אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... קניתי מחשב חדש, חלק מהחלקים הזמנתי מחו"ל כדי לחסוך :-) כרגע הכל מורכב ומוכן ואני עובד עליו. הנה המפרט שלו: לוח אם: Asus P5GDC Deluxe מעבד: Pentium4 2.8Ghz (Presccot 520) LGA775+Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan זיכרון: Kingston HyperX DDR 512x2 CL2 400Mhz כונן קשיח: Maxtor 160GBx2 Raid ספק כוח: OCZ Modstream 450W כרטיס מסך: Video card Asus N6600GT צורב: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סידי: DVD LG x16 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window השקעתי המון, המארז טוב ומאוורר.... כל הכבלים מעוגלים, הכל יושב טוב והחוטים מסודרים! ללא אוברקלוק הטמפ' של המעבד היא בין 45-50 במנוחה, ובמאמץ היא מגיעה מקסימום ל 61 מעלות הלוח לא מתחמם מדי (איזור ה 40 מעלו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח המפלצתי הזה כבר כמה חודשים טובים עם OC מכובד (אך צנוע ללוח הנ"ל) של AMD VENICE 1800@2450 MHZ וכדי להשתיק אותו החלפתי את הקרור ציפסט שהגיע עם הלוח לזלמן פסיבי והכל עבד בסדר עד לאחרונה כנראה בגלל החימום בבית, הציפסט התחיל להתחמם בטרוף ומגיע ל 50+ מעלות בקלות אז חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הקרור הזה ומהר(!!) כשעיניין הרעש כבר לא משחק כאן תפקיד זה מאוד דחוף היות ואני לא משאיר אותו דלוק ליותר מידי זמן עם הטמפ' האלה ואני צריך אותו לכתיבת עבודות (כמעט כל יום) לאוניברסיטה אני אשמח לשמוע איזה המלצה לקרור אם מישהו מכיר תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מקבל ביום ראשון: amd 3800x2 939 bw-e6 יש לי אפשרות בחירה בין שני מעבדים בעלי סטיפינגים שונים שהם: 1) 0547XPMW 2? 0605GPMW לאיזה מהם יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גבוה?? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בנתיים עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך ואני רוצה להמשיך ואני לא מצליח ליפתוח בתוכנה שינוי מתח אני ניכנסתי גם לSETTINGS שבתוכנה גם ניכנסתי לקובץ CFG ושיניתי שם ולא נותן לי לשנות מתח בתוכנה אם מישהו יודע איך לעשות זאת או המלצה לדרך אחרת אני ישמח. תודה לעוזרים. תמונה:http://gyazo.com/16ee88baac5193bc9747bd8e15df4429
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד במאמץ עד 75 מעלות בCALL OF DUTY הכרטיס מסך 92 במאמץ ללא מאמץ מעבד 40-45 כ.מסך 50-55 על המעבד קירור זלמן 7700ALCU זה בסדר???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במחשב חדש ואני רוצה לבצע עליו OC קל. מפרט: e5200 msi p43-neo קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1484 kingston 800mhz 6-6-6-18 מאוורר למעבד arctic cooling freezer pro 7 כרטיס מסך sapphire 4850 dual slot fansink @ 680/1090 ספק ezcool 450w : מארז - silverstone ps02b עם שני מאווררים. סה"כ נראה מרווח ומאוורר טוב. היום (טמפ' בחוץ 29 מעלות) המעבד שלי במנוחה 37 מעלות ובמאמץ (prime95) מגיע לטמפ' מקסימלית של 51 מעלות (realtemp). קראתי הרבה בנושא כולל את הספרון של הלוח אם. יש לי כמה שאלות: 1) ב bios אין אופציה לשנות את ה pci-e bus, כנראה כדי להגן עליו והוא נעול על 100 מראש. אני רק רוצה לוודא שזה נכון …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו אני הולך עוד מעט ככה שבוע לשדרג את המחשב יש לי כרגע מעבד e6300 קירור סטוק ,ספק ezcool 300w זיכרון 1GB CL5 600MHZ אני הולך להחליף ספק וזיכרונות של 800MHZ 2GB וכרטיס מסך ולוח אם של ג'יגה בייט שאני יוכל לעשות OC בכלל (P31-DS3L) עכשיו אני חייב לשאול כמה שאלות ובבקשה תענו על כל אחת מהם בנפרד ולענות על כולם 1. האם כדי להחליף ספק כדי להגיע לנגיד מ 1.8 MHZ ל 2.4 בלי שהיו תקלות ונפילות, ולמה MHZ כדי להגיע עם קירור סטוק אבל שהיה יציב ולא יוריד מחיי המעבד. 2.האם המעבד במצב רגיל שלו 1.8 MHZ ינצל טוב את הכרטיס 9600GT ? 3. תגידו לי אם השלבים ל OC שאני הולך לעשות הם נכונים ואם לא תקנו אותי ---------------------------------------------------------------------------------- א.נכנס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה חבר שלי לקרא תקנייה של מחשב ומחפש מערתכ קרור מים תקציבית בתקציב די לחוץ הוא הראה לי הערכה החדשה של tt 760i עם משאבה של 500l/h דיצא לי לקרוא עליה ביקרות והייתה חיובית מאוד בנוסף לכרטיס מסך הוא חשב על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_195_283&products_id=4511 בנוסף המליצו לו על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_194_280&products_id=3237 הוא מעדיף לקנות מtms והזמנה מחול לא באה בחשבון וגם קנייה כזאת של חלקים מכל מיני חנויות כמו החלים בסטיקי... האם החלקים שציינתי למעלה שווים משהו ? האם חיבור כולם יתן מערכת טובה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי משאבה 500 ליטר שעה (המון למערכת שהייתה 96 ליטר שעה[החלפת המשאבה]) מה היא המהירות האופתימלית למשאבה? יחס של ניקוז מערכת למעבר חום.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך גוף קרור הכי טוב שיש (אויר )לסקוט 775 (99 אחוז שזה 775)פנטיום d.2.66 חוץ מ ה Tuniq Tower.וצריך שיכנס במארז פוסידון של גיגה בייט . תודה
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט. הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר. יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם. מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שנתיים בערך, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיה של התחממות, במצב שאני לא משחק הוא בד"כ על 65 מעלות, ובמצב של משחק הוא מגיע בד"כ ל100 מעלות ולפעמים עד ל120 ומגיע למצב שהוא קורס. האם החלפת המאוורר תעזור? (למרות שלפי דעתי קיבלתי מאוורר של זלמן עם קניית הכרטיס), או שהבעיה יכולה להיות בכרטיס עצמו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם לליבה של כ.מסך שהיא קרה יותר ב20 מעלות יהיה שיפור משמעותי ברמת הFPS מאשר ליבה שהיא חמה מאוד??? או בקיצור, האם קירור טוב יכול לשפר משמעותית את ביצועי הכרטיס?!?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החומרה - לוח P67, מעבד I5 2400 (לא K כמובן), קירור מדגם באפלו. כרגע המחשב מכוון על מכפלות 34-35-35-36 כתלות בכמות הליבות (Turbo Boost), ועובד תקין, עם טמפרטורות מנוחה של כ40 מעלות וכ55-60 במאמץ מלא לאורך זמן, עם שיא של 65 כאשר גם כרטיס המסך פעל במלוא העוצמה וחימם את המארז. עם זאת, כאשר ניסיתי להגדיר במקום מכפלות טורבו מכפלה "קבועה" של 36 (מתוך מקסימום אפשרי של 38 כי המעבד אינו בעל מכפלה פתוחה לגמרי, קורים 2 דברים מעצבנים: קודם כל, גם במנוחה המעבד לא יורד למכפלה 16 כמו שהוא אמור ומוגדר, ודבר שני - חלק מתוכנות ניטור הטמפרטורה מצביעות על "ספייקים" רגעיים ולא ברורים בטמפרטורה של ליבה זו או אחרת, עד למקסימום שהן יכולות להראות (הTJMAX), כשהן העליה והן הירידה הן מידיות כך שלא י…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמישהו יעזור לי אני צריך עזרה יש לי מאוורר של 12V ו-0.11W איך אתם עושים חישובים שבסוף המתח יהיה 7V וע"י כך למצוא את הנגד שצריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי בצד והלוח אם שלי לא מאפשר לעשות oc אני מעדיף שלא לשדרג את הלוח אם מעבד וזיכרונות אלא רק לקנות לוח אם משומש או חדש שיאפשר לי לעשות oc למעבד כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הלוח הזה P5Q PRO TURBO או GIGABITE: EP43-UD3L (775 C2Q 1333Mhz intel P43 DDR2 1333 PCI-E מה אתם ממליצים לי לעשות? אני משחק על רזולוציה של 1680X1050 ועוד שאלה אני חייב לפרמט?! אני ממש מעדיף שלא! יש לי ויסטה אולטימייט 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-