עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tal14,

שלום לכולם יש לי קירור למעבד Arctic Cooling 7 pro ויום אחד חשבתי שהוא מרעיש, אז הורדתי SPEEDFAN ודרך התוכנה שיניתי בADVANCE שאני אשלוט במאוורר ומאז הוא משתגע. פירמטתי את המחשב וזה לא עזר הקירור עובד לרוב על 100%, ז"א 3000RPM ומרעיש נורא (מה שלא היה בעבר) יכול להיות משהו בביוס ? לא יודע כבר מה לעשות =\ תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dan9,

הי! יש לי 8800 GTS 512 האחרון והיתי מעונין לבצע OC חשבתי על כמה אמצעי קירור והיתי מעונין לשמוע כמה דעות! מי שהוא מכיר את החברה DUORB? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp#feature אשמח לשמוע עצות גם ממי שלא מכיר!! ובנוסף לפי דעתכם בשיפור של עד כמה אחוזים אני יגיע? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alord,

שלום. לאחר שננעלתי על המפרט אני רוצה לוודא שהמפרט לפי הבנתכם יתן לי יכולת לO.C רציני הדרישות הם שהמחשב יעבוד עם משחקים סרטים ושיהיה שקט (כי הוא בחדר שינה)- מועד החלפת מחשב בעוד כ-4 שנים אל תדאגו לתקציב יכול להיות שינוי של כ-400 ש"ח הערות לפני הצגת המפרט 1. לפי דעתי יש מקום לשקול קרור אחר (לפי המלצתכם-רק רצוי שקט) שיתאים לO.C של כ-4GHZ 2.במפרט מוצג לוח אם אך יש לוח שיש לי התלבטות בקשר אליו .יש פרטים בסוף המפרט המפרט שלי כרגע: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן חברה, ברשותי מעבד E6600 שביצעתי אוברקלוק ללא העלאת מתחים ל3GHZ. באס 9X333. הרצתי PRIME95 במשך כמה לילותף עבר הכל. S&M עבר הכל. כשהרצתי את OCCT, אחרי פאקינג 2:42 דקות הוא נתן לי ERROR כשהמעבדים על 42 מעלות!!! WTF! ? זכרונות: Twinmos Twister 800Mhz. הזכרונות שיניתי את המכפלה ל2, ובפועל הם פועלים על 667 - כדי שהמחשב ירוץ לי על יחס של 1:1. את התזמונים לא שיניתי. הגבלתי את הPCIE ל 99. חשוב לציין שלא העלתי מתחים! בשום דבר. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה בשגיאות שהOCCT נותן לי?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. מצורפות תמונות מCPU-Z הבנתי שאני יכול להגיע ליותר מה1.80 שהוא בא איתו, ואני רוצה להגיע לשם. פה יש 2 שאלות 1. איפה אפשר למצוא מדריכים טובים? (אני מניח שפה, אבל לא הצלחתי למצוא) 2. הבנתי שכדאי לעלות בקפיצות מסויימות, וברגע שמפסיק לעבוד לרדת בקפיצות קטנות יותר, ולאט לאט לצמצם (או לפחות, לצמצם עד כמה שאפשר..) בכמה להעלות, ואיפה אפשר להתחיל? (כי אני לא חושב שיש סיבה להתחיל בקפיצות קטנות מ1.80, נכון?) בכל מקרה, המטרה היא לעשות את זה לאט וזהיר, כדי להגיע לתוצאות טובות יותר, אבל לא משהו טוב מידי (עוד פעם, שיהיה בטוח יחסית). קירור למעבד (כתוב במפרט) TT V1 שאר המפרט בפרופיל. גיא. [attachment deleted by admin]

• 47 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by re,

האם אחרי אוברקלוק חייו של המעבד מתקצרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by jack77,

אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. יש לי מארז עם 2 מאווררים. אחד מאחורה 120 מ"מ + אחד מקדימה עם לד 120 מ"מ. המארז שלי הוא CM 531 אם אני לא טועה... עכשיו המארז הגיע עם עם רשת למניעת כניסת אבק למארז במאוורר של הפאנל הקדמי. הקליפס במארז שתופס את הרשת לפאנל הקדמי נשבר לי. האם ישנה דרך בכל זאת לשים את הרשת? ולקבע אותה איכשהוא במקום עם זולירבד או משהו כזה? כי פשוט נכנס לי טונות של אבק מהחלק הקדמי שעושה לי בלאגן רציני. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dan9,

מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. כמו בכותרת . כמובן שיבוצע OC, האם הוא יספיק ? או שכדאי להוסיף איזה 100 שקל, ולקנות קירור טוב יותר כמו Thermaltake V1 או ה Typhoon VX ?

