עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oren99,

שיחקתי GRID איזה שעה פתאום היה טיק כזה והמחשב איתחל את עצמו. אני מניח שזה יכול להיות הכרטיס מסך או המעבד שהתחממו? מה אפשר לבדוק? באיזה טמפרטורות הכרטיס גורם לאיתחול ובאיזה המעבד? (מפרט מימין) הכרטיס על 612/918 המעבד על 2.5GHZ

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by dan9,

היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Roy.T,

יש דרך להעלות את מהירות המאוורר? סובבתי את גלגל השליטה למקס", והוא עדיין מסתובב באדישות על 700 RPM..

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל איך אני יכול לדעת אם המאורר שלי נדפק? המחשב שלי התחיל להתקע נגעתי בו הוא היה בחום מטורף מזל שכבתי אותו ישר אחרת הוא היה פשוט נשרף, פתחתי את המארז נגעתי בלוח אם בדיסק קשיח בזכרון פנימי הכול היה רותח, עכשיו המחשב דולק בלי המכסה של המארז הייתה לי תחושה שהמאורר של המארז לא פועל כי המעבד לא היה חם כמו האחרים חוץ מזה שאני רואה שעכשיו הוא מסתובב, בניגוד למאורר של המארז שלא זז (הוא אמור לא לזוז?! כאילו זה למקרי חירום או משהו או שזה כמו המאורר של המעבד שפועל כל הזמן), נתתי למאורר דחיפה קלה והוא כזה עושה סימנים של אין כח כאילו מסתובב יותר ממה שהוא היה אמור להסתובב אבל מפסיק מהר מאוד. אז ככה אני רוצה לדעת אם המאורר שלי נדפק אם שווה בכלל לתקן את זה או…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  5. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337237.0 פה יש את כל הפרטים, עדכנתי את הביוס לגירסא הכי חדשה שיצאה, אחרי שאני מכבה את המחשב לזמן מה שאני מדליק הוא משמיע רעש חזק של איוורור בלבד ואז נכבה אחרי 2 שניות ואז נדלק מחדש רגיל ובלי הOC. תודה לעוזרים.

• 67 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. בביוס האפשרויות המתקדמות של המעבד לא מאופשרות (אפור) מישהו יודע איך אפשר, אם בכלל, לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by FastJack,

מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA , מעבד E6600 וזכרונות 800MHZ , ניסיתי לבצע OC דרך הלוח אם וגם דרך התוכנות שמסופקות עם הלוח אבל משום מה נראה לי שהמחשב ניהיה רק איטי יותר כאשר אני מבצע את הפעולה , יש מצב שזה קשור לספק כוח ? ( הוא די פשוט .... ) או שאולי זה משהו אחר שאני לא יודע ? אשמח לעזרה , תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AZSX,

שלום לכולם אני חדש פה . יש לי מאוורר על הארדיסק אבל הוא לא מוציא אוויר בכלל, יכול להיות שהוא לוקח אוויר למוציא לבחוץ? אז איך זה צריך להיות אני צריך להפוך אותו כדי שיזרוק אוויר לבפנים או לבחוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 440 צפיות
  11. Started by alexbmw,

אני צריך לדעת מה הוא המאורר 12 ס"מ הכי טוב שיש בשוק (עד 100 ש"ח) נ.ב נחמד אם הוא גם צבעוני

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by FearAge,

האם שילוב של החלקים הבאים יעיל ל-OC? לוח אם EVGA 123-YW-E175-A1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188026 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 קירור למעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835200037 זכרונות A-DATA G series 4GB (2 x 2GB) Model: ADQVE1B16KG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211281 תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  13. האם המאווררים האלו ששייכים לTT שקטים ומתאימים לP180 ? אופציה א' - לקחת 2 כאלו יד 2. אופציה ב' - לרכוש אחד כזה חדש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by al83,

שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by dell,

שלום לכולם. אני חדש בתחום, יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורה וכול אחד אומרת משהוא אחר. מה נכון.? והעם הטמפרטורה של המחשב נורמלית..? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  18. יש לי מחשב בן 3 שנים המעבד הוא פנטיום 4 במהירות 3 גיגה הרץ איזה גוף קדוד מתאים למעבד כזה.? תודה

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל Y (מפצל מצינו אחד לשני צינורות) למערכת קירור מים (חוץ מPANDAS.CO.IL) תודה רבה, עמנואל.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום. המחשב שלי מרעיש... אחרי שבדקתי את העניין גיליתי שהרעש נובע מהמאוורר האחורי של המארז המאוורר הוא של: Thermaltake - TT-1225A אשר היה מחובר ישירות לספק. עכשיו החלפתי את המאוורר ל: Zalman - ZM-F3 אשר מחובר ללוח אם ולצערי עדיין יש רעש. מה אפשר לעשות??

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אהלן, טוב זה ה-OC שלי. מתח למעבד 1.5, טמפ' במאמץ 62-63 הזכרונות על מתח 2.0 עובדים על תדר של 875

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by kfirusa,

שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים