עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הדפולט של ה E8400 זה 3000 לא ? בביוס לא נגעתי בכלום (בדיוק היום קיבלתי את הלוח שהוחלף ) מה עושים ? 10X [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  3. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

האם הFREEZER מגיע עם משחה מרוחה כבר עליו? האם כשאני מתקין אותו להסיר קודם את המשחה הישנה מהמעבד? והאם צריך להוסיף משחה בנוסף למשחה שמרוחה עליו?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  5. לשים באמצע ולהניח את הקירור על זה? או למרוח שכבה דקה אחידה על כל המעבד? בכל הפעמים שמרחתי עשיתי את האפשרות השניה, אבל תאמת נראה לי שהשיטה הראשונה יותר אפקטיבית... אז, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. אני הרכבתי מערכת קירור מים באתר בחו"ל:המערכת נועדה לקירור 4 חלקים CPU,2X VGA,CHIPSET XSPC DC1000 Water Pump (1000 liters/hr.) Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Swiftech Radiator - MCR320 Quiet Power Series Triple 120 mm - Black - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Hose Splitter, F 3/8-3/8 X6 Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1200 rpm Quiet Case Fan - Medium Speed X3 68CFM 24DB Swiftech APOGEE GTX CU Limited Edition Full Copper Universal CPU Water-block - Water Block Hold-down Plate Stock Hold Down Plate - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Liquid Coolant Bottle, 700mL Fluorescent Yellow 2X\ Tanky - Dual 3 1/2" Bay Reservoir - UV …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. נמאס לי מקירור אויר, אודה להמלצות למפרט שאפשר להרכיב בארץ בחנות כולל אחריות,מערכת שקטה ויעילה.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by Iko89,

יש לי ספק של TT 400W הוא מספיק טוב לOC ? אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ? אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC .. הספק יחזיק ? ומה זה ספק ג'נרי ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by XGALX,

קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by gofmarat,

איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by Iko89,

יש לי זכרונות מהמחשב הקודם הם 533, והלוח החדש קורא רק 667 ו800 השאלה היא אם אפשר לעשות להם OC ולעלות אותם מ533 ל667 .. אפשרי ?

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by alonezer,

הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. שלום, טוב זו הפעם השניה שאני רושם הודעה בנושא הזה את הפוסט הראשון אני לא מוצא גם אחרי שעשיתי עליו חיפוש כנראה שלא נקלט... אז ככה: יש לי בעיה מוזרה, אף תוכנה שהתקנתי אינה מצליחה לזהות את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב, התקנתי כל תוכנה אפשרית, בעבר EVEREST היה מזהה את הטמפרטורה בלי בעיה. כבר מעל לחודשיים אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, יש לציין שבביוס אני כן רואה. לוח האם שלי אם זה משנה זה PT880. כן ענתיקה.... יש למישהו הצעות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום לכולם, אז כפי שאומרת הכותרת + REALTEMP הטמפרטורה מגיעה ל53~ (+/- 2/3 מעלות במקס) עם קירור מים (זה שמגיע עם הKANDALF LCS שזה גם המארז שלי) מה מקור הבעיה? הVOLTAGE ב 1.17 או משהו כזה אם צריך עוד מידע תגידו אני יעלה תמונות בכללי זאת פעם ראשונה שלי בOC עם שינויי VOLTAGE וכל זה אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי ליצב את המערכת תודה רבה מראש. נ.ב. הלוח אם זה ASUS STRIKER II NSE

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by benasoor,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by ReL,

ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם הוא צריך להיות על מצב אוטומטי או מצב WPM ??? ומה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. כרגע יש לי 2 120 מכניסים מקדימה 2 120 מוציאים, אחד בגג ואחד בגב המחשב יש לי כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף אז חשבתי לחבר אותם עשיתי חיפוש פה ומצאתי כמה רעיונות נחמדים (נראה לי של xVertigo ) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Henz16,

שלום. לאחי במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג Point Of View 7600GS. הכרטיס הגיע במקור עם קירור פסיבי, (סתם גוף קירור עליו) בזמן מנוחה, הכרטיס מתחמם מאד. בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו. במצב מנוחה! (הוא לא מאמץ אותו הרבה) השאלה שלי היא, האם קיים קירור שמתאים לכרטיס, ואם איפה ניתן לרכוש אותו? עד כמה מסובך להרכיב אותו? מוכן לשלם 100 ש"ח, ומוכן לחרוג כשהדבר כדאי. תודה לכולם. עריכה: אני רואה שה-‏Accelero S1 יתאים לו. השאלה אם יספיק, גם בלי מאוורר?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  23. סתם בשביל הכיף בא לי לשחק קצת באוברקלוק על המחשב הישן. אם מישהו רוצה לעזור, אשמח. נתוני פתיחה: לוח P4P800-E מעבד Northwood 3.0GHz זכרונות DDR400 על הפנים של Elixir שלא יעשו אוברקלוק גם לא ל-401MHz בלי להתרסק (אולי יוחלפו אם נגלה שיש טעם). קירור סטוק של אינטל (לא יוחלף) מטרה: לראות כמה OC אפשר לעשות למעבד. ידוע לי שחלק מהדגמים האלה ידועים ביכולות OC מצוינות (3.5-3.6GHz על אוויר), בעוד שחלק נתקעים עוד לפני 3.2. מעניין איזה שלי. הלוח אמור להיות טוב ל-OC. הזכרונות - לא יסחבו, אבל אם הם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר מהנומינלי, אפשר להפעיל אותם במחלק 5:4, ואז כן יהיה מרווח OC מסוים למעבד. הנסיונות הראשונים שלי לא צלחו כ"כ, וכבר ב-3.15-3.2 (עם זכרונות ב-5:4) היו בעיות לעלות ל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני שוקל לאחרונה לקנות מערכת קירור מים מחו"ל (בגלל המחיר והמבחר). קראתי את הסטיקי על מערכות קירור מים ודי התעניינתי במערכת הבאה (שדורגה לפי הבנתי כטובה ביותר שם) : יש לי רק בבקשה מספר שאלות (אני לא מתמצא בקירורי מים) : 1. האם תוכלו להציע שיפורים למערכת הנ"ל בעלות של עד 100$ נוספים ? 2. האם המערכת הנ"ל אמורה להיות טובה (או קרובה) למערכות קירור גז קיימות? 3. האם עדיף לחכות ליציאתה לשוק של מערכת קירור הגז TT Xpressar החדשה שהוכרזה בתערוכה בטיוואן במקום לקנות קירור מים? 4. מי שהתנסה בזה או יודע - כמה צפוי לעלות משלוח של כזה דבר ובאיזו חברת משלוחים הייתם ממליצים? 5. חנות מומלצת בחו"ל לרכישת מערכת שכזו? 6. עצות\רעיונות בכיף....

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by genyagilin,

טוב אז אני מקבל מחשב חדש אם 9450 וקירור TUNIQ TOWER ביחד אם לוח האם ASUS MAXIMUS FORMULA ומארז AURORA 570 הגדול. הייתי רוצה לדעת מה המהירות והמתח המומלצים ל OC למעבד הנל וכך גם האם כדאי להחליף את המאורר שבא אם הקירור למאורר 120 ממ טוב יותר. תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים