עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by VooDoo3,

היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. 9600XT מבית גיגבייט ויש לי מספר שאלות האם אני יכול לבצע OC שישפיע על בצורה ניכרת על ההגדרות למשחקי FPS אם כן , איזה קירור הכי משתלם לי להביא מבחינה תקציבית אשר יכלול בתוכו בראש ובראשונה שקט (לא קירור מיים) ושאלה נוספת היא שרק עכשיו התוודעתי לתוכנת הATI TOOL וניסיתי לבצע מציאה של הערך הקסימלי(core/memory) והכרטיס התחיל לעשות רעשים מוזרים אז הפסקתי באמצע אה והוא התחמם משמעותית אשמח אם אקבל הסבר נאה שאבין יותר טוב איך להתייחס לקרטיס שלי ומה אפשר להפיק ממנו ? אה וכמעט שכחתי האם יש קשר ישיר בין הנתון של הליבלה לנתון של הזיכרון -כלומר אם אני מעלה או מוריד מאחד אז האם אני צריך להתאים אליו את השני כמובן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by Boxster,

קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by BONO,

וצגי LCD גראפיים מרכיבים אותו דבר כמו במדריך?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  5. Started by KF,

היי, לאחר שהקירור מים שבק חיים מבקש המלצה לקירור אוויר ל5600X. אין אוברקלוק.. צריך נטו לקירור שיעשה את העבודה. תודה.

6. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by JentuS,

שלום לכולם . אני בצעתי אוברקלוק למעבד שלי (2500K) לפי המדריך לביצוע אוברקלוק למעבדי K שיש פה בפורום , הגעתי ל-4.8Mhz , עם מתח למעבד 1.34V , אני הלכתי על השלב של אוברקלוק למתקדמים שבמדריך הזה ושיניתי גם מתחים לפרמטרים אחרים , ויש לי כמה שאלות : 1. קודם כל רציתי לדעת באיזו תוכנה רצוי ועדיף להשתמש לבדיקות שלאחר האוברקלוק , OCCT או Prime95 ? (פשוט הבנתי ש-OCCT יותר נוחה) ואם אתם ממליצים על OCCT אז האם אני צריך רק להשתמש בבדיקה שנקראת CPU : OCCT ? , ובהגדרות הבדיקה האם אני צריך לבחור את סוג הבדיקה Infinite או Automatic ? (הזמן צריך ליהיות שעה כמו שהבנתי) , וב-Test Mode מה עלי לבחור בין השלושה פרמטרים : Large , Medium או Small Data Set ? , והאחרון האם עלי לסמן למטה Use All…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itaysk,

אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by overload,

אני צריך עזרה בקשר למהירות של הזיכרונות והליבה של הכרטיס שלי, אני מנסה להעלות את המהירות דרך הלשוניה של הclock frequencies באפשרויות של הכרטיס אני משנה את המהירות עושה את ה test settings מאשר וסוגר את החלון אבל כל פעם שאני יפתח מחדש את החלון אני רואה שהמהירויות חזרו למצב רגיל. למה??? ועוד משהו למה אחרי שאני משנה את המהירות של הזיכרונות המחשב נתקע בtest settings ? אה יש לי GF4 440 MX ו-DX9 ו את הדטניטור 41.09

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by boom,

העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Arik.G,

אני גם מצטרף לחגיגה עם VDD מוד ללוח שלי. לפני זה לא יכולתי לעבור את ה 198 FSB עכשיו הגעתי ל 220 יציב ללוח 46 שניה למגה בסופר פאי. אבל מעבר ל 220 אין בוט. כמה מתח אפשר לתת בלי לפחד? נתתי 1.95 , יש לי סינק של פנטיום 3 על הצ'יפ סט. ו שאלה ל SUBX , כמה מתח נתת אם הגעת ל 280 FSB? בטח טיגנת אם האמא שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Idanbs,

עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  14. אז ככה , אני חדש לגמרי בנושא הזה ובחיים לא עשיתי OC לאף חלק במחשב. יש לי כרטיס מסך R9200SE שהוא נחשב לדיי איטי , ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר אותו בעזרת OC. וכן יש לי זיכרון 256DDR (400MHZ) לא יודע של איזה חברה , יש איזה שהיא דרך לשפר גם אותו? תודה רבה לכול העונים.... עידן.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by drporat2000,

:AR15:שלום לכולם אני עומד לקבל את המערכת החדשה (P4 2.4>radeon 9500,512mb) אבל עד אז אני רוצה לעשות oc למעבד הקיים P-3 800 לכמה אפשר להרים ?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך geforce fx5700le עכשיו בתוכנה כמה אני יכול להעלות בליבה וכמה בזיכרון שלו עם קירור סטוק כרגע הוא בזיכרון על 400 מגה הרץ ובליבה הוא 250 כמה אתם חושבים אני יכול להעלות ואיזה טמפרטורה לא לעבור

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by tfo,

יש לי לוח EPOX 8KDA3J מעבד AMD ATHLON 3200+ ו RAM OCZ R2 PC3200 מתי שאני מנסה לעשות OVER CLOCK מה שקורה זה שהמחשב ניתקע, למי יש רעיון מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד ת BIOS הכי חדש

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by ligort,

יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.

• 13 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למחשב ועכשיו שאני מדליק את המחשב הוא נידלק ותוך שניה הוא מתכבה ואז אחרי כמה שניות נדלק שוב למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  21. שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by guylederer0,

שלום שוב אני ... קניתי היום 4 מאווררים חדשים ... + Vendetta 2 ... לקח לי כמעט כל היום לעשות קומבינות למינהם כדי להחביא את כל הכבלים כולל לחתוך ולשבור וכ'ו ... ( כולי פצוע דם ) אבל בסוף הצלחתי :] החלפתי את כל המאווררים במארז ( פה בצד ) שמתי חדשים עכשיו יש סירקולציה נורמלית שמתי את ה Vendetta 2 אחלה של קירור ... חוץ משהסתבכתי להכניס את הפינים נגד הרעש היה קל מאד יש לי מעבד Q6600 ב OC ל 3 ... טמפרטורת מקס בעבודה ( + מפזר חום בחדר ) 58 מעלות ובמנוחה בין 30 - 40 ... אני יוכל להגיע איתו ל OC של 3.4 + ? ( אולי גם 3.6 ? )

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  24. המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים