עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ScreameR,

אני הולך להתקין עוד מאוורר עכשיו מה עדיף? מאוורר שמכניס אוויר או מוציא?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Msika93,

טוב אז ככה אני כרגע יש לי את המערכת הזאתי: http://up352.s i z.co.il/up3/nm4mjwjqykgv.png להוריד רווחים ב- SIZ אני מעוניין בביצוע OC למעבד... אך אינני יודע כלל איך מבצעים זאת... אשמח לקבל עזרה בנוגע לזה ועוד דבר התוצאה שיצא לי ב- 3DMARK 11 http://3dmark.com/3dm11/1693044;jsessionid=14oo6zj1z0cun?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1693044%3Fkey%3DDNfVFzdEqbqw6QKtaTKnX74h2qAwKB תוצאה טובה? למה בפיזיקה יצא לי 5666 נקודות ויש אחד שקיבל יותר ממני בפיזיקה לדוגמא זה: http://3dmark.com/3dm11/1677164;jsessionid=ga63ukb1du8y?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1677164%3Fkey%3D8udRQJ6muNEUWF4p4xmNeD9fAkXXbN איך זה הגיוני? תודה רבה רבה לעוזרים ושיהיה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  3. היי כרגע אני עם המפרט בצד,בוצע אוברקלוק די פשוט (ניתן לראות בחתימה) בגיימינג,יש הבדל גדול לעומת הסטוק. השאלה היא : האם הביצועים ישתפרו במידה ניכרת במעבר מ-3.5ghz ל-4ghz? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1739967

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

יש לי מארז ישן שעבר מודים יפה מאוד(לפי דעתי) של הוספת 3 חורים וכו... רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה אני עושה איתי כי יש לי עכשיו את הדרגון אלומניום ( שהוא רמה אחרת לגמרי )

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by jonspieg,

ברשותי מעבד Core 2 Duo E6750 ולוח אם Gigabyte P35DS3L בתוך מארז SilverStome LC17, בנוסף במערכת מותקן רק הרד דיסק SSD. האם אפשרי להתקין גוף קירור פסיבי במערכת זו? אופציה שחשבתי עליה היא לקנות קירור עם מאוורר אופציונלי המחובר למפסק ואפעיל אותו בימי הקיץ החמים. מאתר הייצרן של המארז: limitation of CPU cooler 135mm על איזה גוף קירור אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  6. Started by segevon,

שלום.. לאחרונה שמתי לב לכמה דברים מוזרים שקורים לי במחשב.. שהמחשב פתוח בעבודה רגילה הטמפ' שלו היא 45 מעלות בממוצע לארבע הליבות כשה-TT שלי ב-75% (1400RPM)... אבל בעצם זה לא משנה כי פעם כיבתי אותו ופעם שמתי אותו ב-100% והיה שינוי של מעלה אחת.. די מוזר.. די גבוה אבל לא נורא.. שאני משחק (CRYSIS.. COD4 וכו') הטמפ' עולה ל-63 בממוצע לארבע ליבות כשה-TT שלי ב-100% (1900RPM).. לפני כמה ימים שחכתי להעלות את מהירות המאוורר לפני המשחק.. והטמפ' הגיעה ל-63 מעלות בממוצע גם.. זה נראה לי די מוזר שהטמפ' במשחקים לא משתנה בין שני מצבי המאוורר.. יש בעיה או שככה זה אמור להיות ? תודה..

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  7. טוב חבר'ה בקצרה. יש לי כרטיס מסך GTX285 מבית ג'יגה-בייט וכמובן שאני לא מתכוון להשאיר אותו בסטוק ניגשתי לביצוע האוברקלוק, וכמובן שעשיתי את זה במתודה הרגילה עם ליווי צמוד של תוכנת ניטור ושינוי ותוכנה לבדיקת מאמץ (FURMARK) הגעתי לשעונים של: ליבה - 660MHZ שיידרים - עם הליבה (LINKED) זיכרון בסטוק (עדיין לא הגעתי לנקודה שאני צריך לעבור אליו) וזהו פחות או יותר, מעל לזה כבר יש לי קריסות. (הטמפ' בסדר גמור ותחת פיקוח שלי) ראיתי באתרים רבים ביקורות מקצועיות ואישיות על הכרטיס ולרוב השעונים הגיעו לקו ה720-74 לליבה, משהו שנראה לי כמו חלום אפילו ראיתי אנשים עם כרטיס כמו שלי של חברת ג'יגהבייט הגיעו לשעונים של 715 לליבה בכיף. אני לא רוצה להשמע קוטר אבל זהו? באמת שהגעתי לקצה היכולת שלי בנק…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by roma4k,

אח"צ טובים, החלפתי אתמול מאוורר 120 מ"מ לאחד של AC דגם 12025PWM. יש לי על הלוח אם שבמפרט 3 מקומות לחיבור המאוורר - שני SYS FAN ואחד POWER FAN.. ב SYS FAN אחד יש לי חיבור של ארבעה פינים כמו של המאוורר, ברגע שאני מחבר המאוורר כמעט ולא מסתובב בהתחלה אלא רק מאוחר יותר ומגיע סה"כ ל 500 RPM. כאשר אני מחבר את החיבור של ה 4 פינים ל POWER FAN שכולל 3 פינים, המאוורר מסתובב במלוא כוחו (1500 RPM). השאלה שלי היא איך אני גורם לו להסתובב לפי הרצון שלי כאשר אני מחבר אותו ל SYS FAN עם ה 4 פינים? ניסיתי כבר כל תוכנה אפשרית ושופ דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by TaVoR,

ברשותי מעבד Intel Pentium 4 LGA775 570J 3.8ghz 1mb cache והוא מאוורר ע''י קירור של טרמלטייק BigTyphoon המעבד עומד על 45 מעלות צלסיוס במנוחה. האם זה תקין? במאמץ עוד לא נבדק המעבד אבל כדי לדעת האם זה תקין. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by WhateverX,

Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by ofri11,

שלום, איזה מהמאווררים הנ"ל של חברת Arctic Cooling טוב יותר? מה ההבדלים בינהם? המחיר זהה- 65 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

יש בידי לוח אם לפנטיום 3 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לאט לאט אבל הבנתי שללוחות אם של אינטל אי אפשר לעשות אובר קלוק.. זה נכון ???? ואם כן איך פורצים או איך שקוראים לזה אם אפשר בכלל ??? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  14. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by F430,

אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2‎‏ והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by mr-j,

שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, נניח שיש לי Core i3-530, שרץ כידוע ב-2.93 גה"ץ עלובים. כעת נניח ששיניתי ב-BIOS את ה-BCLK ל-150 מה"ץ במקום 133 מה"ץ (בלי לשנות את המקדם, x22). זה נותן לי 3.3 גה"ץ (קראתי באנאנדטק שלא צריך אוברוולט כשעושים אוברקלוק כזה, ואני מנסה לחסוך בחום כי זה HTPC). שאלות: א. האם אני אמור לשנות עוד משהו ב-BIOS, או שמספיק ה-BCLK הזה? יש לי שני סטיקים של DDR3-1333, אם זה עוזר. ולוח אם GA-P55M-UD2. ואין לי צורך ב-GPU המובנה של המעבד. ב. עד כמה זה הולך לחמם את העסק? אני משתמש בגוף קירור שקט של Arctic Cooler שמיועד למעבדים עם TDP של עד 95 ואט, וחשוב לי שזה לא יעבור את זה (רצוי אפילו שיהיה פחות). ה-TDP המקורי של המעבד הוא 73 ואט. אני מניח שזה לא אמור להיות משמעותי כי אין אוברוולט,…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז.... ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש... מישהו זוכר איפה הוא?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה xp120 ואני רוצה לדעת אם המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm יתן תוצאות טובות..?

• 16 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by dark_b0y,

שלום אני דיי חדש בקטע של הOC ואני צריך את העזרה שלכם .. יש לי AMD X2 3800 על לוח DFI NF4 ULTRA LP העלתי את הFSB מ200 ל220 כדי ששני המעבדים יעבדו על 2.2GHZ העלתי את הVCORE מ1.3 ל1.375 משהו מוזר קורה לי .. ב3DMARK05 אני מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני מקבל בSTOCK בAQUAMARK3 , SISOFT SANDRA 2005, EVEREST לעומת זאת אני רואה שיפור חיובי וטוב. האם יש פה בעיה ? האם אני עושה פה משהו לא נכון ? בנוסף לכך יש לי 2 סטיקים של KINGSTON שרצים בCAS3 האם ניתן לעשות להם גם OC יעיל ?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by maxi,

שלום לכולם! אני מתכנן להוסיף 3 מאוררים למארז שלי MIDITOWER איכותי וגדול יחסית ונכון לעכשיו יש לי מאורר 80מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד מאחורה בגב המארז בגודל גם של 80מ"מ שמוציא אוויר והשאלה שלי אם אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים 2 בצד המארז אחד מעל המעבד ואחד מעל הכרטיסים שניהם יכניסו אוויר ואחד למעלה שיוציא אוויר וכאן אנשים יקרים אתם נכנסים לתמונה :-* איזה גודל לדעתכם צריכים להיות המאווררים 80 92 120 ....איזה גודל לזה שלמעלה ולאלו שבצד.. אה..... ודרך אגב זה משנה מאיזה חברה הם.....תודה MAXI :asthanos:

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  22. אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by blade runner,

מחשב חדש, קירור בגדול לא אידיאלי, מארז מידי ATX פשוט, אומנם זרימת האוורי אל המאורר של הכרטיס לא אופטימלית, אבל בכל מקרה אני לא מתכן OC וגם לא הולך לשחק קל כך הרבה... אבל הכרטיס ממש מתחמם, ומהר. ומגיע 78 מעלות, ללא מאמץ בכלל, כל מה שהוא עושה זה להציג דסקטופ ברזולוציה 1920X1200 המאורר פועל חלש מאוד, א' הגינו בכלל שהוא יצור כל כך הרבה חום בלא מאמץ? ב' למה המאורר לא פועל יותר מהר עם הוא כבר מגיע לטפ' כזו. אני מניח שאני אוכל להפעיל את המאוור על מהר יותר, אבל עדיין משהו לא נראה לי בסדר.

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by sh_idan,

אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  25. טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי- לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט... השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה?? ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR) תודה!!!!!

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.