עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LastForOne,

טוב נו אולי טיפה הגזמתי עם הכותרת ><" אבל לפני חודשיים ניקיתי אבק לגמרי והוא היה מצוחצח... כעבור חודשיים האבק חזר... אולי לא בכמויות... אבל האבק הזה יספיק לסריגת סוודר מחמם לחורף... כרגע יש לי מאוורר אחד 60 ממ שמוציא מאחורה, ומאוורר 80 ממ שמכניס בצד... מה אפשר לעשות כדי שאני לא אצטרך לנקות אבק כל 3 חודשים? כרגע המחשב נמצא די קרוב לרצפה... אולי הוספת פילטרים מנייר סופג כמו במדריך...?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by roeiw,

יש לי אתלון 2600+ ברטון במהירות סטוק היה תמיד מוציא 60 שניות פתאום הוא מוציא לי דקה וחמישים שניות!!! בחישוב של מגה אחד. תעזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by ice123,

הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד איזה קירור מומלץ במחיר סביר עד 200-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by rashgud,

שלום, אני צריך המלצה לקירור למעבד I5 3570. חשבתי על קירור נוזלי של CROSAIR HYDRO בסביבות ה300 שקל. מה עדיף קירור אוויר או נוזלי? חשוב לי שלא יעשה רעש ואני מתכנן אוברקלוק קטן בעתיד. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itaysp,

טוב זה מאד דחוף כי אני צריך לסגור עסקאות כמה שיותר מהר. אין בנדה את הקירור הזה ואני לא מוצא בעוד חנות רציתי ללכת על זה ועל Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit והמוכר אמר שהם בכלל לא מתאימים. לא משנה אני צריך קירור טוב שיעשה את העבודה במחיר של הקירור שאני קניתי, בערך 220 ש"ח. אם הקירור בא עם מאוורר אז עד 300 ש"ח +- תודה נ.ב למעבד athlon 63 bit 3000

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by אנימשוגע,

קניתי היום את המאוורר והוא הוריד לי 5-7 מעלות בערך זה טוב?

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אני הולך לקדוח חורים במארז, אבל לפני שאני הולך לעשות את זה אני צריך שתסבירו לי איפה אני צריך לקדוח חורים במארז? ואיה גודל יהיה כול חור? 80/92/120? בבקשה אל תעבירו לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" כי זה לא קשור לשם. אני לא שאלתי איך עושים את החורים אלא איפה לעשות את החורים כך שיהיה איוורור נכון במארז. מאוורר 80 MM על הגג ומאוורר 80MM מאחור בגובה המעבד אני שם בטוח, כי כבר יש מקומות מוכנים. עכשיו, אני יכול גם להכין חתיכה מפרספקס ולשים אותה במקומות של שני כוננים (איפה שהצורב והסידירום) ןעליה לשים מאוורר 80MM. אני יכול גם בדלת לעשות חור למאוורר 80 MM שיהיה בערך (לא בדיוק) מול המעבד. זה נראה לכם איוורור נכון? ובבקשה, אל תציעו לי שיטת איוורור שבה תגידו לי לשים מאוורר אחד מקדימה, למט…

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  11. זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  12. כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Nasok,

צריך קירור עד 250 שקל לכרטיס המסך שנתתי.

• 10 תגובות
    • 580 צפיות
  15. השאלה בכותרת, תודה. זה הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5334 וזה השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5493 וזה השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6508 מדובר בקירור חדש יחסית, ‏VF1000 LED Silent blue LED VGA Cooler‎ של ZALMAN.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה של התחממות במערכת. צירפתי תמונה של HWmonitor לאחר שעתיים משחק בBFBC2. האם זה הגיוני טמפ. של 127 מעלות? מה עשיתי לא נכון? המארז AC 690 2 Advanced עם 3 מאוררים כרגע קירור מעבד SCYTHE MUGEN 2, היום פירקתי אותו ושמתי משחה טרמית של ZALMAN מחדש. שום דבר לא עבר OC תגידו אם אתם צריכים נתונים נוספים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by שחר אור,

[table][tr][td] אני חושב לקנות abit NF-M2 nView ביקורות: techFEAR hardCOREware.net Virtual-Hideout [/td] [td][/td][/tr][/table] ולשים עליו AMD Athlon 64 4800+ X2. עד כאן הכל ברור לי. מה שלא ברור לי, זה האם אפשר להשתמש בזכרונות 1000MHz? אני שואל, כי שמתי לב שב- BIOS אפשר לבחור עד 800. אני הייתי רוצה לעשות כזה דבר: [table][tr][td][/td][td]SPD[/td][td]OC[/td][/tr] [tr][td]CPU clock:[/td][td]200[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Multiplier:[/td][td]12[/td][td]10[/td][/tr] [tr][td]CPU speed:[/td][td]2400[/td][td]2500[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]Memory clock:[/td][td]250[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Bandwidth:[/td][td]2000[/td][td]2000[/td][/tr…

• 10 תגובות
    • 577 צפיות
  19. אני רוצה לבנות צ'ילר אבל לא יודע מה עושים מה צריך וכו' האם מישהו יכול לרשום לי מהתחלה עד הסוף מה עושים איך עושים מה צריך עלויות והכל תודה לעוזרים וכמה עולה למלא גז אצל טכנאים של מקררים/מזגנים

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום, אמור להגיע לי בסוף החודש 4770K חדש, כנראה הלוח יהיה Z87 G41 של MSI. מארז Antec P182 עם סידור כבלים ממש טוב (אין כבלים בכלל בחלל המארז) אני מעוניין בקירור עבור OC יציב וקריר יחסית... אני שואף, לא גבוהה מדי, ל 4.2+ התקציב לקירור 100-200 ש"ח, עם עדיפות לחסוך. בעניין המשחה, יש לי משחה MX2 בת כ 5 שנים, השתמשתי בה אולי פעמיים שלוש לכל היותר. האם יכול להיות שפג תוקפה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי i7 930 עם מהירות סטוק של 2.8. זכרונות 3 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א של G SKILL 2000MHZ לוח X58 ASUS P6T כשאני שם בביוס על AUTO אני מקבל את המהירות סטוק שלי אבל בפוסט יש לי הודעה שהמעבד שלי השתנה ואני צריך לשנות את ההגדרות אם אני שם בביוס את האפשרות על MANUAL אני לא עובר את המהירות של הסטוק אפילו אם הבאס שלי הוא 190 והמכפלה היא 21 (המחשב עולה אבל המהירות נשארת על מקסימום 2. 8) , אותו דבר בשני הפרופילים האחרים שיש לי ביוס ניסיתי לשים את המתח של הזכרונות על כמה שרשום עליהם (1.6) אבל זה לא עזר וגם העלתי את המתח למעבד ל-1.3750 וגם זה לא נתן לי כלום אגב אני עם גרסת הביוס הכי חדשה, שידרגתי לא מזמן וגם בקודמת הייתה לי את אותה הבעיה. אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by dwking3,

שלום עשיתי oc למעבד והגעתי ל3.5 ghz. במהלך בדיקת מאמץ בocct המחשב נתקע הטמפרטורה הגיעה ל67 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד היא 74 מעלות. השאלה שלי היא עד כמה ghz כדי להגיע כדי לשמור על איזון המערכת וממה הבעיה נבעה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by r1plet,

מתכנן לעשות OC לE5200 שלי בעוד מספר שבועות, לוח האם הוא MSI G31M3-F http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb עם ALPINE 7 PRO פשוט, משום שלוח האם שלי כאמור לא מאפשר העלאת מתחים כמעט בכלל, אני לא מצפה לעבור את ה3.7. השאלה שלי היא האם מישהי התנסה עם הלוח אם הספציפי או דומים לו? עד כמה הוא יעיל ולמה אפשר לצפות? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.