עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djelectric,

לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. שלום אני חדש בתחום האובר קלוק יש לי מעבד q6600 (לא g0 ) עשיתי אובר קלוק מ 2.4 ל3.33 ! ;D האם המעלות בסדר ובכלל זה בסדר ? http://img294.imageshack.us/my.php?image=overclockravivvq7.jpg http://img294.imageshack.us/my.php?image=tempun0.jpg http://img352.imageshack.us/my.php?image=000wk3.jpg http://img294.imageshack.us/my.php?image=002ea3.jpg http://img294.imageshack.us/my.php?image=007yb0.jpg כשסגרתי תמארז המעלות עלו בערך ב- 2-4 מעלות...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by mhnuemhnue,

שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. המערכת שלי היא - P35-DS3L E8200 - 2.66GHZ 2GB 800MHZ DUAL CHANNEL אם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה? תודה.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by SyndromE,

האמת שכבר שאלתי באיזה פורום (עדיין ממתין לתשובה), אז במקום לנסח את הבעייה מחדש אני פשוט יעשה copy-paste :

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  6. המפרט שלי רשום בצד 1) המעבד שלי נכון לעכשיו ב3674 טמפ במנוחה ומאמץ בתמונה למטה (אגב זאת התוכנה שאני צריך לבדוק איתה טמפ?) אחרי לילה בORTHOS סיים ללא בעיות זה אומר שהמערכת יציבה? 2) המתח הוא 1.36 זה בסדר או גבוה מדי? 3) הכרטיס מסך שלי ב 763/1840/975 והוא מגיע ל67 מעלות בעבודה....זה תקין? 4) הלוח אם שלי נא בין 47-51 מעלות ASUS P5K זה בסדר? 5) תוצאה ב 3DMARK 13622 המשחקים החדשים יעבדו על המערכת שלי? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 684 צפיות
  7. הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

1. כאשר עושים OC הלוח אם מתחמם ? (שלי למשל זה DS3L) אם כן - זה משהו שצריך לדעוג לגביו, או שזה לא נורא ? 2. אחרי שמסימים את ה OC מחזירים את כל ההגדרות כמו שהיה לנפי ה OC או שמשאירים (כל ה DISABLE וכאלה, בטח שלא ה FSB והמתחים) 3. במצב שה OC לא יציב מחוסר מתח - איך אני אמור לדעת איפה חסר מתח ? אפילו אם למשל אני בודק, מוסיף מתח ל CPU ועדיין זה לא עוזר, אז זה או בגשר הצפוני או בדרומי, או בעוד משהו שיש (לא זוכר איך קוראים לו) מה אני אתחיל לשחק לכל אחד במתח ? וכשאני מתחיל את ה OC עם איזה מתח להתחיל בגשרים - מאיפה אני לוקח את המתחים שלהם ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום לכולם, עכשיו קיץ, חם וצריך לשמור על המחשב ניסתי למצוא הרבה דרכים להכניס פריזר למארז אבל לא בא לי לבצע בו חיתוכים - הוא חדש ויפה מדי. לכן אני מבקש את עזרתכם למצוא קירור ל2180 שלי. בטווח של 150 ש"ח יש כמה אפשרויות שבדקתי. בעיקר TT Blue Orb2 וזלמן 7500/7700. בשורה התחתונה אני לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע את דעתכם. הדרישות די פשוטות. שיעמוד באוברקלוק די בסיסי, שיהיה קריר (המצב עכישו לא משהו) ולא פחות חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט (בבקשה).

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  11. הסלוטים של הPCIe יושבים צמוד מידי והכרטיסי מסך נוגעים אחד בשני. הסלוט הראשון בטמפ' טובה אבל הסלוט השני חם יותר ב10 מעלות וזה מוריד מהביצועים ומונע OC מה עושים במצב כזה? יש אפשרות לאוורר את הכרטיס מלמטה? חשבתי על להחליף לוח אם מP5N-D לP5N-T Deluxe או Striker II Formula ולהביא אותם מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  12. עד 1500 ש"ח, שווה בכלל לחשוב על משהו במחיר הזה? אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת (שיושבת בתוך המחשב אני יודה לכם מאוד.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by moshel7,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 מיתחמם ואני לא מבין מה הסיבה ואני אשתדל לפרט מה עשיתי עד כה: 1)החלפתי את המארז הישן שלי ל- NZXT ALPHA BLACK + 2 מאווררים NOCTUA 120 MM מאחור+קדימה. 2)פירקתי את לוח-האם והרכבתי עליו גוף-קרור מידגם TERMALTAKE MINI-TYPHOON מרחתי מישחה טרמית מידגם- ARCTIC-SILVER 5 בכמות הנכונה ומרחתי את המישחה בהתאם להוראות של היצרן הנחתי את גוף-הקרור על הנעבד ןבדקתי שיש התאמה מלאה בין צלעות הקרור למעבד ושהכל יושב כשורה אבל מישום מה המעבד מיתחמם!!! במצב מנוחה המעבד נימצא בטמפרטורה של 22-25 מעלות אבל ברגע שאני עושה בדיקת מאמץ ע"י תוכנו כגון ORTHOS+OCCT המעבד מיתחמם במהירות ומגיע ל- 60-65 מעלות אני כבר מישגע הכל מורכב כמו שצריך ועדיין…

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ואני כנראה הולך לעשות בו OC, רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי באמת מאפשרים OC טוב(אני בעיקר שואל על התאימות של הקירור למארז): המעבד: Intel E2180 הקירור: Sunbeam Tuniq Tower 120mm המארז: NZXT hush

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by segevon,

התחלתי OC.. הגעתי ל-BUS של 333MHZ.. הרצתי FFTS והמחשב קרס.. העלתי מתח ושוב.. מה לעשות ?? הטמפ' לא עולה על 50 (לפי CORETEMP) ולא עולה על 33 (לפי REALTEMP) עריכה : אחרי 2 דקות של FFTS הוא מראה לי שיש כשל בליבה הראשונה.. ומפסיק לאמץ אותה.. וכל השאר ממשיך כרגיל.. יש בעיה ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. שלום הוספתי היום עוד כ- 2 ג'יגה זכרון, סה"כ 4 מודולים של 1 גי'גה, לוינדואוס ויסטה אולטימייט. הקטעהוא, שאני הייתי זקוק מן הסתם בטח קודם כל לבטל את ה- OC על מנת שהמערכת תעלה, לאחר מכן, ניסיתי להחזיר את ה- OC כמו שהיה וכו', המערכת לא עולה, הבנתי שישנה בעיה מסויימת כאשר ישנם 4 מודולים של זכרונות? אלו הם זכרונות של KINGSTON DDR2 800 CL5. מסוגלים להגיע דרך אגב גם לכ- 870 ללא כל בעיה, זכרונות איכותיים אפשר להגיד. אם אוכל לדעת , מה פשר העניין עם הזכרונות שכעת איני יכול להחזיר את ה- OC? או שזהו המחיר שצריך לשלם למעבד בהוספת עוד זכרון RAM ? תודה על הייעוץ והעזרה. המפרט העדכני נמצא בצד, כל הדרייבירם העדכניים ביותר נמצאים ללוח אם וכו', כמו כן, משתמש במערכת ויסטה עם SP1 . (כמובן שכעת,…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. האלה קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 כמות: 1 - מחיר: ¤186 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 זיכרון: Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 כמות: 2 - מחיר: ¤220 שאר המפרט בצד. לכמה OC אני יכול להגיע בטוח?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by ElemenTal,

טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. האם יש צורך בפתרונות קירור למעבד, כרטיס מסך ומארז במידה ולא מתוכנן OC? מדובר על: מעבד Q9300 מארז ANTEC SONATA III כרטיס מסך 8800GT האם יש צורך בקירור לשלושתם או רק לאחד מהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום .. יש לי מעבד PD 930 3.0 והוא מגיע ל 75-85C במנוחה!!!!!! זה טבעי או שיש בעיה ??? הכל נקי המאורר של המעבד הכל תודההה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  23. או שלא חיפשתי מספיק? קראתי את כל הנעוץ... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  24. 1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של ‏Freezer 7 Pro

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים