אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברים עכשיו בשעה טובה סיימתי את מה שהתחלתי אתמול! אתמול התחלתי את הכבלים המעוגלים וסיימתי אבל היום החלטתי שהמצב לא בסדר החוטים של החשמל מפריעים פחד בכל מקרה מפה לשם פתאום גם הפריעו לי החוטים שיוצאים מה כרטיס קול לסידי אז פירקתי את כל הלוח האם והעברתי את 2 החוטים מתחת עליו יצא יפה ואת חוטי החשמל הצמדתי לצדדים של קופסאות הכוננים ! בקיצר יצא משהו משהו אני עד מחפש 4 מחברי מולקס זכר +נקבה למי שיש רעיון איפה אני יכול לקנות באזור חיפה אני אשמח כי באופיס דיפו רצו על זכר ו2 נקבות 24 ש"ח!!! אז ככה שהפאן באס שלי תקוע אבל עובד! יש קצת תמונות לא באיכות אבל כנסו! שבת שלום! photos.walla.co.il/def1 למי שיש רעיון למוד חדש בבקשה כי אני כבר אחרי המסך ,כבלים,פאן באס מה הלאה?? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התגלגל לידי +8RGA עם יציאה כפולה למסך ועוד הפתעות... מה אני רואה בBIOS התפריט של המתחים ?? VDD Voltage !!! כן כן ! ללוח יש אפשרות לשנות את מתח הchip set מהBIOS ! טווח - 1.6-2.0 ! (כל זה בBIOS הספציפי הזה) הלוח בינתיים קצת לא מתניע, אבל אני עובד על זה.. הלוח הגיע ל230-235 עם VDD על 2.0 אבל אז הוא נפל ובינתיים לא קם.
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את הטלפון שלי (נשרט חבל על הזמן, ואין פאנלים, או ביטוח, אז פשוט עושים מודינג, מה לא ככה ?) בקיצור, אני מעוניין שייצא לי צבע שחור או כחול כהה מבריק ורציתי לדעת מה עלי לעשות ? באיזה ספרי להשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך הבנייה של הפאן ויש לי שאלה שאני לא בטוח בקשר אליה האם אפשר לחבר את ה0 של ה-5 וה0 של ה-12 ביחד ? או שרק אחד יספיק או שזה לא משנה בכלל ?? ואם אני מחבר את החוט של ה12 V עם החוט של ה5 V אני מקבל 7 ?
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה אשר איתה אני יכול להוריד ולעלות את המהירות של מאוררי המחשב... מישהו מכיר???
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?
-
- 15 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שלי עם איזו תוכנה עדיף להישתמש? RivaTuner או ATITools?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בעבר פתחתי אשכול, אבל פתחתי חדש כי יש על מה מערכת : E8400 Abit IP35-E CORSAIR XM2 800MH'Z 2GB CL5 THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME @ 2xZALMAN F3 תוצאות : מעבד על 3.8 GH'z מתח למעבד : 1.3050v כל שאר המתחים על המינימום. זכרון על 1.9V תזמונים 5-5-5-12 לא הצלחתי יותר מזה, ניסיתי להעלות מתח לזכרון +0.3V לא עזר. כנראה שאני במקסימום שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברכישת מעבד,TMS מציעים את Evercool Silver Knight Water Cooling ב194 שקל. השאלה היא,האם הקירור מים הזה שווה הוא מקרר יותר טוב מאחרים בתקציב שלו [זלמן 9500/V1] ועוד דבר....TMS מציעים גם את זלמן 9500 ב165 אם קונים מעבד. האם שווה? ואיך הזכרונות האלה לOC ? OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 והאם הם שווים את מחירם [323 שקל] תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברשותי מעבד 3.0 אשר מגיע ל-70 מעלות (לפי הביוס) ללא מאמץ. לפעמים המחשב נתקע לאחר 3 שעות עבודה ולפעמים לאחר דקה וחצי ולפעמים עוד בשלב הביוס אפילו. התקיעה היא בעצם פריז באותה הפוזיציה בה הוא נמצא. האם הבעיה נעוצה בחימום ? אם כן כיצד אני פותר אותה ? במידה וצריך משחת קירור מה מומלץ ובאיזו כמות והאם לשקול החלפת המאוורר שעל צלע הקירור למאוורר אחר ובאיזו רמת מחיר ? לציין כי אני לא מעוניין להשתגע עם ההשקעה הכספית על מחשב LOW COST ישן יחסית כזה. המפרט: 3.0MHZ P4S800D 512MB Hynix כרטיס מסך קירור פאסיבי Radeon 9550. אשמח לתשובה מהירה כי אני ממש צריך את המחשב דחוף ללימודים תודה !! ;D
