עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי מיני-מחשב שמריץ Windows, וב-BIOS שלו, במסך Thermal Settings, אני רואה את ההגדרות הבאות: לגבי ההגדרה "S3/CS Thermal Trip Point", אני יכול להסיק מהשם שזה אומר שבטמפרטורה שמוגדרת שם (100 מעלות) המחשב אוטומטית מעביר את עצמו למצב Sleep Mode. אבל מה זה Active Thermal Trip Point ו-Passive Thermal Trip Point? מה יקרה בעצם בכל אחת מ-2 הטמפרטורות שנקובות בשני המצבים האלה (85 ו-90)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לי רדאון 9600 פרו (מחשב מבוסס AMD).

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שאלה בכללי אם אני מתחיל לעשות OC אני אמור להוריד את הזכרונות כדי לבדוק עד כמה אני יכול להגיע עם המעבד. לכמה אני אמור להוריד אותם בהתחלה ומתי אני מתחיל להעלות תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  4. זה משנה אם זה ימינה או שמאלה?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  5. שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  6. הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  8. או שיש עוד דברים... לדוגמא...אם אני שם מערכת קירור מים... ואני עושה OC למעבד למהירות הכי גבוהה שיש לי... הוא עלול להישרף?! ומה הסכנה הכי גדולה בOC? משהו עלול להישרף לי? כמו מעבד? לוח-אם? זיכרון?.. תודה רבה... כן, תזכרו שגם אתם פעם הייתם, מודרים מתחילים...

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  9. אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!

10. Started by WhiteLen,

היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  11. אחרי סיבוב בחדרה חזרתי לבית עם 3 בלוקים למעבד (ואחד לNB) POLARFLO DANGERDEN EK השאלה עכשיו היא במה להשתמש ? אני נוטה לEK

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  13. יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. באמת שחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי(ועברתי על איזה 7 דפים)... אז השאלה שלי היא כזאת: איך לעשות את ה-OC לכרטיס(6800GT): 1. להעלות את הליבה עד כמה שאני יוכל ואז להתחיל להעלות את הזיכרונות?????? 2. להעלות את הליבה ואת הזכרונות במקביל???

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  15. אני רוצה לעשות OC לא רציני (יש לי E6600 ואני רוצה להגיע ל-3000MHZ) ואין לי מושג על איזה הגדרות לשים את הלוןח כי שמעתי שלהשאיר את הכל על אוטומט זה די מסוכן. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ (Venice core) - 840 AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD - 46 DFI NF4 ULTRA INFINITY - 735 Memory ? (מחיר עד 700 ש"ח לשני סטיקים של 512 MB) RADEON X800GTO - 1280 MAXTOR 200GB 7200 8M - 530 CASE - 197 Channel well (350W) - 100 LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software - 270 BENQ FP71G+ - 1462 המחשב מיועד למשחקים וOC. 1. איך הספק כוח? חברה איכותית? 2. איזה זיכרון יביא לי את תוצאות הOC הטובות ביותר ביחס למחיר? (350 ש"ח לכל סטיק של 512MB). 3. מה דעתכם על המפרט בכללי, האם יש הצעות להחלפה, הוספה של חלק/ים במפרט הזה לשם OC מוצלח יותר? חשוב שלא יעבור את ה-6250 ש"ח. תודה…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. באיזה טמפ' 6200 צריך לעבוד אחרי פתיחת צינורות וOC קליל? והאם יש בו חיישן טמפ'?

• 0 תגובות
    • 373 צפיות
  18. מה המצב אנשים? יש לי מחשב 1000 מגה הרץ פנטיום 3 באיזה טמפרטורה אמור לפעול המעבד והלוח אם בשביל פועלה טובה וללא נזק? עכשיו זה 35 מעבד 31 לוח אם תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. לנשוף אוויר לתוך הAX7 או החוצה ???

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. השאלה למעלה

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  22. אני שוקל לפרק את המאוורר סטוק של המעבד עד שאני אקנה קירור חדש ולשים לבינתיים מאוורר 80MM (יש לי 2 כאלה) שיקרר את הגוף קירור. אז באיזו מהירות מסתובב מאוורר כזה (למען הסר ספק DC12V) ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by wollmann,

איך אני יודע באיזה מחלק להשתמש? נגיד ב 166 המחלק הוא 5 וב 200 המחלק הוא 6 (אם אני לא טועה). איזה מחלק לשים כשאני עושה OC ל 180 למשל? 5? שיהיה תדרים גבוהים במקצת או 6 שיהיו תדרים נמוכים במקצת? (הנתונים הם רק לדוגמא... אני רק רוצה לדעת לפי מה לקבוע אותו...)

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by 114508534,

??????????????????

25. רציתי לדעת באיזה מצבים מעבד יכול להישרף\להפסיק לפעול תחת אוברקלוק? בבאס גבוה מדיי? במתח גבוה מדיי? או מהירות של המעבד גבוהה מדיי? אם למשל אני יקח AXP2100 + Epox 8RDA ואני יוריד מכפלה ויעלה FSB {בהנחה שמה שאני אקבל זה 0.13M} ל-200Mhz ובסוף אני יקבל את אותה המהירות שיש למכפלה גבוהה יותר ו-FSB נמוך יותר, צריך להוסיף מתח או שיש סיכוי שהמעבד ישרף בלי המתח או שרק המחשב יקרוס? אני שואל כי אני מזמין את המחשב כולל המסך והציוד ההקפי דרך האינטרנט אז אם המעבד ילך קביני זו קצת בעיה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.