס קלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז. תודה רבה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך, אבל כל פעם שאני עובר את ה790 לליבה ( 791 ומעלה) זה חוזר לסטוק (750) מה שמוזר זה שגם בדריבר המקסימום הוא 790. מה הבעיה פה? בRIVATUNER לא היו את הבעיות האלו..
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חוץ מזה שCNPS7500-Cu בא עם מאוורר LED ועולה פי-3 יותר מהשני, יש ביניהם עוד הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים מדובר בנטבוק MSI WIND U100. החברה הוציאה למחשב עידכון ביוס .שייש שם כפתור אפשרות חדשה לעשות אוברקלוק 8%/15%/24% Recently MSI released the official 1.09 Bios on their website as the only downloadable bios - a big move that shows they endorse overclocking their machines, a feature that was left out of the Wind upon launch. This official bios release has all the features of the beta 1.08 bios (one-button 8%/15%/24% automatic overclocking by pressing Fn+F10 on AC power http://www.electricvagabond.com/2008/10/msi-wind-bios-109-update-overclock-and.html עשיתי את העידכון ועכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק 24% לעשות ? זה לא יהרס את המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רציתי להחליף או לנסות ל"שדרג" את הקירור של הכרטיס Sapphire HD4870 1GB השחור ... הבעיה שלי היא שהכרטיס כמו שידוע פולט חום למארז והוא קצת הורס לי תזרימת אוויר הוא פולט חום לכיוון המאוורר שמקדימה מה שגורם למערבולות בעיקרון רציתי להוריד מהכרטיס את הפלסטיק ולהשאיר עליו רק את הקירור ולשים עליו איזה מאוורר מאולתר ... האם זה יהיה שווה משו ? אם לא אז אני מוכן להצעות לקירורים ל HD כי פשוט לא מצאתי הרבה בחנויות ... ( וכן אם יצא לי מזה OC יותר גבוה אין לי בעיה :] ) סכום ... 250 +- עדיף כמה שפחות ... תודה
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי.... ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...) אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר. אודה לכל אשר יעזור. תודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי את הוולקנו 9(מעבד AMD2000) אני לא כל כך מרוצה המוולקנו 9,אם אני אחליף ל-SK7 האם יהיה שינוי כלשהו? הוא יותר טוב משמעותית מהגוף של הוולקנו 9? הטמפ' של המעבד שלי הם בסביבות ה-50 מע'(ויש לי את המארז עם ה-7 מאווררים-XASER 3).
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
נתקלתי כאן כמה פעמים בזה שיש צ'יפים שהם יותר טובים לOC מאחרים (אני מדבר על צ'יפים של זכרונות) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ ואם הוא יחסית חזק\מתאים לOC? בעיקרון מה שרשום לי על הזכרונות (שני סטיקים של 1GB 800MHZ): על המדבקה: ceon ddr2 800 1GB cl5 96D401G63CE-80BBEE 0625 על הצ'יפים: ceon C2S12D30TP-8E TAV369-L93G 0625
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כי הרי כשהמארז סגור ויש מאווררים,מה שהם עושים זה להכניס ולהוציא אוויר. אם המארז פתוח האוויר מתחלף כל הזמן! אז מה יותר טוב ? נ.ב אם הטמפ' במערכת שלי היא 38 מעלות במארז פתוח,יהיה טמפ' נמוכה יותר במארז סגור אם אני אוסיף עוד איזה 2 מאווררים?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם אפשרי? לא מצאתי דרך להגיע לביוס "סטנדרטי" שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מהו שילוב הגוף קירור + מאוורר הטוב ביותר ל-P4, בהנחה שאין בעייה תקציבית. 2. האם יש גופי קירור + מאווררים טובים לצ'יפסט SIS 655 3. האם יש גופי קירור + מאווררים טובים לRADEON 9500 PRO
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לאריך את הכבלים של הספק... ובמקום 4 יציאות אני רוצה לעשות למשל 10 (המספר יכול להשתנות) יש לי שאלה האם הספק יעבוד יציב אחרי שאני יעשה זאת ? יש לי עכשיו 8 מאוררים (תוכלו לראות במפרט) לא כולל ספק כרטיס מסך ומעבד. אני רוצה לאריך ולהוסיף כבלים לספק בשביל לסדר את החוטים טוב יותר ויפה יותר ... אז השאלה אם זה לא ישפיעה על היציבות כי כשיו הכל יציב פיקס והספק 600 וואט אבל הוא ג'נרי
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-