אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי את המאוורר שקיבלתי עם המעבד שזה ה Spire SuperRock אני כרגע עומד על 52-53 מעלות בממוצע. (amd xp 1800) אני מתלבט האם לקנות את ה AX7 ולהרכיב עליו את המאוורר של ה Spire או לקנות את הVolcano 7+.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז שקניתי לפני משהו כמו 8 שנים. אמנם הוא גדול ודי מרווח בפנים, אבל לאחרונה הוספתי כרטיס מסך RTX 3080 TI (שהקירור שלו מצויין ושקט), אבל בימים החמים ובמיוחד עם הספק שמתאמץ, ובנוסף לזה שהמאווררים עובדים 24\7\365 והם די ישנים, אני לדעתי במצב שהאיוורור לא משהו. המארז הוא מדגם COOLER MASTER CMSTORM. (אני דואג לנקות אבק פעם בחצי שנה עם קומפרסור לצורך העניין). השאלה שלי, האם החלפה של כל המאווררים במארז לכאלה של חברה טובה ויעילה יותר כומ NOCTAU, יכול לתת פתרון לעניין האיוורור? או שזה כבר איך שהמארז בנוי וזה סתם כסף לפח?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי למעלה במארז מאוורר 1600RPM של SCYTHE עם דחיפת אוויר גבוהה לפני דיי הרבה זמן,עכשיו אני חושב על להחליף את המאורר שבא עם המוגן 2 שנמצא עליו עם המאורר הזה. האם זה יתרום להורדת מעלות של המעבד או שעדיף שהמאורר בעל דחיפת האויר הגבוה יותר יהיה למעלה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הטפרטורה הממוצעת,הממולצת,והמקסימלית למעבד P4 פרסקוט תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תמונה ראשונית של דלת המארז עומדת ביבוש ! מחר תקבלו תמונה של זה משופץ באיכות יותר טובה ולאחר מריחת משכה שעושה סדקים + + שאר המארז + סידור האיוורור במארז שלי ... בנתיים זה מה שצילמתי .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ניסיון-200281619397-case%20door.JPG תתחשבו בזה שזה הראשון שלי !!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט איך עושים לזה oc כי אני לא מבין הרבה בזה, אני יודע שהיו ת'רדים על זה אבל לא עזרו לי, יהיה נחמד אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה קירור למעבד מה הכי טוב שיש. לא גדול מידי עדיפות למאוורר אבל גם מים בסביר
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס של GAINWARD 216 SP עם שני מאווררים עליו שמשמיעים רעש של נגריה ברגע שאני מפעיל קצת משחקים. האם יש איזה פתרון תחליפי ושקט? אבל מ-מ-ש שקט. לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אה, כן. יש לי עוד כרטיס בנוסף במערך SLI כך שצריך שהמאוורר יתאים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית. זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר. יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד. 1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית? 2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה 3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה? אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ניסיתי לעשות אוברקלוק לפי הנתונים הבאים: Ai Tweaker Ai Overclock Tuner: Manual BLCK/PCIE Frequency: 100.0 Turbo Ratio: By All Cores By All Cores: 48 Internal PLL Voltage: Disabled Memory Frequency: use the rated speed for your memory DRAM Timing Control: use the rated timings for your memory EPU Power Saving MODE: Disabled Ai Tweaker\ CPU Power Management > CPU Ratio: Auto Enhanced Intel SpeedStep Technology: Enabled Turbo Mode: Enabled Long Duration Power Limit: Auto Long Duration Maintained: Auto Short Duration Power Limit: Auto Additional Turbo Voltage: Auto Primary Plane Current Limi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מלוג'יק PC , מארז + ספק 400W של FOXCONN. בלוג'יק, רשום שהספק הוא של חברת FSP דגם FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE . האם הספק איכותי כמו שאומרים עליו? מה אתם אומרים על הספק, והאם הוא יחזיק מערכת של 6400 וX800GTO. אני מחפש את הספק + מארז הכי זול שיש וזה הכי נורמלי שמצאתי תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לבצע אוברקלוק איכותי מעט יותר למערכת הנוכחית שלי, נכון לרגעים אלו הגעתי עם התוכנה TurboV EVO V1.02.31 ל-3666GHz בבדיקת מאמץ עם PRIME 95 בשילוב של CORETEMP הגעתי ל-90c,טמפרטורה במצב מנוחה כ-55c. המארז עובר ניקיון כל חודש,אתמול ניקיתי אותו ובצעתי את הבדיקות והגעתי ל-90c לצערי. היכן אני מפספס? המארז מאוורר היטב טמפרטורת החדר לא יותר מ-25 מעלות ה-YASYA מהודק למעבד ועובד במקסימום סל"ד. אני מעוניין להגיע ל-4GHz עם המערכת הנוכחית. אשמח לעזרה למי שיש את הניסיון עם חומרה מסוג זה. בחתימה (CPUZ) שלי יש יותר פרטים שיכולים לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 קונה 2 יחידות זכרונות 4 גיגה 1600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב רק חנות KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי). אשמח להמלצות. עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איך אני בודק את טמפרטורת המעבד ברגע מסויים? יש תוכנה?, מהלוח אם?. תודה. יאיר. נ.ב מעבד 2.0 לוח אם של אינטל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, אני כאמור חדש בכל חדש בכל נושא הOC ,מה שסה"כ עשיתי עד כה זה להמהיר את המעבד שלי מ-1.8 ל-2 וגם את הזכרון המהרתי קצת אני אפילו לא זוכר איך אבל זה היה בביוס..... קניתי מארז חדש שמקרר את הלוח והמעבד קצת יותר טוב והטמפ' כעת 45 מעלות מעבד ו-25 מעלות לוח מבחינתי שהמעבד יהיה על 60 מעלות קבוע והלוח על 35 מעלות קבוע. כך שיש פה מקום לOC , פה אבקש את עזרתכם: איך אני ממהיר את המעבד עוד, לכמה להמהיר אותו, מה קורה בינתיים עם הזיכרון והאם יש עוד דברים שעלי לדעת קודם? הרכיבים: לוח ABiT NForce NF7 v2.0 מעבד AMD 2500+ שזה בעצם 1.8 היה ועכשיו הוא 2, כאמור זכרון 512mb של GEIL עם קירור עליו תודה רבה לכם חבר'ה יקרים שבוע טוב
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי להתקין CDROM וצורב אחד מעל השני במארז? כי שמעתי שהתקנים כאלו פולטים כמות אדירה של חום, מה שעלול לפגוע במדיות הצרובות, ויותר גרוע - בהתקנים עצמם. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570). רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד? צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-