עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hack man,

ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by matan_18,

למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  3. אני עם OC קל ביותר... (באס 192 במקום 180) והטמפ' על 50 מעלות במצב רגיל ועל 58 מעלות במצב עמוס... כך שאני לא צריך איזה מפלצת... אני צריך משהו שקט זה מה שחשוב לי - השקט. הלחמתי כבר מפסק למאוורר צד (80MM) כדי שיעבוד על 5V רוב הזמן וככה יהיה לי שקט... כנ"ל לגבי המאווררים 120MM הקדמי והאחורי... הם עובדי אצלי על 5% מתפוקתם המלאה (בעזרת SPEED FAN) , הכל שקט ויפה חוץ מהמאוורר של המעבד... הוא מרכז הרעש כעת ואשמח להיפטר ממנו (זה המקורי של AMD) לטובת איזה מאוורר חדש טוב או מצידי אפילו רק גוף קירור (הכי שקט בלי מאוורר.. לא?) שמעתי על גופי קירור שעובדים עם מים בתוכם או משהו כזה חדש... אשמח לשמוע המלצות מה כדאי לקנות ומה מידת הראש לעומת אפקטיביות. תקציב: עד 150 ש"ח תודה לכם

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ויש לי מספר שאלות בנושא אוקי התקציב כרגע עומד על 500 שקל. אני מעוניין לעשות מודינג פלוס קירור למחשב שלי המחשב מכיל קירור סטנדטרי בלי תוספות עכשיו חשבתי על הוספת נורה כחולה למבנה המחשב השאלות הן כאלו יש לי ספק כוח ישן אי שם איך אני יכול לארגן אותו בתור מאורר למארז? האם כול מנורה כחולה תהיה בסדר עבור האור איך אני מחבר אותה בדיוק לחשמל האם זה יהיה בטריות? גורם חיצוני? או על המעבד עצמו? כמו כן כמה עולה הפלסטיק השקוף כמדומני פרספקט דק נכון? האם יש מישהו שמיצר את זה לפי מידות? לאילו כלים אני יזדקק והאם המנורה בתוך המארז לא תגרום לו להתחממות יתר? מצטער אם הפגזתי בשאלות אבל אשמח לדעת אם יש לכם מאמרים בנושא מודינג וקירור אשמח לקבל קישורים כי הנושא הזה מרתק אותי

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by roeym1504,

ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. אני כבר שבוע מחפש את זה ואני לא מוצא איך לשנות את הוואלט שהמעבד יקבל... יש לי Gigabyte GA-965GM-S2 (לוח אם)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. האם הכרטיס שלי פועל עכשיו עם 16 צינורות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. Started by aviel120,

האם ספק כוח מסוגל להפריע לOC? ומונע ממנו להגיע לתוצאות גבוהות יותר?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by stas12,

שלום. הרכבתי את המערכת שלי היום סוף סוף (ניתן לראות במפרט) ואני רוצה לדעת מה התוצאה שעושה E6400 בחישוב של 1M ללא שום OC וללא שום דבר מיוחד. אצלי הוא מקבל 24 שניות ואני לא יודע אם זה תקין או לא... אשמח לשמוע מכם...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by aviv00,

יש לי DS3 965G אני לא יודע איפה כדאי לקרר אותו עשיתי ניסויים לצערי לא הצלחתי לשנות אפילו במעלה אחת

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  14. בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. שלום אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות זכרונות ועכשיו יתממש לי תיפה תקציב עכשיו השאלה שלי היא האים הזכרונות האלה טובים:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10467 אני חייב אותם רק לאובר קלוק עים הם לא טובים אז תתנו לי טובים למחיר הכי זול שתמצאו זה סביבות ה-500-600 ש"ח לא יותר תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  16. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  17. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by TopSound,

עקב בעיית מיקום אני נאלץ לרכוש את המארז Thermaltake Bach, אחת הבעיות במארז היא שאני מוגבל מבחינת הגודל של הקירור למעבד שאני יכול להכניס למארז. האם יש למישהו המלצה על קירור טוב שיתאים למארז? (בואו נצא מנקודת הנחה שכסף זו לא הבעייה) האם ה-Zalman CNPS9500A LED מתאים למארז? המוכר בחנות (skypc) המליץ על Thermalright SI-128 SE ואמר שהוא נכנס למארז ללא בעייה, זה נכון? הוא לא ידע לתת לי תשובה לגבי ה-Zalman. איזה קירור טוב יותר ה-Zalman CNPS9500A LED או Thermalright SI-128 SE? במידה ואני לוקח את ה-SI-128 SE איזה מאוורר 120mm אתם ממליצים לשים עליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. זה המפרט : COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm x3 ועוד מאוור של המארז מקדימה שמכניס אוויר INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX GIGABYTE GA-EP45T-UD3R אני לא נגעתי בכלום בBIOS כי אין לי ממש מושג מה לעשות . המחשב הגיע היום אז אין בו אבק וגם את החיווט עשו לי בחנות והוא טוב לפי תמונות שראיתי פה. עשיתי בדיקת PRIME95 ותוך שתי דקות הראה לי 103!!!! מעלות לא יודע אם זה הגיוני אני מפחד לעשות עוד בדיקה כזאת בשביל תמונה. הנה תמונה במנוחה : נ.ב : למה לפעמים זה מראה לי 1.999 GHZ ואז זה קופץ ל2.66 כמו שצריך להיות ? עריכה : תמונה אחרי בדיקת מאמץ -

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 461 צפיות
  21. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  22. האם ניתן כמו על המעבד לשים גם על הכרטיס מסך משחה טרמית? האם זה יעזור במעלות? ואיך בדיוק אני יודע איפה למרוח? הכרטיס מסך שיהיה ברשותי הוא leadtek Geforce 8800GTS 640. מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by lior_shenhar,

שלום חברים יש לי ניסיון רב בתחום טכנאי פי סי וכדומה אך מעולם לא עשיתי Oc רכשתי והרכבתי היום לוח p5e של אסוס ב 1000 ש"ח ומעבד e8400 זכרונות יש לי מהמחשב הישן 4 סטיקים של גיגה מהירות 667 אודה לכם אם תוכלו לתת לי הוראות מדיוקות להגדרות שיש לבצע מי מו מה ואיך למהירות בטוחה שהכל יעבוד חלק יש לי מאורר איכותי מאד של זלמן ככה שאין בעיית קירור

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by tamir70s,

שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. Started by Susi-Kusi,

אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים