עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mtao21,

יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Gosu,

המחשב מכבה את עצמו מידי פעם ולפעמים גם לא נדלק. ניקיתי את המאווררים הורדתי speed fan ומדדתי טמפרטורה, הלוח אם היה 30 וקצת אבל הטמפרטורה במעבד הייתה 70 בהתחלה וטיפסה גם ל80 ללא כמעט מאמץ במחשב. לא הוחלפה אף פעם משחה טרמית במעבד, לדעתכם למרוח משחה טרמית חדשה תספיק כדי להוריד את הטמפרטורה לסף נורמלי? או שיש עוד כמה דברים שכדאי לעשות (בכל זאת 80 מעלות...). הגוף קירור הוא הרגיל של אינטל תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by Murmur,

שלום, ברצוני לדעת האם גלאי החום שלי ממוקם כראוי והאם הטמפרטורה שהוא מספק היא טמפרטורת המעבד לצרכי OC ובכלל. הגלאי ממוקם כמה מילימטרים מאיזשהו היטסינק הנמצא ליד ה-CPU - ראו תמונה מצורפת. האם זהו המיקום הרצוי? האם לצרכי OC אני יכול להסתמך על הטמפרטורה שהגלאי נותן לי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by The Ball,

אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by fredi157,

אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי יש לי INTEL PENTIUM D 925 איזה יש אחד זול שמתאים בול

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  7. זאת התוצאה הסופית:

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by matteo,

אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  9. שלום רב לכל חברי הפורום, אני שוקל לקנות גוף קירור חדש למעבד שלי. מאחר שיש לי מארז ג'נרי ה- Tuniq 120 לא יכנס לי, בדקתי. עומדות בפני שתי אפשרויות עיקריות לדעתי, BigTyphoon-VX NINJA אני חושב שעדיף לי ללכת על ה- BigTyphoon-VX בגלל הביקורות הרעות שראיתי פה על גבי הפורום כנגד ה- NINJA. בנתיים אני אני סגור על BigTyphoon-VX. יש לכם הצעה טובה יותר? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Gliding,

ראיתי באתר של פנדה את VF700CU של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 ARCTIC COOLIN NV Silencer 5 מי משלושתם עדיף?

• 20 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by OR007,

אני מתלבט בינו לבין ה-AXP2400... תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  12. e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  13. אני צריך תוכנה אשר איתה אני יכול להוריד ולעלות את המהירות של מאוררי המחשב... מישהו מכיר???

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  14. השאלה בכותרת... בשביל להעלות מכפלה צריך גם לשנות וואטים? (CPU CORE) מה הם ההבדלים בין אם אני מעלה פה או מעלה פה?

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  15. אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?

• 17 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by ofir341,

אני בנתיים עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך ואני רוצה להמשיך ואני לא מצליח ליפתוח בתוכנה שינוי מתח אני ניכנסתי גם לSETTINGS שבתוכנה גם ניכנסתי לקובץ CFG ושיניתי שם ולא נותן לי לשנות מתח בתוכנה אם מישהו יודע איך לעשות זאת או המלצה לדרך אחרת אני ישמח. תודה לעוזרים. תמונה:http://gyazo.com/16ee88baac5193bc9747bd8e15df4429

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  17. אני רוצה המלצה למאוורר טוב שיעשה עבודה טובה ושיש לו תאורה סבבה ובמחיר סביר (40-60 ש"ח) הוא אמור ליהיות על חלון של המארז אז אני רוצה שיעשה אור יפה[= מה אתם אומרים על זה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-R82&other_title=+TLF-R82+Neon%20LED או על זה http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm

• 17 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400@3.7GHZ עכשיו אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך הזכרונות מגבילים אותי הזכרונות שלי עכשיו על יחס 5:6, ואני רוצה לעשות 1:1 דבר ראשון, אם עוד פעם מישהו יכול להסביר לי מה זה עוזר ומה זה משנה דבר שני, לפי התמונה שלמעטה, אני עכשיו ב989MHZ? בביוס רשום בצד שלFSB 400MHZ (+)? אז לפי מה שאמרו לי כדי לקבל יחס 1:1 צריך לשים על 2.00 אז אם יש לי FSB על 412 אני צריך לשים 2.00D? תודה מראש וסליחה על החפירה הקטנה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Hatori_Hanzo,

