עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by taotao,

אז בנוסף לתוכנת ה-Precision שמאפשרת המהרה וניטור..EVGA שיחררו תוכנה להעלאת המתחים ! דף הורדה מהאתר הרשמי http://www.evga.com/articles/00462/ הFAQ http://www.evga.com/articles/00462/faq.asp שימו לב שהתמיכה היא בכרטיסי מסך מדגמי ה260/280/295 GTX,והתמיכה היא מגרסת הדרייברים 181.22 ומעלה, ויש צורך ברישום והרשמה עם כרטיס מתאים. למתחכמים חיפוש קטן בגוגול יאפשר לכם להוריד את התוכנה בלי כל הרשמה, וחיפוש נוסף בצירוף X BRAND יאפשר לכם להפעיל את התוכנה על גבי כל כרטיס מסך של חברה אחרת, כמובן הדגם חייב להיות אחד מהמצויינים למעלה. שימו לב כי כל שינוי של מתח עלול להביא לנזק בלתי הפיך לכרטיס מסך והשימוש הוא באחריותכם בלבד !, תהנו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Dvich,

מחפש גוף קירור (כולל מאוורר) ל-6600K/6700K (לא סגור עדיין על איזה מהם לקנות), אני מתכנן לעשות OC בינוני, תקציב של 300 ש"ח. אם אתם חושבים ששווה להגדיל את התקציב בתמורה לקירור שמשמעותית יותר טוב אשמח לשמוע על כך. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by luckybucky,

שלום, אני עומרי- חדש פה בפורום- ופתחתי את הת'רד הזה בשביל אנשים כמוני. (תכף תבינו) אני תמיד הסתכלתי על ההגדרות של המחשב כאל קדושות ואף פעם לא היה לי את האומץ או הידע כדי לגעת בהן. היום, החלטתי להתחיל בכל הנושא שקוראים לו אוברקלוקינג. הסתכלתי בפורום (בעיקר בנעוצים) וגיליתי שכל הקישורים הם לכתבות מ2006. אולי אני טועה פה- אבל לדעתי זה קצת לא תקף היום (חלק מהדברים) וגם אוליי טיפ טיפה לא ברור :-\ . המטרה פה היא שאתם, (משתמשי הפורום) תתנו לי מידע איך להתחיל (בתוך התחלה לא צריך להוציא תוצאות מדהימות- רק להמהיר את המעבד 'בקטנה') ואני (או כל אחד אחר שגם רוצה) אשאל שאלות ככל שאני אתקדם, ובסוף - אם זה יצליח ואנשים יירתמו למשימה- אולי אפילו נוכל להרכיב מדריך חדש לאוברקלוקינג שיהי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avi333,

האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ArielBiMBa,

ממה שקראתי פה קצת אלה הן התוכנות המומלצות לבדיקת הטמפרטורה מכיוון שהן מודדים מהחיישן של המעבד עצמו(מהDTS?) או משהו בסגנון. בכל מקרה,אני מפעיל עכשיו את שניהם ואני מקבל הבדל מאוד גדול בטמפרטורות.הטמפרטורה בReal Temp נמוכה ב15 מעלות מהטמפרטורה בCore Tep (30 מעלות לעומת 45 מעלות,בIdle).איזו תוכנה צודקת? ועוד משהו לא קשור - מה אני מבטל בביוס כדי שאני אוכל לשלוט ידנית בTuniq ע"י הפנל האחורי שלו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טמפרטורת CPU1 היא 71 מעלות צלסיוס יציב לא זז מזה במצב מנוחה . ה-AUX על +1.66V. המחשב שלי נכבה אחרי כל פעולה קטנטנה שדורשת מאמץ . רק שתבינו שפתחתי אותו יענו חצי מחשב פתוח כדי שייכנס אוויר ועדיין אני משחק ICYTOWER והמחשב נכבה סעמק ! מה לעשות אני משתגע זה AMD דרך אגב . אין איזה משהו לעשות דרך הדוס לפתוח תמאורר יותר חזק או משהו ? אני מיואש כבר

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ScreameR,

מתחילים ככה שיש לי דף ואתה יודע בדיוק איפה נמצא כל כפתור במקלדת... שלב 2 זה מנתקים את המקלדת לוקחים אותה לשולחן מסודר ולוקחים מגבת... בעזרת מברג פיליפס מתחילים להרים בעדינות עם כוח את הכפתורים לאחר שסיימנו לוקחים אוויר לחץ ופשוט מעיפים את ענני האבק.. אתם תתפלאו לראות כמה יש! בסוף כמובן מחזירים את הכפתורים ולגימור יפה - לוחקים מטלית עם נוזל ניקוי חלונות ועוברים בכוח על הכפתורים. תוצאות : מקלדת לבנה - כמו חדשה לחיצה קלה ופחות מרעישה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by YI572,

שלום לכולם. המארז שלי קצת חם מאז שנכנסו לתקופת הקיץ ( אפשר כבר להגיד קיץ לא? ), ואני רוצה להחליף מאוררים ( גם בגלל רעש... ) חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_2068&products_id=12668 ניראת חבילה דיי משתלמת, יש כאן 6 מאוררים 80 מ"מ ( תקנו אותי אם אני טועה ), דחיפת אויר סבירה, והשאלה שלי לגבי השקט - האם הם שקטים? 24.4 דציבלים לא ניראה לי הכי שקט, והייתי מעוניין לקנות משהו שקט ( ביום זה לא מפריע, בלילה זה כן... ) יש לי כרגע במארז 4 מאוררים ג'נרים, אחד למעלה מוציא אויר ( שאין לי שמץ של מושג איך להוציא אותו להחליף... ), אחד מאחורה מוציא אויר, ועוד 4 עם לדים בצד המארז מכניסים אויר לכיוון הכ. מסך. אני רוצה ( יותר נכון דיי צריך ) להוסיף מאו…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by realmagic,

אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE ןאני רוצה לעשות לו אובר-קלוק אני אצטרך קירור נוסף ? או משהו מיוחד ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי P4 1.4 לוח D850GB זיכרון 64X4 kingston אך אני עושה O/C דרך הביוס ובכמה כדי לי להגדיל אם אפשר דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pc student,

האם אפשר ליקנות קירור למעבד באופיס דיפו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מתלבט בין 4 המוצרים הללו. אני עושה OC כבד יש לי מעבד 2500K ולוח אם asrock extreme3 gen3 בואו לא ניקח את עניין התקציב בחשבון כי אין לי בעיה כזו. מה עדיף מבחינת ביצועים? וגם חשוב לי שיהיה שקט(כי אני יושן כשהמחשב דלוק בלילה!) אז גם מה יותר שקט?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן קיבלתי אתמול את המחשב החדש כבר עידכנתי את המפרט בצד וכשקניתי אותו דווקא כן השתדלתי לבחור בחלקים שקטים יחסית. בזמן מאמץ - לא מפריע לי הרעש. אבל בזמן מנוחה הרעש כן מפריע לי. (אפילו יותר מהמחשב הקודם) מה שאני חושב עליו , אולי המאווררים כל הזמן (גם במנוחה) של הכרטיס והמעבד תמיד עובדים על MAX? יכול להיות עוד משהו? איך אני בודק את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by fidelcastro,

כי לא משנה מה אני מנסה זה לא מציג לי עברית רק גיבריש... מישהו הצליח פעם? הצג מאריהב 4*20 חיברתי הכל לפי המדריך המצויין שיש באתר עוד מעולה רק לא מציג לי עברית... תודה מראש FIDEL....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by YoniDahan,

יש לי בעיה בתוכנה corsair link שהיא לא מזהה לי את המאווררים של הH100i. הבעיה שלי שבגל​ל שהתוכנה לא מזהה לי את המאווררים, אז אני לא יכול לשלוט בהם. כמובן שהם פועלים באופן תקין, והמעבד לא מתחמם במצב רגיל. אבל אני רוצה את האופציה של שליטה במאווררים, כי זה חשוב לי כי אני בOC ובמשחקים המעבד בניצול מלא והחום מתחיל לטפס. יש מישהו שנתקל בתופעה? או אולי יש תוכנה צד שלישית אולי יותר ממולצת לH100i? ד"א: בעבר היה לי WIN7 ולא הייתה לי את הבעיה הזאת, יכול להיות שהבעיה בגלל WIN8? תודה מראש לעוזרים! עריכה: מצאתי פתרון באחד האתרים בספרד (אל תשאלו אותי למה דווקא שם). כניראה שזה באמת קשור לWIN8, כי הייתי צריך לשנות משהו ברישום דרך regedit. -------אפשר לנעול-------

19. שלום, קודם כל יש לי את המעבד: E6750. אני הייתי עד עכשיו עם הגריז הטרמי שבא עם המאוורר Stock של אינטל והטמפ' במנוחה הייתה 55-60 ובמאמץ הגיעה ל 85. קניתי משחה תרמית AS 5, נאמר פה שהיא הכי טובה, ואחרי ניקוי ומריחה מחדש הטמפ' במנוחה כרגע היא 50-55 אבל במאמץ אותו דבר. הפעלתי COD4 ל 5 דקות והטמפ' של המעבד ישר קפצה ל 75-85 וזה בקושי כמה דקות בתוך המשחק. מה לעשות ? הפיתרון היחיד הוא לקנות קירור שיקרר את האמאמא של המעבד ? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום... אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל כרטיס שלי ואני לא ממש יודע איך עושים את זה... אוברקלוק לכרטיס מסך הוא להתקין מערכת קירור למעבד? זה הכל? לא הצלחתי למצוא מדריך.. אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני אשמח.. אני חדש בתחום..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by morpheus1234,

ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים במקור חשבתי לעשות OC "על הדרך" עם קניית קירור חדש, בפורום OC המליצו לי על מוגן2 מכיוון שהוא לא בתקציב וגם אני לא רואה סיבה ממשית לOC ירדתי מהרעיון ואני צריך קירור שיקרר את המעבד ויהיה שקט. הבנתי שסדרת הalpine של AC מומלצת - שקט וקירור טוב אך ראיתי שיש כמה דגמים שמתאימים לתושבת AM2: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4673 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8559 מה ההבדל מינהם ואיזה מהם טוב יותר? בנוסף, אני מחפש מאורר 12CM קדמי למארז Compucase HEC 6A19 חשוב שקט אך שיצליח לדחוף מספיק אוויר ראיתי המל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by parker8,

המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Quickly,

שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by romkush,

כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות ‏DDR2 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי קירור SYCTH NINJA REV2 אשר מותקן על מעבד I5 750, סוקט 1156. לאחרונה התחדשתי בשילוש עם מעבד I5 4590 בסוקט 1150. אני מתחיל לארגן את כל מה שאני ארצה להחליף במחשב בפירוק המיועד, אך תהיתי האם הקירור יתאים גם ללוח האם החדש? כלומר האם יש הבדל במרווחי הברגים על לוח האם בשינוי סוקט או שמדובר נטו על "עיצוב" המעבד? אין מה להרחיב על הקירור, הוא במצב מעולה ובמקסימום אני אחליף מאוורר לאחר כמעט 6 שנים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים