אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך: כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!! עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך: הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke: פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני יודע שאם מסירים את קירור הסטוק מכרטיס מסך האחריות מתבטלת. נגיד והחלפתי את הסטוק בקירור אחר ופתאום אני רוצה לממש את האחריות, אני אוכל להחזיר את הקירור המקורי וזה לא יהיה מורגש? עד כמה הסרת הקירור מורגשת ונראית?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אין לי מושג ממתי אבל שמתי לב שהמחשב נהיה איטי וקלטתי שהתדר שלו ירד ולא עשיתי שום OC או משהו כזה אלא שהפינים של הסוקט התעקמו (2-3). התדר כרגע על 1.9 במקום 2.7 ולפני שהחלפתי לוח אם היה 1.3 (היה לי במקרה G31M ES2L REV 1.1 בבית במקום 2.0 שהיה במקור). כרגע ניסתי לבדוק את המעבד בOCCT וזה מה שזה מראה. הרכבתי היום את כל המחשב מחדש וכנראה שטעיתי במשהו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרטיס המסך הראשון הרציני שלי, ה X800GT, עבר היום את ה OC הראשון שלי ;D אחד השיקולים בקנית הכרטיס מהתחלה היה אם הוא OCer טוב, ככה שאני אוכל להחזיק בו לאורך זמן בלי להוציא סכומי עתק. החלטתי לקנות X800GT כי הוא מוציא תוצאות טובות בהרבה מה 6600GT והבדל המחיר היה בדיחה הלכתי על Powercolor בגלל הקירור החביב העובדות- הכרטיס עלה לי 1120 ש"ח מהירות ליבה בסטוק- 475 מה"ץ מהירות זכרונות בסטוק- 490 מה"ץ ועכשיו *פם פם פם* עם קירור הסטוק של הכרטיס, פתחתי את ה ATI tray tools ועשיתי Find max gpu כאמור. 490- עובר חלק. 495- עובר חלק. 500- עובר..... 520.... עובר...... 540....... עובר..... 560...... עובר........ ב 587 כבר החלטתי שמספיק להיום, השארתי אותו לבדוק ארטיפקטים ל 10 דקות, חזרתי, ואין…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
ברשותי שני כרטיסי ג'יפורס 2 MX400, האחד יוצר ע"י נבידיאה בכבודה ובעצמה, והשני יוצר ע"י ויז'ינטק. נסיתי לעשות קצת קצת OC ע"י RIVATUNER, ולא יצאתי מהקו הכחול, 186 MHZ בזכרון ו216 ב :-/GPU . אני מוריד 3DMARK ואתן לכם דיווח תוך שעה... רציתי לשאול עד כמה אתם הגעתם עם קירור סטנדרטי? כמה הציון הלא מומהר ב3DM? מה הסכנה בOC הקטן הזה ועד כמה כדאי לעלות? האם יש תכנה שמודדת טמפ מהחיישן (שקיים??) בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד (I5 760) ומחפש גוף קירור שמתאים למשימה יש הצעות? מה אתם אומרים על זה : Noctua NH-U9B SE2 או מוגן 3 REV B המארז כנראה יהיה COOLERMASTER N300 אלא אם יש המלצות אחרות תקציב:קירור - 200 מארז:250 חריגה מאוד קטנה באה בחשבון
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז כך עם תיראו בפרטים תשימו לב שיש לי מפרט דיי איכותי (מה שניקרא עושה חורים בכיס עמוקים.......