אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מעבד 930D מאוורר BT אני ארשום לפי הסדר ב- BIOS תחת הכותרת CELL MENU: dynamic overclocking memory function control fsb&memory clock ratio memory voltage cpu fsb frequency pci-e frequency pci-e voltage auto detect pci clk spread spectrum העליתי קצת את ה FSB ל 220 במקום 200 אבל הווינדוס לא עולה בגלל זה וגם אחרי restart המחשב לא נדלק מחדש אלה הנורה על המסך נשארת צהובה במקום כחולה מה שפותר את זה זה רק כיבוי והפעלה מחדש דרך כפתור POWER של המארז זה קורה אותו דבר אחרי יציאה מה BIOS אשמח אם מישהו כאן באמת מכיר את הציפסט הזה כי הוא חדש יחסית בשוק וידריך אותי צעד צעד איך לעשות אוברקלוקינג כמו שצריך קראתי את המדריך של הפורום אבל בכל זאת לא הצלחתי להבין אחרי שה…
-
- 15 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לבחור קירור טוב ללוח GIGABYTE 965P S3 שיוכל להחזיק את הלוח קריר יחסית גם בבאס 500. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14895 אני מכיר השוואה של גופי קירור לצ'יפסט שהזלמן ניצח בה אבל האקסטרים ספיריט 2 לא השתתף בה. לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1971&articID=473 והנה שלוש ביקורות של האקסטרים ספיריט 2 - 1) http://www.rbmods.com/Articles/Thermaltake/Thermaltake_e_spirit2/1.php 2) http://www.moddin.net/review.asp?ReviewID=211 3) http://www.p…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.
-
- 18 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני קונה קרור מים ב-250 ש"ח בלוק למעבד, בלוק לכרטיס מסך, פאנל לטמפרטורה, לחץ מים, ועוד... אני בטוח (בעצם אני לא) שהתוצאות לא יהיו מרשימות אבל במחיר של מאוורר למעבד בלבד שווה לא?? מה דעתכם? חוץ מזה תיכננתי לבנות אחת.. אז אולי אני יכול לשפר אותה בסכום לא רציני.?!? (כמו בלוק לשני המעבדים שלי בכרטיס מסך) פרטים: http://www.evercool.com.tw/products/wc_202.htm
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז כחה: א.מה זה אובר קלוק?? (זה לשפר את ביצועי המחשב בצורה כל שהיא?? אני צודק) ב.מה קשור הביוס לכל זה??? ג.איך מבצעים אורבקלוק ד.בבקשה אל תישלחו אותי לחפש מה רשום תירשמו לי בקצרה שנביא תעיניין ה. הינה המפרט שלי(לדעתי הוא טוב לאוברקלוג-לפי מה ששמעתי) ,תודה רבה אני רואה זה פורום ברמה עולמית! יש פה מבינים לפי הכמה שעות שאני פה! חחחח
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי את אותה המערכת כמו שהייתה לי כשהגעתי ל4.9GHZ רק עם שינוי קטן, הלך סטיק אחד של 2GB 1000MHZ, ובמקומו עומד 2GB 800MHZ. עכשיו אני רוצה לנסות להגיע לתדר הזה עוד פעם, כמו שהבנתי הסטיק החלש שלי יגביל אותי בOC כבד, לכן השאלה עם אני ינסה עם סטיק יחיד מה יקרה ? יותר נכון מה ההבדל בOC כבד מי DC של 2GB 1000MHZ לבין סטיק יחיד של 2GB 1000MHZ ? הקירור של המעבד שלי הוא OCZ VINDICATOR, המעבד הוא Q9550S בעל הE0 מה שגם הלוח הוא בעל הVRD11.1 שתומך בE0. ספק הכוח הוא HEC WIN+ 700W, מה דעתכם אני מגיע ל4.9GHZ ? נקווה לטוב, אולי הפעם נעבור את מחסום ה5GHZ על קירור אוויר פשוט.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות הנראות בתמונות המצורפות תקינות? האם יש מקום לשיפור? אם כן, אשמח לדעת כיצד.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם הוא טוב לאובר קלוקינג יש לי מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz אני מתחנן לקנות זכרונות A-DATA VITESTA 500MHZ 256X2
-
- 15 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום אני משתמש במשחת קירור מסוג: Arctic Silver 5 , עם המשחה הזאת + גוף קירור שיגרתי של Thermaltake TR2 / RSI בזמן ההדלקה של מחשב חדש שהרכבתי עם AM2 DC 4000 (עם מארז פתוח) הטמפרטורה של המעבד היתה 21 מעלות. כאשר סגרתי את המארז הטמפרטורה עלתה ל 25-26 מעלות, כאשר במארז המאוורר היחיד שהיה מלבד זה שציינתי היה המאוורר של ספק הכח (120MM). אחרי כמה שעות של משחק, הטמפרטורה לא עלתה מעל 31 מעלות. כאשר אני מקבל מעבדים, אני נאלץ תמיד להסיר את "מדבקת האחריות" המטופשת, ובנוסף את המשחה שמגיע עם המאוורר, מנקה את גוף הקירור עם ספירט, וגם את המעבד עצמו (אחרי הסרת המדבקה), רק אז אני מורח בזהירות רבה (ומיומנות רבה) את המשחה. רציתי לשמוע ממכם, אודות הניסיון שלכם בעבודה עם משחות קיר…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ממש חסר ערך, שווה להחליף? מישהו ניסה על בשרו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אוקי אז הינה כל כולה , עדיין לא הכנסתי הכל לתוך המארז (בשביל לקבל מקסימום בטחון שאין נזילות) ,רק את הבלוק עצמו... מעלות לפני (בדיקה רק עם MBM) : מעלות אחרי (הקריאה הנכונה היא זאת של הSIV FOR GBT כיוון שהMBM השתגע אצלי והחליט להציג טמפ' משוגעות בקפיצות - כמו למשל 50 מעלות ולאחר מכן ישר 40 , 37 ,34 ... קיצור השתגע לגמריי) : מעלות בIDLE (אותו סיפור עם הMBM): -בדקתי את העניין לעומק במהלכו עשיתי RESET במהלך TORTURE MODE בPRIME95 והמעלות שקבלתי בBIOS כ5שניות רווח בין ההרצה של הPRIME לקבלת מעלות בBIOS היו 27-30... לכן אני נוטה לא להאמין לMBM...
