אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/articles/oc_cebit2008/ ביקרתי מטעם האתר בתערוכת המחשבים CeBIT, ומה אומר לכם? הייתה חגיגת אוברקלוק שכמותה לא ראיתי. אם תסתכלו טוב בעמוד השני, תוכלו לראות תמונה(לא ממש מחמיאה) של עבדכם הנאמן מוזג LN2.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ? ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יודע רוב כולם משתמשים במי מזוקקים וטיפות מסוג ה Dead-Water ושאלה מה זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_381_1063&products_id=3069 כדאי להשתמש בזה או מה? גם http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_381_1063&products_id=20829 או עדיף לקחת מים מזוקקים וDead-Water ככה לחסוך זמן המשלוח ועלות?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!! אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות? אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי. אבל זה בגדול: AMD Athlon +3200 64bit 1GB DDRAM SAPPHIRE X800GTO2 KN8 ULTRA חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
החלטתי להעלות את תדר המעבד שלי (Q6600) מ-3.0GHZ ל-3.4 ועשיתי את זה בהדרגה. קודם כל העלתי ל-3.2 לאחר מכן שקיבלתי יציבות החלטתי להעלות ל-3.4. משום מה אני כבר מחפש שעה מתח שבו המעבד יהיה יציב בהתחלה הוא אפילו לא עלה לווינדואוס,אחר כך הצלחתי להריץ 3DMARK06 הרצה מלאה והצלחתי זתומרת שהיה שיפור אבל עכשיו שאני מפעיל את ה-OCCT לא עוברות 5 דקות ואני שומע קול של ברווז והתוכנה מפסיקה. כרגע הבאתי למעבד מעל 1.4v וזה כבר נראה לי לא הגיוני שלא יהיה יציב. ניסיתי להביא מתח לגשר הצפוני אבל אז בכלל ניהיה מסך שחור ולא קרה כלום אז ביטלתי את זה. יש למישהו מושג מה הבעיה?? יש אולי אופציה שלא שיניתי בביוס והייתה חשובה באוברקלוק הזה. היחס של הזכרונות השתנה לבד ל-1:1 הטמפרטורה במאמץ לפי מה שראיתי לא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי לוח אם MSI 915P COMBO ורציתי לדעת אם הטממפרטורות האלה סבירות? במנוחה: 37 במאמץ: 43 ועל איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי בתקציב של עד 150 ש"ח,הקירור שיש לי עכשיו נורא מרעיש ואני רוצה לקנות אחר רק בגלל הרעש. יש לי מעבד P4 3.0GHZ S775 פרסקוט. תודה עריכה: מצאתי את הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9387 איך הוא? הוא מתאים בכלל לתושבת?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לוח אם מתאים עבור המהרה בינונית+ למעבדים המצויינים. בעיקרון את המעבד אני מביא מחו"ל (קנדה) ואת הלוח ככל ההראה אקנה בארץ, למרות שאם יהיה לוח ממש משתלם נייבא גם אותו מחפירה שלי לגבי ביקורות על לוחות לדעתי אלו הם הלוחות שנכנסים לתקציב שלי (עד 750 שקל ללא חריגה) כולל כאלו שאני יכול להביא מחו"ל. Msi Gaming 5 Asrock Extreme 4 Asrock H97 Killer - ממה שקראתי הוא מסוגל לעשות OC GA-Z97X-Gaming 5 GA-Z97X-UD3H-BK Z97-GD65 Gaming במידה ויש אופציות נוספות אשמח לשמוע את דעתכם. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 11.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לכמה מעלות מקסימום מותר להגיע איתו? (sapphire 5870) ועם איזה תוכנה מומלץ לבדוק מאמץ? OCCT זה בסדר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה (דגם Satellite A500) ואני מעוניין במשטח קירור. הפרמטרים פחות או יותר הם: 1. מאווררים שקטים 2. אופציה לעוד חיבורי USB 3. משטח שנראה טוב! המחיר לא כזה חשוב, רק חשוב שזה יהיה משהו שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה. למישהו יש המלצות? אשמח לשמוע מאנשים שיש כבר ברשותם אחד כזה או שמכירים את המשטחים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אני יודע אבל משמעותית...
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי E8400 (התחדשתי) , אני מנסה לעשות OC אני ביטלתי את הCPUID LIMIT , ואת הTHROLLING. הגדרתי באופן ידני את המהירות במכפלה של X9 עם תוספת של X0.5 (זה המקסימום). שיניתי את המהירות BUS שלו ללא זוכר איזה מספר שמראה לי שהוא צריך להיות על 3.5GHZ וזה גם ציין שזה שינה את מהירות הזיכרון. שיניתי את הכל לEXTREME. וגם שיניתי את המתח של הליבה ל1.2650V העניין הוא כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי אני רואה רק 3.0GHZ וגם כשאני מפעיל OCCT אני רואה 0% OC ו3.0GHZ. מה אני עושה לא נכון ? אגב אני משתמש בGIGABYTE DS4 X48 בתור לוח אם. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשותי מחשב בעל 2 גיגהרץ של אינטל ולוח אם P4533-E של אסוס. היום ביצעתי בו אוברקלוק בלי שום בעיה עד 2.4 גיגהרץ אך כשהעלתי אותו ל 2.5, כל פעם שהמחשב עלה, הוא לא העלה את הווינדוס ועשה רסטרט עוד שלפני שהווינדוס התחיל להיטען. חשבתי שהבעיה עלולה להיות במתח הוולטאז (המעבד לא קיבל מספיק חשמל), יכול להיות? לא רציתי לנסות להעלות את הוולטאז כי לא ידעתי אם אני יכול לגרום נזק. ואם להעלות את המתח אז בכמה? מישהו כאן מבין ויכול לעזור לי? :-\
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זכור לי שקראתי כתבה לפני איזה חודש שAMD התחילה לשווק גופי קירור+מאווררים יותר טובים מ ה ספיירים הקטנים שהיו מכניסים לחבילת RETAIL בזמנו. זה באמת כך או שאם אני קונה את הבארטון RETAIL אני מקבל את אותו הספייר הקטן ?
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בדרך כלל המאוורר של המעבד עובד ב- 2700RPM ואז הטמפרטורות של המעבד טובות. מדי פעם הוא יורד ל- 1600, ואז המעבד עולה ל- 86 מעלות. למה זה קורה ואיך משאירים את זה ב-2700? מדובר בקירור של אינטל. אם אני מכבה ומדליק מחדש הוא חוזר ל- 2700.
-
- 10 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Sparkle Geforce 4 MX440 Gpu: 250@300 Memory: 333@400 Cpu: Celeron 2400@2880 System Clock: 100@120 System Bus: 400@480 הרצתי את ניד פור ספיד אנדר גראונד.. ותחלס לא ראיתי הבדלים בגרוש.. עכשיו הטמפרטורות של הכרטיס מסך בזמן עבודה (בדקתי אחרי שעה וחצי המקסימום שהם הגיעו אליו, הם לא היו על הטמפרטורה הזאת בכל זמן העבודה רק במאמץ CPU : 46 GPU : 44 Mem : 42 מה אתם אומרים על זה שאין הבדלים בביצועים, ומה אתם אומרים על הטמפרטורות תודה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני אולי קונה את הקירור הבא ל p4 : AX-478 EXTREME ואני לא אוהב רעש ויהיה לי את המארז של אנמרקס ( מה שיש בפנדה) ואני רוצה לדעת אם המאורר יהיה רועש מאוד ? דרגו לפי : נסבל , בלתי נסבל , רועש מאוד ובסדר .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-