אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6 ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (- אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..! אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!! זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו..... טוב תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלקל לי המאוורר של המעבד... אני צריך המלצה למשהו סטנדרטי לא אוברקלוק וכאלה משהו פשוט לאחותי הקטנה מעבד e5200 אשמח להמלצות!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור למעבד I5 2500K בכוונה לעשות OC יש לי 250 ש"ח בשביל זה בדקתי כבר באתר ולא מצאתי משו רלוונטי לגבי זה או משו מובן השקט לא הכי חשוב לי אבל רצוי שיהיה שקט ואני רוצה לקנות את הקירור באייבורי מיכיוון שיש לי סניף של אייבורי 2 מטר מהבית שלי ואני מכיר מישו שעובד שם אז זה יותר נוח לי אין לי כוונה לרוץ לכפר סבא או מקום אחר בשביל זה חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7399&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7050&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7704&CatCode=553 עריכה: אני מעדיף לחסוך ולא להוציא את הכל אבל אם יש הבדלים די גדולים אז סבבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה קניתי מחשב חדש (שבוע) AMD phenom 925 ATI HD5770 Gigabye 770TA-UD3 הוא הורכב ועבר בדיקות בzigzag אני מריצה speedfan ומקבלת נתונים עבור 44C Temp1 ,43C Temp2 ,Temp3 84C ,Core 37C Temp3 מלחיץ אותי אבל ראיתי שהוא קבוע, לא משתנה בכלל. מה מציין כל טמפרטורה, יש תוכנה או משהו שאני יכולה להריץ שיאפשר לדעת מה זה מה? חוץ מזה, איזה טמפרטורה צריכה להדליק לי נורה אדומה לגבי כל אחד מהרכיבים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה תכנית אפשרי ? אגב אני מדבר על ה640 MB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי CPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZ GPU: ATI Raedon HD5770 MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnic M.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44 עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנה איזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg בעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותי דרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות OC למחשב השני שלי, AMD Athlon 2500+ (Barton) 512MB geil+256MB Geil שניהם 400mhz pc-3200 לוח אם : gigabyte ga-7S748 --- מהירות FSB מקורית: 166 אני העלתי ל 190 [בbios] טמפרטורה: מנוחה 48 מאמץ של שעה: 53 -- עכשיו אני מנסה לעשות FSB 200 זה מעלה את ה windows ועושה איזו שהיא שגיעת מערכת memory dump ...... משהו כזה.. ניסיתי להעלות עוד 5% מתח בCPU ועוד 0.1 בזיכרון -> זה לא עוזר... למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? ****עידכון: עידכון הFSB + תמונת מצב קצת למטה....
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הזה(מופיע במפרט) מגיע ל70 מעלות במאמץ.אני מחפש גוף קירור אלטרנטיבי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD5850 שמצא בOC ל880/1150,יש דרך מסוימת לבדוק כמה שיפור בביצועים קיבלתי מתדר סטוק וככה פחות או יותר לדעת לאיזה כרטיס הגעתי מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק היום הגיע אליי ה7600gs של לידטק, אחרי חצי שעה משחק, אני יוצא מהמשחק, בודק טמפרטורה והופה, 71 מעלות! וזה לא השתנה במשך 20 דקות! מה אני יכול לעשות?!?! יכול להיות שהוא מזייף? תודה למי שעוזר, זה ממש דחוף, אני לא רוצה שיגרם לו נזק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... בימים אלו אני מרכיב שני מחשבים לצורכי אולפן הקלטות, ואני צריך המלצות לקירור מעבד 4770k, שיהייה הכי שקט שאפשר אך שיביא ביצועים טובים ל-4.6 אוברקלוקינג, הדגש הוא על השקט! חשוב לציין שיש לי זוג זיכרונות בעלי פרופיל גבוה מסוג: corsair dominator platinum. תקציב עד 500 שקל אם ובאמת שווה את המחיר. (קראתי תגובות ממש טובות לגבי zalman cnps11x extreme מישהו יכול לאשר?) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את המאוורר הזה ביום שלישי, לכ. מסך MSI GF4 Ti4600 אבל איך אני יכול להיות בטוח שאפשר לתפוס אותו עם ברגים?? שלא בזבזתי סתם כסף לשפורפרת של ארקטיק סילבר 3 שלא תעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אתמול התחדשתי במחשב חדש (מפרט בצד) ואני מעוניין לעשות OC דרך הAFTERBURNER רק שבאמת אין לי מושג כמה ואיך.. יש לכם אולי מדריך או משהו בשביל לבצע את הOC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח עומדת על 33 מעלות ! לוח ASUS של פנטיום 3 מה בעצם היא הטמפרטורה הזאתי ? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? כי זה ממש מוזר, יש לי היטסינק + מאוורר עליו אז אני לא מצליח להבין למה הטמפרטורה כל כך גבוהה, אני זוכר שבחורף היא הייתה משהו כמו 23 מעלות ! אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני יודע לו מאוד !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מערכת מחשב SB 2500K asrock extreme4 או MSI GD53 ANTEC 300 אעשה כנראה OC קל למעבד 4 - 4.3, האם הKATANA 3 יספיק לOC כזה, או מוטב לקחת קירור רציני, ה YASYA למשל ? או יש המלצות אחרות ? (לפי מה שקראתי ה AC FREEZER PRO REV2 הוא ממש לא יעיל, ובקושי עולה על קירור הסטוק...) תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב והמארז גנרי והיה שם מאוורר 8 פשוט ללא מותג השאלה היא כזאת : כמה באמת המאווררים האלה יעילים או שזה סתם גאדגט שיווקי ? מאוורר חזק בדרך כלל הוא 4W עם 70 - 80 CFM אבל בפועל אם שמים את היד במרחק סביר מהמאוורר שהוא פועל בקושי מרגישים אויר , מאוורר של בית זה 40 - 50 W הכי פשוט . אני לא מדבר על המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך רק על הדפנות של המארז , התקנתי 3 מאווררים החלפתי את ה 8 הגנריק שמתי TT במקומו 8 ( מוציא אויר ביחד עם המאוורר של הספק כח ) , ושמתי עוד 2 על הצד של המארז שמכניסים אויר 12X2 אחד 12 של TT ואחד 12 של חברה אוסטרית מותג שכחתי את שמה חברה מעולה ושומעים " רעש " אבל אין הבדל בביוס " טמפרטורה כללית " כאילו זה סתם אפילו התקנתי מאוורר TT לכונן הקשיח זה סתם בא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ראיתי ש-FURMARK לא מומלצת בכלל, ATITOOL לא עובד בוינדוס 7. עם איזו תוכנה ניתן לבדוק OC שביצעתי לכרטיס מסך בלי שיגרום לו נזק? ושיוכל לזהות לי בעיות כגון ארטיפקטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וראיתי בכמה מקומות שכדאי לנעול את המכפלה, את הלוח והמפרט המלא אפשר לראות בצד, המחשב יציב כבר מאז שעשיתי את הOC (בערך שבוע) כדאי לנעול את המכפלה? ואם כן איך? יש לי קירור סטוק זה לא יגרום להתחממות אם הוא יפעל כל הזמן על X8? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות או את COOLERMASTER HAF 922 או ANTEC NINE HUNDRED TWO. השאלה שלי האם אני באמת צריך לקנות מאווררים נוספים מלבד מאוורר למעבד שאני קונה..ואם מישהו יודע עד כמה המאווררים שקטים..ואני מעוניין לקנות את הI5 רציתי לדעת איזה קירור טוב יש לו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, תראו איך לאט לאט כשמסדרים את המארז הטמפרטורות פשוט יורדות פלאים !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-