אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ראיתי תגובות ברשת שזה ככה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יחסית למחיר ולביצועים שלו הוא שווה את זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19511 (תלחצו על מפרט טכני)
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני מנסה להגיד ל3.4ghz והמערכת נופלת בשנייה בprime95.. כבר הגעתי ל1.4615 בVcore (זה גבוה מדי?).. 1:1 בזכרונות - FBS 380 - 14615V.. עוד מידע צריך לתת?.. בבקשה תעזרו לי.. הטמפ' במנוחה 46-50 ובמאמץ של Heat מגיע עד 73. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
באיזה תוכנה כדאי לי להשתמש? המעבד- Q9300 הכרטיס מסך- 9800GTX
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קמתי בבוקר כמו תמיד והדלקתי תמחשב. הבעיה היא שהמאורר של המארז פתאום הפסיק לעבוד אבל אם אני טיפה נותן לו דחיפה עם היד הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. אני לא יודע אם המאורר התקלקל או לא אבל המחשב אצלי כבר 9 חודשים ולא קרה לי אף פעם שמאורר מתקלקל כזה מהר. חוץ מזה המאורר מחובר ישירות ללוח אם (asus p5k se) מתחת לחיבורים של ה SATA ואמרו לי שמאורר של מארז צריך להיות מחובר ישירות לספק והחיבורים על הלוח אם הם של הקירור למעבד שאצלי הוא מחובר ישירות לספק. השאלה שלי אם המאורר באמת מקולקל ואני קונה חדש אז אני יהיה שמח אבל אם אני קונה חדש וזה יהיה אותו דבר אז חבל על הכסף. זה כאילו חסר למאורר מתח כי הוא כן מסתובב אבל ממש לאט וגם אחרי שאני עוזר לו. יש לכם אולי פתרונות …
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מצאתי שימוש לאחד המחשבים הישנים שלי - בעיקר לאינטרנט - והבעיה שהוא עושה רעש של טרקטור... לפני כמה חודשים כבר החלפתי לו את הספק הג'נרי שהגיע איתו למשהו יותר נורמלי ודי שקט , והחלפתי גם את הקרור לכרטיס מסך... לאחר בדיקה היה קל לראות שאת הרעש עושה המאוורר של המעבד (פנטיום4). אז המטרה שלי עכשיו היא להפוך אותו לכמה שיותר חרישי -בתקציב של כ600~700 ש''ח. ומה שחשבתי לעשות בינתים זה להחליף למארז נורמלי כגון centurion 532 , ולשים למעבד איוורור פסיבי - נראה לי sonic tower . זהו... אשמח לשמוע תגובות או הצעות.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לאחר שבקרוב אני יתקין את קירור המים שיש ברשותי , רציתי לעשות כמה שינוים כרגע עד שיגיע בלוק קירור מים זמין ל 9800GX2 של EVGA לארץ. זה המארז הנוכחי שלי: השינוי יהיה: 1.הכרטיס קול יעלה לחריץ PCI עליון. 2. הכרטיס מסך ירד לחריץ PCI-E התחתון 3. יחתך חור למאורר 120 מ"מ בחלק התחתון של המארז בערך איפה שנמצא עכשיו כרטיס הקול 4.סידור המאוררים יהיה כאשר א. המאוררים על הרדיאטר יוציאו אוויר מחוץ למארז. ב. המאורר האחורי זה שליד ה IFX-14(שהוא כבר לא יהיה) יוציא אוויר. ג. מאורר ל Bay של הדיסקים הקשיחים יוציא אוויר. ד. ה Bay של הדיסקים הקשיחים מקדימה יכניס אוויר. ה. המאוררים על הדלת יוציאו אוייר. ו . המאורר התחתון שיחתך יכניס אוויר לכייון כרטיס המסך. ראשית …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור לדיסק קשיח ושהקירור יהפוך את הדיסק קשיח לכונן 5.25" (כמו של צורב) המעלות גבוהות והווינדוס נופל מידי פעם חייב קירור כמה שיותר טוב במחיש ל עד 150 מה עם אלו ?: Scythe Quiet Drive Internal HDD Silencer for 3.5 inch HDD on 5.25inch bay Scythe SCH-1000 HIMURO Fanless 3.5 inch Hard Disk Case on 5.25" bay גולדטופ מחשבים - יחידת קירור Thermaltake Hardcano 14 ALUMINUM Cooling + Anti shock מה מומלץ ? מה טוב ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני כבר כמעט שבוע מתעניין בקירור ובכל האמצעים להורדת הטמפ' של המחשב. המפרט (נקנה לפני 3.5+ שנים) : מעבד : AMD Athlon 64 Processor +3200 לוח אם : nForce 4X ATX Socket 939 זיכרונות : 2GB DDR II 400Mhz כרטיס מסך : Nvidia 6600 256MB DDR2 דיסק קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II החומרים בהם השתמשתי : מגבונים , כימגת מנקה חלונות , חולצה ישנה ומברג פיליפס. לפני הניקויי הטמפ' של המחשב שלי היו : 50 מעלות במצב של מנוחה ו 54 מעלות במצב של מאמץ. אחרי הניקויי הטמפ של המחשב הם : 35 מעלות במצב מנוחה ו- 39-40 מעלות במצב של מאמץ. תמונות : תמונה מהתוכנה CoreTemp : http://img247.imageshack.us/img247/6194/35cje5.png המחשב: http://img361.imageshack.us/img361/3458/08062008254xj4.jpg http://…
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב והוא קונה את הטירמלריט למעבד q9300. אני צריך שתמליצו לי על המאוורר הכי טוב שאפשר לחבר לטרמלריט. תקציב 150-200 שקל... תודה רבה מראש סטס.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה תוכנה לבדיקת הטמפרטורה של המעבד? יש לי מעבד של אינטל אם זה משנה Intel Pentium D 930 3.00GHz תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה עושים, אני עושה אובר דרך הביוס (עיין פרטי מערכת) :s05:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-