אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי סדרת CBBHD עם ליבת Winchester היא טובה מאוד לOC גם ב וולטים נמוכים. יש לי אופציה להשיג מעבד שכזה. האם כדאי לקחת כזה או שעדיף פשוט לקחת את אחד מהוניסים? המטרה כמובן להגיע הכי רחוק שאפשר בסופו של דבר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הלוח למטרות אובר קלוקינג ומה ההבדל בינו לבין ה- EPOX EP-8K9A2 KT 400?! האם כרטיסי מסך של גיגה בייט (ראדאון 9000 פרו) עומדים במתחים של מעל 37 מגה הרץ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם קיימת תוכנה לשליטה על סיבובי המאוורים תודה,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הקירור הכי סוס לOC מאחת החברות האלה בלבד(תקציב לא משנה) Zalman Thermalright Scythe תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסטרט לבד... ומשום מה שאני פותח את הדלת של המארז, זה בקושי קורה... אני עם P4 630 עכשיו גם המאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש, שימנתי אותו וכדומה... יכול להיות שזה נובע מהתקנה לא טובה או משו ? כי שחיברתי את המעבד לגוף קירור לא הבנתי בכלל אז סתם שמתי ויהיה מה.... באוורסט אני רואה טמפ מעבד של 48 מע', לא יודע כמה זה נכון... אגב, בCPUZ המעבד מראה מתח של 1.296 ומשתנה ל1.312 מיידית וחוזר חלילה קבוע, האם זה באג או מה ? יש לי ספק של אנרמטקס ליברטי 400
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו בזמני קיץ.. אז חם בכללי בחוץ ובחדר ובכל מקום.. וזה משפיע לי גם על המחשב.. יש לי את המאורר STOCK שמקבלים עם המעבד.. והבעיה זה שהוא מרעיש כמו מטורף!! הטמפטרטורה שהמעבד מגיע אליה מקסימום זה בעיקרון 60 מעלות (אני מצרף תמונה של ה OCCT) אבל הבעיה זה שהמעבד רועש כמו משוגע כשזה מגיע לטמפרטורה כזאת.. ניסיתי לווסת אותו כדי שיסתובב פחות אבל לא חושב שזה הרעיון הכי טוב כי זה יכול רק לגרום לעוד התחממות.. אני שוקל לקנות קירור חדש למעבד אבל השאלה בתכלס זה איזה? יש לי כרטיס מסך GeForce 460 GTX אז הוא דיי טופס מקום בתוך המארז.. בנוסף הסלוטים של הזכרון דיי קרובים למעבד אז בתקווה שזה לא יפריע הלוח אם שיש לי זה GA-MA78LMT-US2H יש לי מאורר קידמי, אחד אחורי ועוד אחד בקיר אני רוצה בעיקרון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן, אני רוצה לבדוק כמה מעלות הוא אבל באוורסט לא מופיע עליו כלום. יכול להיות שאין עליו חיישן. יש אולי דרך למדוד את הטמפרטורה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע ש AMD ו OC לא הולכים יחד, ולמערכת ל OC לוקחים אינטל. יופי לי. אבך אף אחד לא לא הסביר בדיוק למה. חוץ מהקטע של התחממות, אבל ספק שזה רק בגלל זה-לא? חיפשתי, והדיון היחיד שמצאתי הפסיק באמצע ולא ענה לא על כלום. לא מזיק לשאול ודעת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מאווררים חזקים כי המעבד שלי מתחמם ועושה לי ריסטים כמו מטורף תמליצו לי על מאווררים טובים וזולים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרגע על OC למעבד יציב 3.4 זכרונות לא בOC (g.skill 4gb PI@800MHZ 5-5-5-15 הלוח הנ"ל חדש והחליף אחד פשוט יותר שהלך לעולמו ושם הOC על 3.4 היה יציב במשך שנתיים ,כל המפרט זהה חוץ מהלוח הOC נבדק במשך כשעתיים בOCCT בחתיכות קטנות ונמצא יציב וקריר אך במקביל ישנם פריזים מעצבנים של פחות משניה מדי פעם, מוזיקה נתקעת לרגע כמו במחשב ממש ישן זה דיי מטריד,למישהו יש רעיון ממה זה יכול לקרות ? אני מניח שזה קשור לטיפול של הזיכרונות במידע באיזשהי צורה,אבל קטונתי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייי... תראו - עוד מעט מחשב חדש, ואני עכשיו צריך קירור : או את ה- tt sonictower עם 2 של 120mm או את ה-big typhoon של TT אני צריך שקט, וביצועים ... ואני מדבר על שני 120mm רגילים, לא דלתא מפלצתיים =P תגובות יתקבלו בברכה, כמו כן גם באנצ'ים ... אור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יודע מה הם? אין לי את זה בביוס (ואני לא רוצה להוריד עדכון) יש איזו תכנה לזה? ועוד משהו, מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד שלי (P3 450) ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבוע שעבדתי במהירות של 3000MHZ , הטמפ' התחילה לעלות לי על העצבים. (80 מעלות במאמץ ) החזרתי היום את המעבד למהירות סטוק, והטמפ' עומדת על 65 מעלות במאמץ! לא נראה לי שיש בעיה בסירקלוצייה במארז, מכוון שכול הרכיבים האחרים במחשב שלי מקוררים מעולה - כרטיס מסך לא עובר את ה 67 במאמץ, צ'יפסט 30 מעלות +-, וארדיסק 30-35. 65 במאמץ על מהירות סטוק + BT VX זה לא קצת מוגזם? :s05: ד"א בחדר שלי אין מזגן, רק בסלון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Scythe Kama Cross Gigabyte GA-G31M-ES2L G31 CHIPSET Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman LG GH22NS40 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 334 FSP 500W 60APN ויש לי 2 שאלות: 1) הבנתי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד ואני מניח שהוא לא משהו- אני רוצה מחשב שקט (ולכן לקחתי קירור KAMA CROSS הוא שקט מאוד נכון?) והשאלה היא אם להוסיף מאוורר, להחליף את האחד שמגיע עם המארז, בעצם כמה מאווררים לשים ובאיזה אופן? 2) בגלל שהקירור הוא מאוד טוב אני חושב לעשות OC קטנצ'יק למעבד אך אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינת הרכיבים…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוק קירור מים למעבד סוקט 775 ומשאבה במחיר טוב וסביר עם מוצרים איכותיים תודה ואשמח אם יש בלוק שמתאים גם לסוקט 775 וגם ל1366 תקציב עד 600 ש"ח אבל אם תציעו יותר תסבירו ותשכנעו אני עלול להסכים P: לא ממש משנה לי העיקר שיהיה לאביזר אחריות ויהיה נותן שירות פה בארץ(חברה מוכרת שלא תפשוט לי מחר רגל)
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.
-
שלום, נשברה לי תושבת גוף הקירור של המעבד בלוח אם Asus M2NPV-VM, מעבד AMD בתושבת AM2. הדבקתי את החלק שנשבר עם דבק מהיר. הפתרון החזיק לכמה ימים, ועכשיו התושבת נשברה שוב. לוח האם נקנה ב-2006 וכבר איננו מכוסה באחריות. תמונה מצורפת. מה עושים? תודה רבה! רון. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-