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L חיפשתי בביוס ולא מצאתי בשום מקום איפה נועלים את המכפלה , אשמח לקבל עזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מחר למחשב, שיעלה לא מעט. עכשיו יש לי בעיה לגבי הקירור, אני רוצה OC בין 4.5 GHZ. אני לא יודע אם להביא MUGEN 3 או לקנות CROSAIR H100. עכשיו פה יש בעיה נוספת: ל TMS יש H100, עם התחייבות שבמקרה של נזילה כתוצאה מפגם במוצר הם דואגים לכל מוצר שנפגע (אני קונה את המחשב ביחד עם הקירור), או לחילופין להביא להם קירור H100i באותו מחיר מחנות אחרת (KSP או IVORY) אבל במידה ויש נזילה זאת בעיה שלי. אני תקוע במבוי סתום ואני ממש זקוק לחוות דעת. מדובר במחשב די יקר, עם שני כרטיסי 670.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שוב שלום.. יש לי את המארז Thermaltake Soprano VG7000BWS שפאנל הצד שלו נראה בדיוק כך: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/SopranoRS101/images/ttsrs22.jpg יש ברשותי כמה מאווררי 80mm ישנים שאני מעוניין להוסיף 2 מהם למארז (השאר יהפכו לUSB ^^) אז ככה: 1. עליון מוציא/מכניס אוויר? אני מניח שמכניס כי זה קרוב למאוורר המעבד אז זה דיי יעיל.. 2. תחתון מכניס/מוציא אוויר? זה ממוקם בדיוק מול צלעות הקירור של כרטיס המסך, ונשמע לי טוב שהאוויר החם שיוציא מהן (יש מאוורר גדול עליהן) יצא ישר החוצה במקום לעלות. 3. כדאי לי להחליף את המאוורר הקדמי (100mm) במאוורר 80mm ולשם את ה100mm מול המעבד? אני לא בטוח שהקדמי מאוד יעיל ונראה לי שה100mm יהיה יותר יעיל למאוור המעבד מבחינת ד…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום ! אני קונה מחשב חדש (בעיקר לגיימינג) ואני בתלבט בין E5400/6300 ל AMD 550. בהנחה שאני עושה אוברקלוק רציני על קירור אוויר טוב, איזה מבין השניים ייתן בסוף תוצאה יותר טובה ?
-
- 15 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי 2 מאווררים חדשים של coolermaster למארז. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=119 עכשיו המליצו לי להתקין את המאוורר האחורי של המארז (זה שליד המעבד) בצורה הרגילה כך שהוא ישאב אוויר מבחוץ - יכניס אוויר לקופסא. ואת המאוורר בצד הקידמי (ליד ההרדיסק) בכיוון ההפוך כך שהוא יפלוט אוויר החוצה - יוציא אוויר מהקופסא. האם זה באמת עוזר ל"סירקולציה"? אז מה בעצם עדיף? - ששניהם יכניסו אוויר? שאחד יוציא ואחד יכניס? או שבכלל שניהם יוציאו את האוויר החם שהמעבד, כרטיס המסך ולוח האם מייצרים?
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, אוקיי הבנתי שמוגן 2 הכי מומלץ האם לדעתכם המארז שלי מספיק גדול להכיל אותו? thermaltake soprano http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אני רוצה לקרר איתו Phenom II X2 550 דנדש. לא סגור לגמרי על לוח אם, אולי GA-MA770-DS3. העומק של המארז 210, ושל המוגן 130, מה שמשאיר רווח של 80 מ"מ.. מספיק גדול לא? תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן שמתי לב שאני לא רואה את הטמפרטורות של הליבות במעבד שלי אלא רק את הטמפ' הכללית של כל המעבד , כמובן אני משתמש בתוכנה Core Temp , אבל משום מה הטמפ' של הליבות לא מוצגות , מה לא בסדר אצלי ? , אולי משהו מוגדר לא נכון ? , אולי משהו בביוס של הלוח אם שלי ?, אולי איזה חיישן דפוק ? תעזרו לי בבקשה , אני מצרף תמונה של המעבד שלי במאמץ עם תוכנת ה-OCCT , מאמץ של חצי שעה , בנוסף בתמונה רואים את הנתונים משתי תוכנות , ה-Core Temp וה-AIDA 64 Extreme Edition , מקווה שתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי , תודה מראש לכל העוזרים. mailto: Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך לחדש את המשחה הטרמית לאחר שהסרתי את הHEATSINK (סטוק) של המעבד E6600. הטמפרטורות של המעבד מגיעות ל60 מעלות תוך שנייה שהווינדוס עולה ואם מפעילים תוכנה קטנה מגיעות ל80. המחשב מבצע כיבוי לעצמו. אני מניח שזה בגלל חום המעבד. אשמח להמלצה על משחה טרמית שאלה נוספת- כמה זמן אחרי ששמים את המשחה הטרמית החדשה מחברים בחזרה את הHEATSINK ואיך אני אמור לדעת שזה נמרח בצורה אחידה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-