עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  2. איזה קירור יותר טוב למעבד CoolerMaster Hyper TX3 - I5 או Scyth Shuriken Rev B? אני רוצה שהקירור יקרר כמה שיותר טוב ושיהיה כמה שיותר שקט, יכול להיות שבעתיד אני יעשה OC קטן לאיזור ה3Ghz, אז איזה קירור אתם אומרים שיותר טוב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido,

עומד אני לקנות בחו"ל מעבד AthlonXP 1800+ RETAIL אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג. על איזה מאוורר/היטסינק אתם ממליצים. שקט הוא ערך עילאי. כמו כן השיקול הכספי. חשבתי על ה Volcano 9, יש לו ביצועים לא הכי טובים, אבל יחסית למחיר הם בסדר. הוא עולה בחול 27$ יותר זול מאשר קניית כל צירוף של AX-7/SLK ו Vantec (שזאת בעיה כי הם לא במלאי בחנות ממנה אני מזמין).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קודם כל תודה לכל מי שעוזר. עכשיו השאלה שלי אם איזה תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטסי הריאדון לי יש 9700 פרו של ספיר אני לא רוצה לעשות אוברקלוק אני רק רוצה לנסות אך זה. יש לי חישני טמפ ואמרו לי שעושים אוברקלוק לוקח זמן ? עד שזה מתרגל מזה תאומרת ?! תוך כמה זמן האוברקלוק נהיה ..

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

היום התקנתי את הקירור מים בניה עצמית... עשיתי אוברקלוק 2400@2880 הרצתי את הפריים ואחרי כמה זמן הוא הראה לי צהוב... זה מה שהוא כתב... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=7F6781351C7D4D609D21E9A3A82A524E&alid=37924(להיכנס לתמונה של הרקע...) אחרי זה הפעלתי את התוכנה שבודקת טמפ' של אסוס והוא חזר להראות אדום... מישהו יודע מה הבעיה?"?? אודה למי שיגיב יונתן

• 10 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Bingo,

היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אז אחרי שהדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217029.0 שקע לו כבר מזמן במעמקי הפורום, החלטתי לפתוח אחד חדש לצורך עידכונים מרעישים! אז, לפני שבוע עשיתי גם מוד מתח לזיכרונות, כרגע הכרטיס יציב לגמרי למשחקים במהירויות : 670/1850 ויציב ל3dmark על 734/2042 מכיוון שאני מוגבל מעבד, הלכתי אתמול לחבר וחיברנו כל קירור אפשרי מחוץ למחשב על מנת לקרר את כל העסק... אז אלו התוצאות מאתמול, צפו לתוצאות גבוהות הרבה יותר עם מעבד אחר שכרגע בתכנון.. : http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1473739 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by reuven61,

יש לי סוקט 775 שאני צריך מאוורר בשבילו ויש לי מאוורר של המארז שגדול בקצת מהמאוורר של המעבד. שניהם מגיעים לסלד מקסי של 2500 פלוס מינוס. רציתי לקנות חדשים. צריך המלצה למשהו שקט וטוב במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by @guitarsuite@,

בוקר אור לכולם! לפני כשבוע ביצעתי אוברקלוק לא יודע אם לקרוא לו מוצלח אבל ...לעיניינינו.. התוצאה היא 2800@3255 שאני יכול להגיע ליותר כשאני מגיע ל3400 למשל זה כבר לא יציב המחשב נכבה לפעמים ואתם מכירים כבר את כל הבעיות האלה בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להעלות את זה עוד כי יש ללוח שלי אפשרות לעלות עוד הרבה.. והבנתי שיש גם איזשהו משחק עם הזכרונות ..אם אפשר יותר פרטים אני אשמח.. תודה מראש נ.ב: זה המפרט שלי asus p4800 intel pentum4 2.8 northwood (ht) 1024 ddr 400mhz samsung ויש לי קירור על המעבד נחמד אחד של זלמן ועוד 7 מאווררים בכל שאר המארז שמפוזרים בתפקידים שונים הוצאה והכנסה .. זהו בגדול ושוב תודה

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Xardas,

הקירור הזה: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 מתאים לכרטיס מסך הזה :http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4221? אם לא, תציעו לי קירור טוב לכרטיס מסך הזה, ולאיזה OC אני יוכל להגיע איתו? ולמעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3721 עם הקירור הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 לאיזה OC אני יוכל להגיע? ומה ההבדל בין:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3096 ל:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Satlan,

סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by locke,

איפה אני יכול למצוא לדים בצבעים שונים ובגדלים שונים? כאלה שיתאימו למתחים שבמחשב כמובן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי IS7-E עם פרסקוט 3.0. הצ'יפסט מגיע ל-100 מעלות תחת עומס רציני, וזה לא נראה לי בריא במיוחד. מחפש המלצות לפתרון קירור שקט ורציני. תודה מראש. שי.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  16. איזה לדעתכם הטוב ביותר ? אם זה מבחינת ביצועים, רעש והתקנה... וכמובן תחשבו על מטרה לאוברקלוק ולאלו שאוהבים שקט ולאלו שפחות יאללה תנו בחוות דעת

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת איך עושים OC לזכרונת של המחשב. יש לי 512 MB מתוצרת MICRON ועוד 256 MB מיצרן לא ידוע, שניהם במהירות 266 מגה-הרץ (2100). לוח האם שלי הוא ASUS P4S533-MX. האם צריך קירור מיוחד לOC ל-333 מגה-הרץ? האם הלוח שלי מאפשר זאת? באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by agility77,

שלום, היום קניתי מאוורר freezer 7 pro, לאחר קשיים הצלחתי להתקין אותו. הוא פועל, אבל אני חושב שלא מספיק טוב מאיזושהי סיבה. המעלות של המעבד e6600 במנוחה נעות סביב ה40, אבל מה שיותר מטריד אותי זה הICH ו-MCH, הICH הוא על 88 מעלות והMCH 81 מעלות! הכל במנוחה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הלוח שלי (של intel) שהוא פשוט לוח גרוע (הייתה לי בעיה עם הלוח הקודם אז זה מה שהביאו לי :-\ ) שיניתי דרך הBIOS את המאוורר לaggressive ואני לא מרגיש שהוא פועל יותר טוב, המעלות נשארו כפי שהן ועם speedfan אני די מסתבך... האם יש בעיה עם המאוורר? :s05:

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by rabbit,

אם יש לי לוח של אינטל ובביוס יש לי אפשרות לעשות אובר זה לא ישפיע? כי שהמחשב עולה אני רואה שהוא שינה ת'מהירות מה זה סתם משנה?

• 10 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Little_Nigger,

נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  21. או שיש מעבדים בסוקטים שונים שעדיין אפשרי לעשות להם OC? לדוגמא ב 775... או ב1366... וב1155 זה רק עם K?? ומה לגבי הAMD?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  25. יש לי שאלה לאיזה תוכנה הכי כדאי להאמין בבדיקת טמפרטורות של הכרטיס מסך והמעבד...(כול אחד בניפרד) במעבד יש פה הפרש של 10 מעלות שזה מאוד אבל מאוד משמועתי... ובכרטיס מסך ההבדל הוא של 15 מעלות הבדל שזה גם משמעותי...? למי מהתוכנות להאמין ואם הטמפרטורות שלי תקינות-לא נעשה למחשב oc

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.