אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
athlon 1g asus a7v 133 בזמן האחרון המחשב שלי פולט חום בצורה בלתי רגילה. האם אני צריך לעשות משהו או להשאיר את זה ככה? איך כדאי לי לקרר את המארז בצורה הכי פשוטה שיש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הדי חדש שלי (Sapphire 6870) מגיע לטמפ' -80+ במשחקים -50+ במנוחה. החדר שלי די חם ואני רוצה להוסיף קירור לקראת הקיץ. הבעיה שאין יותר מדי מקום - יש לי מארז Compucase 6k31 - ממש קטן.. צירפתי תמונה. מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט הין 2 לוחות למעבד E6300 1. זה CONROEXFIRE ESATA 2 שעולה 550 ש"ח והשני זה GYGABYTE 965P S3 שהבנתי שהוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב אבל עולה 250 ש"ח יותר האמת לא בא לי להתעסק יותר מידי בלקנות מאווררים ולהעלות מתחים למעבד השאלה שלי אם אני רוצה להגיע לOC של 300 עד 400 באס 1.האם אני יכול להישאר בקירור סטוק? 2.האם אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? 3.האם אני חייב זכרונות של 800 MHZ כדי להגיע לבאס כזה? 4.בוא נצא מנק' הנחה שעם הCONROEXFIRE ESATA 2 אני אגיע ל300 באס(זה מה שהגיעו איתו בביקורות)=2.1 גיגה או להוסיף את ה250 ש"ח הפרש ולקחת את ה965P S3 שייתן לי באס של 400 (בהנחה שזה הבאס המקסימלי באמת שאוכל להגיע אליו מבלי להעלות מתחים ולהישאר עם קירור סטוק)=2.8 גיגה האם ההפרש ב…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ''ל וכבר המהרתי אותו למהירות ליבה של 194 והזיכרון ב168 ואני משתמש בgeforce tweak utility ולאחרונה הוספתי עוד מאורר למחשב ואני רוצה לדעת אם זה גבול היכול של הכרטיס ואם אני אמהיר אותו יותר אז הוא ייהרס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC למעבד שלי(השאיפה היא 4.0), ואני צריך קירור חדש. חשוב שהוא יהיה שקט כי אני ישן קרוב למחשב. חשבתי על הקירור הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 אם אפשר גם חוות דעת על המחשב שלי ועד כמה הוא טוב(או לא טוב) לOC. מפרט בצד. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה? כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי הלוח K8NF9 Ultra בשילוב עם המעבד 3800+ 939 E4. עכשיו - בשניה שאני מעלה FSB לא משנה כמה הוא אומר לי - CPU OverClock Now! שניה לאחר מכן הוא עושה ריסטרט ואומר -CPU OVerclock skip ובקיצור,אני לא מצליח לעשות שום אובר קלוק. הבעיה ידועה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באורך של כ 170 ס"מ. מודינג יפה כלשהו או קירור לרכיבים (איך שהו) ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אני מקווה שזה הפורום) בעמוד 2-24 של מדריך למשתמש מוזכר החיבור למאוורר שנקרא PWR_FAN1. לא מצאתי שום הסבר לגבי התפקיד שלו. במארז המחשב שלי ישנו מקום המיועד למאוורר קטן שמקרר את המעבד מצדו ההפוך של הלוח. יכול להיות שהחיבור הזה מיועד למאוורר הזה? או שזהו בכלל הקירור של הזיכרון? חיברתי אליו את אחד המאווררים של המארז וראיתי שהמאוורר בקושי מסתובב והמהירות שלו לא משתנה גם כשהמחשב מתחיל להיות חם (אני לא סגור על זה ב- 100 אחוז). מה קובע את הסל"ד בחיבור ה- PWR_FAN1? טמפרטורה של איזה רכיב? הספר של הלוח הזה קצת דפוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על הצורה של המאוורר ואני זוכר גם שכתבו על זה פה... הוא מיועד רק להוצאת / הכנסת אוויר ? :s05: ובכלל איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוברקלוקר הנודע K|NGP|N השתמש בדגם שהוא עצמו סייע ל-EVGA ליצור בכדי לשבור את שיא המהירות ומספר שיאי ביצועים עבור הליבה המובילה של NVIDIA בחצי השנה האחרונה התרגלנו לראות את כרטיסי ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA שוברים שלל שיאי ביצועים, ובכל זאת נראה שעוד נותר מעט פונטציאל לשיפור – כפי שמוכיח עכשיו K|NGP|N בשיתוף עם חברת EVGA. האוברקלוקר המפורסם (שלא לומר אגדי) עשה שימוש בדגם היקר שנושא את שמו ונוצר בידי EVGA, בסיוע של קירור חנקן נוזלי כמובן, בכדי לבצע המהרה לתדר שיא של 2,203MHz, הגבוה ביותר עבור GTTX 980 Ti, שגם היה יציב מספיק בכדי לאפשר לו לשבור את תוצאות השיא עבור כרטיס מסך בודד במבחן ה-3DMark Fire Strike, בגירסה הסטנדרטית, בגירסת ה-Extreme ובגירסת ה-Ultra. