עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by frank053,

שלום לכולם. אני ממש (אבל ממש) חדש בנושא האוברקלוק, ואני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי. מעבד - http://img208.imageshack.us/my.php?image=cpu8cd.jpg לוח אם - http://img96.imageshack.us/my.php?image=motherboard1la.jpg זיכרון - 1.5GB 400MHZ כ. מסך - XFX 7800GS Extreme Edition הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל ומה לעשות. האם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק למעבד עם המפרט הזה? האם צריך קרור נוסף מסויים? חיפשתי באתר, ולא כל כך מצאתי "מדריך" לאיך לעשות אוברקלוק בצורה נכונה. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מניח שרובכם מכירים את בעיית הטמפ' של הכרטיסים הנ"ל, הייתי רוצה להקל על האנשים בעתיד לכן, אני אשמח שכל אחד ירשום את סוג הכרטיס שברשותו, היצרן, וכמובן את הטמפ' אולי נוכל למצוא עקביות כלשהיא, ובכך לתת לקונים את האפשרות לקנות כרטיס מיצרן מסויים, שלא "זייף" במריחת הגריז הטרמי מבלי להתעסק עם פירוק קירור הכרטיס\ התעסקות בפרופילים למיניהם אני יעדכן בקרוב (כאשר אני אסיים את השיפוץ בחדר) ברשותי 4850 מתוצרת SAPPHIRE .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך המלצה לקירור מעולה תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by taotao,

החלטתי להתפרע ולהגיע לאובר קלוק המקסימלי שאני יכול בכרטיס מסך ומשם לרדת קצת וככה להשאיר תכרטיס מסך עשיתי והגעתי ל ליבה/370 זכרונות/470 ומשם הוא לא נותן לי יותר בליבה הוא מגיע עד גג בלחץ 380 וזהו אם אני מעלה יותר הוא לא נותן לי וחוזר לOC שהיה זה השיא או יש משהו שמגביל אותי? כי שמעתי אנשים שהגיעו עם הכרטיס ל400-450 ולזכרונות 500 (לא שאני רחוק)... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SlimShady_1,

I finally decided to buy a water cooling system since if i wanna over i gotte pump the rpm and that just lame havin to play with that every day.... So i came to you Hwzone looking for info and advice that will help me decide what water cooling system will i buy... since as i see it i can pick Emp which u all will prolly recommand... but ive read the review here over that system and it didnt sound so great... so ofcuse i went to "some sites" and saw the Azetek aka WaterChill... Searched For some review about it and all looked sweeet as pie... havent found any other systems sellin on sites.... unless u can direct me to one.... Im not so sure i wanna buy the system in parts…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אופק אופק,

שלום, עשיתי אוברקלוק לזיכרון מ3200 ל3600 ואחרי ששמרתי את זה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה וגם המקלדת הייתה כבויה, כדי לכבות את המחשב הייתי צריך להוציא את הכבל מתח הגעתי שוב לביוס והחזרתי ל3200 והכל עבד טוב מישהו יודע למה זה קרה?

8. Started by naoriko,

אני צריך המלצה לקירור למעבד תושבת 1155 כל קירור אוויר או נוזלי חשוב שיהיה טוב! לא משנה איזה , תודה לכל מי שעוזר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי מעבד מהסוג שרשום בכותרת מישו רוצה גם? טוב עכשיו ברצינות ישבתי קצת כל הלילה האחרון כדי לראות למה המעבד שלימסוגל, שהתחלתי לא יכולתי להפסיק... טוב בלי הרבה דיבורים ניגש לאוברקלוק עצמו. דבר ראשון מפרט: Athlon64 x2 4200 65w Abit kn9 sli -nforce 570 sli OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite כמו שניתן לראות במפרט שלי... קירור: מעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Pro +80 מילימטר שמושך אוויר מצידו השני. חובר ע"י שיפצור פשוט (חכו לתמונות) עוד 80 מילימטר על המייצבי מתח של הלוח ומארז בנוהל 120 מכניס מקדימה 120 מוציא מאחור 120 מכניס בריצפה 120 מוציא בגג זה כל מה שמעניין פחות או יותר בקירור אז זה התוצאות בנתיים-זה הכי גבוהה שהצלחת…

10. Started by Iko89,

אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 8) טמפ' עבודה ברגיעה 27-29 מעלות, בלחץ 38 מעלות. סטפינג CBBHD 0444 MPM. מתח מינימלי. יש עוד הרבה לאן לטפס, הבעיה שבלי עזרה מהזכרונות, ה Gain לא כזה משמעותי. זכרונות Vitesta ארורים שמראים סימני חולשה אל מעבר לבאס 230 מגהרץ. תודה לאל למחלקים. הדגנרט החזיק יפה מאוד 2.5 ג'יגהרץ במתח הזה, כך שבהחלט יש לאן לשאוף. אמתין לגירסת ביוס עדכנית יותר שתגרום ל Ultra-D להיות פחות בררן עם זכרונות בקונפיגורציית D.C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by fim,

איזה ריאוסטט אני צריך כדי לווסט מאורר דלתה 80 מ"מ 1.35A לקירור מעבד ? ואיזה ריאוסטט צריך לוויסות מאוררי מארז רגילים 80 מ"מ ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gshhar,

המכפלה שלו פתוחה? או שעדיף את הרגיל?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ראיתי שפעם אנשים עשו אוברקלוק למעבדים עם מכפלות נעולות , למה עכשיו אי אפשר לעשות ל I5 2400 אוברקלוק אם פעם עשו למעבדים בעלי מכפלות נעולות אוברקלוק , מה השתנה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ברשותי שני מחשבים: נייח - dual core E6700 4GB-RAM 3.2ghz נייד - core i3 6GB-RAM 2.4ghz עקרונית, ממה שאני מבין, הנייד אמור להיות יותר מהיר (מעבד יותר חזק, יותר זכרון פנימי) ועדיין הוא מרגיש יותר איטי מהנייח. בניצול המשאבים הנייח מנצל בסביבות 1500 מגה מתוך ה4000 מגה בראם שלו, לעומת ניצול של כ-2000 מגה מתוך ה6000 מגה בנייד. איך זה קורה? האם ניתן להפוך את הנייד למהיר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ .. יש לי ג'פורס 4 440 MX 64MB ושני כרטיסי זכרון של 128 SDRAM עכשיו.. יש לי 3 מאוררים אחד על המעבד.. אחד על הכרטיס מסך.. ואחד מתחת לספק כח (?) עכשיו אני רוצה לעשות OC ל- כרטיס מסך ולמעבד.. !! עכשיו השאלה שלי.. האם זה מומלץ? אחרי פירמוט.. ה-OC נשאר? איך זה עובד !? אחרי שאני אעשה אני אצטרך לשדרג את מערכת הקירור !? אני מפחד למה אם המעבד "ישרף" או משהו אכלתי אותה.. (אין לי כרגע כסף אני קונה אופנוע) עכשיו מי שבאמת גבר ומוכן לעזור לי בבקשה שיענה על השאלות האלו ברצינות ושיבוא אלי לאיי סיי קיו 123642568 ואם צריך ניצור קשר טלפוני.. בבקשה חברה יש לי מחשב עגלה.. ;D תודה רבה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dekken,

שלום, כפי שראיתי יש אלפי מאווררים שונים ומגוונים למארז. אני מחפש המלצה למאווררים טובים שאני יוכל לשים גם על הקירור של המעבד שלי וגם על המארז. הקירור שלי הוא Thermalright Ultra Extreme, עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120mm, כנ"ל למארז. הרעש לא ממש מציק לי. מה שאני מחפש זה מאווררים חזקים יחסית ואמינים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shaharezra,

אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחר קצת מחשבה אמרתי לעצמי אני אנסה להוריד טמפ' של CPU וGPU לפני שיפור היה CPU על 35 וGPU על 60 לאחר שיפור CPU על 30 וGPU על 50 ממש התפעלתי שיפור לא רע מאוורר 1- מכניס אוויר מאוורר 2- מוציא אוויר מאוורר 3- מוציא אוויר מאוורר 4- מכניס אוויר לכיוון מאוורר של CPU (המאוור של CPU לוקח את האוויר מהאמצע ומוציע לצדדים) מאוורר 5- מוציא אוויר מכרטיס מסך הנה תמונה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matvey99,

אני מחפש מאווררים 120MM שידחפו הרבה אוויר , שיהיו שקטים ושלא יעלו הרבה כסף ( אם יש דבר כזה ) אא כן , ושיהיה להם חיבור MOLEX כי פעם אחרונה המליצו לי פה על מאוורר של AC ולא היה לו בכלל חיבור MOLEX תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה לצערי הרב אני יאלץ להעדר מהפורום למשך 4-8 שבועות ,אני יוכל לבקר לעיתים נדירות וגם לא להרבה זמן . אני ממנה לי מחליף שעליו אני סומך ב100 אחוז ואם אתם ביקרתם בפורום אז אתם בטח מכירים אותו SHIBBY15 לאחר שאני יחזור מהכפור שיבי יהפוך לכתב באתר . אז אני רוצה לאחל לו בהצלחה ואני מקווה שאתם בעזרתו תמשיכו להוביל את הפורום הזה קדימה . בהצלחה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כל מי שיש לו AMD 64 (רצוי 3000-3200 ) תרשמו פה את ההבדלי הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה למשל במאמץ 40 ובמנוחה 30 ... תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים