עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

אני לא מציין את החנות, אבל מי שרוצה למצוא ימצא קירור לצ'יפסט אני מציין פה את המחיר מהסיבה הפשוטה, הוא נמוך בטרוף 67ש"ח!!! כל מי שרוצה קירור מיים זול, למהר ולקנות קירור לצ'יפסט פה אני מציין את המחיר מהסיבה שהוא גבוהה בצורה מטורפת לקירור אוויר 122ש"ח ועוד צריך לזכור שהוא לא מתאים לכל לוח והנה שאר הדברים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אההה...כן שלום יש לי מעבד AMD 2500B והוא מתחמם.......אז מי פה יכול להמליץ לי על קירור טוב מנחושת....ולא יקר ...מידי... ואם גם אפשר שמישהו ימליץ מאיפה לקנות קירור לכ-מסך שלי ASUS FX5200 וגם כאן לא משהו יקר מיד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shemiraz,

התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gshhar,

המכפלה שלו פתוחה? או שעדיף את הרגיל?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ראיתי שפעם אנשים עשו אוברקלוק למעבדים עם מכפלות נעולות , למה עכשיו אי אפשר לעשות ל I5 2400 אוברקלוק אם פעם עשו למעבדים בעלי מכפלות נעולות אוברקלוק , מה השתנה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

חשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php הדרישות? שיהיה 130 שלא יעבור חריגה של 20 ש"ח שזה סה"כ 150. ושיהיה שקט מאוד ובעתיד יספק אותי בOC ועוד דבר, שיתאים לסוקט LGA775 תפקידו להתלבש על קונרו E6300

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תגידו לי בבקשה לכמה אני בערך יגיע

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bumpd,

הבקשה בכותרת וסתם שאלה יש תוכנה שמוצאת את הmax core וmax mem כמו ati tool אבל לכרטיסים של נוידיה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המעבד שלי (intel p4 prescott ) מגיע לטמפרטורות גבוהות (95) מה לעשות?? צריך לקנות מארז חדש???.. תודה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by THE FOX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119747

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yo1000,

שלום האם יש אפשרות כלשהיא להציג את טמפרטורת המעבד בזמן אמיתי בשולחן העבודה ? האפשרות היחידה בה אני מצליח לראות את טמפרטורת המעבד שלי היא אך ורק בהפעלה דרך תפריטי הביוס. להלן נתוני המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz VIA U8668 U Mother board name: Motherboard Chipset: VIA VT8751 Apollo P4M266 BIOS Type: Award (01/31/04) CPU Alias: Northwood, A80532 תודה מראש לכל העונים יש לי את ה everest מותקנת במחשב אבל לא מצאתי שום תפריט שמזכיר את טמפרטורת המעבד שלי, הפכתי את כל התפריטים שוב ולא מוצא. איזה ממשקים עוד יש ? רצוי ממשק פשוט וקליל שישב בשורת המשימות בסוף הצלחתי למצוא את התפריט רק שעברתי על תפריט הסנסור 100 פעם ולא ראיתי כלום. מסתבר שלמערכת לוקח קצת זמן…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roma4k,

ערב טוב. רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC? תודה. חג שמח.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אמרו לי שהם השתפרו והמאווררים שמקבלים זה לא כמו פעם... זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם ברשותי מעבד מהסוג שרשום בכותרת מישו רוצה גם? טוב עכשיו ברצינות ישבתי קצת כל הלילה האחרון כדי לראות למה המעבד שלימסוגל, שהתחלתי לא יכולתי להפסיק... טוב בלי הרבה דיבורים ניגש לאוברקלוק עצמו. דבר ראשון מפרט: Athlon64 x2 4200 65w Abit kn9 sli -nforce 570 sli OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite כמו שניתן לראות במפרט שלי... קירור: מעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Pro +80 מילימטר שמושך אוויר מצידו השני. חובר ע"י שיפצור פשוט (חכו לתמונות) עוד 80 מילימטר על המייצבי מתח של הלוח ומארז בנוהל 120 מכניס מקדימה 120 מוציא מאחור 120 מכניס בריצפה 120 מוציא בגג זה כל מה שמעניין פחות או יותר בקירור אז זה התוצאות בנתיים-זה הכי גבוהה שהצלחת…

15. שלום בניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזה יש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה. גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Thunder^,

שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי הגעתי להחלטה לעשות OC למחשב שלי, ופתחתי את החוברת של הלוח אם שלי ( ASUS P4T-M) וראיתי כל מיני דברים על הלוח אם שלי, ראיתי שאמור להיות לוחיבור IEEE- 1394, ובפועל אין לו אז ניסיתי לאתר מידע אל הלוח שלי באתר של ASUS, אבל לא מצאתי אותו בכלל.... ובכלל, חיפשתי איפה לשנות את המיהירות של ה FBS ולא מצאתי... אם למישהו יש את הלוח הזה ויכול לעזור לי... תודה נ.ב אני רוצה עכשיו רק להוסיף עוד 100 MHZ (להגיע ל 1500 MHZ), כי לא הוספתי שום קירור נוסף... חנוכה שמח

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by makinen,

שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הsysfan תפוס על ידי המאוורר של הכרטיס מסך איך אני יכול לחבר עוד 3 מאווררים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by waizman,

נתקלתי במכשיר מאוד מעניין שלפי הבנתי הוא מעיין ביי באס דיגיטלי עם אפשרות לחיבור עד 8 מאווררים, כאשר המידע עליהם מוצג בצג LCD בחזית המכשיר. אחרי קריאה של הביקורת על ההארדקנו 2 שבאתר הבנתי שזה בעצם משמש לניתור טמפרטורות ברחבי המחשב. השאלה היא: מה זה באמת עושה?? הנה הקישור לאתר המוצר: http://www.innovatek.de/sites/dd5.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WinnerLine,

בידיוק לפני 5 דקות נכבה לי המחשב לפני שהוא נכבה הוא השמיעה 7 צלילים של ני נו ני נו ני נו ני.. (נשמע מצחיק חח) ואז נכבה מישה ויכול להגיד לי אולי מה הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום לכולם יש לי קירור למעבד Arctic Cooling 7 pro ויום אחד חשבתי שהוא מרעיש, אז הורדתי SPEEDFAN ודרך התוכנה שיניתי בADVANCE שאני אשלוט במאוורר ומאז הוא משתגע. פירמטתי את המחשב וזה לא עזר הקירור עובד לרוב על 100%, ז"א 3000RPM ומרעיש נורא (מה שלא היה בעבר) יכול להיות משהו בביוס ? לא יודע כבר מה לעשות =\ תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by frank053,

שלום לכולם. אני ממש (אבל ממש) חדש בנושא האוברקלוק, ואני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי. מעבד - http://img208.imageshack.us/my.php?image=cpu8cd.jpg לוח אם - http://img96.imageshack.us/my.php?image=motherboard1la.jpg זיכרון - 1.5GB 400MHZ כ. מסך - XFX 7800GS Extreme Edition הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל ומה לעשות. האם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק למעבד עם המפרט הזה? האם צריך קרור נוסף מסויים? חיפשתי באתר, ולא כל כך מצאתי "מדריך" לאיך לעשות אוברקלוק בצורה נכונה. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איך אני יכול לדעת באיזה תוכנה?! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש 3 אפשרויות לכיוון מהירות המאוררים (ספארק\וולקנו\סמארט פאן2) 1. סנסור - מהירות לפי טמפרטורה 2. ראוסטט - שליטה ע"י המשתמש 3. ג'מפר - מהירות מקסימלית כל הזמן האם זה בריא למאורר לעבוד תמידית עם הג'אמפר ? או שזה לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.