עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxi,

שלום לכולם! אני מתכנן להוסיף 3 מאוררים למארז שלי MIDITOWER איכותי וגדול יחסית ונכון לעכשיו יש לי מאורר 80מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד מאחורה בגב המארז בגודל גם של 80מ"מ שמוציא אוויר והשאלה שלי אם אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים 2 בצד המארז אחד מעל המעבד ואחד מעל הכרטיסים שניהם יכניסו אוויר ואחד למעלה שיוציא אוויר וכאן אנשים יקרים אתם נכנסים לתמונה :-* איזה גודל לדעתכם צריכים להיות המאווררים 80 92 120 ....איזה גודל לזה שלמעלה ולאלו שבצד.. אה..... ודרך אגב זה משנה מאיזה חברה הם.....תודה MAXI :asthanos:

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  2. לוח ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by blade runner,

מחשב חדש, קירור בגדול לא אידיאלי, מארז מידי ATX פשוט, אומנם זרימת האוורי אל המאורר של הכרטיס לא אופטימלית, אבל בכל מקרה אני לא מתכן OC וגם לא הולך לשחק קל כך הרבה... אבל הכרטיס ממש מתחמם, ומהר. ומגיע 78 מעלות, ללא מאמץ בכלל, כל מה שהוא עושה זה להציג דסקטופ ברזולוציה 1920X1200 המאורר פועל חלש מאוד, א' הגינו בכלל שהוא יצור כל כך הרבה חום בלא מאמץ? ב' למה המאורר לא פועל יותר מהר עם הוא כבר מגיע לטפ' כזו. אני מניח שאני אוכל להפעיל את המאוור על מהר יותר, אבל עדיין משהו לא נראה לי בסדר.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by Wormy,

איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by godisme171,

היי אני רוצה לעשות OC לRIVA TNT2 32 אז חשבתי לקנות צלעות קירור ומאורר עם חומר טרמי אז כמו שידוע לכרטיסי מסך האלו אין מאוררים אלא יש צלעות קירור אז השאלה אם אני יכול לשים מאורר ושהוא לא יפול? נ.ב המלצות למאורר תועיל + חומר טרמי או עוד דברים מועילים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by SharP,

יש איזו תוכנה שתגלה לי אותו ? ;D

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  8. רק את התוכנה הזו לא את התוכנה השניה שפועלת בדוס

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Lapland,

ליבה:680 ליפני:550 זכרון:480 ליפני:400 שיידרים:1690ליפני:1550 http://www.siz.co.il/my.php?i=nmytdzy4ywjg.jpg טמפרטורה במאמץ(OCCT במשך 500 שניות): 57-58 אין איוותים או משהו כזה הכל יציב תגובות ? ד"א הכ"מ הוא 9500 GT

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  10. כרטיס מסך(מתוך אוורסט, מקווה של א הגזמתי):

• 24 תגובות
    • 965 צפיות
  11. העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  12. יש מטלות כבדות שלוקחות הרבה חשמל \ הספק ויש כאלה שמשום מה לא האם ניתן באופן אוטומטי לעלות את התדר בהתאם ליכולת של הקירור נניח והוא מסוגל להגיע לחום סביר ב 200 WATTS אז המעבד יעלה את התדר עד שהוא יגיע לוואט תודה

13. Started by YARONGT,

שלום עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי 220gt 1gb ddr3 עשיתי לליבה מ 645ל780 ולשדר מ1403ל1695 ולזכרון מ790ל940 זה נראה לכם נורמלי לכרטיס חלש כמו זה אוברקלוק יחסית גדול?? ניסיתי עכשיו להעלות את האוברקלוק עוד קצת מ780 ל790 ומ940ל950 ומ1695ל1713 והמחשב ניתק את הכרטיס והחזיר אותו אבל עכשיו הוא תקוע לי על מאפייני d2 כלומר 405 לליבה ו325 לזכרון ו810 לשדר איך אני מתקן את זה בלי לכבות את המחשב

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. יש לי משאבה 500 ליטר שעה (המון למערכת שהייתה 96 ליטר שעה[החלפת המשאבה]) מה היא המהירות האופתימלית למשאבה? יחס של ניקוז מערכת למעבר חום.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ? אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו? כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by WhateverX,

Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by hag911,

זה המפרט שלי: מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme ultra 120. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window Arctic Cooling MX-2 תמונה: מה שניראה לי שהגביל אותי שNB וSB היו על AUTO יש למישהו מושג מה לעשות?!כמה וואט להוסיף להם?!

18. היי כרגע אני עם המפרט בצד,בוצע אוברקלוק די פשוט (ניתן לראות בחתימה) בגיימינג,יש הבדל גדול לעומת הסטוק. השאלה היא : האם הביצועים ישתפרו במידה ניכרת במעבר מ-3.5ghz ל-4ghz? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1739967

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by ScreameR,

אני הולך לעשות מחשב בתוך קופסאת זככוכית שקופה.. אני מחפש מחשב זול, ממש זול כי אני יעשה לו OC רצחני.... מישהו יודע איפה מוכרים מחשבים ישנים ב200 שקל בערך? אני מחפש 486\586\P1

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by טל קורקוס,

מה נכון יותר ? לשים באמצע משחה טרמית על המעבד או למרוח את המשחה על כל המעבד ?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  22. איזה תוכנה מומלצת למדידת טמפרטורת המחשב, מתחי הספק ומהירות המאווררים בכדי שבמידה והם יוצאים מתחום סביר תתריע לי בצפצופים על כך?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום תסתכלו ותגידו לי אם זה הגיוני (מאוורסט) Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF3 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 34 °C (93 °F) PWM 31 °C (88 °F) GPU [ EVALUATION ] GPU Ambient 31 °C (88 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 37 °C (99 °F) WDC WD1600JD-00GBB0 48 °C (118 °F) Cooling Fans CPU 2596 RPM Voltage Values CPU Core 1.50 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.00 V +12 V 11.90 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.02 V AGP 1.58 V

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  24. אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  25. איפה אפשר להשיג מאוורר חזק מאוד , אני רוצה לעשות OC למעבד החדש של אינטל דגם A ל 2.7 GHZ ודרוש מאורר למרות שלא מצאתי כאלה בארץ למישהו יש מושג איפה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.