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כזה דבר לשים יותר מידי משחה טרמית? ראיתי שצריך לשים רק עיגול קטן במרכז.. אבל אני מורח שכבה אחידה על המעבד... מה יותר נכון לעשות? ובאיזה כמות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(מכיוון שאני לא בטוח איפה לפתוח את זה בכלל, אולי תקלות חומרה, החלטתי לפתוח כאן כי זה קרה בעיקר אחרי שניסיתי לעשות OCים שונים). המפרט בצד, יש לי אותו כבר מאוקטובר בערך, שזה אומר חצי שנה. עשיתי 3DMARK 06 (אין לי VANTAGE, רק XP) על ההגדרות הכי גבוהות, ובזמנו איך שקיבלתי את המחשב יצא לי 10800 בערך (מה שכתוב מתחת למפרט זה המדויק). ~אבל~ עשיתי אתמול שוב בדיקה, ויצא לי 8500 בערך. השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות OC למעבד למשל (קטן קטן, של הFSB מ266 ל276), ואז ניסיתי להריץ 3DMARK וזה יצא לי 8500 אז חשבתי שהמערכת לא יציבה, אז עכשיו המערכת על STOCK והוא עדיין נותן לי 8500, אז אני ללא OC כרגע, למרות שאפשר להבין מזה שהOC לא הייתה הבעיה. יש לציין גם שניסיתי OC לזכרונ…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן מעבד יכול להחזיק עם OC קטן כדיי להגיע מרמה של מעבד 6300 למעבד 6400 ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שישי אני מזמין פלטייה 80W אני רוצה מדנגאר דאן אבל אני לא רואה אפשרות לשלוח לישראל יש שם רק ארהב וקנדה איך אפשר? ומה צריך עוד ? דיאלקטריק גריז ו..?? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי פנטיום 2 מדוד שלא היה צריך אותו בקיצור פירקתי לו תמאוורר והרכבתי אותו על הלוח שלי (על הציפסט) שהיה רותח וזה הוריד לי את המעלות של המעבד ב5 מעלות ושל הלוח אם ב3 מעלות המאוור מסתובב ב4500-4800RPM והוא מאוד שקט (יחסית למהירות שהוא מסתובב) ולא חשבתי שזה ישפיע כול כך אבל נדהמתי מהתוצאה המלצה שלי תנסו ומצטער שאין תמונות כרגע :-\ ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני בונה מפרט עם לוח Gigabyte MA785GM-UD2H. קראתי ביקורות על כך שהלוח הנ"ל נוטה להתחמם ובמיוחד ה-MOSFET (מגיעים לכמעט 100 מעלות!). התכוונתי להשתמש ב-Scythe Katana 3 עבור הקירור, כיון שהוא זורק אוויר גם על ה-MOSFET והיה עוזר לקרר אותם. אבל, מסתבר שאת ה-Scythe Katana 3 שמביאים לארץ, מביאים רק בדגם עבור אינטל ולא עבור AM2 (ב-KSP רשום שיש רק גרסה ל1366, ובסקיי-פיסי אמרו לי במפורש שלא מיובאת הגרסה ל-AMD) איזה קירור מעבד אחר יכול לעזור לי לשמור על הMOSFET-ים שלא יתחממו, ועדיין לעלות באזור 150 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! מחר אני מתכנן להרכיב את המחשב ורק חסר לי קירור למעבד(מעבד גרסת אריזה tray) אני רוצה לקנות קירור למעבד intel core i3 3220 ואם אני לא טועה זה תושבת 1155 סוקט התקציב שלי הוא 250 שקל מקסימום ומחנות ksp עדיפות לקירור טוב ושקט ואמין ומומלץ וכמובן שיש עליו ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ההתלבטות שלי היא בין הקירורים האלו: Noctua NH-U12P SE2 Noctua NH-C12P SE14 Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler Zalman CNPS7X LED Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 מה הכי מומלץ מהחברה כאן ברשימה? אם יש קירור אחר שיותר מומלץ ובתקציב הזה ומופיע באתר ksp אשמח לשמוע.... תודה מראש ושבוע טוב...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-