חח) עכשיו הבעיה שלי היא מוזרה רצח והיא כזאת... כאשר אני עושה אוברקלוק למעבד ליותר מ3.6 .... אז פתאום שאני ניכנס לוינדוס המאוורר של הכרטיס מסך מתחיל לעבוד בחצי מהכוח שלו ואילו עם אני עושה אוברקלוק ל3.4 וכאלה אז המאוורר של הכרטיס מסך עובד תמיד בשיא הכוח שלו גם בוינדוס..... אנשים משהו מוזר פה רצח חייב הסבר... ועוד משהו איך זה שעם קרור מיים שהייה לי מקודם (אני הבחור עם הקרור מיים עם המקרר חח מיני בר חח) הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 4.1 בלי להיתאמץ בטמפרטורות של 28 מעלות במנמוחה ואילו עכשיו אני במינוססססס 26 מעלות ולא מצליח לעבור את ה4.3 מה הבעייה פה אפשר לדעת??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב ביום שישי ואתמול ניסיתי לעשות לו OC, אך היו בעיות: קודם כל, הדרך: עם הלוח GA-P965-S3 3.3 העליתי את ה-FSB מ-333 ל-400, שמתי את הזכרונות ב-1:1, שמתי את כל המתחים על AUTO (ככה ה-BIOS רצה), ונעלתי את ה-PCI-E על 100. עכשיו, המחשב עולה, ב-CPUZ כתוב שזה 2800MHZ, וגם יש שיפור ב-SUPER PI, אבל במשחקים הביצועים הם פי 3 פחות טובים! הפעלתי 3DMARK ויש לי בהתחלה 20 FPS במקום 60! וגם פעם ב-3 פעמים עם ה-OC הזה המחשב לא עולה עד שמכבים אותו לכמה דקות... רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ככה, יש לי 7900GS: ואני רוצה לעשות את המוד שעשו ל 6800GS גם של EVGA: אני רואה שהקירור דומה מאוד,ולא תהיה לי בעיה לעשות זאת . השאלות: 1. איזה גודל מאורר לשים? 2.האם אני יכול לעשות זאת בכלל? (למרות שאני רואה שהקירור דומה?) 3. האם דבר כזה מבטל אחריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי. כמו שכתבתי בת'רד אחר (תוכנה) כשחיפשתי תוכנות לבנצ'ים...אני כרגע בתוך טירוף אוברקלוקינג משוגע על רכיבים שונים במחשב שלי (כאמור,עגלה...אבל זה כל הכיף...!). בקיצור: קודם כל: (Asus V7700 Deluxe (GeForce2 GTS 32mb שכרגע (בינתיים) על 230 ליבה ו 383 זכרון, במקום 333\200 במקור. כרגע בעומס (כאמור בנצ'מרקים בטירוף ;D) הוא עומד על 54 מעלות וב Idle על 35-39 מעלות. איזה מאוורר יתאים או שפשוט כדאי לנקות את המאוורר המקורי מאבק ולהסתפק בו. שנית: מעבד P III 500 Mhz Tualatin שכרגע מומהר ל 560 (5x112) הוא עובד יציב גם על 575 (5x115) אבל פחדתי על מכלולים אחרים וטמפרטורה אז הורדתי קצת...עובד בעומס על 45…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם NVIDIA 6800GT 256 MB. והכרטיס שלי סובל מבעיית חום קשה מאוד. לפני איזה שנה אני בטעות עשיתי לו אובר קלוק גבוהה והוא לפעמים קרס. ובגלל שההיתי טיפש הגעתי למצב הזה שהכרטיס כבר נדפק בגלל החום והמעלות שלו עלו במצב מנוחה. ועכשיו הטמפרטורה שלו היא 60 מעלות במנוחה, וכאשר אני מפעיל משחק כבד ומשחק בו כמה דקות, אז המעלות פשוט עולות מהר מאוד והמשחק עובד בקירטועים ואחרי זה המשחב מבצע ריסט. וביטלתי את כל האובר קלוק עכשיו. יש לציין ששמתי שתי מאווררים שמכוונים אליו ויש עוד מאוורר של מעבד פנטיום שלוש שאני שמתי שם.(האמת הוא בקושי עוזר, לא ראיתי שהוא הוריד את המעלות). הנה תמונות של כל המארז עם המאווררים שמכוונים אליו: תמונה 1- http://img179.imageshack.us/img179/2643/…
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז.... ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש... מישהו זוכר איפה הוא?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי למחשב שלי ושהיה קל להרכבה. יש לי פנטיום 3 500MHZ באס 100HZ - מנהלה - למה כל הרווחים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-