אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט בצד ימין. כשאני עושה אוברקלוק למעבד שלי, ומנסה להעלות את הFSB ל200 (185 יציב, 190 יציב, 195 יציב), מופיע לי הודעה שהווינדוס לא מוצא את תיקיית System32 ואני צריך לפרמט את המחשב. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G210 בקיצור הכרטיס מגיע ל 55 בלי מאמץ ועם קצת מאמץ ל65 מה אני יכול לעשות? בדקתי והיה כתוב שהוא לא צריך לעבור ת 55 והוא מגיע לי ל 55 בטיבעי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I have the Computer in my Spec. my PSU is Librity 500, i have this problem with the Vcore Voltage. its been a while since i checked it, in the passed it was rock solid at 1.34V and didnt move, maybe once in 4 minutes, but it was pretty stable. i checked it now with CPU'z, Everest, Asus Probe and they all gave the same thing, its not stable anymore and it keeps jumping rather very high jumps 1.34 , 1.14 , 1.15, 1.35, 1.30, 1.19. i went into bios and disabled the AUTO voltage option instead i putted 1.34, its beter now, it doest do the high jumps but its still not stable now it jumps 1.30 1.32, 1.30 ,1.32 and it doesnt get to 1.34. note: all other voltage are very stable, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון 64 ביט והצלחתי לעלות לליבה 270@340 זיכרונות 400@485 האם הכרטיס מסך נמצא בסכנה (דרך אגב יש לו קירור סטוק)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה. קיצר אני עוד מאט מזמין XSPC RASA 750 אבל אני לא יודע איזה רדיאטור לקחת. יש את RS240 ויש את RS360. עכשיו יש לי מארז HEC 66RC. הרדיאטור של ה 120X2 ניכנס מקדימה מצויין. ה3X120 אני לא בטוח הוא 397 מ"מ... וגם אני לא יודע אם יש מספיק גובה בתוך המארז אין לי איך לבדוק. אבל בכל מיקרה אני יצטרך להוציא ת צורס דיסקים מחוץ למארז עם ה 3X120. השאלה גם אם יש כזה הבדל גדול?(בין ה 120X2 לבין 120X3) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי שהוא לא בOC היא גבווה מידי הינה הטמפ' בדיקה עם realtemp\everest הטמפ' הכללית לא רק של המעבד היא בסדר??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דגם מאוד קר של הכרטיס במקסימום הוא מגיעה רק ל 70 מעלות זה GDDR3 512MB 1 מה המקסימום טמ'פ שמותר לי להגיע איליו ומה הטמ'פ שהיצרן ממליץ 2 כמה קרוב אני יכול להגיע ל 4870 מבחינת ביצועים 3 כמה מומלץ להאלות את מהירות המאוורר מבלי שהוא התקלקל תוך חודש (הוא על 50 והטמ'פ המקסימום 70) 4 איזה תוכנה מומלצת לביצוע ה OC בצורה הטובה ביותר 5 אפשר להגיע לתדדרים יותר גבאם ממה ש CCC מציעה ? *ב 50% לא שומעים את המאוורר בכלל *ספק לא מגביל (OCZ 500W) *זה הקירור שהגיע עם הכרטיס : http://www.thg.ru/technews/images/sapphire_radeon_hd_4850_1gb_1-040708.jpg
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות DDR2 800Mhz - 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות DDR2 1066Mhz - 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב המאוורר הקדמי במארז שבק חיים (המאוורר המקורי של Compucase), לכן ברצוני לקנות את ה-Slip Stream במהירות 1600RPM, אך רוב הזמן ארצה שיעבוד במהירות נמוכה יותר. השאלה היא האם ניתן לשלוט במהירות מאוורר זה דרך תוכנה או שחייב בקר חיצוני? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יודעים כל הזמן שאני עושה מוד למחשב למשל עושה חורים למאוורר ההורים שלי כל הזמן מנג'זים לי "מה אתה עושה אתה תהרוס את המחשב " ועוד האם ההורים שלכם מעירים לכם בקשר למודים שאתם עושים???????
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המארז Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני רוצהלהשים בוא את הקירור Scythe Mugen 2. השאלה שלי, האם זה יכנס למארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GTX460 של Inno3d עם גוף קירור של I-Chill - http://www.overclockers.ua/video/geforce-gts450-gtx460-inno3d-ichill/all/ שדרגתי את הגוף קירור במאווררים עם ספיקת אוויר יותר טובה, דבר ששיפר את הטמפ' בצורה מדהימה, הטמפ' במנוחה יורדת עד 29 מעלות , והטמפ' במאמץ מגיע עד 70 מעלות לאחר OC מקסימלי. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח להגביר את ה OC לכרטיס מסך... ראיתי כרטיסים של GTX 460 בודד שמגיעים ל 17K נקודות (vantage) והשיא של 18K נקודות... רק אני מגרד את ה 17K מלמטה... הקירור שלי פצצה והכרטיס לא מתחמם יותר מידי אבל אין לי אפשרות להעלות מעל 890Mhz , הקובץ המצורף זה השיא שלי ב 896Mhz בתוכנה של MSI אני לא יכול להעלות מתח ליותר מ1.087V ... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי המעבד הנ"ל והלוח הנ"ל (שלצערי, נקנה לפני המבצע בTMS). לפי בקורות ברשת הלוח אוברקלוקר די מוצלח. ניסיתי לעבוד עם המדריך (שבו עבדו עם לוח ASUS) וההגדרות שם שונות למדי. הצלחתי לשנות את המכפלה ל42, אך לא מצאתי איך אני שולט במתחים (ניסיתי לקבע את הלוח על 1.25 וולט, אך הוא קרס. נראה לי שההספק גם מקובע כברירת מחדל, (כשהספק, כידוע, הוא מכפלת זרם במתח) ולכן אין מספיק מתח (או זרם) למעבד. איך צריך להגדיר את המתח והזרם (או ההספק) כדי להצליח לייצב את המעבד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק לא רצחני אבל לא קטן. אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשים היטסינק ומאוורר של המעבד על כרטיס מסך רגיל...? ואם כן איך אני מוריד את ההיטסינק של הכרטיס מסך והמאוורר ושם אותו אחרי זה על הציפ'סט של הלוח? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט. ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בידיוק רכשתי מחשב חדש עוד לא התיחלתי להיתנסות ב OC אבל זה מעניין אותי.... בציוד שיש לי >>> לאיזה תדר אוכל להגיע עם המאוורר האורגינאלי של AMD ? חוץ מיזה אסוס נותנים TOOLS / כלי תוכנה נוחים לביצוע OC >>> האם כדי להישתמש בהם? תודה מראש לכל מי שעוזר![tt][/tt]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום ביצעתי מוד מאוד נחמד! יש לי מארז ציפטק שבוא החלון יותר גדול המחור הקדוח (כמו שהדובים מוכרים) שמתי לדים בפינות החלון (כרגע רק שניים כחול וירוק בקרוב יתווספו עוד) האפקט מאוד יפה רואים את אלומת הלד על החלון (כמו זרקור) והדפנות של החלון מוארות אף הן (על עיקרון סיב אופטי)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-