אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוברקלוק כרגע 2.6MHZ לא עושה בעיות מיותרות עם קירור ז'נרי האם המאוור בלינק איכותי ? חיפשתי גם התאמה ללוח האם שלי ולא מצאתי. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31 מהו המאוור /גוף קירור המשתלם ביותר ל AM2? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי משחה טרמית למעבד ולאחר ההחלפה שאני מדליק את המחשב הוא מתכבה ואחרי כמה שניות נדלק. ככה בלי סוף. חשוב לציין שכאשר הוא נדלק לא ראו כלום במסך. לאחר שלחצתי טיפה על הגוף קירור המחשב נדלק וכאשר הוינדוס עלה ( כבר טען את התוכניות אתחול) המסך נתקע לאחר מכן מסך כחול ורסט ככה 3 פעמים לחצתי טיפה יותר חזק על הגוף קירור והוא לא מתכבה או נתקע עכשיו עכשיו לשאלותיי 1) הגיוני שהטמפרטורות נעות בין 15-20 מעלות 2) מה גרם למסכים הכחולים ולזה שהמחשב נדלק ונכבה בלי סוף 3) איך זה יכול להיות שהגוף קירור יכול לזוז למרות שהרכבתי אותו טוב וחזק (הוא יכול לנוע מצד לצד) Zalman CNPS9500 Led 4) כאשר שמתי את המשחה לא מרחתי אותה עם שקית, פשוט לקחתי מקל אוזניית פיזרתי אותה טיפה בצורת עיגול וסובבתי מס…
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את אחד המעבדים האלה ולעשות להם אוברקלוק קטן ונחמד. רציתי לדעת איזה אחד טוב יותר? אמנם ל4400 יש מכפלה גבוהה יותר אבל האם זה באמת עוזר אם קונים זכרונות 800 שבמילא מגיעים ל3.6 בלי שום בעיה ומעל 3.6 עניין הקירור מתחיל להגביל? חוץ מזה ראיתי במספר ביקורות שאנשים נתקעו איתו באיזור ה3.2 בגלל fsb wall. לכן קיבלתי את הרושם שה4300 אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי בימים האחרונים מ ksp את ה katana 4 והוא עדיין סגור . הוא עלה לי שם 130 . עכשיו סמרט פיסי פירסמו את ה Cooler Master V6 ב אותו מחיר . (לא כולל משלוח עוד 30 שקל ) http://startpc.co.il/index.php/weekend ה v6 http://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_v6_gt_review,1.html האם כדאי להחזיר להם אותו לקחת זיכוי (גם ככה אני לפני קניית wd 3t) ולקנות את הקולר מאסטר ? חוות דעתכם על : חוות דעת על katana 4 ! ומה אתם אומרים על החזרה וקנייה של הקולר מאסטר ? המלצותיכם...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם BT או זלמן 9500 מספקים ? יש לי אפשרות לרכוש את מערכת קירור המים הנ"ל במחיר מצחיק ומחפש ביקורות מהפורום על המערכת הנ"ל. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D 3.6 G כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסךPX7900GTX TDH leadtek דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ה-Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro for PIV/AMD לא מופיע בדרוג אצלכם (בדביק: אמצעי קירור מומלצים). איך הוא מבחינת ביצועים ורעש? הוא עדיף על ALX-800? אם ה-ALX-800 עדיף, על איזה מאוורר אתם ממליצים עבורו?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו עשה את זה? (אני מתאר לעצמי של-9500 זה אותו דבר בדיוק)
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת מהו המאוורר (למארז...) הכי חזק שניתן להשיג היום בארץ, בגודל 120מ''מ? מעניינים אותי רק הביצועים, ולא רמת הרעש, כי אני אפעיל אותו רק לכמה דקות. אם אני זוכר נכון אז מאווררי DELTA הם הכי חזקים שיש (ורועשים כמו חללית) והם עונים על דרישותיי. האם ניתן להשיגם בארץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לקירור למעבד 3900x. אני לא מתכוון לעשות המהרה.לא משנה איזה קירור נוזלי או לא. תקציף : עד 1000 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט הראשון בחתימה. נכון לעכשיו יציב ב3.20 , בעבר אם כרטיס מסך XT 1950 הייתי יציב ב 3.33 , כנראה שהספק לא יכול להחזיק את המערכת הנוכחית ב- 3.33. קורס למצב איתחול אחרי פחות מדקה בסביבת חלונות. לא העלתי מתחים למעבד או זכרונות. מחכה להסברים והצעות. תוצאות ב3DMATK06 2.4GHZ - 13,550 3.0GHZ - 16,830 3.1GHZ - 17,650 3.2GHZ - 17,920 נראה לי שהמעבד שלי לא משהו למרות שהוא G0. יש לי מעבד נוסף B3 במחשב השני (ראה מפרט) אבל כרגע אני לא החליף ביניהם, מן הסתם השיפור לא יהיה ביותר מכמה אחוזים. __________________
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
או קיי אז זה פעם ראשונה שאני עושה בדיקה ממשית של טמפרטורות והכל ככה מסודר אז הנה התוצאות קודם כל יש אוברקלוק VCore:1.87מעבד... Vcc:2.85 זכרונות מנוחה מעבד:49 מאמץ מעבד:62 מנוחה מערכת:28 מאמץ מערכת:35 באס 203@266 מכפלה 11.5@12 מגרהץ:2341@1833 זיכרונות:406@400 זהו בעיקרון תודה על תשומת הלב(שתבוא) עריכה:שגיאת כתיב
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי (תחזיקו חזק) Gforce 4 mx440 וכן אני יודע שאתם יכולים עכשיו 7 דפים ללכלך עליו חחח קיצר לעניין... התחלתי OC עכשיו הסטוק הוא 270\400 העלתי ל- 325\500 קיבלתי שיפור של 486 נק ב3dmark 01 מ-4815 ל-5301 עכשיו שהעלתי עוד קצת לבערך 340\520 היו לי נק' מוזרות כאלה ששיחקתי במחשב ב-קאונטר סטרייק...וכל מיני דברים מוזרים...עכשיו אני מניח שזה ארטיפקטים! אז אני רוצה להבין מה מגביל אותי? אני יכול להמשיך עם קירור? אני חייב לציין שהכרטיס לא היה לוהט...חמים כזה...ב3DMARK הוא התחמם יותר ולא היה כלום!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן שמתי לב שאני לא רואה את הטמפרטורות של הליבות במעבד שלי אלא רק את הטמפ' הכללית של כל המעבד , כמובן אני משתמש בתוכנה Core Temp , אבל משום מה הטמפ' של הליבות לא מוצגות , מה לא בסדר אצלי ? , אולי משהו מוגדר לא נכון ? , אולי משהו בביוס של הלוח אם שלי ?, אולי איזה חיישן דפוק ? תעזרו לי בבקשה , אני מצרף תמונה של המעבד שלי במאמץ עם תוכנת ה-OCCT , מאמץ של חצי שעה , בנוסף בתמונה רואים את הנתונים משתי תוכנות , ה-Core Temp וה-AIDA 64 Extreme Edition , מקווה שתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי , תודה מראש לכל העוזרים. mailto: Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 455 צפיות
-