עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iyehuda,

בעבר קניתי מחשב מנועה מחשבים סמפרון 3000 בסוקט 939 וקיבלתי את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 היום אני רוצה לשדרג ל מעבד X2 3800 DUAL CORE ואני לא בטוח שהמאווורר יספיק :s05: הבעיה שזה מאוורר עם ברגים בנועה פשוט פירקו את מתקן המאוורר מסביב לסוקט ביקשתי מנועה מספר פעמים לשלוח לי הבטיחו לי מספר פעמים אך לשווא 2 שאלות : 1.האם המאוורר יספיק למעבדי כפולי ליבה 2.איפו ניתן להשיג מאוורר איכותי עם ברגים

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by yh992,

שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום וברכה לכולם! אני עוסק בתחום המולטימדיה, עושה הרבה רינדורים של אודיו וגם לא מעט רינדורים של וידאו ב Full-HD. אני מבין טוב במחשבים, אבל עם אוברקלוק לא התעסקתי אף פעם, כי אני פשוט לא מגיע לזה, וגם לא כל כך מעוניין לסכן את הציוד. אבל הבנתי שלשבת עם חומרה כזאת ולא לעשות לה אוברקלוק, ובפרט שאני רגיל לשבת ולחכות למעבד זמן לא מבוטל של רינדורים, זה סתם ביזבוז זמן. המעבד שלי הוא: i7 4930k (משושה ליבות מדור ה Ivy Bridge E, בתדר של 3.4 - 3.9 ג'יגה הרץ). קירור מעבד: Noctua NH U14S זיכרון RAM: 4 חתיכות של 8GB DDR3 1866Ghz מסוג Crucial Ballistix Tactical לוח אם: Asus x79 Deluxe ספק כח: Antec HCP-1200 …

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Nitro,

השאלה בכותרת. תודה רבה. נדב.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש התנסות עם מוצר זה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. עכשיו יש לי רק מאוורר אחד כללי

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by xtract1,

יש לי מארז SVIKING של TT... יש לי 2 מאווררים של 120..אחד מקדימה מכניס (עד כמה שידוע לי) ואחד מאחורה מוציא... יש לי שאלה לגביהם...הם נחשבים איכותיים? או שמומל. לי להחליפם במאווררי 12ס"מ אחרים...(אני מחפש משהו טוב אבל זול יחסית) הצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  10. Started by Psychopath,

Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by amit1242,

שלום,יש ילי כרגע זכרונות 533MHZ ,שמגבילות את הOC שלי לE2160 ל2.4GHZ, אני רוצה להמשיך את הOC אז שמעתי שיש אפשרות לעשות OC לזכרונות... 1.זה מסובך? מסוכן ? 2. האם אני יכול להגיע עד ל667MHZ או שפשוט לקנות חדשים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by uzi4u2,

קודם רציתי להודות לכל האנשים שעזרו לי לבחור מחשב מוקדם יותר שנית השאלה דיי ברורה האם הקירור מים עושה עבודה טוהב יותר מהקירור הרגיל ? זה שהוא שקט יותר לא ממש מעניין אני לא גר בארץ ( כרגע בהונגריה ) אז כמות החום שיש פה היא לא כזאת מטורפת כמו בארץ . מה היתרון שייתן לי קירור מים ? אני לא מעוניין סתם להשוויץ "שיוו תראה יש לי מים במחשב אני יכול ממש לבנות שם אקווריום " אלה יותר לכיוון של יעילות/תועלת תודה רבה למגיבים מראש ! המחשב שנבחר בסופו של דבר הוא הפנטיום E630

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Idanbs,

הוא עולה יותר מהVF900 האם הוא שווה את התוספת מחיר?

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  14. חברת החומרה הותיקה מציגה קו חדש של מאווררים לשוק הביתי, שמבוססים על טכנולוגיית Magnetic Levitation להמשך: https://hwzone.co.il/corsair-מציגה-מאווררים-עם-קירור-חדשני-מבוסס-ר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pinkmasta,

ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז בעקבות החום העז בימים האחרונים ראיתי שהמעבד שלי (AXP 2500) הגיע כבר ל60 מעלות וראיתי שהמאורר כבר צולע והגוף מטונף לגמרי. אז אחרי כמעט 4 שנים, אני אפנק קצת את המעבד שלי (בתקווה שלא מאוחר מידי). ההתלבטות שלי היא בין שני אלה: (לוח האם הוא Asus A7N8X אם זה משנה) ARCTIC COOLING Copper Silent 2 TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3076 ARCTIC COOLING Copper LITE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4408 שניהם אותו מחיר, כך שאין חשיבות למחיר, מה שכן חשוב לי שיהיה שקט מפני שהמחשב דלוק 24\7 ואני ישן איתו בחדר. וכמובן שאצטרך לקנות גם משחה טרמית. (אני לא מתכוון לעשות OC) גם כאן יש לי התלבטות בין 2: ARCTIC COOLING MX-1 Thermal Compound http://www…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  18. קודם כל, המעבד שלי הוא Amd Athlon 64 3200 2ghz socket 475 המארז שלי הוא compucase 6A19B המוכר. החלפתי לו את שני המאווררים לAC 120, ואת קירור הסטוק למעבד החלפתי לפני כמה זמן ל Ac שאני לא זוכר את שמו (לא הפריזר, אלא השני, 90מ"מ מאוורר) בכל אופן, הטמפ' של המעבד עומדת בד"כ על 45-55 במנוחה, ואני לא יודע מה לעשות! החלפתי לפני שבועיים גם משחה טרמית, הטמפ' ירדה ל40 אבל חזרה שוב ל50 (עכשיו היא על 53, החדר מאוורר והשעה 12 בצהריים) בהתחלה ניסיתי בלי דלת מארז, אבל זה לא עזר, אז החזרתי אותה וכרגע יש חלון קטן ליד הHD, אבל אני לא חושב שזה משפיע (זה מול הכלוב אז לא נראה לי שזרם האוויר יוצא משם) אני זוכר שפעם הטמפ' הייתה הרבה יותר נמוכה (אפילו 20-30) אבל אני כבר לא זוכר מה גרם לטמפ'…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by GNU,

שלום, אני מרחתי יום שישי שעבר את המשחה הנ'ל (MX-1) על המעבד. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולמרוח מחדש (בגלל הטמפ'). - האם צריך לחכות זמן מסויים לפני שמורידים את המשחה? (עברו 6 ימים - מספיק?) - האם ניתן להסיר את המשחה הזו כמו כל משחה תרמית אחרת? (בעזרת אלוכהול). אם אפשר גם לצרף שאלה קטנה בקשר למריחה: - איך ממולץ למרוח? 1. לפי המדריך של המשחה (לשים קצת משחה במרכז המעבד , להניח עליו את הצלעות ולסובב). 2. למרוח את כל המכסה אלומיניום (שעל הליבה של המעבד) שכבה אחידה ודקה. תודה, ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by manbot,

חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by rony1880,

היי אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה. בתודה רוני

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by michaelr,

עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by Henz16,

שלום. לאחי במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג Point Of View 7600GS. הכרטיס הגיע במקור עם קירור פסיבי, (סתם גוף קירור עליו) בזמן מנוחה, הכרטיס מתחמם מאד. בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו. במצב מנוחה! (הוא לא מאמץ אותו הרבה) השאלה שלי היא, האם קיים קירור שמתאים לכרטיס, ואם איפה ניתן לרכוש אותו? עד כמה מסובך להרכיב אותו? מוכן לשלם 100 ש"ח, ומוכן לחרוג כשהדבר כדאי. תודה לכולם. עריכה: אני רואה שה-‏Accelero S1 יתאים לו. השאלה אם יספיק, גם בלי מאוורר?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by Answer3,

שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים