אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לאחר שהצלחתי להשיג את כל החלקים למערכת קירור מים שאני בונה (מערכת חיצונית) חסר לי רק נוזל מתאים, חיפוש בפורום לא הביא לי תוצאות ברורות (אנשים עשו מזה קוקטיילים ). תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי את המאוורר החדש ואני רוצה לדעת באיזה צד לשים אותו כדי שיכניס אוויר קר לתוך המארז? שהמדבקה תיהיה לכיוון כפתור ההדלקה מקדימה או לכיוון הקיר מאחורה? מקווה שהבנתם... תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ככה כמו שבתמונה? או שעליו שבעצם יכסה את הצ'יפסט ככה שלא יראו? הנה תמונה של המחשב שלי באיזור הצ'יפסט... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 1700XP+ (13mic) d Gigabyte KT400 וזיכרון Sumsung 512MB DDR PC2700 ואני רוצה להמהיר את המעבד ל1850-1900 מ"ה אני צריך המלצה לפתרון קירור כמה שיותר פשוט ושקט שישאיר את המערכת שלי יציבה במהירות הזאת ... בכלל, אפשרי לעשות את זה עם המאוורר שבא עם המעבד ? 2. עוד שאלה ... שאני מנסה להמהיר את המעבד עם EasyTune4 ומשתמש במצב הEASY MODE שלה ומגדיר את הSystem Bus עד 151MZ זה עובד מצויין אבל ברגע שאני מנסה 152 המחשב קופא מייד שאני מבצע את ההמהרה ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
יש שמן טוב יותר? ועוד דבר, המאווררים עובדים בעזרת אלקטרומגנטים (סלילי מתכת) שאפשר לראות דרך החריץ בין הכנפיים לתושבת. האם מותר להשפיץ גם לשם שמן או שזה עלול לקצר משהו?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני בודק את הטמפרטורה של כרטיס המסך והמעבד? :
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוקינג אבל אין לי תוכנה לעשות את זה והאם לכל לוח אם צריך תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כי אני מקבל בשניהם טמפרטורות שונות למשל: Drivr ==== idle 46 load 66 Everest ====== idle 43 load 60 מי הנכון לפי דעתכם? תודה! **6800GT AGP
-
- 7 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ואם אפשר קישור אני ישמח......והסבר קטן איך להפעיל ולדעת שהמחשב יציב תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנות למעבד וכרטיס מסך, ואיזו תוכנה מודדת ושומרת פרטי טמפרטורה בזמן שמשחקים כדי שיהיה אפשר לראות טמפרטורה תחת עומס ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
באיזו מהירות מתייצב ה ASUS A7N8X עם ATHLON XP 1900+ palomino זה לוח עם ציפסט של NFORCE 2 SPP
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-