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  11. היי, אז יש לי שאלה... יש לי 2 מאווררים במארז... אחד של 800rpm ואחד של 2000rpm... אני רוצה שמקדימה יכנס אוויר ומאחורה יצא אוויר... אז איפה לדעתכם כדי לי לשים את המאוורר החלש והחזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by julbo,

שלום לכולם. אני קצת חדש בכל עניין הקרור. והבנתי שבמצב שלי עדיף לי לעבור לקרור מים. אני מחפש מערכת שקטה למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני גם לא מבין בעניין התקציבים אז הצעות הערות הארות וקישורים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  13. הזכרןות הישנים 2 ג'יגה SUPER-TALENT 667mhz cl5... החדשים 2 ג'יגה corsair xms 2 880mhz cl4 לא יודע מה הולך פה הישנים עבדו על 305.Mhz הזכרונות החדשים שהם הרבה יותר מקצועיים ואיכותיים עובדים רק על 306mhz אני משתגע כבר. מתחנן לעזרה להלן תמונות מהCPU-Z של לשונית הזכרונות. מי שיכול לעזור לי שיסתכל ויגיד לי מה הולך שם, אני לא יודע איך לקרוא את זה. תודה!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sarkise,

שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://home.triad.rr.com/turbines/cpulap.pdf מדריך ממש מעולה שמדגים איך להחליק וליישר את המעבד כדי להוריד את הטמפרטורות שלו. ההחלקה מגדילה את שטח המגע עם גוף הקירור ומעבירה חום מהר יותר. שימו לב שזהו תהליך מאוד מאוד מסוכן למי שלא יודע מה הוא עושה ושמומלץ לנסות על מעבדים ישנים קודם. (המדריך פורסם פה http://forum.uabit.com/showpost.php?p=901807&postcount=1)

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. תודה למסייעים.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by eglon1,

שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. עשיתי OC למחשב שלי (מפרט בהממשך) שמתי מכפלה של 11 באס 273 SYSTEM MULTIPLIER שמתי על 3 ו- EIST ו- C1E על ENABLE , עשיתי בתוכנה SP2004 שני בדיקות 1. PRIME SMALL FFTS והשני PRIME BLEND , מה שמוזר פה, שבבדיקות הכל עבר בהצלחה -בלי שגיאות בלי אזהרות, אבל מה ששיחקתי ב- NFS PRO STREET לאחר כ- 30 דקות נהיה מסך כחול, איך זה יכול להיות? מישהו יודע מה הבעייה ? ד"א: בדרך כלל -המסך כחול מגיע כאשר אני עושה באמצע המשחק ESC ואני ממתין איזה דקה אז מגיע מסך כחול ועוד שאלה איך יתכן שה CPU-Z מראה לי במנוחה מהירות של 1638.0MHZ וכאשר אני עבוד עם איזה תוכנה או משהו אז הוא מראה לי מהירות 3.003 ואני חושב שזה מה שגורם לי למסך כחול הנה תמונות: שאני לא עושה כלום: שאני מפעיל משהו: מפרט: A…

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  19. היי, קיבלתי את המאוורר החדש ואני רוצה לדעת באיזה צד לשים אותו כדי שיכניס אוויר קר לתוך המארז? שהמדבקה תיהיה לכיוון כפתור ההדלקה מקדימה או לכיוון הקיר מאחורה? מקווה שהבנתם... תודה, דניאל.

20. הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  21. הרכבתי עכשיו למחשב מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme 120. ועכשיו אני מנסה לעשות אוברקלוקינג בפעם הראשונה על ביוס כזה מורכב. הבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בהגדרות ביוס כאלו. אני יעלה תמונות של הביוס ותעזרו לי בכיוונים כדי להגיע למקסימום (לשבור שיא עצמי) מפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula (גרסת קירור מים) Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH E…

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  22. Started by LazyCat,

עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by re,

מישהו יודע איך עושים OC בלוח אם ASUS P5B איך משנים מתח ואיך משנים את הזכרונות חייב תשובה דחוףף תודה למישעוזר

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

i've been thinking of fabricating something like this : http://www.crazypc.com/products/cooler_express-92801.html to my p-133 mhz and overclock it to compete with the current core 2 extreme's best. unfortunatly i've failed to find a guide :[ any one here knows where i can find a guide for diy ? thanks in advance [glow=red,2,300]govner[/glow]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים