עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-

2. מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fire15,

יש לי AX1700 והמעלות שלו הם 57 ויש לי Volcano 7 האים זה נורמלי ?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בדבק חם במקום משחה טרמית בשביל לחבר סינקים על הזכרונות בכרטיס מסך ?!?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by captaincaveman,

אז אחרי שהזיכרון של הכרטיס הגיע לאיזור ה-100 מעלות עם הבלוק החלטתי שהגיע הזמן לעבור לקירור אקטיבי גם לגב הכרטיס. הבלוק שעליו תמיד היה אמור להיות זמני, אבל צצו דברים אחרים ולא הגעתי לזה. בתחילת השבוע הזמנתי מ-ekwb את הבלוק שלהם ל-3090FE יחד עם ה-active backplate מקווה לסיים את העבודה על זה במהלך הסופ״ש.

6. שלום לכולם, יש לי מארז של חברת TT VIKING שני המאווררים 12 ס"מ שלו ממש ממש רועשים ורציתי להביא מאוררים עם לד בצבע כחול ואיכותיים יותר כי קראתי בתגובות שמומלץ להחליף מאוררים.עכשיו על איזה מאוררים אתם ממליצים והוא מחובר לשני פוטנציומטרים בכניסת המארז שמאפשרים העלאה של מהירות המאוורר מ1000סלד עד ל2600 אם אני לא טועה..מה מומלץ וחנויות במרכז כמובן.תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by tgen,

יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by Iko89,

מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by Fenomeno,

או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם... לא מצליח לייצב את האובר שלי במעבד E6400 מידי פעם במשחקים יש ריסטרט למחשב... ניסיתי בדיקת מאמץ למעבד והוא אכן נכשל בדקות הראשונות...יש המלצות? טמפ במאמץ לא מגיעות ל 60C...מתח למעבד דיי בגבול כבר 1.55 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by hal,

היי, יש לי את מאוורר המעבד שנזכר בכותרת. אמנם הוא ישן אך שאלתי האם הוא מתאים לתושבת AM4? תודות.

12. Started by Runny,

מישהו יוגע איך לפרק את המארז ולהגיע אל הלד לשם החלפתו ? (דגם BLD)

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  13. FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by DarkX,

טוב אני מתחיל בפרוייקט המודדינג שלי.. איפה אני יכול לקנות גריל למאורר? אשלח תמונות ברגע שיהיו.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by RENESANSE,

החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. תגידו לי מה דעתכם.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yanivgnet,

אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by RipT-Bird,

יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thegodx,

שלום יש לי כרטיס R9800PRO 256BIT 128M ליבה R350 עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס יתחלתי לעשות עשיתי 378@400 ואת הזיכרונות 338@344 ורציתי לשאול עד כמה אפשר להגיע בקירור רגיל בלי ארטיפקטים? :s05: (אין לי בקר טמפ' על הכרטיס אז אני מפחד להמשיך..) *עריכה: אני מישתמש ב ATI TRAY TOOLS

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  21. באתר כאן ההסבר עקרוני מדי בשבילי ולא הספיק לי. אולי יש איפשהוא6 ללמוד על הנושא?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by liorgadidi,

1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  23. ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני צריך מעבד,לוח אם ל-OC רצחני ביותר. זיכרון יש לי כבר של וידבונד 256 -3200 ואני לא יודע מה עדיף-2 סטיקים של 256 או אחד של 512. אם האפשרות השנייה עדיפה בהרבה אז זה בסדר כי יש תקציב(ודרך אגב זה יהיה טוב שיהיה לי גם סטיק של 512 וגם אחד של 256?)

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Idanp,

זה נורמלי למעבד A64 3000 939 ??? ועד כמה מעלות הוא יכול לעבוד?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים