אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי המפרט שלי בצד.קירור מעבד קירור סטוק,כרטיס מסך חדש (נקנה לפני יומיים).האם מומלץ לי לעשות המהרה? בעיקרון אני לא אוהב סיכונים כל כך ,לא רוצה לדפוק שום רכיב במחשב (רק עוד זה חסר לי )אבל מת לנסות המהרה מה אתם ממליצים לי? אשמח גם להגדרות שאמורות לשמור על יציבות המערכת...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) שבקשתי מראש שיבצעו OC שכרגע עומד על 3.8. קבלתי את המחשב - עבד תקין, לאחר יום שעבדתי עליו ושחקתי בו - בעת הפעלה מחדש למחשב המעבד חזר לסטוק של 2.8 לקחתי את המחשב לחנות, הטכנאי עבד על המחשב, ביצע בדיקות עומס, שינה מתחים והחזיר את המעבד ל 3.8 מאז שהמחשב חזר הכל עבד יפה - היום לאחר חמישה ימים שהמחשב חזר מהתיקון המעבד שוב חזר לסטוק .., הטכנאי הסביר לי שאם זה חוזר (- הוא שמר הגדרות OC בביוס ) אז שאני אכנס לביוס מחדש ואטען את ההגדרות של OC . אז זה לא כל כך הגיוני שכל כמה ימים שהמעבד חוזר לסטוק אני אטען את זה... 1)מה גרם לזה שאני מדליק את המחשב מחדש וזה חוזר לסטוק? 2)האם אני אמור לשנות הגדרות בביוס ? אם כן איזה ולאיזה. 3)האם זה בסדר ש…
-
- 57 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
יכול להיות שאני אתחיל ליצר בלוקים מכסף ורציתי לעשות סקר שוק קטן לפני זה. תודה לעונים rhin0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע ל3.6 ~ 3.7 עם TR120 ULTRA EX הלוח יגביל אותי? ועדיף כבר לקחת Q6700 לאוברקלוק? (שימוש מעורב של משחקים + יישומים כבדים)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי כאן אני רוצה לעשות oc לזכרון ואני לא מצליח אני לא מבין בהגדרות של הביוס מה כל דבר עושה אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני מאד יודה לו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק? תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב: תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד על התיזמונים של הזיכרון ועל ה T1 ו T2 ואיך אני בודק יציבות של הזיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אם אני מרכיב אותו על לוח שמתאים למעבד אינטל אז: 1. הוא לא יחסום לי את המקום למאווררים האחוריים? 2. כשאני מעמיד את המארז, אז אין סכנה שהוא ייפול מהלוח או משהו כזה ? בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות אותו ואני לא יודע מה לעשות תודה !
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם.... ברצוני לדעת מה עדיף לקנות בכדיי להגיע לאוברקלוק מקמסלי ויציב בסידרת הכרטיסים 8800 GTS 320 אני עומד לקנות אחד הכרטיסים האלה והפעם לעצמי.... אין צורך לציין שהכוונה לעשות לכרטיס אוברקלוק מקסימלי ויציב השאלה מה עדיף לקנות כרטיס עם OC של היצרן ואז לעשות לו OC עד המקסימום או לחילופין כרטיס ללא OC בכלל? על הפרק http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 אשמח לחוות דעת מיקצועית...
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר נמוך (אם אפשר בגובה של הקירור סטוק שזה 65 מילימטר להערכתי), שקט ואפקטיבי התקציב שלי הוא עד 150 עם חריגה אפשרית עם חריגה אפשרית ל200 אם שווה מבחינת עלות\תועלת. כרגע(בחורף) המעבד עומד על 60C במאמץ ככה שאני מסתפק אבל בקיץ זה סיפור אחר ככה שאני רוצה למנוע את הבעיה. תודה, סמיון. עריכה: לא הולך להתבצע OC
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שווה להשקיע את המאמץ המורכב הזה בסידור כבלים מאחורי הלוח אם וכמו שצריך ככה שלא יהיה בלאגן במארז? כמה באמת זה ישפר את הטמפ במארז עצמו של כלל הרכיבים? מדובר אצלי במארז Gigabye Aurora 3D, כמה זה נוח/אפשרי לסידור נכון במארז הנ"ל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בדקתי את הטמפרטורה של המחשב שלי עם אוורסט מה אתם אומרים: Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 30 °C (86 °F) CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) GPU Diode 61 °C (142 °F) GPU Memory 55 °C (131 °F) GPU Ambient 52 °C (126 °F) Cooling Fans CPU 1415 RPM Fan #4 1075 RPM GPU 1580 RPM Voltage Values CPU Core 1.12 V +3.3 V 3.22 V +5 V 4.92 V +12 V 11.58 V +5 V Standby 4.87 V VBAT Battery 3.04 V FSB VTT 1.25 V North Bridge Core 1.42 V South Bridge Core 1.52 V HyperTransport 1.50 V DIMM 2.14 V DIMM VTT 1.09 V GPU Vcc 3.25 V ???
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מארז של טרמלטק soprano ויש לי לוח אם dfi nf4 lanparty 939 לא תיהיה בעיה של מקום במארז? בעיה תיהיה כי המאוורר גדול אבל אני מתכוון לבעיה שהוא בכלל לא ייכנס לשם או שיהיה מרווח של 2 סנטימטר מהדלת של המארז ואם אתם יכולים להגיד לי מנסיון אישי שלכם אם זה מאוורר טוב ביחס למחיר? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בעוד שבועיים אני טס לארה"ב. אני מבקש המלצות לקירור מים באזור תקציב של 600 שקל. אני מעוניין בקירור למערכת שלמה ומכיוון שאני לא בקיא בנושא- התקציב יתגמש אם צריך. להשוואת מחירים לפי מחירי ארה"ב תיכנסו לכאן (פשוט תרשמו את המוצר בתיבת חיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com [br]פורסם בתאריך: 24.08.2007 בשעה 09:49:50 אף אחד כאן לא יודע לייעץ לי?אולי אתר טוב עם ביקורת בנושא?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא לא מתאים (שם או לפורום) אבל זה נראה לי המקום הנכון אז ככה, הבעיה שלי כפי שרשמתי היא טמפ' גבוהות מאוד ללוח המפרט שלי: Abit KD7A צ'יפסט VIA KT400 טמפ' בין 40-50 מעלות תלוי במהירות המעבד AMD AXP 1800 (כרגע בDC ל1500 בגלל הטמפ' לוח) יושב על 38-39 מנוחה ו42-45 עבודה Gyro 400w PSU + Codegen 300w PSU ה300 וואט רק בשביל המאוררים Gainward Geforce FX5200 TASK 9980L + 6x80mm Fans Asus 50x Ricoh 8x הבעיה הרצינית היא שברגע שאני מגיע לטמפ' 45 מעלות (לא משנה איך האפשרות של הטמפ' בביוס מוגדרות) הוא מפסיק לעבוד שימנתי וניקיתי את כל המאוררים (לפי המדריך) ללא הועיל :-[ מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להוריד רכיבים בשביל לייצב את הספק (11.86) בערך ה12+ בשביל שיתחמם פחות ולא …
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
וול, אני רוצה לשנות את התזמונים בזכרונות בלוח הזה ל5-5-5-15, משהו כזה. אבל איפה התפריט או איך אני משנה את התזמונים בביוס? חשפתי ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-