עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moskitos,

ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Radeon X1950XT של GeCube. המחשב סבבה אבל המאוורר של הכ. מסך עושה המון רעש. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nimrodim,

רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לצרוב לBIOS של כרטיס המשך שלי את התדרים החדשים אך אני עושה את זה? עם זה דרך RIVA TUNER אז אפשר בבקשה SCREENSHOTS תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aviram20,

הלוח מקסימוס 2 פורמולה כשלעצמו אמור לתת קרוב ל700 (670 אני כבר ראיתי , עם E8500 ) נכון לעכשיו הכי הרבה זה משהו כמו 4250 שהגעתי אליו .. ואני רוצה לעבור את זה מתח למעבד 1.45 זכרונות לא מגבילים. מכפלה 8 וחצי טמפ טובות.... ניסיתי לתת מתח לגשרים הפצצתי באיזה 1.8 וגם למעבד... וואלה לא עלה .. ואני לא מבין למה זה לא עובד לי .. מה 500 זה מה שהוא יכול לתת ל Q ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by summer69,

http://img524.imageshack.us/img524/4216/untitled3cp1.jpg נראה לכם הגיוני? אולי הביוס לא מוגדר טוב.... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לוח האם שלי הוא GIGABYTE UDR3 ויש לי 6 סלוטים של זכרון עם קרור T1 (צרפתי תמונה). אני רוצה קרור טוב למטרת OC אבל הבנתי שעם צלעות הקרור שיושבות על הזכרון אני קצת מוגבל במבחר גופי הקרור המתאימים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כל מי שיש לו AMD 64 (רצוי 3000-3200 ) תרשמו פה את ההבדלי הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה למשל במאמץ 40 ובמנוחה 30 ... תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dan_l2,

תקציב: 150 דגם מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray דגם הלוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H שימושים: קירור למעבד חם, במנוחה 40-50 , בStress test (PRIME95) ל 71 מעלות האם יש חשיבות לשקט בקירור: 3 מארז שברשותך: CoolerMaster CM 690 III ATX אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: המרכז - השרון. הערות נוספות: כרגע עם קירור סטוק. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, המעבד שלי AMD 64 X2 4800 AM2 מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות בקלות. מספיק שאני פותח כמה טאבים בפיירפוקס/צופה בסרט והוא כבר מגיע לתחום הזה. חוץ מזה המעבד כל הזמן על 60 מעלות+. זה כבר לא הנושא הראשון שאני פותח. כבר החלפתי משחה טרמית לפני כמה חודשים, יש מאוורר 120mm מקדימה מכניס אוויר ואחד 80mm מאחורה שמוציא אוויר (בני כמה חודשים, מחברות מוכרות). המעבד עם קירור סטוק. האם המעבד בנוי לעבוד בטמפרטורות האלה (65-70) או שזה מזיק? הלוח אם מצפצץ בטמפ' האלה (למרות שאפשר לבטל בביוס)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אני מעוניין להתחיל באוברקלוק לכרטיס מסך... אני חדש,אז התחלתי לקרוא את זה:http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3 איפה אני מוצא את ה-VPU Recovery ?,כדי לכבות אותו. דבר נוסף,כשאני מפעיל את ה-ATITool אז הוא מציג לי כך: זה תקני? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by inrock,

שלום לכולם העליתי fsb מ 333 ל 375 כך שהמעבד נמצא כרגע על 3.0ghz-ללא שינוי מתחים השאלה שלי כמה עוד ניתן להמהיר את המעבד הזה ללא שינוי במתחים-ואם כן איזה מתחים לשנות? ומה עם תזמוני הראם? הטמפרטורות נמוכות אחרי ההמהרה -פחות מ -30 מעלות(המפרט בצד) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום לכולם. אני נאלץ לבקש את עזרתכם, יש לי קירור H50 corsair ועברתי לתושבת AM3 אני לא מוצא את המתאם לAM2/AM3 האם יש למישהו רעיון האם ניתן להתאים את התושבת של אינטל/ פיתרון אחר נורמלי. תודה מראש לעוזרים,ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by punylich,

115 ש"ח כתוב שזה 18db ומפיק 90cfm נשמע כמעט חלום לא? או שזה סתם חרטה? אני צריך 2 מאוררי 120mm שקטים בהרבה cfm . כסף לא חשוב, היקר שיהיה שקט והרבה זרימת אויר. אני מתלבט בין : SilenX Ixtrema Pro 120mm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18682 Noctua 120MM Case Fan NF-S12-1200Rpm 17dBA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 Silverstone - FM121 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FM121〈=heb&cart=11455088262118454 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2530&products_id=17955

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by makinen,

שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ"ל.יש לציין כי הוא OC מעולה (בהשוואה ל9600GT שהיה). *תוצאות OC יעלו בקרוב אך נכון לעכשיו בSTOCK מגיע עם:620 לליבה,1050 לזיכרונות ו1300 לשיידר.לאחר OC (נבדק בOCCT כשעתיים)ליבה 745,זיכרון 1150 ושיידר 1607 (לפי תוכנת GPUZ שיפור מ16.8GPIXELS ל21.5GPIXELS. שאלתי ה1 היא:האם להשאיר את כיווני המאוורר לAUTO או לקבוע בעצמי כשמההפעלה יהיה קבוע נגיד על 40%(לעומת 25%) ובמשחקים להרים ידנית או להשאיר לתוכנה לקבוע? 2.בקשר לחיבור הHDMI משום מה הטלוויזיה לא מזוהה בחיבור זה מה ההליך כדי לזהות את הטלוויזיה(עשיתי דרך הדרייבר FORCE DETECTION ואז RESET ועדיין הTV לא מזוהה),מדובר בMARANTZ 32 HD-READY עם כניסת HDMI פעילה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום זה האשכול השני שאני כבר פותח בנושא .. האשכול הקודם לא סיפק אותי השאלה היא כזאת אני רוצה להגיע למקסימום שקט מהמחשב .. מפרט בצד הקירור העתידי למעבד הוא נינג'ה 2 בלי המאוורר שמגיע איתו עכשיו רק חסרים לי זוג מאווררי 120 לקידמת המארז ולאחוריו המליצו לי על נאנוקסיה אבל אין להשיג במקום שהוא קרוב אלי .. אני מתלבט בין נאנוקסיה לאס פלקס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SnakeBite,

שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה.. אני חושב שהוא חם, כי התוכנה של הלוח מראה שהמעבד 52 והלוח 41 ואני לא חושב שזה אמין אז אני צריך תוכנות שבודקות את הטמפרטורות של 1. המעבד 2. הזכרון 3. הלוח 4.דיסק קשיח 5.כרטיס מסך + הזכרון שעליו והכי חשוב שיהיה אמינות עד כמה שאפשר בתודה עידו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם.. אני מקווה שזה בסדר שאני רושם את זה פה - אני פשוט אעלה תמונה שתסביר את כל "הטענה" שלי.. והזיכרון.. זה זיכרון של OCZ - GOLD 1600MHZ CL8 - אני יודע שהלוח תומך עד 1333MHZ בלי אוברקלוק אבל פה אני רואה 1066MHZ אני לא מבין למה התדרי שעון נמוכים כל כך - ממש פי 2 ויותר, ובזיכרון.. אומנם לא פי שתיים אבל עדיין, זה ניראה לי מוזר אז החלטתי לשאול לעצתכם.. אגב הלוח שלי זה: Asus P6T Deluxe V2 תודה רבה לכולם.. שיהיה לכם שבוע מצויין, מתן.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SEangel,

שלום. אני נמצא כרגע במעבר מפלטפורמת AM3 לפלטפורמת 1155. על הAMD עמד טרמלרייט 120 אולטרה (ועשה עבודתו נאמנה). באתר שלהם, יש ערכות לפלטפורמות שונות http://www.thermalright.com/products/index.php?cat_id=20 אך בארץ ראיתי רק ערכה לAMD ול1366. משיטוט באתר שלהם ראיתי שהמשווקת שלהם היא נעה והנציג שלהם הוא גולדטופ (או להיפך, ממילא אני לא יודע מה ההבדל). מנעה וגולדטופ טרם קיבלתי תשובה למייל, אך מTMS ומP SEE קיבלתי תשובה שלצערם אין להם את הערכה. מישהו יודע מי הנציגה של טרמלרייט אליה אפשר לפנות? או אולי איזו חנות בינלאומית שמחזיקה מוצרים של טרמלרייט ועושה משלוחים לארץ? תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך הסבר איך לפתוח תליבה הרביעית במפרט הזה והאם כדי באמת והאם צריך להוסיף קירור בעקבות הליבה שתפתח (יש לי את הידע המספיק (אני מקווה) בשביל לעשות פתיחה זו אני מבין באוברקלוק פשוט אף פעם לא ניסיתי לפתוח עוד ליבה ואני לא לגמרי בטוח אמרו לי שזה פשוט ולכן עדיף גם לקנות מעבדים של AMD בעקבות האפשרות למרובע ליבות במחיר מגוחך) הינה המפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, הקירור(סטוק) שעל המעבד שלי מרעיש נורא, והיום נמאס לי החלטתי לפרק אותו ולהרכיב מחדש, חשבתי אולי זה יעזור(זה לא עזר...), השאלה שלי היא כזו, האם אחרי שפירקתי את ההיטסינק+מאורר והמשחה נמרחה טיפה צריך למרוך משחה מחדש? או שזה בסדר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים