אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי קירור גז + קירור של זלמן ה9500 הטוב מבין הסדרה האחרונה. בזמנו עם הקירור הרגיל הוא היה במנוחה ככה 40-45 מעלות. לאחר ההתקנה של זלמן הוא ירד ל19-20 מעלות במנוחה. עם הקירור גז הוא 0 עד -4 מעלות... אפשר לעשות אובקלוק? האם קירור הגז יגרום לאדי מים בתוך המחשב? שחלילה יוכלו לגרום לקצר?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שלי עם איזו תוכנה עדיף להישתמש? RivaTuner או ATITools?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אוטוטו..........ו הקירור שהציעו לי למעבד טיפה יקר אבל אמרו לי שהוא מאוד מאוד מומלץ....... הקירור הוא- Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler והוא אמור לקרר AMD PHENOME 955.......... אם אפשר חוות דעת בבקשה...תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
במארז ה HTPC שלי ישנם שני מאווררים מאחורה בגודל של 60*60*30 מ"מ (רוחב, גובה, עובי) המוזנים ישירות מספק הכוח. לפני זמן מה אחד מהם החל להרעיש במו טרקטור וניתקתי אותו מהספק ועתה גם השני מתחיל להראות סימנים מדאיגים של התפגרות. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר במידות אלה, בחנות מחשבים אשר פניתי אליה נאמר לי כי גודל כזה כבר לא מיוצר. מישהו יודע אם בארץ אפשר להשיג מאווררים כאלה? ומה שחשוב לי (לפי סדר החשיבות) הוא קודם כל שקט, (זהו מארז ה HTPC מרובה מאווררים) והייתי שמח לשליטה מלוח האם על המהירות שלהם.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L חיפשתי בביוס ולא מצאתי בשום מקום איפה נועלים את המכפלה , אשמח לקבל עזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
איך אני מקרר אותו כדי להגיע ל-2200 מגה הרץ (הוא 1833, טבעית) אחד אומר לי קירור מים,אותו אחד גם אומר לשים 5-6 מאוררים. סומך עליכם :] לידע כללי, אין לי את המעבד.. אני עושה סקר שוק בינתיים , וההצעה הראשונה שקיבלתי היה האיי אמ די הזה כמובן שהיללו אותו ואמרו שהארכיטקטורה של איי אם די הרבה יותר טובה והביצועים של 2500+ עם אובר קלוק ל-2200 מגה הרץ הם בערך כמו 3.0 ג'יגה הרץ של אינטל (ואפילו יותר מזה) מה דעתכם? מה תמליצו? התקציב מצומצם. תודה :]
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב, אז סופסוף יש ת'מחשב החדש... ואני רוצה לנצל את כ-ל היכולות שלו ! מפרט : ספק כח : 350W שבא עם המארז היפיפה עם החלון ... ייתכן שאצטרך להשקיע פה ? לוח אם : ASUS P4C800 DELUX מעבד : INTEL 2.6MHZ (כבר נעשה אוברקלוקינג ל-2.8) כרטיס מסך : ATI RADEON 9500 128MB NON PRO (פה הימרתי .. .קיוויתי שאוכל לעשות מודינג ל-9700 ו... לא הצליח ) זכרון : GeIL 512MB PC3200 DDR 400MHZ ULTRA (היה חשוב שיהיה cl 2) שני סטיקים - 1 ג'יגה זכרון (כמובן ל-DUAL DDR ) הארד דיסק : wd 120gb 7200rpm 8mb buffer se + maxtor 30gb 7200rpm מאווררים : מאוורר זלמן מעל למעבד (Pure Copper CPU Cooler ) 8) מאוורר עליון מעל ספק הכח ולוח האם להוצאת אוויר חם מהמארז מאוורר אח…
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם הוא יכול להחזיק 3570K ב4.5GHZ לא רע ? אם לא, אז איזה קירור אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה-390 fsb . q9550s ,p5b-delux , 2x512mb corsair cm2x 800mhz 2x512 ocz platinum 800mhz 1.3v vcc 2.1 vdimm העליתי מתחים להכול שחררתי תזמונים אבל הוא מסרב לעבור את ה 390 . ניסיתי גם לעבוד עם זוג אחד של זיכרונות במקום שניים . יש פוסט אבל נכשל ב- prime95 . הטמפרטורות לא עוברות את ה- 62 .
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-