אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מאוורר אבל לאן אני מחבר את המאוורר? אני לא יודע לאן לחבר את החוט? ??? זה לא כתוב במדרידים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבוע שעבדתי במהירות של 3000MHZ , הטמפ' התחילה לעלות לי על העצבים. (80 מעלות במאמץ ) החזרתי היום את המעבד למהירות סטוק, והטמפ' עומדת על 65 מעלות במאמץ! לא נראה לי שיש בעיה בסירקלוצייה במארז, מכוון שכול הרכיבים האחרים במחשב שלי מקוררים מעולה - כרטיס מסך לא עובר את ה 67 במאמץ, צ'יפסט 30 מעלות +-, וארדיסק 30-35. 65 במאמץ על מהירות סטוק + BT VX זה לא קצת מוגזם? :s05: ד"א בחדר שלי אין מזגן, רק בסלון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+. התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית. על כל פ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי רועש כמו טרקטור אבל אני חייב שהוא יעבוד ב 3 אלף סל"ד בגלל החום... אם אני אשמן את הצירים הוא יסתובב יותר בשקט או שמשהו אחר גורם לו להיות רועש ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את אחוזי ההצלחה בפתיחת 6200. תודה לכל המשתתפים בסקר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מאורר ממש טוב כדי שהמחשב לא יעשה לי ריסט שמתאים לאינטל אהה ואיך אני ידע האם זה מתאים לספק שלי ? והאם זו בעיה להתקין אותו ? האם כדי לקנות ThermalTake Extreme Volcano 12 ?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כל כמה זמן שמים גריז על הליבה? איזה גריז הכי מומלץ? כמה ליבות יש בכלל ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי ביחד עם הAMD 3200 שלי את ה מאוורר הנ"ל - Thermaltake TR2 Cooler For AMD K8 64-bit Cooper Base אני טוען שהוא מרעישי יתר על המידה, למרות שהמוכר מופתע שאמרתי לו זאת. יש לי אפשרות להחליף לכל אחד מהמאווררים ברשימה הנ"ל (כמובן עם תוספת תשלום): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A} על מה הייתם ממליצים? יש לי מארז מידי ולוח מיקרו.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
EVERCOOL PCACS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566 http://www.evercool.com.tw/products/pcac.htm שווה משו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש למשחקים ואני נהנה ממנו מאד אבל בזמן האחרון רעש מהמאורר של הגשר פשוט משגע אותי ולצערי הרב אין הרבה שאני יכול לעשות בנידון :'( הלוח הנ"ל הינו http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715 וכמו שאפשר לראות בתמונה יש לו כמה בעיות שמפריעות מאד, כמו למשל העובדה שלצ'יפסט אין heatsink רגיל אלא פלטת מתכת קטנה עם מאורר קטן שנמצא בדיוק מאחורי הPCI-E ועקב כך ישר מתחת ל8800 שלי, עכשיו חוץ מהעובדה שכרטיס המסך מחמם את זה בצורה דיי אינטנסיבית וזה לא יכול להתקרר אין אפשרות לשים heatsink רגיל כי כרטיס המסך נמצא בדיוק מעל. אז בסופו של דבר אני לא רואה דרך להחליף את הקירור, הצ'יפסט פחות או יותר בוער(אי אפשר לשים את היד אפילו על הגריל שנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אם 2 מאווררים זהים שכל אחד מסתובב 1000 RPM , מחוברים אחד על השני ומזרימים אוויר לאותו הכיוון ? האם מכפילים את כמות האויר ? האם הרעש יהיה כמו 2000 RPM או 1000 RPM ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים המחשב הנייד יחליף לי את המחשב הנייח והוא יהיה המחשב הראשי לכל השימושים אז רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לו משטח קירור? כי מחשבים ניידים מתחממים בקלות והוא הולך להיות המחשב היחידי שלי ואני יעשה בו את כל השימושים שלי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להגיד ל3.4ghz והמערכת נופלת בשנייה בprime95.. כבר הגעתי ל1.4615 בVcore (זה גבוה מדי?).. 1:1 בזכרונות - FBS 380 - 14615V.. עוד מידע צריך לתת?.. בבקשה תעזרו לי.. הטמפ' במנוחה 46-50 ובמאמץ של Heat מגיע עד 73. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם - אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 GHZ סוקט 478 עם לוח של אינטל D865PER ויש לי בעיה של סירקולציה במארז המחשב מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד... יש לציין שאני עוד עם קירור למעבד של זלמן Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan והמחשב מתחמם במאמץ ו-יש לי במארז 4 מאווררים -1 120 CM והשאר 80 CM בתמונה ה-1 זה חלק המתחמם לי מאוד במחשב ** מה אפשר לעשות שהוא לא יתחמם ? ומתי שהמחשב מתחמם אני פותח את הדלת והטמפרטורות יורדות קצת - משהו יכול לעזור לי כבר ? כי אני כבר לא יודע מה צריך לעשות שלא עשיתי -ממש נמאס :s05: בתודה מראש -הראל [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי hp pavilion dv6 6030ej בזמן שאני מריץ קריסיס או כל סוג של fps בינוני ומעלה הטמפרטורה של המעבד מגיעה לעיתים ל95 מעלות בתוכנה core temp באתר של אינטל כתוב שזה מגיע ל100 מקסימום. הפתחים לא מכוסים המחשב יושב בגובה-שיפוע עם אילתור שעשיתי בעיקבות ההתחממות. יש הצעות? התחלתי לבנות משטח קירור עם מאווררים למחשב אבל זה מחשיד שמחשב חדש מתחמם ככה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמול חדש דנדש מעבד 4 ליבות התקנתי עליו ויסטה 64 ביט והרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלות והשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית? חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורה בדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-