עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  2. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  3. איפה אתם ממליצים לי לקנות מאוורר חכם לד 120 מ"מ + גריל 120 מ"מ אבל שיהיה יפה שבמקום יהיה שירות טוב ורצוי חנות באזור המרכז תודה לעוזרים....[=

4. שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)

5. Started by ab14,

יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.2 ואני נייתי לעלות את הרטיו ובספר של הלוח מצויר שם את הביוס איפה שמעלים את הרטיו אבל בביוס עצמו אין את זה

• 0 תגובות
    • 367 צפיות
  6. אני רוצה לעדכן ביוס כדי שהמתח יעלה לOC טוב יותר. עכשיו יש לי את הביוס: 011.003.000.000 מצאתי באינטרנט שתי ביוסים לכרטיס: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Connect3D&model=HD+4850&interface=&memSize=0 אחד מהם גירסאה כמו שלי 011.003.000.000 והשני זה 011.004.000.000 שאולי אני מעדכן אליו.אבל הוא לא מעלה מתחים.איך אני עורך אותו או משהוא שהוא יעלה? בלוח הבקרה של ATI מראה לי ככה: והתעריך של הביוס שיש לי עכשיו אז הוא יותר חדש ממה שמצאתי אבל מה שיש לי עכשיו זה 011.003.000.000 ומה שמצאתי אמור להיות יותר חדש לא?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  7. Started by GNU,

יש לי כמה שאלות לגבי התוכנה כדי להבין איך להשתמש בה, על מה אני צריך להסתכל כדי לדעת שהכל בסדר? כמה זמן צריך להריץ את התוכנה? והאם מישהו יכול לתת לי הסבר קטן ומהיר איך לתפעל את התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  8. שלום! יש לי את המפרט הבא: CPU: AMD Athlon X2 3800 MOBO: DFI Infinity C51PV-M2-G Memory: OCZ Gold PC2-5400 667MHz 4-4-4-12 1GB X2 ב-CPU-z אני רואה שהתזמונים של הזכרונות שלי הם 5-5-5-15. בביוס יש את הערכים הבאים: 1T/2T Memory Timing -> 1T CAS# latency (Tcl) -> Auto Tun on All DIMM clocks -> Enabled DDRII Timing Item -> Disabled TwTr Command Delay -> 3 bus clocks Trfc0 for DIMM0 -> 75ns Trfc1 for DIMM1 -> 75ns (Twr) Write Recovery Time -> 6 bus clocks (Trtp) Precharge Time -> 3 clocks (Trc) Row Cycle Time -> 26 bus clocks (Trcd) RAS to CAS R/W Delay -> 6 clocks (Trrd) RAS to CAS Delay -> 5 clocks (Trp) Row Precharg…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?

10. Started by Or ei,

טוב היום ניקיתי את המחשב פירקתי את הספק ניקיתי מבנים וגם את המאוור של המעבד (שמשניהם יצאו גושים די גדולים של אבק) טוב עכשיו הרכבתי הכול מחדש כמו שזה היה מקודם טוב הכול בסדר ... אני מפעיל את ההמחשב ואני שומע מין רעש כזה של מאוורר כיאלו הוא נשחק במשהו ואני לא יודע בדיוק מאיזה זה מגיע ? מהספק או מהמעבד בדקתי את שניהם ושניהם עובדים וגם הרעש עבר טוב בסדר...... עכשיו פתאום המחשב שלי נתקע ואז היה מסך שחור עם צפצוף מעצבן כזה(ד"א יש לי WIN XP) ואז ישר כיביתי את המחשב וכמובן חזר הרעש והפסיק עכשיו אני צריך עזרה זה אולי למאוורר של המעבד?? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך ?(איך שהכנסתי אותו זה איך שהיה מקודם ) אולי חיזקתי את הברגים פחות/יותר מידי מישהו יודע אולי מה הבעיה?????????? כי אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לדעת אם יש לכם אולי גוף קירור טוב (עד 180 ש"ח ) בשביל כרטיס מסך 7300 GT של ג'יגאבייט

• 10 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by idofr,

אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by nehmia,

לאן אני מחבר את המאורר החדש?

• 5 תגובות
    • 435 צפיות
  14. טוב, זה המפרט שלי Athlon XP 2500 Gigabyte 7-N400-L DDR333 Hynix Compcuase CI6A19 Volcano 7+ עכשיו הנה תראו תמונה, אתם יכולים להגיד לי מה פה לא בסדר. (יכול להיות שלא מרחו לי משחה טרמית, אבל אני לא יודע) יכול להיות שהמאורר לא מסתובב מספיק? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך יש לי CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ מעבד Gigabyte GA-K8NS Pro לוח XFX GeForce 6800 GT 256 MB AGP8X כ.מסך 1024MB זכרון זהו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות אוברקלוק כמה איך וכו' ??? אם יש איזה פרט מהמפרט שצריך להוסיף תגידו לי תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by PCguy,

אני מאוד רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג למעבד 3000 64ביט שלי {AMD} יש למישהו לינק לקובץ הדרכה טוב? או סתם אולי משהו רוצה להדריך אותי? חח טוב יאללה אני ימתין לכם לתשובה ביי

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  17. כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד בסביבות 150-170 ש"ח מה מומלץ לי אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  18. כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד עד 170ש"ח מה מומלץ לי? אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  19. Started by Bear Cub,

איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  20. שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by pro,

יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. אוקיי אז ככה אני רוצה שתמליצו לי על מארז טוב שיקרר את כל המערכת בצורה טובה שיבואו איתו לפחות 3 מאוררים רצוי שיהיה עם חלון אם יש בו פיצ'רים אז למה לא ו.... שיכלול ספק כח 400W לפחות. רצוי שהמארז לא יעבור את ה 700 ש"ח. אני מעדיף שתראו לי קודם את המארזים הזולים של ה500 ש"ח ואם לא יתאים לי נדבר על ה 700 תודה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :-*

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך הסברים מלאים ולא מסובכים. אני עשיתי חלון ואני רוצה לחבר לדים כתאורה כי אין לי תקציב לקטולדה אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. Started by chester_lp,

שבודקת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי {geforce fx 5200 128 mb} תודה מראש

• 10 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים