אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך Leadtek winfast 8600gts extreme. לאחר השתקת המחשב כולו נשארה לי בעיה אחת - הכרטיס מסך. אני מחפש קירור FANLESS לכרטיס הנ"ל, מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
היי, לאחר ששידרגתי את החלקים ליכולות OC יותר טובות מהלוח והזיכרון הקודם שלי, אני החלטתי שאני רוצה לעשות OC. האם תואילו בטובכם () לתת לי קישורים למדריכים מומלצים איך לעשות OC, אני אודה לכם מאוד! אגב, שמעתי שיש אפילו מדריכים ל-OC שמותאמים בדיוק ללוחות עם צי'פסט P35, כמוני. תסתכלו בצד, במפרט מה יש לי, כדי לעזור ולהחליט איזה מדריכים אני צריך וכו'... תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי או לכל אחד שרק צפה באשכול הזה... עריכה: ה-V1 הגיע לפני כמה דקות ואני לא בטוח לגבי כמה דברים. 1) עם מה אני יכול להוריד את המשחה הטרמית שנשארה לי על המעבד מהקירור הקודם? עם אצטון ובד כלשהו או אצטון עם צמר גפן? או בכלל, אפשר להסיר עם אצטון? 2) לכל אלו שקנו והתקינו את ה-V1 לבד (או ראו איך מתק…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור ל8800GT. במשחקים מסוימים הטמפ' מגיעה ל85 מעלות שזה דיי גבוה. ואם המאורר על 90-100% הוא רועש כמו מטוס סילון. אז אני צריך קירור שיהיה שקט ויותר יעיל מהקירור סטוק. תקציב סביבות ה150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מחפש שני מאווררי 120MM למארז ENERMAX CHAKRA, חשוב מאוד השקט והיעילות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.petrastechshop.com/12evalcafan8.html אני רוצה לשים אותו מקדימה מכניס מה אתם אומרים? או זה http://www.petrastechshop.com/12scsysstcaf3.html או זה http://www.petrastechshop.com/12yalod1cafa1.html הלכתי לאתר כי אני צריך 2 מאווררים לא יותר מ80 שקל אם תוכלו להביא לי מאוררים טובים במחיר הזה בארץ זה יעזור
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מערכת קירור מים. יש כמה דברים שאני מתלבט בינהם. אך לפני זה אני אומר מה יהיה התפקיד של המערכת.. קירור למעבד במקום הTUNIQ שברשותי. הרעש לא כל כך משנה לי. כי המעבד שלי נמצא בOC מאוד חזק ואני מעוניין לתת לו אולי קצת יותר ושהטמפ' יהיו טובות ונמוכות. אז השאלות שלי הם: 1. עדיף לקנות מערכת כמו ה735 של TT ? או עדיף מערכת קירור שאני יקנה חלקים חלקים, של חברות אחרות? האם TT שווה בכלל בקטע הזה של קירור מים? 2.להזמין מחו"ל זה שווה? אני שמתי לב להשוואות מחירים בין הארץ לחו"ל ואלה השוואה בין 550 שקל לבין 180 לגביי אותו החלק. 3.זה יהיה כל כך משמעותי בין מערכת של 735 לבין מערכת עם חלקים כמו חברות של Swiftech ? לגביי המחיר הוא סביבות ה800 שקל.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי אתמול את המערכת קירור הנ"ל בשביל המחשב שלי כדי לבצע OC וזה ממש מפחיד אותי במלו מובן המילה מהרגע הראשון שקיבלתי את זה ב KSP ראיתי את הגודל הענק הזה ופשוט נבהלתי! לא ר שהוא נראה מפחיד בעיקר בשביל תושבת ה LGA775 (4 קליפסים וזהו) אלה גם שהוא נוטה לצד בגלל הגובהה שלו (נראה לי שזה מתאים רק למארז שיושב ולא עומד) ניסיתי לקשור את החלק העליון שלו לקורה של המארז וכל נגיעהקטנה משנה מידית את הטמפרטורות. מה האפשרויות שלי כדי שהוא ישב כמו שצריך ושאני אוכל לישון בשקט שגם אם המחשב יקבל איזה מכה קטנה אז שהלוח והכרטיס מסך ישארו שלמים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi עם סוקט 478 מעבד 2.4 ניסיתי לעשות עליו אוברקלוק הכלתי ל3.0 הדלקתי תמחשב הוא ניתקע קצת לא רצה להיכנס לתוכניות עשיתי ריסט דרך כפתור והוא לא רצה לעלות יותר למערכת הפעלה... נייסתי להחזיר להגדרות ההאורגנליות לא הלך הבעיה נישארה ניסיתי לפרמט תמחשב גם לא הלך וא לא מגיע למסך הכחול של הפירמוט ביכלל המחשב רק עולה נותן פוסט נותן להיכנס לביוס והכל או לעלות דברים דרך הבוט ממשיך מגיע לקטע שהוא צריך לטעון מערכת הפעלה ומראה מסך שחור פשוט.. למישהו יש פיתרון לבעיה המוזרה? או איזה חלק צריך להחליף
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme ultra 120. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window Arctic Cooling MX-2 תמונה: מה שניראה לי שהגביל אותי שNB וSB היו על AUTO יש למישהו מושג מה לעשות?!כמה וואט להוסיף להם?!
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רק לבעל ניסיון בדבר!!!!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
האם היא טובה ? זה הכרטיס שיש לי http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm GPU Clock (Geometric Domain) 648 MHz (original: 650 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1620 MHz (original: 1625 MHz) Real Clock 900 MHz (DDR) (original: 900 MHz) האם זה תוצאה טובה לנתונים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את הכרטיס.... וכמובן דבר ראשון מה שבאתי לעשות איתו זה OC אך פתאום אני מגלה שהכרטיס כבר מומהר! וג'יגה בייט לא רשמו שהכרטיס עם OC.... כאילו זאת אומרת שהוא אמור להיות סטנדרטי צירפתי תמונה חוץ ממהירות המאוורר לא שינתי כלום.... האם זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד שלי מ 2GHZ ל2.4GHZ מדובר בAMD 64 VENICE 3200+ בביוס רשום שהזכרונות עובדים על 333MHZ במקום על 400MHZ. האם עדיף להשאר ככה עם מעבד חזק יותר אבל זכרונות שעובדים על 333MHZ או לחזור ל2GHZ ולהעלות את המהירות של הזכרונות ל400MHZ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בכמה הV1 יותר טוב? מי יותר שקט ובכמה? אני בכלל ישים לב להבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים שכוללת : משאבה : Swiftech MCP655 12 VDC Pump צינור : Tygon 3/8id 5/8od נוזל קירור (כנראה) : Fluid XP+ Extreme 32 oz או Fluid XP+ Ultra 32 oz בלוק ציפסט : Swiftech MCW30 Chipset Water-block בלוק כ מסך : Swiftech MCW60 Graphics Card Liquid Cooler - Retail מיכל מים : מיכל גדול ביותר שאני קונה בארץ ומשפץ...נראה לי שהוא מכיל יותר מליטר נוזל.. עכשיו השאלו שלי הם : האם יש לכם משהו לשפר במערכת ? מה יותר טוב מבין 2 הבלוקים שציינתי בכותרת? איזה נוזל יות טוב מבין השניים ? בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה תמיד שמנקים אותם מאבק (בלי לשמן) הם תמיד מרעישים יותר אח"כ ? יש דרך פשוטה (בלי שמן) לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-