אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי מ SKYPC מעבד E8400 מארז DIABLO 35 + 25 CM FANS וצמד כרטיסים 4850 למערך CROSSFIRE. עכשיו, נתחיל בכרטיסים, מכוון שהזמנתי רק אתמול אני יכול עדיין לעשות שינויים, שווה לקנות משחה טרמית לכרטיסים ? אם כן איזו ? SKYPC יכולים למרוח לי אותה כחלק מהרכבת המפרט ? אם אפשר לשים קירור ל 2 הכרטיסים איזה כדאי ? מעבד : קניתי לו Ultra 120 Extream, זה נראה לכם שימושי או שזה סתם בזבוז ? אני מתכנן OVER CLOCK למעבד, אבל לא ברמה של לשבור שיאי עולם חחח איזה קירור אחר אפשר לקחת יותר זול שיעשה את העבודה וגם שיהיה שקט ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הזמנתי מ ebay את הדבר המיפלצתי הזה!! http://www.sure-electronics.net/DC,IC%20chips/DC-CL001-1.jpg התמונה גדולה אז הבאתי קישור קוראים לדבר הזה Thermoelectric זה דבר מאוד קטן 40X40 mm ומה הדבר הזה עושה? ((חחח כמה פעמים אמרתי דבר.)) צד אחד של הדבר הזה מגיע לקור לא נורמלי יכול להגיע ל -20 מעלות!! אפילו יותר!! וצד אחר מגיעה לחום גבוהה!!! עכשיו אני רוצה להדביק את הצד החם לצלעות קירור שיש לי. והצד הקר על המעבד!.. אני רוצה שתמליצו לי על דבק טרמי שיתאים לי. אני צריך דבק לא חזק! שאם יהיה איזה בעיה יהיה אפשר להוציא את ה Thermoelectric אם אני יצליח עם הדבר הזה אני יגיד לכם. זה מזההה זוללל קניתי 2 ב 60 שקל!! עם מישלוח לארץ הכלל!!! אני יביא גם תמונות של פרויקט! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan CS-EL Diablo עם 2 מאווררים שכלולים במארז - 25 ס"מ מקדימה שמכניס אוויר ו-35 ס"מ בצד שגם כן מכניס אוויר. בנוסף לזה שמתי מאחורה מאוורר Thermaltake I-Flash 120MM שיוציא אוויר. עכשיו לי זה נראה שיש בעיית לחץ אוויר במארז כיוון ששני מאוורים בגודל 25 ו35 ס"מ מכניסים אוויר ורק מאוורר 12 ס"מ מוציא. השאלה המרכזית שלי היא - מה הקירור/סידור מאווררים הכי טוב שאפשר לעשות במארז? חשבתי לעשות מוד כזה, לחתוך 2 ריבועים למעלה במארז ולשים 2 מאווררים שיוציאו אוויר חם לחתוך ריבוע(ים) בתחתית המארז ולשים מאווררים שידחפו אוויר פנימה להוסיף מאוורר סלוט בין הכרטיסי מסך(יש לי SLI) שיוציא אוויר חם החוצה ובדלת הקידמית להוציא את כל המלבנים האלה של הוספת כונן כי אני לא צריך ולשים שם…
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אז כמו שקראתם בכותרת, אני רוצה לעשות OC למחשב אם יש למישהו כוח וסבלנות לעשות את זה איתי שלב שלב פה בת'רד זה יהיה הכי טוב! ניתן לראות את המפרט שלי בצד << רק תסבירו שלב שלב כמו שצריך שאני לא יעשה איזה טעות וילך לי המחשב חח אם צריך לעשות OC בלוח בכדי להתקדם, לעלות מתחים, בדיקות יציבות - כל מה שצריך לדעת ולעשות. תודה רבה! ;D
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי במצב רוח עצבני אז כדי להרגיע את עצמי החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי. יש לי 7800GS ל AGP, שאר המפרט בצד. לפני הOC- ליבה 375 זיכרון 600 אחרי OC- ליבה 425 זיכרון 650 עשיתי מספר לופים ב 3DMARK 06 ולא היו בעיות, הטמפרטורה במנוחה 58 ובמאמץ 67. התוצאה לפני ה OC הייתה 2744 ואחריו 3028. השאלות שלי אליכם הם: - האם כדאי להמשיך ב OC? - אחרי שאני אסיים עם ה OC, להשאיר אותו או להחזיר למצב הרגיל? - אם אני רוצה להחזיר למצב הרגיל, האם אני ירוד להוריד את השעונים ישר למהירות המקור, או להוריד לאט לאט? - שמתי את המאוורר על 100% הוא היה על 79% במאמץ, האם אני יכול להשאיר אותו על 100% זה לא יפגע בו/בכרטיס? - אני מבצע את האובר בעזרת לוח הבקרה של NV, למה זה לא נשמר לי אחרי ריסטאר…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שיהיה טוב לקירור אני מעדיף אחד גדול מחוברים אצלי 4 קוננים קשיחים (אצל הקיים הכרטיס מסך קצת מפריע) שתהיה תחלופת אויר טובה אבל גם שיהיה שקט אני לא מחפש מראה מיוחד (אבל לא מכוער) יותר חשוב לי שיהיה טוב ובעתיד אני מתכנן קירור מים ככה שהוא לא יהווה מכשול לזה. תקציב 300 +- בלי ספק תודה ;D אה ואם כבר נהרס לי לפני כמה ימים הארדיסק 250GB מקפיצת מתח אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אם יש לכם איזה משהו להממליץ עליו אני אשמח (מייצב מתח או אל פסק מה שיהיה טוב)
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי והגעתי רחוק... טמפרטורות הם 40 מנוחה 60 מאמץ ראו תמונות:[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 01:03:28 מעבד: E8400קירור:TRUE+מאורר120ממ 1300RPM זיכרונות: GEIL 2X2GB 800MHZ CL5 לוח אם:GIGABYTE EP35C-DS3R ספק:CORSAIR 450VX מארז:ANTEC 900 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 8800GT עם הקירור STOCK. אני רוצה קירור שיוריד אותו לפחות ב 15-20 מעלות. תודה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עשיתי למעבד (Q9300) איזה OC קטן, מ-2.5 ל-3.0 בנוסף יצרתי מספר פרופילים עם RIVA, כדי לעשות OC גם לכרטיס המסך (8800GT ZOTAC), כשהעיקרי הוא core 700, shader 1696, mem 1000 שמבוסס על גרסת ה-AMP של הכרטיס. בשני המקרים מדובר על OC ללא קירור מיוחד, אלא כזה שמתבסס על קירור הסטוק. מבחינת טמפ', המעבד עומד על core 52, min 49, max 67. מבחינת כרטיס המסך, טמפ' ממוצעת ללא OC היא בסביבות 60 (מאוור על 30-40 אחוז) או 57 (מאוורר על 60 אחוז). במאמץ ללא OC (מאוורר על 100) אחרי שעתיים של COD4, הטמפ' הגיעה ל-72 מעלות. אני מניח שעם OC היא תגיע ליותר, אבל הבנתי שרצוי לא לעבור את ה-80 מעלות. בכל מקרה, חשבתי להחליף את מאווררי הסטוק של המעבד וכרטיס המסך באמצעי קירור טובים יותר, שמתאימים לאקלים הישרא…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
CoolerMaster CoolViva Pro Application NVIDIA GeForce 9600GT, 8800GTS 512MB (G92 Ver.), 8800GT, 8600 series, 8500 series, 7600 series, 7300 series ATI Radeon HD3870, HD3850, HD2900, HD2600, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1550 Dimensions 178.5 x 130 x 41 mm Weight 320 g Heat Sink Dimensions Copper base/ 3 heat pies/ Aluminum fin Heat Sink Material 145 x 112 x 38 mm Heat Pipes Dimensions Φ 6 mm Fan Dimension (W / H / D) Φ 74 x 22.5 mm Fan Speed 700~1800 ± 10% R.P.M. Fan Airflow 7.94 CFM Fan Air Pressure 2.272 mmH2O Bearing Type 2 ball bearing Fan Life Expectancy 50, 000 hours Fan Noise Level (dB-A) 20 dBA Connector 4 pin Rat…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Q6600 (stepping G0) עם קירור V1 - ועשיתי למעבד OC ל3.11GHZ , הטמפ' שCore Temp מראה לארבעת הליבות שלו נעות סביב 62,63,63,57 במנוחה, אותן טמפרטורות פחות או יותר מראה גם Speed Fan (צירפתי תמונות : בצד שמאל core temp ובצד ימין speed fan) הינה גם תמונה מcpuz/cpuID : הטמפ' של המעבד ממש גבוהה למצב מנוחה הבנתי,וכל זה למרות שזה מחשב יחסית חדש (בן כמה חודשים בלבד) , אין אבק,והוא יושב טוב עם משחה,הכבלים מסודרים יפה במארז,ויש למעבד קירור V1 שנחשב בין הטובים ביותר. כיצד אוכל להוריד טמפ' מבלי להוריד מהאוברקלוק (MHZ) ,לשנות משהו במתח? או לשנות הגדרות BIOS ? כל דבר אחר? (לשנות FSB\מתחים וכו'...) מידע נוסף : יש לי לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r rev2 …
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דגש על שקט, נמאס לי מהקירור המקורי של ה 4800X2
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני במגמה להשתיק את המחשב בעניין המאווררים.אשמח להבין כיצד עובד רעיון של צינורות ההיט פייפ בכרטיסי מסך.והאם לוח אם עם קירור היטפייפ וכרטיס מסך פסיבי עם קירור היטפייפ מאד מסיבי [אולטימט של ספיר] יכולים לעבוד יחד במארז מקורר טוב ללא בעיות מיוחדות. כמובן השאלה אם צריך להוסיף מאווררים בנוסף לראשיים [אחד בחזית המארז - מכניס אויר ואחד באחורי המארז - מוציא אויר ] לסירקולציה טובה יותר ולקירור יעיל יותר במערכות אלה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מה מבין המאווררים יותר יקרר לי את הכרטיס? יש לי את הכרטיס Redaon x1950 series
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-