Core speed 2694MHz Multipiler X8 Bus speed 331MHz FSB 1324MHz הזכרונות של GSKILL 800MHz 2GB....אני ממש לא בקיא באיך להגיע כמעט עד הקצה באוברקלוק,מה שעשיתי פשוט העלתי את הBus speed בביוס..לא רוצה לגעת סתם במתחים,אני אשמח עם מישהו שמכיר את הביוס של הלוח יתן לי איזה טיפ להשתפר ולהשיג תוצאה גבוהה יותר(או שזאת כבר לא רעה בכלל)...תודה !

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  20. היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

קניתי את הכרטיס לפני שנתיים בערך, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיה של התחממות, במצב שאני לא משחק הוא בד"כ על 65 מעלות, ובמצב של משחק הוא מגיע בד"כ ל100 מעלות ולפעמים עד ל120 ומגיע למצב שהוא קורס. האם החלפת המאוורר תעזור? (למרות שלפי דעתי קיבלתי מאוורר של זלמן עם קניית הכרטיס), או שהבעיה יכולה להיות בכרטיס עצמו? תודה

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  22. החומרה - לוח P67, מעבד I5 2400 (לא K כמובן), קירור מדגם באפלו. כרגע המחשב מכוון על מכפלות 34-35-35-36 כתלות בכמות הליבות (Turbo Boost), ועובד תקין, עם טמפרטורות מנוחה של כ40 מעלות וכ55-60 במאמץ מלא לאורך זמן, עם שיא של 65 כאשר גם כרטיס המסך פעל במלוא העוצמה וחימם את המארז. עם זאת, כאשר ניסיתי להגדיר במקום מכפלות טורבו מכפלה "קבועה" של 36 (מתוך מקסימום אפשרי של 38 כי המעבד אינו בעל מכפלה פתוחה לגמרי, קורים 2 דברים מעצבנים: קודם כל, גם במנוחה המעבד לא יורד למכפלה 16 כמו שהוא אמור ומוגדר, ודבר שני - חלק מתוכנות ניטור הטמפרטורה מצביעות על "ספייקים" רגעיים ולא ברורים בטמפרטורה של ליבה זו או אחרת, עד למקסימום שהן יכולות להראות (הTJMAX), כשהן העליה והן הירידה הן מידיות כך שלא י…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. Started by sub_man,

שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by morpheus1234,

ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים במקור חשבתי לעשות OC "על הדרך" עם קניית קירור חדש, בפורום OC המליצו לי על מוגן2 מכיוון שהוא לא בתקציב וגם אני לא רואה סיבה ממשית לOC ירדתי מהרעיון ואני צריך קירור שיקרר את המעבד ויהיה שקט. הבנתי שסדרת הalpine של AC מומלצת - שקט וקירור טוב אך ראיתי שיש כמה דגמים שמתאימים לתושבת AM2: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4673 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8559 מה ההבדל מינהם ואיזה מהם טוב יותר? בנוסף, אני מחפש מאורר 12CM קדמי למארז Compucase HEC 6A19 חשוב שקט אך שיצליח לדחוף מספיק אוויר ראיתי המל…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. במסך FREQUNCY VOLTAGE חסרים לי שם מלא אפשרויות כמו CPU Clock Ratioו Performance Enhance וגרוע מזה אני לא יכול לשנות מתחים ידנית System Voltage Control מה אפשר לעשות? המעבד שלי הוא E2140 1.6 עם קירור סטוק . בתמונה התחתונה הצילום מסך ללא האופציות בתמונה העליונה יש את כל האופציות שחסרות לי ואף יותר.נלקחה תמונה ממחשב של חבר. לוח אם GA-EP45DS3 GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.