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית. זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר. יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד. 1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית? 2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה 3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה? אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... ברשותי מעבד מסוג INTEL P4 NORTHWOOD 2.0GHZ רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע איתו עם קירור סטוק בכדי שלא ימות לי ועם איזה תוכנות להשתמש... אני תלמיד חדש בC@ : למעבדים אם יש איזה שהוא מדריך אודה לכם מאוד אך מצפה לתגובות...
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?
-
- 17 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי חבר'ה!, אני בדיוק מכין את החוטים לתצוגת ה LCD שלי.. והסתכלתי בתמונה של האתר..הזאתי.. עכשיו רואים פה שני חוטים שמתחברים לנגד המשתנה..ובנגד המשתנה יש שלוש יציאות..אז לאיזה יציאות אני בדיוק מחבר את החוטים? ??? תודה על העזרה.., רן D:
-
- 17 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר כמה שיותר טוב ל- ThermalRight Ultra 120 eXtreme שכידוע מגיע ללא מאוורר. אני מחפש מאוורר כמה שיותר חזק שיתן ביצועי OC כמה שיותר גבוהים ב- Q6600\Q9300\Q9450 ... אני לא סגור על מחיר תנו לי אחד עד 150 ש"ח. ושני הכי טוב שאפשר ונראה כמה יעלה כבר. תודה מראש עריכה. לפי מה שהבנתי מ- XBITLABS אפשר לשים לו 2 מאווררים של 120 נכון? זה יתן שיפור ניכר בביצועים?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ערב טוב, התחלתי לבצע אוברקלוק למעבד שלי E7300 והצלחתי להגיע למהירות שעון של (3.4GHZ (10X340 הכל עד כאן מעולה, לאחר 10 שעות של aida64 stress test הטמפרטורת הייתה על 60 מעולת. אבל אחריי שהעליתי אתה התדר ל 3.5GHZ המחשב עלה ולאחר עשר דקות של בדיקת מאמץ על טמפרטורה של 60-70 מעלות המחשב קרס והופיעה מסך כחול (של המוות), הייתי על מתח 1.2500V. תמונה מהתוכנה [ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH] המפרט: E7300 GA-EP31-DS3L V1 HD5670 4GB של זיכרון ראם מסוג DDR2 667MHZ והקירור המפלצתי שלי :alphine 7 pro לא להתבלבל עם Arctic alphine 7 pro rev 2... אשמח לעזרה כיצד להמשיך! תודה מראש. .
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חיברתי אותו ללוח אם, בEVEREST אני רואה את הסלד שלו, אבל אני לא יודע איך לשלוט עליו... בבקשה תעזרו. תודה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי XP2000 עם המאוורר וההיטסינק המקורי,כתוצאה מחוסר זהירות נשברה אחת הכנפיים של המאורר. אני שברתי את את הכנף שמולה והרכבתי מחדש את המאורר על ההיטסינק . עכשיו אני מריץ PRIME95 כבר חצי שעם והטמפ' של המעבד נשארת על 45 כאשר קודם היא היתה עולה ל55-56 .מוזר ??? (המהירות של המאוורר לא הישתנתה גם)
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות מחשב חדש וראיתי את תיאור הבדיקה והתקנת המחשב אצל זיגזאג :" לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. ". ותהיתי איך גם אני אוכל לבדוק יציבות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אפתח בכך שאם הנושא לא מתאים לכאן אבקש להעבירו למקום המתאים. המחשב נקנה לפני שנה וחצי ורץ פצצה אבל יש רגעים שכבר מרגישים שקשה לו (GTA4 לדוגמה, אני יודע שהמשחק בעייתי בפני עצמו, אבל שמעתי שמעבד 3GHZ יעשה הבדל). אני לא אוברקלוקר, אבל ניסיתי להמהיר אותו דרך הביוס בעזרת מדריכים מכאן ומרחבי הרשת. אני פחדן מישהו יכול אולי לעזור לי באילו הגדרות כדאי לי להשתמש או שבכלל עדיף כבר להחליף מעבד? הקירור שברשותי לדעתכם יאפשר אוברקלוק משמעותי? אם יש עוד גורמים שישפיעו אשמח לשמוע הצעות. הדבר היחידי ששיניתי מאז שנקנה המחשב הוא הכרטיס מסך שהיה 8800GTS 320MB OC של MSI. מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x …
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-