עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gunrhutjbha,

אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 00Amir,

האם בכלל אפשרי לשנות את ה BUS בסנדי ברידג'? מה יקרה אם ירימו מ 100MHZ ל 110MHZ ואז יכפילו ב 50?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eliil1,

היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\ לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Ewingum,

האם ניתן לסדר קירור פאסיבי לספק? אני מניח שפשוט להוציא את המאוורר לא יהיה טוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז לפני כמה ימים עשיתי תעלת איורר למעבד (הפכתי את המאורר מאחורה והצמדתי לו חתיכת קרטון שמובילה אוויר לקירור של המעבד) , זה הוריד בכמה מעלות אבל הגדיל את הרעש.. ובכלל המחשב שלי די רועש למרות שבכלל לא מזמן החלפתי לTt silent boost, והוא לא הבעיה-הבעיה ברעש היא בעיקר מהמאוורר שבספק ובכרטיס מסך (יש לי עוד 2 מאוררים במארז אחד מקדימה והשני מאחורה כמו שכבר ציינתי). למישהו יש רעיון איך אני יכול להפחית את הרעש בלי לבזבז יותר מידי כסף?? יש לי סינק ישן של סלרון סלוט 1 בלי מאורר אבל די גדול אולי זה יעזור ..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by matteo,

אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lipa,

הצלחתי להגיע ל-FSB 411 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dean Trachtenbroit,

מישהו כבר משתמש ב swiftech h220 ואם כן, האם הביצועים שלו טובים?

12. Started by oooz,

יש לי 6600GT של MSI אני מחפש את הקירור הכי משתלם בשבילו כדי לעשות לו OC כבד יחסית,אז אני רוצה קירור שישמור עליו טוב.. אני לא בדיוק מכיר את המחירים של זה.. אבל אני רוצה להשקיע בסביבות ה250. מה יש לכם להמליץ? תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by baruch,

שמעתי שאפשר להפוך רדאון 9800 פרו של MSI ל XT די בקלות... יש מישהו שיכול לתת לי את כל הפרטים שאני צריך לדעת כדי לעשות את זה בצורה מסודרת? (הסתכלתי במקומות אחרים ולא ממש הבנתי). האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס לפני שאני עושה את זה? בנוסף לכך... מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה שבאצעותה אוכל לבדוק את טמפ' הרכיבים של המחשב (בעיקר המעבד והכרטיס מסך)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DXT,

שלום, יש לי AMD שהוא, איך נאמר "ראה אווטר" ;D אז אני צריך מארז זול וקר כי אין לי איזה 500-700 ש"ח להשקיע במארז או משהו. זה פשוט המארז הכי זול שראיתי שיש לו הרבה מאוררים: שניים מאחורה, אחד בצד, אחד למטה מקדימה ועוד אחד על מגירת הכוננים (מספיק, לא? ;D). אז האם כדאי לי אותו? למישהו יש אותו? איך הוא? תלונות, מענות, נסיון איתו... נ.ב: עמוד המוצר הרשמי

17. Started by yuval_cohen,

שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טוב חבר'ה בקצרה. יש לי כרטיס מסך GTX285 מבית ג'יגה-בייט וכמובן שאני לא מתכוון להשאיר אותו בסטוק ניגשתי לביצוע האוברקלוק, וכמובן שעשיתי את זה במתודה הרגילה עם ליווי צמוד של תוכנת ניטור ושינוי ותוכנה לבדיקת מאמץ (FURMARK) הגעתי לשעונים של: ליבה - 660MHZ שיידרים - עם הליבה (LINKED) זיכרון בסטוק (עדיין לא הגעתי לנקודה שאני צריך לעבור אליו) וזהו פחות או יותר, מעל לזה כבר יש לי קריסות. (הטמפ' בסדר גמור ותחת פיקוח שלי) ראיתי באתרים רבים ביקורות מקצועיות ואישיות על הכרטיס ולרוב השעונים הגיעו לקו ה720-74 לליבה, משהו שנראה לי כמו חלום אפילו ראיתי אנשים עם כרטיס כמו שלי של חברת ג'יגהבייט הגיעו לשעונים של 715 לליבה בכיף. אני לא רוצה להשמע קוטר אבל זהו? באמת שהגעתי לקצה היכולת שלי בנק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by haviv822,

תדר הבאס הגובהה ביותר שהצלחתי להגיע ;D התוצאה: מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mokisho,

האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמתם לב שבכל כרטיסי המסך משתדלים לדפוק עיצוב ממש ממש יפה, אבל בסופו של דבר לא רואים את העיצוב הזה כי הוא תקוע face down בתחתית המארז לרוב? למה הם כולם עושים את זה ככה? אני משוכנע שזה לא יהיה סיפור לעשות את הכרטיס הפוך, מילא האוויר נפלט החוצה בכרטיסים החמים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Eluha,

הגעתי לO\C מ2800mhz ל3920mhz ומה שמוזר התוצאה של SPI לא משתנה הרבה מ3500mhz אולי איזה 2 שניות כמעט 500mhz הפרש מישהו יכול לעזור לי לעשות O\C לזיכרון? חברה CEON 667mhz 2g הנה תמונה: חברה לא לפחד סתכלו על מטח של מעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחרי הוספה של מאורר פלוס החלפה של משחה ובנוסף עוד מאורר שזורק אויר על המעבד(TT turbo fan)אלה התוצאות אך המעבד בשווה למעבדים החזקים כיום?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בעיקרון מדובר על מחשב אחר בבית... מארז מאד מאוורר (TT מהסדרות הגדולות).. טמפ' מעבד ללא מאמץ 75C ממוצע... פעם אחרונה שחידשתי את המשכה הטרמית הייתה לפני איזה חודשיים - שלושה בסה"כ וזו היתה משכה איכותית (לא זוכר חברה, הגיעה באריזה כמו לק ועלה 40).. הגיוני שהיא התייבשה כל כך מהר?? ויכול להיות שהטמפרטורה כזו גבוהה בגלל שהיא התייבשה? גוף קירור STOCK של אינטל P4 + מאוורר שמסתובב משהו כמו 3500 לפי אברסט וניקיתי אותו וגם את החריצים בגוף קירור.. גם הטמפ' לפי אברסט.. דרך אגב, בזמן שהמעבד היה 75-77C האברסט כתבה שללוח אם יש 28c.. אני חושש שהמעבד מתחמם מעצמו איכשהו.. לא עבר OC.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים