עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. היי האם יהיה הבדל משמעותי ? תודה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  3. למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. Started by mazoneli,

Intel Core 2 Duo - מעבד המיוצר בתהליך של 0.065 מקרון, למרות זאת חמים יחסית ו55 מעלות זו טמפ' סבירה שאפשר להחזיק אותו במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. יש לי את ה E4300 ובמנוחה הוא על 44-48 עכשיו שאימצתי אותו ב TAT הוא הגיע עד 65 מעלות אבל ה TAT מראה שהטמפ' תקינה (IDLE), גם שאני עושה OC המעלות בקושי עולות במעלה שתיים ויש הבדל של כארבע מעלות בין הליבות. אפשר הסברים בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  6. ב- Memory Acceleration לא מצליח להפעיל את הטורבו, ברגע שאני מפעיל את הטורבו המחשב עף ניסיתי לשנות את CAS בזכרונות ל-3 (בהנחה שהבעיה בזכרונות) ולא עזר , ואני לא על OC דרך אגב בכמה בכלל זה משפר את הביצועים ( מצב הטורבו ) שאלה נוספת שאני מפעיל את OC דרך AI ,הביצועים של ה-CPU עולים והביצועים של הזכרונות יורדים למה? ASUS P4P 800 MEMORY 2 X 256 DDR 400 KINGSTON CPU INTEL P4 2.4 800 HD WD 40 JB ( 8M BUFER ) ATI REDON 9500 PRO

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  7. אז ככה בלוח הזה יש MIT - MB Intiligent Tweak עכשיו המתח עולה עם ה OC אבל ב 319 FSB הווינדוס לא עולה ... יש איזה עדכון לזה?

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. לשניהם יש מהירות של X16? זה חשוב לי, יש לי בעיית סירקולצייה במארז..

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by aquarius,

מה הצורה הכי טובה לבלוק כזה?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Ancient1,

מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס" [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by grozy d.j,

והנה זלמן הוציאו לשוק את הבלוק לקירור שקט ZM-WB2 וכמובן שבוא בלוק מים אך הוא אינו נמכר בערכה שלמה ומלאה של קירור מים והוא עשוי מנחושת ואלומיניום למניעת קורוזיה והוא מותאם ל פנטיום ארבע אתלון-אקספי וגם ל- אתלון 64 ומחיר הבלוק ינוע בסביבות ה- חמישים דולר ( המיוחד בו שהוא בלוק עגול).

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. אין לי ספק שזה לא בלוק/רדיאטור ברמה הגבוהה ביותר, אבל במחירים כאלו קשה שלא לשים לב לזה.. לגבי הרדיאטור אין יותר מדי מה לשער, התהיה שלי היא האם/איך הבלוק מתאים לתושבות אינטל השונות? ממה שנראה בתמונות לא מקבלים BACKPLATE אז אין אפילו איך להבריג אותו וכנראה ידרוש קימבונים נוספים, למישהו יש רעיון מה כוונת היצרן פה? http://dx.com/p/wt-016-transparent-high-position-cpu-copper-cold-head-silver-copper-black-287077 http://dx.com/p/wt-015-12cm-triple-fan-copper-computer-cooler-radiator-silver-red-black-287873

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Mighty,

היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by The_Byter,

מקווה שתהנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amisha,

לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Th3W4ve,

איפה אני יכול לקנות בלוק מים לסוקט איי במחיר סביר פחות ממאתיים שקל. ראיתי בפנדה ובאיאמפי בשלוש מאות אבל חבל לי על הכסף כי יש לי אחד שהכנתי לבד והוא סביר. יש עוד מקומות שמוכרים בלוקים לקירור מים?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by rino,

??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by flying_g,

אני רוצה להכין בלוק לקירור מים. חיפשתי קצת לגבי הנושא הזה בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא מידות או משהו בסגנון. החומר שאני הולך להכין ממנו זה נחושת. מה המידות של הבלוק צריכות להיות? חשבתי לעשות 3 חורים מצד אחד לשני (בפאה של הרוחב) ו2 חורים בפאה של האורך. מה שיוצר לי מבוך של נוזל בתוך הבלוק. האם זה חכם? או שזה מועד להכשל? אם כן, מה הדרך היותר טובה לעשות את זה? אין לי דרך לקחת שתי חתיכות ולחצוב בהן תעלה מסועפת עם חור כניסה וחור יציאה בגלל שאין לי איך לסטט בנחושת. מחשבות? עצות? מישהו שכבר הכין בלוק לקירור מים... הנושא השני זה המשאבה. הסתכלתי על כל מני משאבות מים (בחיפוש 'משאבת מים' בגוגל) ומצאתי בעיקר משאבות לגינות, שזה 600 ליטר נוזל בשעה שזה פסיכי (לא?) משאבת אקווריום בסיסית ת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yam_sh,

כיצד בונים בלוק מים??? עזרה בבקשה אני נואש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by Ancient1,

עשוי מגוש בעובי 1ס"מ . הניסור עוד לא מוכן סופית -העמקת החריצים. התכנון קורא לכניסה מרכזית ו 4 יציאות מהפינות. עדכון : זה הבסיס של בלוק מים כלומר תבוא על זה הפלטה עם צנרת כניסה יציאה. 324 פינים. 18X18 4X4סמ , הבסיס 1סמ הכיסוי 0.5 סמ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ממש הרגע חזרתי מהסדנא.. מתברר שיש סדנא בשדרות , ושדוד שלי מכיר את הבעלים טוב .. אחרי שעה דיבורים. הבנתי שיש לו את הציוד המצאים (מחרטות ממוחשבות וכרסומת 2 וחצי צירים) והוא דווקא אהב את הרעיון . כרגע התכנון הוא בלוק עגול מנחושת עם תושבת וברקט מאלומניום ... אני מתכנן לחרוט על התושבת ועל החלק העליון של הבלוק רשת משושים. ואולי גם את השם של החברה תמונות אני יעלה בקרוב .. מה חושבים? יש סכוי? זה ילך? מה מחיר סביר לבלוק טוב? מה הבלוק הכי טוב נכון לעכשיו?? איזה טמפ' ים הוא נותן ?

• 103 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.