אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה יש לי זיכרונות 2GB DDR2 800MHZ, עשיתי OC למעבד שיש לי INTEL CORE 2 DUO E6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ, ולא הצלחתי להגביר עוד, אז אני רוצה לדעת אם אני מחליף זיכרונות ל 1333MHZ, יהיה ניתן להגביר עוד יותר? או שזה תלוי בלוח אם גם? *ישלי מוגן 2
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עיקר הרעש מהמחשב שלי מגיע ממאוורר ספק הכוח. (Antec VP400p 450W) רעש שאר המאווררים במחשב הוא דיי נמוך. האם ישנה אפשרות לפרק את המאוורר בספק, ולהחליפו בקירור פסיבי ללא מאוורר ? האם קיים בכלל קירור פסיבי לספקי כוח ? ואם לא, האם יש מאוורר מסויים עם יכולת קירור מספקת לספק, אך לא מרעיש כמו המאוורר המקורי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת BENCMARK מבית AMD N-BENCH3 התרשמויות ?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אנשים הזמנתי את המאוורים של ארטיק 8025 וקראתי באתר שלהם שהם באים עם 3 פינים האם יש לי כבר חיבור במחשב שיתאים לזה??? או שאני חייב לקנות מתאם?? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מבקש דעה וחוות דעת על הקירור בקישור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp לצורך OVERCLOCK . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 4770K + GD65 z87 עם קירור נוקטואה nh-d14 עשיתי OC למעבד ל4.3 במתח של 1.18 (הקאש נמצא על 4.1 במתח 1.0) המחשב יציב ורץ בפריים אבל בבדיקת occt linepak או burn test על high הליבות מגיעות תוך דקה ל90 מעלות. האם אפשר לקבל דגשים או רפרנס למתחים גם של הקאש וגם של המעבד, ואם יש איזשהם פיצ'רים שצריך לכבות או להדליק? הזיכרונות הם של קורסאייר וג'נס פרופיל נמוך 1866, רצים על 1600 בלי xmp כרגע אגב, איך לקנפג את הבדיקות בברן טסט או פריים95? יכול להיות שאני מפעיל סטרס גדול מידי? בבקשה עזרה
-
- 39 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ביג טייפון שמתאים לתושבת 939 של AMD ואני רוצה להתקין אותו על לוח AM2 שיש לי. האם הדבר אפשרי? יש לי את ה"קליפ" שמגיע עם ה ביג טייפון VX בשביל AM2. אני אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברשותי המארז הבא::: Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 בצד המארז ישנו מאוורר 120MM ומאחורה נדמה לי שיש עוד שניים (אין עליו נתונים אז אני משער.....) רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף למארז עוד מאוורר או שניים אפילו אפשר להעזר במפרט שלי.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי שני מאווררי AC על מנת לנסות להוריד קצת את טמ"פ המארז עכשיו שמתי לב שהם עובדים פחות מהר מהמאורר 80 שקיבלתי עם המארז של SP האם זה הגיוני?? ודבר שני אודה למישהו אם הוא יוכל לעלות תמונה כיצד אני מחבר את המאורר שיכניס אוויר וכיצד שיוציא אוויר אני רוצה לשים אחד מוציא אחד מכניס בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
טוב קניתי את "ערכת הליפוף" של ונטק, או פשוט סליבינג אז עשיתי סליבינג לכבל של מאוורר ה coolermaster שלי (יצא נורא יפה אגב) חיברתי אותו, הדלקתי תמחשב, והוא לא מסתובב טוב כיביתי תמחשב, הדלקתי שוב, עדיין לא מסתובב וזה מאוורר לדים ירוקים, והלדים פועלים, אז זה ממש מוזר... וכן, בדקתי אם אין שום דבר שמפריע לכנפיים להסתובב
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך את דעתכם... לפני כחודש ניסיתי לעשות OC לא גדול במיוחד למערכת שלי, הגעתי עם המעבד ל 3.0 ועם הזכרונות ל752. (כרגע יש לי 2.1 ו667 בהתאמה) הכל לכאורה עבד יפה ויציב (זאת לאחר בדיקות בPRIME95) עד שהרצתי 3DMARK06 לבדיקות ביצועים. כל פעם שעשיתי RESTART אחרי ריצת 3DMARK הלוח כבה וההגדרות חזרו למקור של הלוח שזה ללא OC. עכשיו אני לא ממש יודע מה גורם לזה, ניסיתי להוריד את התדר וכלום לא עזר, כל פעם אחרי ריצה ההגדרות היו חוזרות אוטומטית למקור. לגבי ציוד - אתם יכולים לראות במפרט שלי, לא נראה שיש לי בעיה לגבי קירור וגם הלוח די סביר. הדבר היחידי שאני חושב עליו שיכול להכשיל לי את העניין זה הספק. (הספק שלי AKASSA 400W) אני שוקל לקנות ספק חדש רק בשביל הOC ולא רציתי לקנות …
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כרגע טמפרטורת המעבד עומדת על 60 מעלות במארז סגור והלוח על 46 מעלות(המאוורר של הלוח לא עובד כמו כל הלוחות של ASUS :AR15:) שהמערז פתוח גם המעבד וגם ההציפ סט יורדים ב10 מעלות. המארז של Macase KA-k80, והאיטסינק מדגם VOLCANO 6CU(החלפתי אתמול את הSPIRE). יש מאורר מתחת לספק שמכניס אוויר, מאוורר של הספק שגם מכניס אוויר, מאוור בחזית שמוציא אוויר, את המאוור של הSPIRE שקימבנטי שגם יוצאי אויר בחזית. מה אני יכול עוד לעשות בשביל לשפר את הסאונה שיש לי במחשב?? תקחו בחשבון שמיציאתי את כול המקומות הקונבנציונלים להצבת מאוררים.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-