עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I5 עם OC לצורך הפעלת תוכנות כבדות, לא למשחקים. הבעיה היא שאני גר באזור חם ,ללא מזגן והמאוורר שיש לא ממש עוזר. אני מתלבט איזה לוח יספיק לי לOC טוב ויציב 24/7 כולל להשאירו פועל בלילה. הלוחות הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1121 קונה משם... GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55-UD3 GIGABYTE GA-P55M-UD4 הראשון והאחרון בעלי כ.מ מובנה ,ישפיע על פליטת חום ,ביצועים וכו'? יגזול זכרון מהמערכת? מה שאני רוצה לדעת זה איך כל המערכות ויסות המתח ,היט סינק ,קבלים וכו' שלהם ישפיעו ועד כמה כי נראה שיש שוני רב ביניהם ,במיוחד האחרון שנראה הכי טוב ל OC אבל יקר (התקציב שלי מוגבל...) פליטת החום והיציבות חשובים. …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the_saint,

יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת cas חוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. המאוורר הקיים עושה רעש בלטי נסבל כבר ,לכן אני מחפש מאוורר אחר שיהיה שקט מאוד ושיעשה את העבודה (לא צריך משהו מטורף ...אבל גם לא ג'נרי) לסוקט 478 , קודם כל איזה גודל צריך בכלל ? 60\80\92 mm חשוב שהוא יתלבש על ההיט-סינק הישן בגלל שהיט-סינק לא יוצא לא משנה כמה ניסתי להוציא אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by shmulikg,

יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?

• 17 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by CrashZone,

שלום, יש לי את הלוח של אסוס p4p800se עכשיו הקירור שלו לצ'יפסט הוא היטסינק שחור וגדול יחסית, אבל הוא מתחמם נורא. אם זה מתחמם מאוד זה יכול להיות מה שמגביל אותי בOC נכון?כי אני לא מצליח להעלות את הFSB עוד...אני עוד מעט אבדוק מה קורה כשאני מקרב אליו מאורר. אני רוצה המלצה לקירור חדש לצ'יפסט, או פתרונות יצרתיים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by lmlm,

תקשיבו, הגעתי ל2.4GHZ באוברקלוק מ2.13( 300X8 אני יודע עלוב) אבל בסטוק אני עושה ב06 כ4200 נקודות ועכשיו רק 3800. ניסיתי להחזיר הכל מחדש וזה עדיין 3800? מה יכול להיות הבעיה? משהו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by kibub,

היי קניתי את הזכרונות האלה ואני מנסה לעשות להם OC ואני לא מצליח ראיתי שאפשר להגיע איתם גם ל 1200MHZ , העלתי מתחים עד 2.4V (המקסימום של הלוח) שיחררתי תזמונים ואפילו ל 1111MHZ אני לא מגיע למה? יכול היות בגלל שזה 4 סטיקים? או שאולי הלוח שלי מגביל? Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2GB 4X1GB DDR2-1066 CL5-5-5-15 Dual Channel Memory Kit W/ LED הדקתי תזמונים לCL4 במתח ומהירות סטוק: זכרונות מגניבים מגיעים עם תאורה של 8 לדים אדום וירוק מלמעלה ותאורה כחולה מלמטה שמאירה על הלוח. סרטון קצר של המארז שלי: <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qHbW1XFwcqE"></param><param name="wmode" value="trans…

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by nirh216,

אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  11. מכניסים\מוציאים הרבה אויר אך יחד עם זאת שקטים? כרגע אני משתמש במאווררים רגילים שבאו עם ה- P180 ואני שואל עקב אפשרות להחלפתם

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by arielkris,

זה המפרט שלי... אני לא מבין כלום ב OC ממש ממש כלום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לי לעשות OC עם המפרט הזה? 2. כמה כדאי לי? בהתחשב בזה שיש לי רק 3 מאווררים... 3. במה זה יעזור לי? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪638 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ¤265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. היי, אני מתלבט מי מהמאווררים לקנות... כי לא הבנתי מהביקרוות שקראתי מי עדיף.... אל תתייחסו לכסף כי אלה לא הבדלים גדולים אז לא משנה לי... הבנתי שהתרמלטייק עצום אז אולי זאת תהיה בעיה אין לי מארז כזה גדול ... אני אהיה על הסיילנט טאוור עם מאוורר אחד בינתיים במידה ואני אקנה אותו.. ואם זלמן אז הB עוד לא בארץ.. אבל יש לי אפשרות להביא מאמריקה.. אז מה ההבדל בין הA לB? ובכותרת שמתי \ כי אני לא יודע מה עדיף - ALCU או CU הCU זה רק נחושת והALCU זה גם עם אלומיניום.. מה ההבדל? הוא עולה דולר פחות האלומיניום דרך אגב אז... תעזרו לי בבקשה.... הכי חשוב יחס שקט\ביצועים... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by Esparco,

מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. עד כמה המעבד יכול להגיע ובאיזה תוכנות אפשר להשתמש כדי להקל על הocותוכנות בדיקת מערכת אחרי oc מה טמפ' מומלצת מעבד וזה על לוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by RoverBoy,

רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by sha1823,

אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 עכשיו אני עדיין שוקל להכניס את הq6600 במקום e8500 למפרט מה אתם אומרים על Arctic Cooling Freezer 7 Pro …

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Gal.z,

שלום, לפני לא מעט זמן פרסמתי טרד על OC ראשון למעבד שלי (E7300). כרגע אני יציב על 3.4Ghz שנותן לי את הביצועים שאני צריך. בכל מקרה, ניסיתי למתוח את המעבד ולהגיע לשיא אישי, והגעתי ל-4.1Ghz, תוצאה טובה יחסית לקירור אוויר (Zalman CNPS9700 NT Retail). יש תמונה גם של 4150Ghz, אין תמונה של בדיקת SUPER PI כיוון שזו הייתה רק תחנת ביניים ל-4.2Ghz - תמונות אעלה בהמשך. עריכה: השיא הוא 4430Mhz - תמונות בעמוד השני. אז הנה התוצאות:

• 50 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by TheSoupNatzi,

1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  22. ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omer1234,

יש לי 9600xt עם 256 מגה והוא עובד ב100 מגהרץ פחות מאחד רגיל, שלי עובד 500/250 ואמרו לי אחד נורמלי עובד 600/300. איך אני עושה שהוא יהיה נורמלי אם זה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by The_Byter,

מיכל + משאבה, פיתרון מעולה וסקסי. גופי קרור יפיפיים לזיכרונות של הכרטיס מסך. הבלוק של EK ל260 השני שלי. הכרטיס לפני. בלי המאווררים. מתפשט... ערום ! מוכן לבלוק. עבודת נמלים הפדים הטרמים האלה, לחתוך ולהניח - חתיכת עבודה. מורכב הRX360 של XSPC הסתבר ששני הכרטיסים לא יכולים לשבת בSLI במרחק חריץ אחד ביניהם, בגלל המחברים, אז נוצר אילוץ להזיז את הכרטיס התחתון לסלוט השלישי -האחרון- מול אותו סלוט יש bracket בודד... על הכרטיס יש bracket כפול... אז יד ימיני dhob187 עשה לנו bracket מתאים מהbracket-ים שהגיעו עם המארז - אחלה עבודה - תודו ! את המיכל המדהים הזה מצאתי בחיפושים ברשת אחרי פיתרון טוב למשהו קומפקטי+משאבה+מיכל, הדבר הזה כמעט מושלם ! הוא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים