עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motogt,

הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by danielk9,

היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לעשות OS למחשב שלי ,באיזו תוכנה הכי טוב למדוד טמ"פ של המחשב והמעבד? יש לי לוח לך inter dragon teil dp35dp ומעבד intel q6600 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. היי שלום לכולם, מאוד שמח שקיים פורום ואתר כל כך מקצועי בארץ בתחום החומרה, אני אישית חושב שזה עוזר להמון אנשים. אוקי אז לענייננו אתמול קיבלתי את מחשבי החדש שהשקעתי בו סכום לא קטן ולצערי הרעש שציפיתי לקבל מהמחשב הוא יותר גדול ממה שחשבתי שיהיה. אני מאלה שלא רק שאוהבים שקט, אלא לא רוצים לשמוע את המחשב בכלל. כאילו שאני יבוא למחשב ואני לא ידע אם הוא דלוק או לא, רק שאני יראה את הנורה שמראה לי שהמחשב דלוק, זה המצב שאני רוצה להגיע אליו. אז ככה, המארז שיש לי הוא של חברת Thermaltake Soprano DX VE700BWS מארז נורא מרשים, במארז הוסיפו לי ספק של Thermaltake ה 400W שלהם עם מאוורר ל 120MM שלפי הבדיקות שלי הרעש לא מגיע ממנו. לגבי המאוורר של המעבד, יש איוורר שקט מאוד של חברת AC. בקיצור לאחר…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי מעבד Q6600 מסוג G0, מהירות סטוק 2.4 ועשיתי OC ל-3.0. הטמפ' נעות במנוחה בין 41 ל-46, ובמאמץ בין 65 ל-71-2. רציתי לדעת אם אלה טמפ' אופטימליות כדי לא לפגוע במעבד לטווח הארוך. (אגב, במשחקים הטמפ' לא עוברת את ה-65, אבל למשל בבדיקה עם תוכנה כמו פריים 95 הטמפ' נושקת ל-72. לגבי הקירור של המעבד, אני שוקל להחליף אותו לזה - http://www.viperlair.com/reviews/cooling/air/thermaltake/v1/ למישהו יש ניסיון איתו? יכול לתת חוות דעת...? *הוספתי תמונה של מיקום המאווררים, אם זה לא בסדר תציעו איך למקם אותם לאיוורור יותר טוב של המארז. תודה . הוספתי מאוורר בצד, סידרתי כבלים תמונות בהמשך העמוד. [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. כן אני מודה שזו הייתה אחת הבחירות הגרועות ביותר שעשיתי כי הרעש אכן העיק מאז קנייתו (בשלהי 2004). בכל מקרה האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר אם אני אבצע לו אובר קלוק ל 3200 או ליותר מזה(האם אפשר בכלל יותר?) ? איזה קירור מומלץ? המטרה שלי : האצת מהירות העיבוד של חישובים מבלי סיכון המערכת בשריפה, לא זקוק לאוברקלוק של הכרטיס מסך! מפרט מלא: לוח p4p800 e deluxe זיכרון 2 ג'יגה. מעבד 2.8 האם השיפור במהירות העיבוד שאפשר להשיג באמצעות ההשקעה הכספית והסיכון (קיים כזה הרי...) שווה לדעתכם? בתודה מראש לבעלי הניסיון בתחום!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל : inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E שכפי שאתם רואים הוא כבר מומהר מהמיפעל ואלו הנתונים שלו: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 16 TMU Per Pipeline 1 Unified Shaders 64 (v4.0) DirectX Hardware Support DirectX v10 Pixel Fillrate 11200 MPi…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. מדובר ב E4400 שעליו יושב BT VX על LOW עם משחה AS3 . המעבד מגיע במאמץ של OCCT ל 61 מעלות . האם הטמפ' הזאת תקינה יחסית לקירור שעליו ? (המארז מאורר היטב). עריכה: המעבד באוברקלוק ל 3.1GHZ בלי עלייה של המתח. תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. לא כל כך הבנתי איך אני משנה את זה בRIVA ומה ההבדל בטמפ' מ35% ל50% או אפילו ל75%? הטמפ' כרגע 45 לסלוט 1 ו46 לסלוט 2 (SLI 9600GT) את ה35% ראיתי בGPU-Z תודה!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  10. מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MachoMan,

אני צריך מאווררים חזקים כי המעבד שלי מתחמם ועושה לי ריסטים כמו מטורף תמליצו לי על מאווררים טובים וזולים

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  12. כמו שאתם יודעים למארז 6A19 יש שתי מאווררים, אחד שמכניס אוויר שנמצא בקדמת המארז ואחד שמוציא שנמצא בחלק האחורי. הבנתי שאם אוסיף מאוורר שלישי השינוי יהייה לא קטן והטמפרטורות יצנחו בעוד כ 3 מעלות. אם כך הדבר, מהו המקום הכי מומלץ לדחוף בו מאוורר 120מ"מ במארז.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן! לפני כחצי שנה קניתי לי את המחשב הנוכחי, המצוייד בכרטיס X1950P של SAPPHIRE, בגרסאת ה256MB. המחשב נקנה בTMS, אם זה משנה משהו. בכל מקרה, מההתחלה שמתי לב שהמאורר שלו נורא רועש. הוא קטן כזה וכנראה שהסיבוב שלו יוצר את הרעש הנשמע ממנו, שהוא מין "ביפ" (לא קולני מדי אבל מעצבן), שבא בנוסף לרעש הרגיל של סיבוב המאורר. בכל מקרה, אחרי שהתגברתי על הבעיה הזו, הופיעה בעיה חדשה. אחרי כמה זמן ששיחקתי בקרייסיס, פתאום החלו להופיע ארטיפקטים רציניים מאוד על המסך (השחקן והקוראנים נעלמו, נהיו צללים, רק הרקע נשאר פחות או יותר דומה). לאחר מכן הבעיה התפתחה לכך שהמסך פשוט מפסיק לקבל סיגנל באיזשהו שלב במשחק (המסך עובר לSTAND BY). שיערתי שהכרטיס פשוט נכבה או מפעיל מנגנון הגנה כלשהו (OVERHEATING?…

