אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!
-
פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי שהגעתי ל4 גיגה הרץ לא יציב כל כך, מצאתי עוד כמה אפשרויות בביוס בלשונית של הCPU... אולי אתם תוכלו לעזור לי לדעת מזה כי בחוברת לא רשום כלום על זה (אני אחרי חיפוש של שעה וחצי)... מה זה VID CMOS Setting ?! יש מ-1 עד 62, אצלי על 62... Max CPUID Value Limit ?! יש Disable ו-Enable, אצלי על Disable... CPU Internal Thermal Control ?! יש Auto וDisable אצלי על Auto... ואחרון חביב Hyper-Threading Technology יש Disable ו-Enable אצלי על Enable... הכל אפשרויות ברירת מחדל, מה אתם אומרים ?! לשנות מש'ו ?! אני רוצה בעקרון להמשיך עוד קצת עם הOC... תודה רבה לעונים...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט) ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!! אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם?? ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתי וגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שהוא לא טוב לאוברקלוק אבל עדיין אין דבר העומד בפני הרצון (חוץ מכוסית בלונדינית בחוטיני...) אז ניסיתי לעשות לו אוברקלוק בהתחלה העליתי לו ת'באס ל135 או 138 נדמה לי והוא פעל על 1025 מגה הרץ. היה יציב, אבל לא הספיק לי... העלתי ת'באס ל140 אני חושב והוא פעל לי על 1050 גם דיי יציב אבל היו קפיצות פתאומיות כאלה וריסטים.... שוב לא הספיק אז החלטתי להעלות עוד העלתי ת'באס ל150 ואז שהפעלתי מחדש הוא היה על 1125 וזה לא עשה ספירת זכרונות, אז ניסיתי לשים אותו שוב על 150 אבל את המהירות של הזכרונות לשים על host clock -33 יעני 117 מגה הרץ... אז בפעם הראשונה אחרי ההפעלה מחדש הוא עשה ספירת זכרונות והמשיך עד לטעינה של הווינדוס 2000 שלי שם הוא נתקע בטעינה.... אני מיואש, אין מה לעש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבצע OC למעבד שיש לי. קראתי את המדריכים באתר איך מבצעים את זה אך נראה לי שהם לא מפורטים כ"כ. אשמח לקבל הכוונה על איזשהו מדריך או כיצד ניתן לבצע OC למעבד. פעם אחרונה שניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות והמכפלות השתנה באופן ישיר גם תדר הזכרונות (הגיע מהמפעל 1600Mhz), למה זה קשור אחד בשני? אודה על כל הכוונה. שבת שלום, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
באתר ישראמודס (אתר המוקדש כולו למודינג), נפתחה תחרות מודינג בה אני משתתף (וגם נסגרה כבר). אני רוצה להציג בפניכם את כל הפרוייקטים האחרונים שלי, כולל כאמור את הקירור מים, והרבה, אבל הרבה הרבה UV !!! כתובת התמונות שלי: http://avner-richard.com/isramods/ פשוט לחכות שהסרטון יסיים, או ללחוץ על ה skip למטה. תודה רבה, אבנר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 מתאים לאוברלוק..? כי לפי מה שאני שם רק מעבדי intel עושים אוברלוק תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר ואני מתכוון לקנות כנראה 1.6A, יש לי שאלות. אז ככה: 1)אם אני מעלה את ה-fsb גם מהירות האפיק של המעבד תעלה מעל ל-400? 2)האם להעלאה של ה-fsb יש השפעה על מהירות הזכרונות (ddr), ואם לא אז איך ממהירים אותם? ד"א אני בונה על לוח GIGABYTE GA-8IRXP מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים את ה HD4850 בגרסא הפשוטה ועקב תקלה בכרטיס הוא הוחלף לגרסא מיוחדת עם מאוורר של Zalman. רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע את המהירות סיבוב במאוורר של הכרטיס החדש ? הוא עושה רעש ממש חזק ואני ישן ליד המחשב וזה ממש בלתי נסבל. כל שאר המפרט בצד. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק היום הגיע אליי ה7600gs של לידטק, אחרי חצי שעה משחק, אני יוצא מהמשחק, בודק טמפרטורה והופה, 71 מעלות! וזה לא השתנה במשך 20 דקות! מה אני יכול לעשות?!?! יכול להיות שהוא מזייף? תודה למי שעוזר, זה ממש דחוף, אני לא רוצה שיגרם לו נזק
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישה של לוח DFI מבוסס X48. בין 2 הסלוטים של כרטיסי המסך יש עוד 2 חיבורים... האם ניתן להרכיב שם 2 כרטיסי 4850 ולשים על כל אחד מהם S1 ? האם זה יכנס ? האם יש מקום להלביש על ה-S1 גם מאוורר ? מישהו התנסה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב תקשיבו החלטתי להחליף תקירור של המעבד ושל המארז עצמו כי אני מחפש שקט מקסימלי התקציב שלי עומד על כ300 ש"ח ואני צריך קירור למעבד ומאוורר 12 סנטימטרים למארז אני חושב אז חשבתי על זה: Silent Wheel 13cm של TT שמתאים גם לחורי איוורור של 12 ס"מ שעולה 40 ש"ח ועוצמת קול של 16dba BigTyp 120 Vx CL-P0310-01 שגם בעוצמת קול של 16dba שעולה 250 ש"ח אוקיי אז זהו לבינתיים יש לכם המלצות ושימו לב שאני רוצה שקט מקסימלי והמעבד שלי הוא E6300. שימו לב למפרט..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, החלטתי להזמין מחו"ל כמה מוצרים על מנת לתת שידרוג קטן למערכת קירור המים שברשותי השידרוג כולל: 1. שינוי מארז ל Spedo Advance 2. החלפת הצנרת. 3.החלפת הקירור הנוכחי לכרטיס המסך. 4.שינוי הנוזל. 5. שינוי מיקום הראדיאטור. וזהו בערך ההזמנה כוללת את הדברים הבאים אם יש הערות ושינוים אני ישמח לשמוע Danger Den DD-GTX295 NVIDIA GeForce GTX295 Video Cards *** NEW *** RadGrillz Stripes 2x120 Aluminum Black with Carbon Fiber Trim Tygon 3603 1/2" ID (3/4" OD) Clear Tubing ההזמנה של הצנרת היא PerFoot אז הזמנתי X 15 שזה יוצא בערך 4.5 מטר. Swiftech MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing Rev 2 - Black Fluid XP+ EXT (Extreme Performance) Coolant - UV Blue Fluid XP+ EXT …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיספיק ליותר מפעם אחת. בנוגע למאוררים(120) הבנתי שהמומלצים והיחסית שקטים הם Scythe..רק כמה RPM לקחת? אני צריך שהם יהיו שקטים כי המחשב בחדר שינה והוא פועל רוב היום. אני רוצה להוסיף לANTEC 300, מאורר אחד/שתיים מכניס אוויר מקדימה ואחד בצד מוציא. שאלה נוספת.. האם כדאי להוסיף פילטר למאוררים שבמארז שיחסמו את כניסת האבק למחשב.. אני מתכוון לזה: http://www.aerocooler.com/products/cp_cp_FANECSF8_m.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור איכותי ושקט למעבד שמעתי על טרמלטייק V1 ועל BIG TYPHOON VX איזה מהם יותר טוב? ועדיף כמובן?[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 19:23:01 מישהו בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119747
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהחלט מרשים!!! אבל אל תשכחו את המחיר... נראה לי שעדיף לקנות צ'יפטק בכמעט 500 שקל פחות (!!!!) אבל הוא יפה בצורה בלתי רגילה ובא גם עם hardcano 5 וsmart fanim... עכשיו זה בחירה קשה לעשירים, זה או הcoller master 710?????
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את NZXT Respire T20 CPU Cooler אחרי שהיה לי את הShagon ARC-118 SV Ball Bearing fan אבל הוא הרעיש לי מאוד גם אחרי שניקיתי אותו(בהתחלה הוא היה מאוד שקט אחרי כמה חודשים נדפק) אז קניתי חדש ואחרי שהתקנתי אותו הוא יותר רועש מהקודם אפילו למרות שהטמפ של הCPU הם בין 30 ל40 זה המפרט שלי מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מבין המאווררים יותר יקרר לי את הכרטיס? יש לי את הכרטיס Redaon x1950 series
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-