עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Boomerang,

הי, יש לי X700Pro של gigabyte עם FV700AlCu של זלמן (הרכיבו לי אותו עוד בחנות) יש לי מארז Antec 3700BQE עם מאוורר אחד מאחור (פולט אויר) מעבד AMD64 3500 (winchester) עם קירור stock, וכולם רצים בלי OC, ובדקתי וראיתי שכל המאווררים פועלים. נראה לי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי, כי ב- Far Cry אחרי כמה זמן הוא פתאום מתחיל לגמגם בוידאו בצורה נוראית ומדי פעם המסך הופך לשחור. כשפתחתי את המארז - נראה לי שהצלחתי למנוע את התופעה. חלק מהבעיה הוא שאין לי מושג איך למדוד טמפרטורה (הכרטיס בא עם תוכנת V-Tuner אבל משום מה היא לא מראה טמפרטורה של כרטיס המסך) יש למישהו עצות בשבילי?

• 9 תגובות
    • 522 צפיות
  2. תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by djzander,

יש לי כרגע שתי מאווררים של 120 אחד קדימה מכניס ואחד אחור מוצאי .. קיצר נישאר לי עוד 2 מאווררים של 80 מהקייס הקודם מה לעשות איתם ?

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  4. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GTX 260 של ASUS: Engine: 800Mhz Shader: 1650Mhz Memory: 2700Mhz ייתכן שמשחקים מסויימים לא מגיבים טוב עם OC וכתוצאה מכך יורד הFPS?? ועוד שאלה: הכרטיס שלי יתחמם גם אם הוא לא בעבודה רצינית בגלל הOC הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מעבד Q6600 וכ.מסך nvidia 8800gt הטמפרטורות של המעבד נעות מ-45 מעלות במנוחה עד ל70 במאמץ הטמפרטורות של הכרטיס מסך נעות בין 78 במנוחה ל84 במאמץ האם זה תקין??? גם שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך עובד רק על 30% מהיכולת יש סיבה לשנות את זה ליותר או שעדיף להשאיר את זה ככה? ואם כן אז איך ממהרים את המאוורר ליותר מ-30%?

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  6. שלום לכולם, אני בשלבים של הרכבת מערכת חדשה ומחפש להתאים קירור למעבד בכותרת אני מתלבט כרגע בין שני קירורים: - Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B - שהמליץ לי עליו YairZ - Zalman CNPS10X Extreme האם יש קירור אחר שאתם ממליצים עליו ? אני מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח בקירור למעבד ולא מעוניין בקירור מים תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בשבוע האחרון הרכבתי ב HWZone מפרט למחשבים ב5000 ש"ח והרגע חזרתי מ skypc להתייעץ ובלה בלה הקיצר המפרט שלי היה: E8400 DFI LANParty DK P45-T2RS 4 GB RAM Mushkin WD 500GB HD48700 CM 690 Artic Colling Freezer 7 Pro Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X2 צורב DVD Enermax Pro82+ 525W הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי. הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme לגביי המאוורים הוא אמר לי שהם מרעישים טיפה ולא הכי מומלצים אז הוא ש…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אני קונה AMD 64 3000 ב- TRAY ואני רוצה קירור קצת יותר טוב ממה שמביאים רק כדיי להיות שקט עם עצמי... מה אני צריך?

• 9 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by YARONGT,

אני מעוניין למהר את המעבד של המחשב נייד שלי lenovo s10-3 למטרת משחקים וניגון סרטים בצורה יעילה יותר התדר שלו הוא (לפי cpu z הוא 1667) כמה אני יכל למהר אותו והכי חשוב איך מדריך מפורט בעיברית בהחלט יעזור או תוכנה ''שבאמת עובדת'' תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. במאווררים למארזים.

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב

• 9 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Maxx,

המקסימום שהצלחתי להגיע בלי שהמחשב יתקע הוא 1962=18X109 או 12.5X157 הטמפרטורה היא 39C המתח Vcore=1.85 מה עוד אפשר לעשות או מה מגביל אותי להאצה נוספת?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  14. P4 1.5 512 SDRAM GeForce 2 mx 64 mb

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Psychedelic,

שלום יש לי אנטק 200 יש לו מאוורר 140ממ בגג ועוד אחד של 120 מאחור. כדי לקבל סירקולציה מינימלית אני מתכוון לשים מאוורר אחד או שניים מקדימה שיכניסו אוויר,האם כדאי לשים מאוורר גם בצד המארז מול הכרטיס מסך? שהוא יזרוק אוויר על הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם G41TM-E43, עכשיו ב-CPU-ID אני מסתכל על ה-CLOCKS ורואה שיש לי פחות מהמעבד שאמור להיות לי.. Uploaded with ImageShack.us מדי פעם אני רואה MHz 2601 אבל ממש בקושי ולפעמים המחשב קצת איטי ועושה קצת בעיות, אתם אומרים שצריך לפרמט אולי כי הוא עשה לי מסך כחול כמה פעמים של כשל בהרד דיסק.. יש לי עוד כמה שאלות בהודעה מספר 4#

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lipa,

לכרטיס מסך 8800GTS http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1502831

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

לאחר שעשיתי OC למעבד, אני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך. אני משתמש בתוכנה RivaTuner, אבל איך כדאי לבדוק את יציבות ה OC ? מה הטמפ' המקסימלית שאותה לא מומלץ לעבור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Angel-eyes,

כל הזמן אני רואה ושומע את המילה OVERCLOCKING אז מישהו יכול להגיד לי מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  22. לא מזמן, סגרתי OC לE8400 על 3600mhz, ומשהו מאד מוזר קרה לאחרונה. שמתי לב שבמשחקים המחשב מאט יחסית לפעם. והסתכלתי בCPU-Z everest וpcwizard וראיתי שאין OC, והוא חזר ל3000mhz. אז חזרתי לביוס, וההגדרות היו שם על 3600. מישהו יכול לעזור. אני עוד מעט יעלה תמונות. תודה מראש המפרט שלי: e8400 ga-p35-ds3l 2X2gb G.skill 2gb cl5 crosshair vx 450W 8800GTX 768mb

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by (G),

עקב קישור שהיה כאן בעבר בקשר ל-MOD של SCYTHE INFINITY החלטתי לנסות גם אני לעשות את אותו הדבר ולראות האם ניתן לשחזר הצלחה. האתר שבוא הועתק תרשים הקירור הוא --> http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=2505&articID=567 ישבתי איזה יום אחד והחלטתי לבצע משהו דומה, להלן תמונות: לתוצאות: טמפ' במנוחה: 38 מעלות טמפ' בעבודה: 55 מעלות סה"כ הכל התוצאות די מספקות אך לא רחוק ממה שהיה לי מקודם כשהמאווררים היו מחוברים על הקירור אחד ליד השני. היתרון היחידי שאפשר לציין לטובה זה שהאוויר החם שעובר בתוך הקירור של ה-CPU לא יוצא ומתפזר במארז אלא מגיע ישירות למאוורר האחורי אשר מוציא את האוויר החם החוצה. בתמונות אתם רואים ששני מאווררים מחוברים לקירור …

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ob,

אז ככה ... זה OC ראשון שלי ואני על קירור סטוק . http://img401.imageshack.us/my.php?image=oc3up4.jpg זה מה שהשגתי אבל החום היה גבוה מדי (90) ... אז ירדתי עד שאני יקבל קירור חדשץ הבעיה שאני לא מצליח לסדר את המחלק זכרונות. למישהו יש לוח כמו שלי\יודע איך ? http://img253.imageshack.us/my.php?image=cpuzmemfc2.jpg

• 9 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.