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  14. יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. מה התצורה שבה הכי כדאי להשתמש ב 3 מאוורים לקירור מארז, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by LazyCat,

במקרה שלי Q6600. האם חלון PRIME2K4 לכל CORE יהיה מוגזם, או ששני חלונות לא יאמצו אותו כמו שצריך וכו'?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Chura,

היי, יש לי מארז HTPC ואני רוצה להשקיט אותו, רוב הרעש מגיע מהמאוורר של הכ. מסך (יש ORB II וספק של SEASONIC) אם אני פשוט יעצור את המאוורר, האם הכ. מסך יסבול ? מה הפתרון האחר אם זה יוצר בעיה ? שום משחקים לא רצים עליו, רק MEDIA CENTER ב720P או 1080P שנית : עד כמה קריטיים המאווררים מעל הזיכרונות ? גם הם עושים רעש נכבד ואני חושב שהם לא פרקטיים (60CM) ? http://img340.imageshack.us/img340/5727/img5256ds6.jpg (יש לי עוד נוקטואה 80CM שאין לי איפה למקם לצערי)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by XpideR,

יש לי מעבד e7200 לוח ds3l p35 וזיכרונות 800mhz של gskill הגעתי ל 3.53 ghz עם המעבד הרצתי בדיקות יציבות הרצתי sm הכל היה תקין הרצתי 30 לופים של 3d mark06 הכל היה תקין עכשיו שעשיתי בדיקה עם orthos אחרי שלוש שניות הוא עצר ואמר שיש בעיה לאיזה תוכנה להאמין ? אני עם קירור סטוק והטמפרטורות לא גבוהות במאמץ לא עובר את ה 58

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by julbo,

היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ben N,

כמו שאמרתי בכותרת. המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל: Cpu - 47 Core 1/2 - 56/57 זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי.. בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח. התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה.. עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000. חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז.. תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GOVNER_T.S.Y,

1st. allow me to apologize for my awefull english, i've just installed some experminetal windows and i dont have hebrew support. just b4 i installed the windows o/s i opened my computer case just to clean the dust that got accumilated there with the vacum cleaner :> and when i touched the vid card it was so hot i removed my hand immidetally , anyways i dled gpu-z , and the gpu temp- 87 and pcb is 80 i assume that i need to replace the the fan on my card , but i never had done it before , oh and i forgot to mention the card is 9800xt 256 , i dont want to invest money on this computer since im planning to get a new one . on the other hand i dont want to kill this one …

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Leo101,

הרבה מאוד זמן לא התעסקתי ואשמח לעזרה בכמה שאלות בנושא... קודם כל המפרט שלי: intel e8400 3.0 Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 טמפ' : 1.ראיתי כבר שזה נשאל בעבר... הטמפרטורה של הליבות שלי בcore temp הם בסביבות 50C בעוד שבreal temp בסביבות 40C (לא בOC ובמנוחה). לאיזו תוכנה אני אמור להאמין? (לפי מה שהבנתי לREAL TEMP כי רק היא מתייחסת לTJ הנכון )... דרך אגב הביוס מראה לי טמפרטורה סביב ה30C 2.בהנחה שאני הולך לפי real temp. איזו טמפ' במאמץ עליי לעצור? מתחים: לפי מה שאני זוכר - בעיקרון לעלות את הFSB עד שהמחשב מראה חוסר יציבות במאמץ ואז להוסיף מתח למעבד... 1.pci-e כמעט לא נוגעים בו כזכור לי נכון? 2.בלוח אין לי אופציה של מחלקים …

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי בעיה: הציפסט nForce4 SLI של nVIDIA בלוח GA-K8N-SLI מתחמם ומגיע עד ל- 74 מעלות ( לא ממש בטוח, שלפעמים גם מגיע ליותר מכך) -המארז הוא 6A19 עם שני מאוררי 12 ס"מ, אחד מקדימה למטה, ואחד מאחור למעלה. -יש כמובן גם את המאווררים של הספק. -הלוח מגיע עם קירור פאסיבי על הציפסט. -בעיה נוספת, התושבת העליונה של כרטיס המסך, ממוקמת כך שהכרטיס עובר מעל גוף הקירור הזה. -התושבת השניה, ממש צמודה אליו מלמטה. -לפי ההוראות בחוברת הלוח, כאשר משתמשים ב- Normal Mode אז רק התושבת העליונה נותנת PCIE X 16 מלא. צרפתי תמונה של הלוח. יש למישהו רעיון איך לקרר את הציפסט הזה? בתודה מראש azr_nec [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים