עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by ברק דדון,

שלום לכולם שידרגתי מ9900K ל10900k לוח asus rog maximus xii hero z490 ורציתי לדעת כמה דברים מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד הזה ל7\24? ומה המתח המקסימלי למעבד הזה ב7\24? עיקר הדברים שאני עושה במחשב זה משחקים מדיי פעם וCINEBENCH ואם מישהו עשה למעבד הזה ויש לו ניסיון אשמח לטיפים ועצות תודה

3. Started by zakko,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למחשב שלי, ורציתי לדעת לפי מה אני קונה איך אני יודע איזה גודל והספק אני צריך? איך אני יודע לאיזה קיר של המחשב לחברו ואיך? איך אני יודע אם הוא מתאים לתושבת ואיזה סוג אני צריך? אשמח לתשובות, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by Swimmer,

ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000. בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות. למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ? יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע) מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי)

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  6. מה ההבדל ביניהם חוץ מהגדול לכל אחד יש תפקיד שונה או שככל שהם יותר גדולים זה מקרר יותר טוב? אני רוצה לשים במחשב שלי מארז full tower 3 מאוררים של אנטק הצבעוניים ואני לא יודע איזה מאווררים לקנות לספק כח כמה ואיזה גודל הספק הוא 550 w .

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by dw,

קניתי את המחשב שלי בתקופה שבה THERMAL TAKE VOLCANO 2 היה מאד מומלץ, אז קניתי אותו. אני מרוצה באופן כללי ממנו, אבל הוא עושה רעש חזק מאד. רציתי לקבל עצה למאוורר שקט (וטוב) עבור המעבד. חוץ מזה, אם מישהו מכיר חומרים שחוסמים רעשים ויודע איפה אפשר לקנות הוא מוזמן לכתוב 8)

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by roes,

מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  9. NV120 Premium Noctua NH-U12P CPU Cooler OCZ Vendetta 2 CPU Cooler SCYTHE "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes CPU Cooler Thermaltake Blue Orb FX- 12cm THERMALTAKE V1 או בכלל משהו אחר... תקציב : 250 שקל נא לא לייחס ל עלות\תועלת אם ההפרש הוא מתחת ל 50 שקל...

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  10. שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  11. לפני חודש קניתי את המאוורר הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TBF-B12-E1&other_title=+TBF-B12-E1+Tri-Blade%20System%20Fan בחנות הוא נראה רציני אבל אני לא מרגיש שהוא מוציא הרבה אוויר... יכול ליהיות שזה בגלל הגריל או שהמאוורר עצמו פשוט לא שווה כלום?

• 15 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by ravid,

אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוק ועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  13. אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?

14. Started by Aqualung,

זה לוח שמגיע בלי ג'מפרים או סוויצ'ים על לוח האם לשינוי המכפלות של המעבד. הוא גם לא מכיל אפשרות לשינוי המכפלה דרך הביוס. מה שכן ראיתי שיש עליו זה "הכנה" לג'מפרים (8 או 10 נק' מתכת לא מחוברות שמוקפות במרובע - ולידן כתוב Multiplier). השאלה שלי היא - האם ניתן לקצר את הנק' כדי לשנות את המכפלה או שהפונקציה הזאת "סורסה" מהלוח? ואם לא - האם ניתן להשתמש בביוס אחר, לדוגמא של איפוקס, כדי לשנות את המכפלה (בלוח ישן של אסוס ישנה אפשרות להפעיל את שינוי המכפלה מתוך הביוס ע"י חיבור בין הנק' עם חומר מוליך) . כמובן שאני מתכוון לשינוי המכפלה אחרי פתיחתה על המעבד.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  15. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD http://www.pandas.co.il/images/va4c7040_image01.jpg[img/] זה הגיוני?! זה מקובל?! אני משתמש בגריז טרמי Artic Silver 5, מאוור 120 שמכניס ומאוור 120 שמוציא. שאר המעלות מעולות!!!

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  16. טוב אתמול התקנתי במחשב שלי את הביג טייפון ללא ספק שיפר לי את המעלות במונחה המעבד נע בין 31-35 ובמאמץ בין 40-43 כשהוא דיי יציב על 41 פה ושם קפיצות למטה ולמעלה . תמונות של הגוף קירור ;D http://img203.imageshack.us/my.php?image=pict00018nb.jpg http://img236.imageshack.us/my.php?image=pict00026wy.jpg http://img345.imageshack.us/my.php?image=pict00036do.jpg [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

יש לי מולקס, עם חיבור אדום שחור שחור צהוב ומאורר עם שתי חוטים, שחור ואדום לאן אני מחבר את זה ואיך זאת אומרת איך אני חבר את זה לברזל המעאפן הזה שתקוע שם.. ובכלל הסבר קצר על המולקס אם אפשר מה אומר כל צבע ולמה מאורר מתחבר רק ל2 והרדיסק לכל ה4..

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by tamiravigan,

היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

אחים שלי מזל שעניתם מהר כי אחרת הייתי הורס לגמרי את מה שרציתי לעשות... וישלי עוד שאלה קטנטונת...שעליה לא הצלחתי לחשוב.. איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי?????????????????? :'(

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by spatz,

איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by 1,

יש לי מעבד AMD ATHLON 1400 MHZ הטמפ' שלו בימים חמים אלו שכמובן גם החדר שלי דיי חם כי המזגן לא עובד היא 60 מעלות כשאני רק גולש באינטרנט, הטמפ' של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 ASUS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM היא 58, הלוח אם מגיע ל37 והכל זה בערך שאני רק גולש ולא משחק. יש לי מאוורר קידמי שמכניס אוויר, מאוורר אחורי של הספק שמוציא אוויק ומול המעבד יש מאוור שמכניס אוויר(בדלת הצדדית), גם על הכטיס מסך והמעבד יש מאוור שהוא המאוור שקיבלתי כשקניתי אותם. מה עליי לעשות? האם זה בסדר? תנו לי עצות אני מוכן להשקיע כסף כדי לראות תוצאות אך לא קירור מיים. יש לציין שהמחשב שלי לא עבר אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות לו אובר קלוק וכל המאווררים תקינים. תודה על העזרה אוהד 8)

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by RomaDev,

שלום! אני רוצה לבנות בעצמי תיבת קירור לדיסק קשיח! אני צריך מדריך שמספר איך בונים קירור לדיסק קשיח! האם מישהוא מכיר מדריך כזה ?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים